deddie.gr Bewertungen 10

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This is the most horrible experience…

This is the most horrible experience I’ve had yet after living in Athens for 35 years. We need the company to FINISH THE JOB. They installed a new electric meter and they didn’t connect it to our main circuit board in our vacant apartment under renovation. Every time we call, they say they’ll come. We leave the telephone number, and tell them which doorbell to ring. We wait all day and they don’t show up, they never call, and they CHARGE US MORE MONEY for nothing. Today I called again and the person at DEDDIE said the electricity has already been connected(!!!!!) I just made a video of the unconnected electric wire. The job would take them 10 minutes. We’ve been waiting for more than 2 months. This is incompetence at its worst.

16. Dezember 2025

❌ ΔΕΔΔΗΕ

❌ ΔΕΔΔΗΕ – Παράδειγμα διοικητικής αυθαιρεσίας και καταναλωτικής καταπίεσης

Η εμπειρία μου με τον ΔΕΔΔΗΕ αποτελεί υπόδειγμα καταχρηστικής, αδιαφανούς και αυθαίρετης διοίκησης. Μου επιβλήθηκε πρόστιμο ρευματοκλοπής χωρίς καμία αποδεικτική βάση, χωρίς παρουσία μου, χωρίς δελτίο αυτοψίας, χωρίς πρόσβαση στα ευρήματα, και χωρίς δυνατότητα ουσιαστικής αντίκρουσης.

Ο ΔΕΔΔΗΕ:

• Παραβίασε κατάφωρα το Εγχειρίδιο Ρευματοκλοπών και τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου.
• Αγνόησε επιδεικτικά την υποχρέωση ενημέρωσης και ακρόασης του καταναλωτή.
• Κατασκεύασε τεκμαρτή κατανάλωση με αυθαίρετους υπολογισμούς, αδιαφορώντας για τη μόνιμη διαμονή μου στο εξωτερικό και την εποχική χρήση του ακινήτου.
• Απείλησε με διακοπή ρεύματος, αναγκάζοντάς με να πληρώσω υπό επιφύλαξη για να προστατεύσω την παροχή.

Πρόκειται για διοικητική βαρβαρότητα, που προσβάλλει κάθε έννοια δικαίου, λογοδοσίας και χρηστής διοίκησης. Ο ΔΕΔΔΗΕ λειτουργεί ως ανεξέλεγκτος μηχανισμός καταστολής του πολίτη, με πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές.

Απαιτώ:

• Ακύρωση του καταλογισμού.
• Θεσμικό έλεγχο από τη ΡΑΑΕΥ και τον Συνήγορο του Καταναλωτή.
• Δημόσια λογοδοσία για τις πρακτικές αυτές.

Ο πολίτης δεν είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Και ο ΔΕΔΔΗΕ δεν είναι υπεράνω του νόμου.

22. September 2025

Θλιβερό Καρκίνωμα

Εχω Πληρώσει Μέσω Τραπέζης Εδω Και Μήνες Για Να Ενταχτώ Στο Νυχτερινό Τιμολόγιο & Ζω Απλά Τον Μεσαίωνα Τους !!!

Ενα Ακόμη Θλιβερό Καρκίνωμα Της Αναχρονιστικής Αυτής Χώρας Που Τελεί Υπο Κατοχή Ανάλγητων Αναξιοπρεπών Ατιμώρητων Κηφήνων Που Ζουν Ξενδιάντροπα Εις Βάρος Ολων Των Φορολογουμένων Πολιτών !!!

1. August 2025

ΡΑΕ - ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ Team Leader 21/05/2025

ΕΓΩ 21/05/2025: Καλημέρα σας στον Διαμεσολαβητή. Βλέπω ότι στον ΔΕΔΔΗΕ θέλουνε να επαναλαμβάνουμε κάθε φορά τα ίδια πράγματα, είται προφανώς δεν κατανοούν την Ελληνική γλώσσα. Δεν πειράζει όμως: Λοιπόν όπως ανέφερα σε προηγούμενες ηλεκτρονικές επικοινωνίες μου, την τηλεφωνική κλήση από το 2221090500 στις 02/04/2025 από την τοπική υπηρεσία της Χαλκίδας σχετικά με το θέμα των καταμετρήσεων την δέχτηκα απρόοπτα στο κινητό μου χωρίς προηγουμένως να έχω επικοινωνήσει εγώ μαζί τους για κάποιο από τα αναφέροντα θέματα. Εδώ να επισημάνω ότι υπάρχει επίσης η δυνατότητα καταγραφής των εισερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων / συνομιλιών στα σύγχρονα smartphones! Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΛΗΣΗ/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ 23/01/2025, ΟΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ / ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ! Η λάθος τότες της 23/01/2025 της σχετικής τηλεφωνικής ενημέρωσής μου ως απάντηση του σχετικού ανάλογου τηλεφωνικού αιτήματός μου / ερωτήματος μου σχετικά με την τιμολόγηση των αναλογούντων μηνιαίων ορίων και χρεώσεων των Kwh στο ΚΟΤ, και το οποίο αυτό αίτημα / ερώτημα απαντήθηκε αργότερα αναλυτικά στις 26/02/2025 γραπτώς με την ΔΕΠ/62384/20.02.2025 (ζήτημα / απάντηση, πράγμα το οποίο δεν είχε αρχικά ξεκαθαριστεί στην αρχική τηλεφωνική μας συνομηλία της 23/01/2025), αλλά και οι όποιες περεταίρω σχετικές διευκρινίσεις χρειαζόταν να τις βγάζω κάθε φορά με το τσιγκέλι από τον ΔΕΔΔΗΕ, μέχρι ακόμα και της πριν από λίγο καιρό αρχικής μου επικοινωνίας με ΡΑΕ / ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ, μήπως είναι έγκαιρη / εμπρόθεσμη εξυπηρέτηση / απάντηση κύριε Διαμεσολαβητή??!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
_____________________
ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ Team Leader 20/05/2025: Καλησπέρα σας, ακολουθεί ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ: "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής: Σχετικά με το My Deddie App, το στιγμιότυπο οθόνης που έχει επισυνάψει ο πελάτης έχει σταλεί στην αρμόδια διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να διερευνηθεί το πρόβλημα με τη μη εμφάνιση όλων των λειτουργιών στην οθόνη του πελάτη. Σχετικά με την τηλεφωνική επικοινωνία με την Περιοχή Χαλκίδας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επίσημο κανάλι τηλεφωνικής επικοινωνίας με το ΔΕΔΔΗΕ είναι το τηλεφωνικό κέντρο (11500, 8004004000, 211900500) και οι κλήσεις με αυτό καταγράφονται. Οι κλήσεις από τα τηλέφωνα των μονάδων του ΔΕΔΔΗΕ δε καταγράφονται, συνεπώς δε μπορούμε να ελέγξουμε την επικοινωνία που αναφέρει ο Πελάτης με την περιοχή Χαλκίδας. Η πρόταση για αποστολή sms στους πελάτες για την επερχόμενη καταμέτρηση θα αξιολογηθεί. Σχετικά με την πρόταση για αποζημίωση του πελάτη-καταβολή ποσού, στο πλαίσιο μη τήρησης εγγυημένων υπηρεσιών προς φιλική επίλυση της υπόθεσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από έλεγχο στο σύστημα εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ δεν υπάρχει κάποιο αίτημα του πελάτη που ολοκληρώθηκε εκπρόθεσμα, συνεπώς δε μπορεί να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα εγγυημένων υπηρεσιών. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση. Με εκτίμηση". Κατόπιν τούτου, θα θέλατε να διευκρινιστεί κάτι επιπλέον;

21. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Never make a business in Greece

Never make a business in Greece. Companies like that rubbish will make loose your money. Not able to connect the electricity for 50 days. I missed the season and now I have to work this one to pay the debts from last year. Stay away from Greece. The telecom companies too couldn't communicate to connect the internet hence I lost one more month. Ministers deserve firing in that rubbish country

21. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr