Convene Bewertungen 116

TrustScore 1.5 von 5

1,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betalte en regning to ganger. Og ble trukket 102 kr. i gebyr ved tilbakebetaling. Makan til kjeltringer. Et firma som skal sørge for at folk ikke "stjeler" fra andre, stjeler rett og slett pengene din... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når man mottar feil faktura og må ringe- er d bare å belage seg på å bruke dagen på å få tak i de. Jeg ble den heldige nr. 36 i kø. Man får ikke tilbud om å bli oppringt. På hjemmesiden finner man... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det mest sykeste og useriøse selskapet som må finnes i Norge. Visste ikke om det engang før jeg fikk en sak der. Hvis jeg hadde betalt dobbelt opp, så tok de gebyr for at jeg hadde gjort det 😠 Ikke k... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Valgte spesifikk løsning ved terminalen. Fikk så opp at det ble sendt sms, har ikke fått sms eller noe form for vanlig faktura, Dem har ikke kunde telefon i form av support for å hjelpe dem som faktis... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Reinspikka svindlere

Reinspikka svindlere! De har noen gebyrer og påslag som ikke har rot i sunn fornuft. Glemmer man legeregninga er den på kort tid tidoblet i pris.. det finnes ikke fornuftig sammenheng mellom krav og gebyrer. Kun useriøse virksomheter bruker disse, og jeg skal aldri mer bruke tjenester hos noen som har tilknytning til disse svindlerene. De har også vært under lupen til Finanstilsynet med god grunn.

6. Dezember 2023

Sender faktura med 71 kr i gebyr

Sender faktura med kr. 71 i gebyr tillagt mindre enn 24 timer etter e-konsultasjon med legespesialist. Sendte ikke SMS med 48 timers betalingsfrist slik som de skal, slik at man kan betale innen den fristen. Ren svindel

6. Dezember 2023

SVINDELFORETAK?

Søndag 26/11-23 ca kl 1515, fikk jeg telefon fra min fastlege. Det ble ikke nevnt noe om kostnad.
I dag, tirsdag 28/11-23, 2 dager etter, fikk jeg sms fra Convene med krav om betaling av kr 320,-.
Jeg forsøkte i en time å betale med kort via Convenes link. Uten å lykkes.
Convene vil ha oss over på inkasso.
På legekontoret i dag ville jeg betale med kontanter. Og ble sendt mellom 3 "ansvarlige" som alle nektet å ta kontanter. Jeg ba om å få det skriftlig, noe som også ble avslått. Selv om jeg gjorde dem oppmerksom på at de bryter Norsk Lov.
Convene ser for meg ut til å være et svindelforetak som bør boykottes eller, helst, forbys.

28. November 2023

Styr unna hvis mulig!

Jeg mottok en feilsendt faktura fra mitt legesenter, kontakter Convene og de får bekreftet av legesenteret at fakturaen ikke skulle vært utstedt. Convene sender meg en sms der de bekrefter at fakturaen har blitt kreditert. Tre uker senere mottar jeg inkassovarsel på samme faktura, som altså ble bekreftet kreditert av Convene for tre uker siden. Helt utrolig - hva driver dere med? Ikke jobben deres, i hvert fall.

22. November 2023

Umoralsk!

Sendte en sms og fikk en linje tilbake fra legen. Dette kostet 224,-!!! Kan da ikke være lovlig dette firmaet når man leser all den negative kritikken. Men de turer fram...

4. November 2023

legekontorene bruker dette firma

Det er legekontoret som bruker dette firmaet.
De tar ikke hensyn til eldre folk som ikke er teknologiske og klarer følge med på Digipost.
Sender krav etter krav og informerer kun på Digipost .
Ikke open for å hjelpe eller forstå situasjon, presser ut penger uten å kunne ta hensyn eller se skjønn , prøve ikke å hjelpe.👎🏼

25. Oktober 2023

Ulovlige SMS-fakturaer.

Får en "mulighet" til å betale via en SMS, med veldig kort frist. ULOVLIG KORT FRIST.
Convene (samme rasshøla bruker også navnet CrediCare), tidligere Melin, bryter norsk lov på denne måten, for å kunne ta et ulovlig høyt fakturagebyr.
Loven sier at vi, som kunder, skal kunne VELGE betalingsmetode.
Hovedvalg er å betale på stedet, eller å VELGE faktura.
Ved telefontimer kan man ikke betale på stedet, og da er fakturagebyr ulovlig.
Convene-banden har da funnet opp "SMS-faktura", der man kan betale innen et drøyt døgn. Men med faktura som lovlig betalingsmåte (uten fakturagebyr) er dette for kort frist. En faktura som legges inn i nettbanken om kvelden, er sjelden "på konto" innen de 48 timene (som ikke engang gjelder tidlig legebesøk).
Dessuten krever loven at en faktura skal være nummerert, så denne SMS-greia er ikke en lovlig faktura.
Jeg krever nå konsekvent at de sender en korrigert faktura, med to kronisk syke barn blir det mange telefonkonferanser.

23. Oktober 2023

Betaling fungerer ikke

Betaling fungerer ikke, 48 timer frist og de har ikke åpent på kundeservice, derfor sender de en faktura med et latterlig høyt fakturagebyr.

Av det jeg kan se så bryter firmaet med norsk lov da de ikke godtar kontant betaling uten ekstra gebyrer. Styr langt unna

21. Oktober 2023

Elendig service.

Elendig service.
Kunden var ikke opplyst om at dette fakturagebyrer kom til å komme på toppen av regningen.
At de kan ta 71 kr for en faktura som kunden ikke var opplyst om at han kunne unngå, det er horribelt.

16. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fikk en faktura med gebyr som et…

Jeg fikk en faktura med gebyr som et legefirma hadde sendt til feil adresse. Fikk en veldig god oppfølgning da jeg kontaktet convene og de innrømmet at jeg da ikke skulle betale gebyret, siden feil adresse var brukt. Var en serviceinnstilt og hyggelig ansatt som tok telefonen og ordnet raskt opp i det.

19. September 2023

Dritt selskap!

Som ett ekte drittseleskap, så har de utnyttet at jeg har godtatt digipost! Det endte opp med inkassovarsel og kuken i andre enden, når jeg ringte inn var en yfyselig skapning! Var ikke litt behjelpelig med noe som helst!!

4. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette firmaet har så dårlig rykte

Dette firmaet har så dårlig rykte. De sender inkassovarsel til personer som har betalt sin regning.
Styr unna så godt dere kan.
Her er det mye svindel.
De har byttet firmanavn, og det skjønner jeg godt.
Jeg truet med anmeldelse for å få løst min sak, da ordnet det seg ganske raskt.
Betal med kontanter, og pass på kvitteringer, selv om de prøver seg med at dette ikke er gyldig.
Helsevesenet må finne et annet firma til å kreve betalinger på.

25. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle ønske det var mulig å styre unna...

Betalingsfunksjonen fungerer bare halvparten av tiden, og Vipps fungerer ikke i det heletatt.
Skulle betale en regning for ca en uke siden, fikk bare opp feilmelding når jeg skrev inn nummeret jeg hadde fått, så nå må jeg da sitte og vente på faktura med gebyr. Og når jeg leser andre vurderinger her, så må jeg visst være på vakt, siden folk ikke får kravene sine i posten!

6. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr