Convene Bewertungen 116

TrustScore 1.5 von 5

1,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betalte en regning to ganger. Og ble trukket 102 kr. i gebyr ved tilbakebetaling. Makan til kjeltringer. Et firma som skal sørge for at folk ikke "stjeler" fra andre, stjeler rett og slett pengene din... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når man mottar feil faktura og må ringe- er d bare å belage seg på å bruke dagen på å få tak i de. Jeg ble den heldige nr. 36 i kø. Man får ikke tilbud om å bli oppringt. På hjemmesiden finner man... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det mest sykeste og useriøse selskapet som må finnes i Norge. Visste ikke om det engang før jeg fikk en sak der. Hvis jeg hadde betalt dobbelt opp, så tok de gebyr for at jeg hadde gjort det 😠 Ikke k... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Valgte spesifikk løsning ved terminalen. Fikk så opp at det ble sendt sms, har ikke fått sms eller noe form for vanlig faktura, Dem har ikke kunde telefon i form av support for å hjelpe dem som faktis... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Rigget for "svindel"

Convene/Credicare tar seg av hele betalingsprosessen hos fastleger. Lettvint for legene, som formodentlig ikke skjønner hvordan systemet er rigget.
Sikkert juridisk finurlig holdbart, men selve forretningsideen er å gjøre betalingsprosessen så komplisert at pasienten ender ut med gebyrer og inkasso.
1. Hos legen kan du bare betale
gode gamle bankkort . Andre
kort, f eks Visa er ubrukelige.
2. Du vil da ende opp med et
elektronisk brev på Postens
tjeneste Digipost. Hvem bruker
dette? Og hvor mange
klarer å logge seg inn der?
3. På Digipost ligger en faktura
med svært kort betalingsfrist.
Vel å merke en faktura, ingen
link. Med en KID-kode på 18
siffer.
4. Man må så over egen
nettbank og taste inn alle
detaljer manuelt. Inkludert
KID-kode. Som er på 18
siffer

Det hele kunne jo selvfølgelig vært ordnet mye enklere. F eks kl med en betalingsautomat på legekontoret som tar alle typer kort. Gjerne med "tapping". De fleste - også eldre - er vant til å betale på denne måten. Eller til nød en SMS med direkte betalingslink. Men da hadde jo de fleste av oss betalt på tiden. Og Credicare/Convene hadde mistet alle innkassogebyrene de hanker inn med nåværende ordning.

Firmaet har nå skiftet navn igjen. Denne gang fra Convene til Credicare. Det nye navnet er like frekt og misvisende. For de er hverken Convenient eller Careful for andre enn seg selv

5. September 2024

Kjeltringer

Kjeltringer: De gjør betalingsmulighetene unødvendig kompliserte, spekulerer i syke menneskers glemsel og problemer. Fakturaer sendes med kort betalingsfrist via SMS, går raskt til inkassovarsel og inkasso med skyhøye gebyrer. Tidligere kjent som Melin Collectors, men byttet navn på grunn av dårlig rykte. Leger med samvittighet bør unngå dette uetiske firmaet

20. Juli 2024

Styr unna!

Svarer uhøflig på e-post. Tar skyhøye gebyr ved tilbakebetaling; 40% av feil innbetalt beløp ble ikke tilbakeført. Styr unna!!

5. Juli 2024

Styr unna!!

Her må man virkelig passe på , stol ikke på disse menneskene bak tlf, dere burte få alt bekreftet på Mail, dem har en tendens på og nekte at dere har pratet sammen, og true med litt av hvert på tlf/mail .. frekke som f på tlf, så lykke til med disse vis du ringer dem.. At ikke dette er kriminelt, det er så rart , er ikke tvil om at de prøver å få mest mulig penger av oss, er bare å lese andre erfaringer her.. Dette her er grunn nok til at jeg bytter treningssenter, og til ett som ikke bruker Credicare
For all del, styr unna! Scam hele selskapet.
Skulle ha vært anmeldt og saksøkt!

1. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svindelfirma frekke retards har betalt…

Svindelfirma frekke retards har betalt for et hjemmebesøk av legen convene sender betalings varsel jeg sender kvittering for betalt regning på mail convene fremholder likevel btalings-krav og begynner å røre om at de ikke kjenner min sykdomshistorie..hva faen har det med saken å gjøre? regning betalt fremvist kvittering ferdig

25. Juni 2024

min.convene-credicare-melin collectors

min.convene-credicare-melin collectors, mange navn for samme dritt. Sender etter noen dager sms med betalings info, denne kan man ikke bruke til betaling i DnB appen. Så prøver via min.convene, noe som er håpløst dårlig! Og heller ikke virker med DNBs app og man blir sendt frem og tilbake mellom nettsider og fake DnB betalings løsning. Burde vært anmeldt disse folkene.

10. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ser ar jeg ikke er den eneste som…

Jeg ser ar jeg ikke er den eneste som er misfornøyd med convence , noe av de værste jeg har bort i noen gang. Krever bare betaling men sender aldri faktura til banken fin før kravet er over 700kr for da har de garantert 3 ganger summen som egentlig skulle betales. Skjønner ikke at alt skal handle om å få mest mulig penger ut av folk. Møkka shit!! Jeg har ringt flere ganger for å forklare at summen har jeg betalt , og har sendt Mail med bevis gjennom Mail til convence. Men fikk aldri svar og får ny faktura med nytt gebyr hver måned.

6. Juni 2024

Convene Collection/Credicare...etc

Convene Collection/Credicare...etc. dette er svindlerpakk som sender faktura/inkasso-krav pr. mail og etterhvert pr. post i papirform. Et tips: Kjøp en perm og lagre truslene om inkasso/utleggsforetning der, så har du det litt ryddigere i hverdagen...lkke gi noen som helst informasjon (din økonomi og dine forpliktelser) som vil hjelpe svindlerne i å skrive ut papirer som har som mål å fremstå som mer troverdige/skremmende neste gang. Ta vare på (bilde på mobil, som du videresender til din mail-adresse) utskrift fra betalingsautomat, sjekk med din bank hva som er trukket fra konto den dagen du var hos legen...og ikke gjør noen ting. La Convene/Credicare/etc.etc. selv kjøre sine trusler (adresse-logo på brevene fra både politi og namsfogden for at det skal virke truende) og papirmølle mot deg...og bare lagre det i permen din. Både politi og namsfogden er seriøse instanser som kommuniserer på en ordentlig og respektfull måte dersom de ønsker kontakt med deg. Convene/Credicare har nok følt litt spenning (og gjerne pluppet litt i naturell-trusen sin) når de har brukt sin printer til å skrive ut skjemaer og dokumenter med alskens innkrevingsformuleringer og lovhenvisninger for å fremstå som sannferdige. Tydelig at de trodde at "ABC-boka" de fikk utlevert i første klasse var toalettpapir servert i nytt format...De kan ikke formulere seg engang, dumskallene. Gi dem NULL RESPONS, det er mitt råd.

3. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skulle betale legetime med kort

Jeg skulle betale legetime med kort, tastet feil pin- kode, og fikk ut en kvittering der betalingen var avbrutt. Gikk bort i skranken for å få hjelp. Legesekretæren sa at jeg hadde betalt. Deg viste seg at mannen bak meg hadde betalt min regning. Legesekretærene ringte da meg gang på gang for å få meg til å vippse -mannen som hadde betalt min regning. Jeg nektet. Forventet at de fant på en annen løsning. Den kom aldri. Med tanke på EUs personvernlov er det ikke greit at noen kan ende opp med å betale andres regning.Disse automatene er en uting. Convene tar også høye gebyrer, og det er en skam at disse automatene står på legekontorene.

23. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NULL STJERNER til denne såkalte…

NULL STJERNER til denne såkalte bedriften. Dette er et svindel foretak som dekker seg bak å være bedrift. Dessverre bruker en del legesentre dette firmaet. Kan bare oppfordre bedrifter i hele Norge til å holde seg unna Coverne hvis de ønsker å beholde sine kunder.

14. März 2024

Svindelforsøk fra Convene

De sender ut urealistiske krav om tjenester aldri utført. Får krav om besøk på Bragenes Øyeklinikk. Time jeg ikke har hatt, hvor Bragenes Øyeklinikk bekrefter ikke time. Det stopper ikke svindelforsøket fra Convene.

13. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan man gi minus stjerner så hadde det…

Kan man gi minus stjerner så hadde det vært mer rett. Å sende faktura i Digipost uten noen form for varsling, for så å sende inkasso rett i Vipps er intet mindre en svindel. Søppelfirma. Når man ringer får man kun prate med et bittert kvinnemenneske som forståelig, og helt tydelig er lei av jobben sin. Patetisk.

23. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Organisert svindel i tillegg til litt lovlig drift.

De har sendt ut regninger med kid og fakturanummer til meg med legesenteret som innkrever hver gang datteren min er i kontakt med noe helserelatert. -som vi har betalt der og da.
Legesenteret har ikke noe utestående, hverken jeg eller datteren min får se noe regning om jeg logger meg på siden deres. Når jeg endelig kommer gjennom på tlf får jeg bare svar at noen desverre har registrert mitt tlf på et annet navn, og at jeg skal se bort ifra fakturaen. De pengene jeg har betalt til dem før jeg begynte å nøste i dette er tapt, fordi de legger det på at jeg selv har ansvar for å sjekke krav jeg mottar før jeg betaler dem.

15. Februar 2024

SMS svindel

Mottatt sms om ubetalte fakturaer . Dett er opplagt svindel . Prøver å sende en e-post for å opplyse om dette , som di oppfordre til . Dette viser seg å være umulig da en kommer til ett skjema for betaling av retninger jeg ikke har .

24. Jänner 2024

STYR UNNA! REN SVINDEL!

Absolutt den største svindelen av et selskap jeg har noen gang møtt på. Har fått 2 forskjellige meldinger om at jeg må betale. Første var om at jeg hadde er myndighetsbrev og at jeg måtte betale for å unngå gebyrer. Den andre var en utestående faktura. Noe så tullete. JEG BOR IKKE ENGANG I NORGE!! Jeg har i ikke bodd i Norge de siste 3 årene og har ikke hatt noen legetimer, kjøp, osv da de siste 3 årene i Norge. Jeg har i tillegg utvandret så dette er SVINDEL!!! Useriøse linker, har i tillegg prøvd å kontakte selskapet uten å svar på 5 forespørsler. Umulig å ringe dem også.

21. Jänner 2024

SVINDEL

SVINDEL, de tapper studenter for penger. visst man trenger hjelp fra legen så sender de faen 100 inkasso regninger, og de svarer faen aldri på mail. satans idioti

9. Jänner 2024

Styr unna

Styr unna. Sender innkasso når hovedkrav er allerede betalt for 1 mnd siden. Dette har skjedd flere ganger tidligere. Hver gang jeg besøker legen så sender de en regning, 71 kronet i papigebyr. Betaler man regningen så må man forvente at det kommer en innkasso neste mnd for jævla samme regningen.

29. Dezember 2023

Ren svindel

Ren svindel. Jeg har betalt regningen som jeg var hos legen min og de sendte meg en faktura på 745 kr igjen med frist 14 dager styr unna folkens de bryr norske lover. Og denne firmaet jeg anmelder dem jeg lover.

15. Dezember 2023

De bryter norsk lov

De bryter norsk lov. «Ifølge Finansavtaleloven kan bedrifter ikke kreve mer i fakturagebyrer enn det koster å produsere og levere regningen».
De sender ikke betalingslenke slik de skal, og venter til fristen er gått ut med å sende meg en digital faktura med 71 kr i fakturagebyr. Svindel! De omsetter for over 100 mill i året bare på slike gebyrer. Det er IKKE den faktiske summen det koster å sende ut fakturaer. Svindel. Håper de blir kastet ut fra legesentre snart.

8. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr