Dekra Bilbesiktning Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra på flera sätt 1.missade tiden fick en ny tid utan någon extra betalning pga tidigare missad tid. 2. Besiktning mannen talade om vad som vad bra och sedan talade om att framljuser var lite fel... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var på Dekra idag för besiktning. Jag var väldigt tidig så jag hörde många kunders resultat innan det var min tur. Alla innan mig fick anmärkning på något litet så de var tvungna att göra en omb... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så arrogant företag. Jag fick underkänt på besiktningen med argumentet att det inte fanns någon nyckel till dragkroken. Men det fanns det visst! Den låg i handskfacket, och det tog mig 30 sekunder a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag skulle besiktiga släpet för 2månader sedan. Avbokat pga sjukdom. Nåja ger dem en extra chans på extrabilen som har körförbud. 3 gånger bokar de av bilen pga sjukdom. Idag var jag jättearg och ring... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

54 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bokade tid för besiktning

Bokade tid för besiktning, 30 min innan bokad tid blev jag avbokad då teknikern blivit sjuk.. bokar en ny tid månaden därpå, en vecka innan bokad tid blir jag avbokad igen då tekniker är sjuk.. ringer till kundtjänst där dem förklarar att personen är långtidssjuk och dem har därför ändrade tider.. lägg inte ut eller ta bort dessa tider så folk inte bokar dem för att sedan bli avbokade hela tiden.. tyvärr går jag till annan besiktning nu istället..

19. November 2025

Bra service

Åkte till dekra på västerleden Eskilstuna väl framme slutade bilen att ladda, den hjälpsamma tekniken där han hjälpte till med start hjälp och råd, riktigt fin service av han

7. November 2025

Dekra

När dubbdäck skulle läggas på upptäcktes stora hål i underredet. Bara millimeter från att bakre ram skulle ramla lös. Vid upphissning hittades 3 rosthål i bromsledningar.
Har besiktar min bil 6 år i rad utan anmärkning på Dekra. Bara tur att jag inte kört ihjäl mig.

29. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hittar på tvåor utan grund

Hittar på tvåor utan grund, som fel ljus på blinkers fastän samma blinkers funkat utmärkt förut, samma med fastsättning av varselljus som sitter precis som de gjorde från fabrik.

30. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Avbokar tider i sista sekund

Bokad besiktning i Uppsala (Kumlagatan) i dag klockan 12.00. Nu klockan 10.40 får jag ett meddelande om att besiktningen är avbokad pga sjukdom. Riktigt tacksamt när man avslutat arbetet för dagen och är på väg till stationen.

Ringer kundtjänst och begär att få en ny tid samt kommande besiktning kostnadsfritt med tanke på den sena avbokningen. De vägrar acceptera detta. Jag hänvisar till att jag blir ersättningsskyldig om jag plötsligt avbokar senast 2 timmar innan, men det är inte samma sak enligt dem.

Detta är tydligen vanligt förekommande enligt flera och hag har råkat ut för det här även tidigare.

Vill man vara säker på att få sin bil besiktad och korrekt bedömd så lär man bevisligen inte stirra sig blind på deras lägre pris.

24. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besikta aldrig bilen på dekra

Besiktade min bil i Motala. Extremt otrevlig personal och försöker hitta fel på bilen bara för att det ska bli en ombesiktning. Åkte till en annan besiktnings firma och de kunde inte hitta några fel på bilen. Kommer aldrig åka till Dekra igen!

16. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dekra Kalmar - kundvänlig och duktig personal!

Jag bokade och betalade 449 kr för personbil - diesel på Dekras hemsida. Ordinarie pris är 609 kr om man betalar på plats. Ingen annat besiktningsföretag har ett så bra pris! Ett plus är att det var gott om lediga tider. Har besiktat personbil en gång tidigare på Dekra i Kalmar 2023 och det var lika trevligt och bra även vid det tillfället. Ett litet minus för att min bil idag rullade in i besiktningen några minuter för sent. Omdömet blir ändå fem stjärnor på grund av att jag såg att personal hjälpte en dam att kontrollera oljenivån. Personalen är väldigt hjälpsam mot kunder! Det blir i fortsättningen fler besiktningar på Dekra!

30. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta upplevelsen jag nånsin haft av ett företag

Var idag på Dekra i Uppsala och hade där den sämsta upplevelse jag någonsin haft i kontakt med ett företag. Anländer på stationen någon minut innan min tid. Osäker på var jag ska stanna bilen då det ej är tydligt skyltat. Får ögonkontakt med personal som gestikulerar att jag, vad jag förstår, kört för långt och ska backa. Då jag kör fram igen, någon minut över tiden uppger samma kvinna att jag har kommit för sent och missat min tid, trots att jag varit på plats på tiden och haft kontakt med henne. Hon ger vidare ett väldigt nedlåtande och icke-empatiskt bemötande. Blev verkligen arg och ledsen av den här upplevelsen. Skulle inte rekommendera någon att boka Dekra, och kommer definitivt aldrig tillbaka.

19. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har en äldre bil med en speciell…

Har en äldre bil med en speciell handbromsmekanism. Enda sättet att förstöra den är genom att dra i handbromsen i hög fart eller dr för hårt stillastående och sen inte göra rätt vid urläggning av handbromsen. Detta sker på Dekra i Norrtälje och inget ansvar tas, jag som kund står med kostnader och obrukbar bil. Bilen hade redan fått handbromsen testad och var godkänd i det skedet, det var den mänskliga faktorn senare under besiktningen då skada uppkom. Stort företag som sitter på maktposition och spelar ofelbart.
Under all kritik vid bemötande om skada. Ingen ersättning. Betvivlar kompetensen på denna anläggning oavsett hur länge teknikern arbetet.
Värt att tänka på!

2. September 2025

Ställer in

Hade bokad tid för besiktning av både bil och kärra. Dagen innan ställer Dekra in. De tycker att jag kan åka till annan anläggning 4 mil bort en vecka senare och erbjuder inte ens rabatt för allt besvär de orsakade.

8. September 2024

Har besiktigat där tidigar

Har besiktigat där tidigar. Och blivit mycket bra bemött av personalen i Vänersborg. Så självklart så åtevänder man till ett sådant ställe.
Rekomenderar detta ställe.
Bästa hälsningar
Raymond

25. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dekra Jägersro får 5 getingar i Expressen!

Dekra Jägersro!!
Till alla er som har gett Dekra lågt betyg borde åka till anläggningen på Jägersro. Inte nog med att de två killarna i personalen är trevliga, de är även mycket kompetenta och oerhört hjälpsamma!
Vi har haft små problem med tex ett avtagbart drag som de hjälpte med att få av. De smörjde till och med upp det! De ger input på saker som börjar bli slitna så man är uppmärksam eller som i tisdags; vi har precis köpt en begagnad bil och jag bad dem att kolla lite extra noga (även på saker som inte ingår i en vanlig kontroll) och de la verkligen ner tid på att titta och berätta för mig.
Så grattis till Dekra som har en anläggning som den på Jägersro! (Om det nu ligger något i de negativa omdömen andra anläggningar fått så kanske ni borde skicka personalen ner till Jägersro för att lära hur man gör ett fantastiskt jobb med en mycket hög servicenivå!)

19. August 2025

Okunnig personal på Dekra i Västerås

Okunnig personal på Dekra i Västerås. Bilen fick en buckla under passagerardörren för 13 år sedan. Ingen säkerhetsfunktion. Bilen har varit på besiktning 12 gånger med bucklan tidigare och ingen har påpekat den. En besiktningsman på Dekra i Västerås anser att den kan ha påverkan på säkerheten!! och ger mig en 2:a. Mycket oseriös och okunnig besiktigningsman. Aldrig mer besiktning hos Dekra för min del.

21. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag skulle besikta bil som jag fixat…

Jag skulle besikta bil som jag fixat inför besiktningen och sista dagen påställd jag tog ledigt från jobbet, så smsar dom några minuter före att någon är sjuk . Jag tycker att det är skandal som inte kunde ge annan tid .aldrig mer dekra

31. Juli 2025

Skulle besiktiga bilen

Skulle besiktiga bilen. Hade tgit ledigt för att besikta bilen. Hade sista tiden. Vid lunch fick jag sms om att tiden är avbokad pga sjukdom hos tekniker. Jag försökte boka en ny tid men hela veckan gick inte att boka. Dessutom hade jag ont om tid göra en efterkontroll.

29. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The most disappointing service experience I have ever had

I received a message just a few hours before my scheduled reinspection stating that it was cancelled due to an employee illness. When I called customer service seeking a new appointment within three days for any location —since otherwise I would not be permitted to drive my car—I was offered no solution and no opportunity to speak with a manager or supervisor. I was left without any assistance or alternative, which felt incredibly frustrating and unfair.

29. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr