Conteco.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har brugt conteco i bad, gang og køkken, autoriseret håndværker udførte arbejdet. I bad var der skader allerede efter en måned - øverste lag skallede af. Det blev udbedret, men problemet vendte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har renoveret et gammelt københavnertoilet hvor der skulle lægges Conteco på vægge og gulv. Vi har fået et utroligt godt resultat, både ved brug af deres skriftlige guides og videoer. Produkterne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop afsluttet projekt med Conteco på badeværelset (gulv og bruseareal). Det er blevet super, og en MEGA fed løsning. Vi fik opgaven løst at nogle af Conteco anbefalede håndværkere. De kom som... Mehr ansehen

1. Renovierer

Vom Unternehmen geschrieben

Vi vil bringe det urbane udtryk ind i alle hjem – nemt og enkelt. Med udviklingen af Conteco, vil vi udvide mulighederne med beton og give alle en chance for at designe urbane udtryk i hjemmet.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nemt og arbejde med

Super nemt og arbejde med, vejledningerne er ikke de bedste i branchen, men med lidt læsning kommer man igennem det. Man skal være obs på og få rørt pigmentet godt rundt i betonen, det skal lige ha et par ture med piskeren.
De nævnte tørretider passede ikke ved vores gulv, men efter en 1,5 time kunne man mellemslibe. Alm sandpapir er ikke vejen frem, køb noget med armeret bagside, ellers sliber man hurtigt igennem papiret. Vi brugte dog excentersliber (korn 120) det gik problemfrit

21. Jänner 2021

Antwort von Conteco.dk

Hej Morten. Tusind tak for din feedback :-) Tørretiderne vil altid være vejledende, da faktorer som vejr, temperatur og luftfugtighed påvirker dette. Vi er dog glade for at høre, at I alligevel kom i mål med jeres gulv :-) Ha' en dejlig dag. Mvh Julie

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

En blandet oplevelse

Har renoveret badeværelse og skulle for første gang prøve at arbejde med Conteco. Der var både gode, mindre gode og virkelig slemme erfaringer undervejs.

De gode:
Det er lidt forvirrende at bestille de mange forskellige produkter, så det var fin service, at blive ringet op af folkene fra Conteco, og blive mindet om det, jeg havde glemt. Der var også fin service ved afhentning.
Der kommet Conteco på både gulv og væg, og det er blevet ganske flot (men ikke som det, jeg så i deres showroom).

De mindre gode:
Man arbejder mere eller mindre i blinde med Conteco, da man overhovedet ikke kan se, hvordan det kommer til at se ud, når det tørrer. -Og der er ingen mulighed for at rette på noget bagefter - man har ét forsøg, når man lægger det sidste lag Conteco på, og så må man leve med det. Man kan selvfølgelig altid lægge et lag mere på, men så er vi ude i den anden mindre gode ting: prisen! Det er svinedyrt, så et ekstra lag koster hurtigt 500 kr.
Det lykkedes ikke at få samme lækre finish, som man ser på reklamebillederne. Nogle steder blev det helt ensfarvet og andre steder med meget spil i, uden at jeg helt ved hvorfor. Desuden var det meget svært at veje de få gram af til den lyse farve, og umuligt at få det rørt ordentlig ud. Farvepulveret burde være blandet op med noget fyldstof, så det var lettere at dosere (endte med at smide en gang opblandet beton ud, fordi det blev for mørkt - min vægt var ikke præcis nok til at veje så få gram).
En anden mindre god ting er vejledningerne, som jeg måtte finde både i den vedlagte brochure og rundt omkring på Conteco websitet, for at få nogenlunde fyldestgørende information. Noget af vejledningen er stærkt forsimplet. Lidt flere tips og tricks til arbejdet ville have hjulpet.
Desuden synes jeg ikke angivelse af forbrug passede. Både til væg og gulv var der for lidt beton medium, mens jeg havde beton fine i overskud. Der står angivet 350 g beton/m2 for begge, men det burde nærmere være 450 for medium beton og 300 for beton fine. Jeg havde også en hel flaske primer i overskud, selvom jeg rullede rigeligt på.
Der står heller ikke noget om, at man skal være forberedt på “brug og smid væk” af to sæt pensler og malerrulle, fordi de ikke kan renses med vand (der står ikke hvilket opløsningsmiddel, der kan anvendes), så de er lige til at smide ud. Og så skal man huske åndedrætsværn, specielt Color Sustainer Plus er noget heftigt stads.

De helt slemme oplevelser handler om de produkter Conteco anbefaler til forarbejdet. Ardex A46 er sikkert glimrende til andre formål, men til fuldspartling af vægge er det helt umuligt. Det er hurtigtørrende, hvilket vil sige, at det går fra flødeskumskonsistens til fuldstændig stift og umedgørligt i løbet af et kvarters tid! Hvis man ikke er super erfaren med at spartle, gør den skiftende konsistens det ikke nemmere, samtidig med at der kun kan røres op til ca 1 m2 af gangen, - lidt af et mareridt. Jeg fatter simpelthen ikke at Conteco anbefaler dette produkt. Hvis jeg nogensinde skal lave noget med Conteco igen, vil jeg gå langt uden om Ardex produkterne. Den tilhørende vådrumssikring var også utrolig svær at få pæn nok til at lægge Conteco direkte på.
Alt i alt en lidt blandet oplevelse. Jeg er glad for resultatet, men det er noget mere “rustikt” end jeg havde håbet. Hvis man er typen, som gerne laver noget om, for at få det perfekt, er dette nok ikke det rigtige produkt. Der kan man nemmere rette på en skæv flise bagefter. Desuden er det, som tidligere nævnt, en ret dyr omgang.

14. Jänner 2021

Antwort von Conteco.dk

Hej :-) Tak for din feedback. Vi er glade for at høre at du, trods besværet med påføringen af Conteco, har oplevet god vejledning og service fra vores side af.

Slutresultatet med Conteco afhænger rigtig meget af selve påføringen og ud fra din feedback lyder det til, at der har været store problemer med at få påført overfladen ensartet på overfladerne, hvilket også kan forklare, at det har været en udfordring at overholde det korrekte forbrug. Når man påfører Conteco i badeværelse har man dog de to første (ud af tre) betonlag til at få en fornemmelse af, hvordan man arbejder med produktet, hvorfor det faktisk er vores erfaring at mange når til et resultat de er tilfredse med slutlaget. Mange af de billeder vi bruger på vores hjemmeside og sociale medier er ligeledes lavet af private - også kunder, der ikke har arbejdet med vores produkt før, så vi mener ikke selv, at vi skaber et uopnåeligt ideal for, hvordan slutresultatet kan se ud :-)

Ift. vores guide arbejder vi altid på at forbedre os og vil notere din feedback til fremtidigt brug. Det er dog stadig vores erfaring ift. Ardex produkterne, at disse er de bedst egnede til projektet.

Ha’ en dejlig dag.

Mvh Julie

Altid god service

Super hurtig levering. Altid korrekt og venlig betjening

11. Jänner 2021

Hej Mark! Altid dejligt med feedback - tak :-) :-) God dag! Mvh Julie

Revner i badeværelsesgulv

Fik i oktober 2020 lavet badeværelse af professionel gulvmand. Vægge i bruseniche og hele gulvet. Var superglad den første måned, men så pludselig krakelerede stort set hele gulvet med nedsivning af vand i revnerne ved brusebadet. Grunden var i følge min søde gulvmand, at der blev åbnet for varmen og nogle gennemgående rør ikke var isolerede. Passer fint med at gulvet er lunere, der hvor det er revnet. Vi har ikke gulvvarme.
Han gav det endnu en omgang sealer, men allerede efter en måned var det galt igen. Sender gerne billeder.
Hvad er løsningen på lang sigt ???
Desuden havde gulvet shine look fra begyndelsen og på trods af, at han bestilte den samme til sidste omgang, er det nu helt mat. Overhovedet ikke samme produkt / glans. ( har stadig flasken)
Er utrolig ked af det nye matte gulv og selv om det skal se råt ud, så er alle de revner bestemt ikke noget der bidrager til dette.
Vil bestemt ikke anbefale det.

5. Jänner 2021

Antwort von Conteco.dk

Hej Vibeke. Tak for din feedback! Ud fra din beskrivelse lyder det dog meget som om, at det er undergulvet under Conteco den er gal med og ikke selve Conteco beton, da Conteco ikke krakelerer ved varmepåvirkning. Dette vil også betyde, at ny Beton Sealer ikke nødvendigvis vil være en holdbar løsning, som I selv har erfaret. Du må derfor meget gerne sende os et par billeder til info@conteco.dk, samt information omkring underlaget så vi kan kigge nærmere på de udfordringer du oplever. Mvh Julie

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse af guides og resultat

Vi købte hele pakken og valgte den farve vi ønskede gulvet skulle have. Da vi modtager pakken viser det sig at man selv skal afveje og blande farven på enkelte gram, det var nærmest umuligt at ramme den farve vi ville have og gulvet blev meget mørkere end forventet, jeg forstår ikke hvorfor man vælger farven når man køber for så selv at stå med "problemet" når man skal blande det. Den mørkere farve kunne jeg så leve med. Guiden er meget kompliceret og der er intet sted hvor der er beskrevet hvad en "klargjort" overflade indebærer hvilket gjorde at der opstod problemer med at gøre det ovenpå et beton lag. Da det lykkedes at få lagt sidste lag var jeg godt tilfreds, men så snart colorsealeren kom på fik gulvet et markant farvespil, fra lysegrå til meget mørkt grå, på trods af at det var lavet af samme masse conteco. Alt i alt må gulvet nok laves om da det på ingen måde ser ordentligt ud som det er nu. vil ikke sige systemet fungerer for private overhovedet.

19. Dezember 2020

Antwort von Conteco.dk

Hej Anne. Mange tak for din feedback! Det ærgrer os dog at høre, at du har haft denne oplevelse med vores guide og produkt, da vores generelle opfattelse er, at også private kunder opnår rigtig gode resultater. Årsagen til, at man skal vælge farve når man bestiller er, at vi dermed kan medsende den korrekte mængde pigment det kræver, at opnå den korrekte farve. Herefter har man selv muligheden for at dosere pigmentet iht. gram pr. kg. beton, hvilket afvejes på en køkkenvægt. Dette giver også muligheden for at tilpasse farven undervejs - hvilket mange ser som en fordel. Skulle du have nogle spørgsmål til, hvordan I opnår et tilfredsstillende resultat, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på info@conteco.dk :-) God dag. Mvh Julie

Ærlig og redelig behandling

Bestilte ved hjælp af beregneren. Blev efterfølgende ringet op fordi jeg havde misforstået noget omkring produktbeskrivelsen og bestilt for mange af et produkt. Der spørges ind og vejledes og man går efterfølgende ind og korrigere min ordre og laver en tilbageførsel af det for meget betalte. Mine varer kom dagen efter bestilling og vejledningerne på nettet er lettilgængelig og lette at følge, om det bliver godt må jeg nok selv påtage mig ansvaret for mine håndværksmæssige evner kan Conteco vist ikke gøre noget ved ;0)
Jeg er virkelig godt tilfreds og synes det er god service at reagere på en ordre hvor man kan se kunden har bestilt noget der virker forkert. Man kunne bare have sendt det afsted og taget pengene. God stil at ringe og vejlede. Tak for det!

4. Dezember 2020

Antwort von Conteco.dk

Hej Britt. Sikke en dejlig feedback at modtage - og så endda på en fredag :-) Vi er glade for at høre, at du værdsætter vores kundeservice, og skulle der alligevel opstå spørgsmål undervejs i projektet, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe ind :-) Mvh Julie

Super produkt

Super produkt, jeg har lavet rigtig meget med Conteco.
Og når man har et spørgsmål er Marc og Allan altid klar med et svar.
Vh Steen Mbn Byg

22. November 2020

Hej Steen. Tak for din feedback - hvor er det dejligt at høre! :-) Mvh Julie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter og guides på…

Gode produkter og guides på hjemmesiden! Meget tilfreds med resultatet.
Har bygget et spisebord

11. November 2020

Antwort von Conteco.dk

Hej! :-) Tusind tak for de pæne ord. Vi håber, at du bliver glad for dit nye spisebord. Mvh Julie

Ikke sådan lige til!

Rigtig fin kunderservice, både ved opkald og i showroom. Men, jeg savner den “rigtige” fortælling; Nemlig at det er svært at arbejde med for ikke-håndværkere. Ydermere fremgår det hverken af hjemmeside eller ved kontakt med kundeservice, at det kræver beskyttelsesdragt og særligt åndedrætsværn, da det er noget heftigt stads. Først da vi har produkterne hjemme, står det på flaskerne. Vi var tæt på at returnere. Det havde vi gjort, hvis vi havde vist, HVOR vanskeligt det var at påføre.
Vi har nu et fint badeværelse med “rustikke” vægge, og det er vi - trods alt - glade for.

9. November 2020

Antwort von Conteco.dk

Hej Maria. Tak for din feedback - vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice trods alt. Hvad der er den "rigtige" fortælling for os er dog, at langt størstedelen af "ikke-håndværkere " / privatkunder har rigtig gode oplevelser med vores produkter - også i forhold til udførsel - og det er desværre meget svært for os at vurdere sværheden for den individuelle kunde. Vi gør dog altid vores bedste i at vejlede undervejs, hvor der måtte være tvivl :-) Ift. personlige værnemidler er denne information selvfølgelig tilgængelig både på hjemmesiden og på vores produkter, men vi vil være opmærksomme på at gøre dette mere synligt. Skulle der være nogle opfølgende spørgsmål må du endelig kontakte os på info@conteco.dk. Ha' en dejlig dag. Mvh Julie

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aaalt for tyndt til at arbejde…

Aaalt for tyndt til at arbejde med....nærmest umuligt at smøre på en lodret (væg) overflade...
Mængderne passer derfor ikke.
Dårlig forklaringer på hjemmesiden.
Lukket om onsdagen... (så må man jo håbe at man ikke har brug for hjælp om onsdagen 🤐)
Alt for dyrt.
Virkelig skuffet🤥😒

5. November 2020

Antwort von Conteco.dk

Hej Jesper - tak for din feedback! Vi er kede af, at du er skuffet over din oplevelse med produktet. Det er korrekt at konsistensen på Conteco er tynd, men som vi nævner i vores guide kan man med fordel bruge et engangskrus eller lign. til at få produktet op på glittebrættet med inden det køres på væg - og så skulle det være mere at gå til. Det lyder umiddelbart som om, at det ikke er blandet efter forskrifterne, hvis du har manglet produkt? Såfremt du endnu ikke er i mål med projektet skal du være velkommen til at kontakte os på info@conteco.dk, så vil vi selvfølgelig gerne vejlede dig videre.

Skulle du bruge hjælp på en onsdag er det heldigvis kun vores telefon der er lukket - man er altid velkommen til at kontakte os på mail, hvor vi svarer med det samme :-)

Mvh Julie

Flink medarbejder

Flink medarbejder, som var samarbejdsvillig og god til at rådgive. Varen blev leveret 2 dage efter bestilling uden yderlige omkostning - Fedt!!

8. Oktober 2020

Hej Ole. Tusind tak for de pæne ord - det varmer meget :-) Mvh Julie

Gør-det-selv projekt med Conteco

Jeg valgte conteco på mit gør-det-selv badeværelse Vægge og gulv og i conteco medium.

Jeg har et par råd til folk der overvejer at gøre det samme, da jeg nok havde valgt at gøre noget andet hvis jeg kunne vælge om.
- Forarbejde med Ardex skal udføres af en professionel, det er et professionelt beton materiale der er svært at arbejde med uden erfaring. Jeg bøvlede vildt meget med at få det pænt på væggene og endte med at købe vådrumsspartel til at spartle oven på fliserne.
- Produktet promoveres som et nemt gør-det-selv produkt for alle, men det er langt fra nemt at arbejde med.
- Conteco er næsten flydende som vand, det er stort set umuligt at spartle det op på væggen uden af halvdelen lander på gulvet. Derudover er det enormt svært at få helt op i hjørnerne hvor væggen møder loftet, da produktet løber ned af penslet/spartlen inden man får det op op væggen.
- Jeg endte med at male det på væggen med et pensel, dette gik men var stadig et helved.
- Nogle områder tørrer hurtigere end andre, så når nogle områder er klar til en slibning så er andre områder stadig for våde, jeg "ødelagde" nogle områder ved slibning for tidligt. Men jo længere du venter jo mindre kan du slibe med almindelig sandpapir.
- Min største irritation var hvor tydeligt det er at man lige er gået lidt tilbage og give et hjørne en ekstra tur. Hvis man lapper et område der er ved at hærde så kommer der en meget mørkt cirkel rundt om området. Jeg gav nogle vægge op til 3 lag for at dække lapninger og ujævn farve, men løb tør for produkt, og gad ikke bøvle mere med det, nu lever jeg bare med at nogle vægge har tydelige lappe områder.

Konklusion:
Hvis du leder efter en nem løsning til at forny dit badeværelse så mal hellere fliserne med maling. Jeg blev super irriteret på Conteco produktet, da arbejdet var så besværligt. Alt skal måles nøjagtigt op, pulveret støver når man blander det op, det er umuligt at få alle klumper af farveproduktet udjævnet i spanden, produktet ender på guvlet og alle vegne og man skal fjerne det mens det er vådt og du ser kun dine "fejl" efter væggen er tør.

Gulvet kan lidt nemmere udføres i Conteco da man har noget nemmere ved at styre produktet, men vægge vil jeg fraråde.

PS. jeg har spartlet og renoveret hele min lejlighed så jeg har lidt gør-det-selv erfaring.

6. Oktober 2020

Antwort von Conteco.dk

Hej Sean - tak fordi du deler din oplevelse med Conteco. Som tidligere nævnt i vores mailkorrespondance skyldes de tydelige lappeområder, at der er foretaget lappeløsninger udenfor vores vejledning og det ærgrer os at høre, at du ikke ønsker at udbedre dine overflader iht. vores rådgivning pr. telefon og mail, så du kan opnå et tilfredsstillende resultat. Skulle du ændre mening er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os igen :-) Ift. din feedback ang. Ardex produkterne og hvorvidt Conteco er et gør-det-selv produkt mener vi dog stadig grundet vores mange kundeoplevelser, at personer med gør-det-selv erfaring kan påføre begge dele uden lignende frustrationer. God dag! Mvh Julie

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt produkt

Jeg er fint tilfreds med hurtig levering og godt matriale på nettet

5. Oktober 2020

Hej Ingolf. Tak for din feedback :-) Mvh Julie

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr