Concept Biler, BMW og MINI i Næstved Bewertungen 107

TrustScore 4 von 5

3,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min BMW i5 40 Touring: Et enkelt besøg efter 1 år og 3 måneder var en reklamation på ladeklappen, som ikke fungere perfekt. Udskiftet på garantien. God service.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har netop fravalgt Concept Biler efter en del år med for mange dårlige oplevelser med mine BMW'er (E91 og E60). Årsager: - En enkelt unødvendige og meget dyr fejldiagnosticering, som vidner om la... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kompetent og hurtig service fra værkstedet. Min 3 serie havde fået ødelagt det ene fordæk men på samme dag bilen blev fragtet til Concept Biler lykkedes det Anders at få hjemtaget og monteret n... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har lige afsluttet en handel med Henrik fra Concept Biler. Hele vejen igennem processen, har vi følt os godt og seriøst behandlet. Henrik har besvaret vores mange spørgsmål med stor tålmodighed.... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Automarkt
  2. Karosseriewerkstatt
  3. Autowerkstatt
  4. Professionelle Fahrzeugpflege
  5. SB-Waschanlage

Vom Unternehmen geschrieben

Concept Biler, BMW og MINI, beliggende på Jernbuen 4 i Næstved. Virksomheden blev grundlagt i maj 2011. Henrik Johansen er Founder og CEO. Vi er Autoriseret BMW og MINI Service Partner, som de eneste i Næstved, og vi er også BMW certificeret skadecenter. Vores eksperter er certificeret i elbiler, og som kunde hos os er din bil altid i de bedste hænder uanset, om vi taler vedligeholdelse, reparation eller service. BMW Service - Relax. We Care. Vi har den bedste løsning til din BMW eller MINI. Klargøringsafdeling med professionel rengøring og BMW coating. Stort dækhotel. Formidling af fabriksnye BMW og MINI samt salg af brugte BMW og MINI biler. I vores showroom finder du et stort udvalg af premium biler. Privatleasing og finansiering. Vi har et stort og varieret udvalg af BMW og MINI Lifestyle- samt bilplejeprodukter. Salg af BMW og MINI hjul/dæk, tagbokse og meget mere indenfor BMW og MINI originaltilbehør. Bilvask med skånsom vask samt anvendelse af svanemærkede vaskeprodukter. Indendørs venteområde mens bilen vaskes samt faciliteter med måtterens og støvsugere. Din eneste Autoriserede BMW og MINI Service Partner i Næstved, Sydsjælland og Øerne.

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

107 Bewertungen

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var blevet indkaldt til kampagne

Var blevet indkaldt til kampagne, og så fik jeg fjernet et skilt som sad på bilen, og bilen afleveret tilbage klargjort og vasket.

Dejlige mennesker at snakke med og rar og rolig værkstedchef de har.

Ikke sidste gang jeg kommer der🥳

15. September 2023

Hej Simon.
Vi siger mange tak for din flotte anmeldelse.
De rosende ord er givet videre - og også til vores værkstedschef.

Hurtig og kompetent service

Super kompetent og hurtig service fra værkstedet. Min 3 serie havde fået ødelagt det ene fordæk men på samme dag bilen blev fragtet til Concept Biler lykkedes det Anders at få hjemtaget og monteret nye dæk.
Vil helt klart anbefale dette BMW værksted

1. September 2023

Hej Lasse.
Wow en flot anmeldelse. Altid godt at kunne hjælpe vores kunder med en hurtig og effektiv ekspedition.
Dine flotte "roser" er også videregivet til Anders.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Professionelt BMW værksted

Super service, god rådgivning og aftalte priser. Har brugt værkstedet igennem flere år. Dejligt med lounge/kontor i ventetiden. Gennemgang af uført reperationer hver gang. Et BMW hus når det er bedst. Vh. Martin Hansgaard, Frederiksberg.

25. August 2023

Hej Martin.
Tak for din anmeldelse - vi er superglade for at modtage dit positive feedback.

Fremragende service!

Min gamle F11 var indkaldt til skift af egr køler og alt forløb hurtigt og smidigt. Venlig og professionel service, bilen blev tilmed vasket og støvsuget! Tusind tak til hele holdet herfra 👍 virkelig en god oplevelse.

12. Juni 2023

Hej Mads.
Mange tak for dit positive feed-back.
Det betyder utrolig meget for os at få tilbagemeldinger, som vores personale også kan bruge til, at vi fortsat gør vort bedste for at give vores kunder den bedste oplevelse. Din tak og vidensdeling omkring din gode oplevelse er videregivet til hele holdet her.
God sommer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en tilbagekaldelse på min BMW…

Jeg havde en tilbagekaldelse på min BMW iX, og i det sammenhæng bad jeg Anders K. K. tjekke udstyr, hvilken sag han gik ind i, og brugte tid på, uden at der var udsigt til at tjene penge på dette.
Tak til Anders.

28. Februar 2023

Hej Anders.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit og din bils besøg hos os.
Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Fantastisk værkstedsbesøg

Jeg har idag haft min 5er til service hos Concept biler. Jeg har haft den primære dialog omkring værkstedsbesøget med Anders, og hele vejen igennem har han været super skarp, forstående, rolig, venlig og fair. Rigtig god vejledning omkring køb af servicepakke som har sparet mig en del penge. Ved indlevering af bil imorges gik alt lynende hurtigt og smertefrit og næsten lige foran døren stod en fin 3er klar jeg kunne trille videre i. Gutterne på værkstedet løb ind i en mindre udfordring pga noget specieldstyr i min bil (skolevogn) og her var igen en fantastisk dialog fra Anders’ side og vi fandt en rigtig god løsning på problemet for alle parter. Bilen var klar til aftalt tid, og alt i alt har det virkelig bare været en fantastisk oplevelse at have bilen til service her.

16. Februar 2023

Hej Jeff.
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du var tilfreds med dit seneste besøg hos os. De rosende ord er givet videre til Anders og værkstedet, som ser frem til at servicere dig og din bil igen næste gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig en amatør butik..

Virkelig en amatør butik... Havde forhandlet en god pris på BMW i4 eDrive40, da vi når til at skulle underskrive slutseddel trækker Concept Biler handlen tilbage og vil ikke sælge alligevel. Årsagen skulle angiveligt være et afgift-cirkus, men bilen stod efterfølgende til salg, til samme pris - handlen var nok for god for kunden, eller også havde man ikke undersøgt afgiftsreglerne ordenligt fra Concept Bilers side... Mega amatør agtigt, så vær på vagt når du handler her...

12. August 2022

Hej Allan.
Vi har modtaget og læst din anmeldelse.
Vi synes, det er ærgerligt, at du har haft den oplevelse.
Din anmeldelse og oplevelse er taget til efterretning her i virksomheden.

God behandling

Hentede en godt brugt 530D men blev behandlet super godt af Henrik, der var masser af tid til gennemgang af bilen og jeg havde på intet tidspunkt følelsen af at jeg ikke havde den tid der var nødvendig.
Henrik var meget imødekommende og gav flere gratis emner ind i handlen som han ikke havde behøvet j.f. vores købsaftale.
Bilen kører super godt og jeg har kun de bedste anbefalinger til Concept biler

5. August 2022

Hej Johnny.
Tak for din flotte anmeldelse og anbefalinger af Concept Biler.
Vi er meget glade for, at du har brugt tid på at beskrive omkring hele købsprocessen og oplevelsen hos os. Vi ønsker dig god køreglæde.

Uforskammet betjening

Jeg besøgte Concept biler i Næstved i Sommeren 2021.
Alle medarbejdere ser optaget ud bortset fra en enkelt der sidder og piller næse.
Jeg går lidt rundt og kigger på bilerne. Efter 10 minutter beslutter ham, der piller næse sig for, at kommer over og spørge om han kan hjælpe med noget.

- Mig: Ja jeg vil gerne købe nogle nye forlygter til min BMW.
- Medarbejder 1: Okay så skal du tale med ham der har med reservedele at gøre.

Jeg går over til reservedels skranken.
Ekspedient 2 ignorer mig og han forsætter med sine e-mails.

- Mig: Har du tid til at hjælpe mig?
- Medarb. 2: Nej jeg har lige nogle e-mails jeg skal ordne, så du kommer til at vente.

Her burde jeg være gået, men jeg venter. Jeg står og kigger på Medarb. 2 i 3 minutter.

Da Medarb. 2 får tid til, at betjene mig, får jeg at vide, at lygterne koster 25.000,-kr, hvilket jeg også havde regnet med.
Men pga. betjeningen har jeg allerede besluttet, at jeg ikke køber dem og at jeg aldrig kommer hos Concept biler igen.

Lygterne har jeg købt i Malmø.
Nu skal jeg have lavet service og lavet en mindre skade. Det bliver ikke hos Concept Biler.

Jeg kommer aldrig hos Concept Biler igen og jeg kan ikke anbefale dem til nogen.

15. Juli 2022

Hej "Jensen".
Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi kan dog ikke følge op ud fra de oplysninger, som du har givet os.
Du er velkommen til at sende undertegnede en mail på hk@conceptbiler.dk - således at vi kan skabe en dialog direkte i stedet for, som du har valgt - på Trustpilot.

Service

Altid en fornøjelse at komme i butikken

22. Juni 2022

Hej Flemming.
Tak for de flotte stjerner.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at sende en anmeldelse omkring oplevelsen som kunde hos os.

Køb og afhentning af IX3

Afhentede vores IX3 i går. Det har været et super godt forløb under hele processen. Service og information har været i den høje ende. Rigtig god overlevering og gennemgang af bil. Sælger (Jesper) har en fin pædagogisk tålmodighed og forklare gerne flere gange. Tak til Henrik og Jesper for et trygt og professionelt forløb.

22. Juni 2022

Hej Mark.
Vi sender dig en stor tak for din flotte anmeldelse.
Vi sætter altid pris på at modtage tilbagemeldinger omkring selve købsprocessen og oplevelsen som kunde hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte for nyligt en 335i formidabel…

Købte for nyligt en 335i formidabel service fra sælger der satte sig selv under pres for at jeg kunne komme derfra med min nye dyt! 5 stjerner herfra!

20. Juni 2022

Hej Onur.
Tusind tak for din anmeldelse med 5 stjerner.
Det betyder meget for os at høre om købsoplevelsen, og din oplevelse viste hvad der skal til, når der lige skal løbes lidt stærkere end sædvanligt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bmw de udlagte min bil lak på, bile er krakeleret selvom de selv har malet bilen som skul vare i henhold til Bmw forskrifter og tolerancer ,

CK 13 922 Nermin Delilovic ☝️Føj et værksted og ansete selvom FDM beviser og Autobranchen påviser at de fejl på bil eksisterende og at de skal rate på de fejl , ! værksted er afvisende !! ,idag har jeg en bil som lak er krakeleret og mange ande karrosseri fejl på bilen . De fortjener ikke at have noget med Bmw mærke på nogen mode, da de er ikke i stand til dette, selvom de har værksted i top stand som de ikke fortjener , føj føj føj hober de kan live med den mode de udnytter kunde og kundens forsikring 100%

5. Juni 2022

Hej Nermin.
Vi har modtaget og læst din anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købe en BMW ix3 Den 10.5 Fremragende…

Købe en BMW ix3 Den 10.5 Fremragende betjening og professionel hele vejen igennem begge en rigtig god gennemgang af bilen da vi hentede den og sælger og personale har altid et smil på læben Når man kommer i deres forretning rigtig fremragende betjening af Jesper Thorslund en rigtig glad Person hilsen Martin og wilai

12. Mai 2022

Hej Martin og Wilai.
Vi er meget taknemmelige og sætter stor pris på, at I har givet os den flotte anmeldelse og delt jeres købsoplevelse hos os. Mange tak for det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte min BMW iX3 fik professionel…

Købte min BMW iX3 fik professionel hjælp og vejledning. Fik hurtig tilbagemelding fra Jesper enten på mail eller telefon hvis jeg havde nogle spørgsmål.
Fik en god pris for min egen bil, så kan kun anbefalede Concept Biler til andre som vil have en god oplevelser når man skal købe en ny bil.

5. Mai 2022

Hej Thomas.
Det er virkelig noget der gør os stolte, når vi modtager så flot en anmeldelse. Tusind tak for din anmeldelse - samt at du deler din gode oplevelse hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg føler mig altid super godt…

Jeg føler mig altid super godt behandlet og det er virkeligt dejligt med de små videoer jeg modtager af min bil, hvor værkstedet gennemgår bilen og forklarer, hvad der er lavet, og hvad de vil anbefale.
Tusind tak for fantastisk service.
10 stjerner herfra. 🎖

2. Mai 2022

Hej Dennis.
Mange tak for de (10) flotte stjerner og for din anbefaling. Det har stor betydning for os at høre om dine gode oplevelser som kunde hos os.

Fantastisk service

Fantastisk service
Fik en grundig gennemgang af bilen - Jesper og Henrik meget venlige og hjælpsomme med alt. Kan varmt anbefale stedet

28. April 2022

Hej Henrik.
Vi har modtaget din anmeldelse. Tusind tak for dit feedback med de flotte anbefalinger. Vi er glade for, at du deler dine gode oplevelser.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Min oplevelse har været lidt blandet må…

Min oplevelse har været lidt blandet må jeg tilstå.
Super venlig og dygtig sælger (Henrik), og bilen er helt igennem fantastisk. Men det har været meget op af bakke med at få underskrevet dokumenter osv. da jeg selv måtte ringe og rykke mange gange - og følge op på manglende tilbagemelding. Derudover var det en klar aftale fra start at jeg skulle købe ekstrakabler og serviceaftale med. Det blev også glemt, og kom dermed ikke med i finansieringen. Det er en stor streg i regningen - jeg burde selvfølgelig have tjekket selv, men har en klar forventning om at når man laver en købsaftale, så er det aftalte med i prisen. I stedet stod jeg med en uforudset udgift på 7.500 udover de knap 4.000 jeg måtte af med for kablerne. Og det var alt sammen aftalt fra starten - og skulle have været med i finansieringen. Det er super træls.

10. April 2022

Hej Christina.
Vi har modtaget din anmeldelse, og vi er kede af, at du har haft en blandet oplevelse hos os.
Vi ønsker altid at give vores kunder den bedste købsoplevelse og behandling undervejs i processen. Således må vi beklage - og du er altid velkommen til at kontakte os direkte på mail hk@conceptbiler.dk - så vi kan skabe den direkte dialog.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse ny bil

Super god oplevelse. Seriøst og rigtig godt sted at handle, God og hyggelig stemning. Både fra Jesper og Henriks Side
Forretningen er rigtig flot.
Kan varmt anbefales.

7. April 2022

Hej Bent.
Din anmeldelse er modtaget - og det er med stor tak og ydmyghed vi læser din anbefaling. Det glæder os, at du melder tilbage omkring din gode oplevelse.

Brugt X5 fra Tyskland

Skulle købe brugt X5 i Tyskland fandt en 5 stykker og satte mig ned med Jesper og aftalte hvad han skulle gå efter
Han rykkede på det og fulgte op på alt sammen med mig
Nu har jeg købet en bil som jeg er Mega tilfreds med tak for det
Verdens klasse service ydet af Jesper & Henrik mange tak for det
Mvh Jannick

21. März 2022

Hej Jannick.
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at du har taget dig tid til at dele din købsoplevelse hos os.

Concept Biler, BMW og MINI i Næstved

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr