Min BMW i5 40 Touring: Et enkelt besøg efter 1 år og 3 måneder var en reklamation på ladeklappen, som ikke fungere perfekt. Udskiftet på garantien. God service.
Unternehmen hat geantwortet
Har netop fravalgt Concept Biler efter en del år med for mange dårlige oplevelser med mine BMW'er (E91 og E60). Årsager: - En enkelt unødvendige og meget dyr fejldiagnosticering, som vidner om la... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super kompetent og hurtig service fra værkstedet. Min 3 serie havde fået ødelagt det ene fordæk men på samme dag bilen blev fragtet til Concept Biler lykkedes det Anders at få hjemtaget og monteret n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har lige afsluttet en handel med Henrik fra Concept Biler. Hele vejen igennem processen, har vi følt os godt og seriøst behandlet. Henrik har besvaret vores mange spørgsmål med stor tålmodighed.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Concept Biler, BMW og MINI, beliggende på Jernbuen 4 i Næstved. Virksomheden blev grundlagt i maj 2011. Henrik Johansen er Founder og CEO. Vi er Autoriseret BMW og MINI Service Partner, som de eneste i Næstved, og vi er også BMW certificeret skadecenter. Vores eksperter er certificeret i elbiler, og som kunde hos os er din bil altid i de bedste hænder uanset, om vi taler vedligeholdelse, reparation eller service. BMW Service - Relax. We Care. Vi har den bedste løsning til din BMW eller MINI. Klargøringsafdeling med professionel rengøring og BMW coating. Stort dækhotel. Formidling af fabriksnye BMW og MINI samt salg af brugte BMW og MINI biler. I vores showroom finder du et stort udvalg af premium biler. Privatleasing og finansiering. Vi har et stort og varieret udvalg af BMW og MINI Lifestyle- samt bilplejeprodukter. Salg af BMW og MINI hjul/dæk, tagbokse og meget mere indenfor BMW og MINI originaltilbehør. Bilvask med skånsom vask samt anvendelse af svanemærkede vaskeprodukter. Indendørs venteområde mens bilen vaskes samt faciliteter med måtterens og støvsugere. Din eneste Autoriserede BMW og MINI Service Partner i Næstved, Sydsjælland og Øerne.
Jernbuen 4, 4700, Næstved, Dänemark
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Super god oplevelse. Seriøst og rigtig god service. Alle aftaler blev holdt og mere til. God og hyggelig stemning. Fantastisk hjælp til at køre el-bil.
Forretningen er rigtig flot.
Kan varmt anbefales at handle her.

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Kender Concept Biler som gammel kunde gennem flere år, og skulle kigge på ny bil efter et år at være uden egen bil. Jeg havde en formodning om det skulle være BMW X3 diesel, da vi kører mange kilometer årligt og de havde en stående som naturligvis skulle prøves.
Den kørte som forventet, men blev foreslået lige at prøve en tilsvarende model BMW iX3, som dog er 100% elbil, når jeg nu var i gang. Må sige det var en fed oplevelse, der sker sgu noget i en elbil og min kæreste var helt solgt og det var jeg faktisk osse. Det endte derfor med at blive en ny elbil (havde jeg ikke troet skulle være nu) og tak til Henrik for at puffe mig i den retning!
Det er en kongebil, og skal nok blive godt når man har fået vendt sig til at køre på el, og har endvidere fået egen oplader hjemme.

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Jeg har købt en brugt X3er. Har fået den bedst tænkelige down to earth service. Bilen blev modtaget flot klargjort og den kører fremragende godt. 👍

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Har lige fået lavet en skade
Det tog fem uger for en bule i siden to dage efter springer bag ruden og det er tydeligt at se at det er deres fejl men kommer med alle mulige undskyldninger
Det kan være rigtigt at det er så nemt at fra sige sid ansvar

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Behagelig rådgivning og forhandling ifm. køb af bil. Hurtig service og levering gjorde oplevelsen fuldkommen.

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Skarp rådgivning og fantastisk service i forbindelse med køb af fabriksny BMW X1 Hybrid. Deres viden og faglighed giver tryghed.

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Fra jeg trådte ind i butikken til jeg forlod butikken blev konen og jeg behandlet super godt. Henrik og Jesper yder virkelig god service.
Kan varmt anbefale at handle bil ved dem.

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Super lækker og hurtig service. Jeg købte en brugtvogn til ikke mindre end 300.000 kr. Jesper som stod for salget, har ydet en kanon god service fra start til slut og gjort det til en nem og behagelig gennemgang.

Virkelig god service!
Kan kun anbefale Concept biler.

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Jeg bruger Concept Biler som service værksted. Professionel behandling og servicen er altid i top.
Jeg kan varmt anbefale Concept Biler til andre.

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Har lige købt en BMW af dem. Handlede med Henrik Johansen, som har været super venlig og professionel hele vejen igennem. Hjalp desuden med hurtig fragt af bilen, fra Næstved til Aalborg. Super positiv oplevelse.

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Kære Heidi jeg ved ikke hvad du miner med din svar???(Således vil vi opfordre dig til at finde en anden løsning fremadrettet.)??? Hvad miner du med den ???????
? jeg har dog reklamations rat ved Concept biler :OBS her bedes bemærkning til e-mail svar fra chef Henrik J -
.(Jeg ved ikke hvad jeg skal sige Nermin, jeg er bange for vi aldrig kommer til at kunne opfylde dine ønsker og jeg må bare sige at de ”fejl” du ser, dem kan jeg ikke se !
Jeg ville ønske du ville sælge bilen til mig, for jeg tror aldrig du bliver tilfreds.)
Tak for et godt møde i går, vi skal nok få styr på din flotte BMW og gjort dig en glad BMW ejer igen J
Det vi har aftalt er:
· Fronthjælm justeres –
· Udskiftning og maling af ny original venstre forskærm – (og Concept Biler beholder den gamle skærm)
· Forkofanger males om (pga. man kan se sliberidser under lakken)
· Dæksel i foreste venstre inderskærm monteres –
· 2 mindre buler i højre forskæm rettes (bulemand) –
· Alt dette uden omkostninger for dig -
Det er heler ikke overhold fra værksted selvom er da dette e-mail kopi skrivelse af Concept biler chef Henrik J skriver ovenstonde og ikke overhold .
Bmw CK 13922 - De er maget flinke.
!! Jeg var der fast kunde og stolede på dem . Hold jer langt langt fra dette værksted, de er ikke i stand til noget som helst, undtaget, at de er maget dygtige til fup og maget, maget, erfaren til at snyder og udnytter deres kunder, samt med kunders forsikringselskaber, selvom jeg bevise det med FDM efterkontrol og der er da tydelige fejl på forkofanger som værksted vil ikke se ! Jeg har samt digital billeder som er sendt til værksted på enhvertidspunkt, eftersom det har taget et maget uendelig klage forløb, med flere af udførte skade og kontrol ateister fra FDM samt med Autobranchens syn og skøn rapport som bekræfter at værksted ikke overhold/te Bmw,s forskrifter da det er da ikke i stand til. Derfor hvis i vil gerne en bil hvor man kan se efterfolgende alle de steder på bilens lak og karosseriet som Contept værksted har lavet, roret / repareret ved bilen så vil jeg anbefale dem . Lidt Sarkasme ❤️Mvh : Nermin Delilovic
OBS : værksted glemte at reklamations rat på de udførte reparation er 2år og at det er da mig da har e-mail korrespondance samt dokumentation bevis FDM Efterkontrol samt garanti kontrol som beviser at Concept biler værksted ikke har repareret de fejl som eksisterende og ikke overhold Autobranchens samt Bmw,s fabrikforskrifter .

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Købte 2 år gl brugt SEAT hos Conceptbiler med fabriksgaranti op til 5 år. Fik som en del af handlen monteret træk.
Bilen melder fejl på frontassist efter flere måneder og SEAT finder defekt ved trækboksen, så det er ikke dækket af bilens garanti som vanligt.
Fejlfinding 4.500kr
Kontakter Conceptbiler som skifter defekt boks, men nægter at betale fejlfindingen, fordi jeg ikke havde kontaktet dem først..
Hvis ikke deres arbejde havde givet fejl, havde jeg ikke stået med en regning på 4500kr
Det ragede dem en skid
Jeg synes det er småligt....

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Super oplevelse, perfekt arbejde - bilen modtaget med smil, ordnet som aftalt og endda hurtigt og sikkert. Kommer igen, det er sikkert.

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
En meget behagelig oplevelse. Check af airback samt andre forhold ved bilen udførtes professionelt og effektivt. Dette værksted kan varmt anbefales.

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Fantastisk imøde kommende personale, lige fra man træder ind af døren bliver man mødt af en smilende receptionist og hjælpsomme sælgere, selvom man ikke kommer i skjorte og slips, men i alm. arbejdstøj, det er sku god stil.
Jeg vil særligt fremhæve indehaver Henrik, der virkelig gav sig god tid og svarede på alle mine dumme spørgsmål, det han ikke kunne svare på undersøgte han med det samme.
Henrik kom med nogen perfekte løsninger og skarpe priser for at sammesætte den perfekte bil til mig.
Alt dette gjorde at jeg købte en bil hos Concept Biler.
Hvis værkstedet lever op til samme høje standard som salgsafdelingen, vil jeg selvfølgelig få lavet alle mine fremtidige service og rep. her.
Hilsen en meget tilfreds kunde Michael
Jeg har købt BMW 4 serie fra Concept Biler Næstved. Bilen og prisen er god. 5 stjerner til Henrik 😉👍

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Super virksomhed der giver god service. Jeg kan klart anbefale Concept Biler til andre BMW/MINI ejere.
/Thomas

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Jeg fik lavet fronten på min bmw e87 for et år siden efter en trafik skade men da jeg hentede den kunne jeg se at lygterne sad forkert den ene lygte kunne man få en finger ind under og den skrabede på kølerhjelmen og den anden lygte kunne man ikke få et stykke papir ind under og der var et stort gab mellem lygte og køler hjælm og kun den ene lygte var skiftet på trods af at den var brækket flere steder og mellem kofangeren og forskærmen var der et gab på 30-35mm Efter et par dage kørte jeg der ned og fik lavet en aftale om at jeg skulle komme ned med bilen og den mekaniker der hade lavet skaden ville kikke på det, han kikkede på det og sage at sådan skulle det se ud sådan gjorde det også på en ny bmw var beskeden kørte så ned til en anden mekaniker og han sage de ikke måtte være sådan, men concep biler nægtede at det ikke var iorde, det svære ramte jeg så et rådyr med bilen inden jeg fik gjort mere og da jeg selv genopbyggede bilen fandt jeg ud af at de hade brugt en forkert front vange som var 10mm for lang
Så alt i alt en regtig dårlig service og lavt fagligt niveau anbefaler det ikke til nogen det har tydeligvis ikke styr på det de laver

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Fik en rigtig god service, og alt var i top.
Super sødt og professionelt personale. Ikke sidste gang at jeg besøger dem. :)

Antwort von Concept Biler, BMW og MINI i Næstved
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.