MINUNATE! Sunt tot ce ne-am dorit. Am inceput cu un mail catre Coriolan si am finalizat printr-o experienta extraordinara. Am primit raspuns la toate intrebarile mele si suport din partea lor. Am ale... Mehr ansehen
Produsele sunt de calitate, prețurile sunt corecte, nu cele mai ieftine dar nici nu te împing la magazinul din colț. Multe lucruri le pot modifica designerii. Sunt și lucruri pe care le refuză deși pa... Mehr ansehen
Produsele au venit într-un timp foarte scurt și exact când a fost preconizat, prețul este unul foarte corect și cu mult mai mic decât de la alți producători. Produsele sunt foarte calitative, superbe... Mehr ansehen
Brandul Coriolan s-a născut din dorința și ambiția de a putea oferi verighete, inele de logodnă și bijuterii de o calitate superioara și la un preț competitiv cuplurilor care hotărăsc să-și unească destinele. Din 1996, Coriolan este „Făurar de Fericire”, un artizan care a dat mereu valoare diamantelor și bijuteriilor din aur. Îmbinând tradiția și experiența, Coriolan și-a îndeplinit cu promptitudine promisiunile față de peste 150.000 de cupluri care s-au bucurat de inelele de logodnă și de verighetele făurite la Iași.
Calea Chisinaului, nr.35, 700178, Iasi, Rumänien
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Excellent customer service and post sales support.
Best jewlery brand on the Romania market in my opinion.

Antwort von Coriolan
Serviciu impecabil, prompt, foarte frumoasă prezentarea, împachetarea. Mulțumesc frumos!

Antwort von Coriolan
Am primit un pandant peste așteptări,foarte frumos,foarte elegant,cu finisaje deosebite.A fost ambalat elegant .A fost o plăcere și vom reveni cu proxima ocazie.

Antwort von Coriolan
Totul perfect. Am cumparat si din magazin (verighetele) si de pe site. Foarte prompti. Personalul din magazinul din Bucuresti foarte amabil.

Antwort von Coriolan
I bought a ring for my wife from the Coriolan Bucharest store. The staff was great, with a polite and professional attitude. Nothing to complain about, overall a very nice experience.

Antwort von Coriolan
Cerceii comandați sunt superbi! Vor fi cadou pentru o mireasă. Finuți, lucrați atent și delicați. Expedierea ireproșabilă. Recomand cu mare căldură!

Antwort von Coriolan
Personal amabil, inelul a fost conform asteptarilor, iar firma de curierat s a miscat repede

Antwort von Coriolan
Am comandat o pereche de cercei cu ridicare din magazin. Doamna care m-a consiliat a fost super amabila si rabdatoare. Pe langa cercei, mi-a mai aratat si alte produse de interes pentru mine.

Antwort von Coriolan
Very satisfied with the product quality, delivery and the whole experience was nice. Thank You!

Antwort von Coriolan
Verigheta a fost liveat la termenul comunicat la momentul efectuării comenzii. Este foarte frumos realizată, cu atenție la detalii, iar ambalarea a fost făcută cu multă grijă. Se vede clar profesionalismul și atenția pentru calitate. Recomand cu încredere!

Antwort von Coriolan
Sunt foarte multumit de calitatea verighetelor. Am avut parte de o comunicare foarte buna cu personanul firmei. Au raspuns prompt si punctual solicitarilor. Recomand.

Antwort von Coriolan
O experienta excelenta pe parte de support de la plasarea comenzii pana la livrarea acesteia. In caz de probleme au fost gasite solutii foarte rapid.