Dentle Bewertungen 1 539

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick ett paket med nya borsthuvuden. Blev konfunderad då jag inte beställt någonting. Men Björn på kundtjänst ringde upp då jag ej hade möjlighet att sitta i telefonkö. Och på ett magiskt sätt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig personal.Bra service. De jag undrar är varför era tandborstar inte är som många andra, att den talar om.att nu är du klar, el, att man har borstat för hårt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kundtjänsten är bra och trevlig när man behöver hjälp. Dock lång leveranstid på ny tandborste då den första gick sönder. 3 veckors väntan är inte optimalt... När sen nya tandborsten kom så passade... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Zahnpflegebedarf
  2. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Dentle gör effektiva eltandborstar som är enkla att använda, smart utformade, skonsamma mot dina tänder och vackra att titta på. Vi kombinerar skandinaviskt formtänk och batteriteknologi i världsklass med det vi kallar Gentle Dentle Tech™ – design som minimerar vikt, vibrationer och ljud samtidigt som den rengör skonsamt och är användarvänlig. Vårt flaggskepp Dentle One Plus är del av ett tandvårdssystem som inkluderar ett antal tandborsthuvuden för olika behov, superkompakta eltandborsten Zip, Clean & Shield – vår tandkräm speciellt utvecklad för Dentles borstar – och vår minsta lagmedlem, Flosh – en smart kombination av flosser och mellanrumstandborste. Via vår prenumerationslösning (dentle.se) kan du prenumerera på de olika tillbehören och få dem levererade i din brevlåda i den takt som passar dina behov.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

1539 Bewertungen

(1 539)

509 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag gillar upplägget med Dental, men

Jag gillar upplägget med Dental, med prenumeration på borstar och att man får en ny tandborste utan kostnad om något krånglar. Tyvärr har vi upplevt att några tandborstar slutat fungera hos oss och att borststrån från borsthuvudena ibland har lossnat efter bara någon vecka. Överlag ett bra koncept, men kanske inte helt där ännu kvalitetsmässigt.

1. März 2026

Hej Lisa,

Tack för att du delar din upplevelse. Vad fint att höra att du gillar upplägget med regelbundna leveranser av borsthuvuden och tryggheten i att få en ny eltandborste om något skulle krångla.

Det du beskriver kring borsthuvudena ska självklart inte vara så, och det är inget vi känner igen som en vanlig upplevelse. Vi vill därför gärna komma i kontakt med dig för att förstå vad som har hänt och kunna hjälpa dig vidare.

Eftersom omdömet endast är lämnat med förnamnet Lisa kan vi tyvärr inte hitta ditt ärende hos oss. Du får därför gärna svara på Trustpilots förfrågan om mer information, alternativt kontakta vår kundservice på 08-509 332 01, helgfria vardagar 08:00–18:00, så tittar vi på detta direkt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det är bästa med Dentle är att jag har…

Det är bästa med Dentle är att jag har alla mina tandborstar hemma och byter varje månad. Ja min tandläkare tyckte mina tänder va bra eftersom jag använder eltandborste.
Och att det är evighets garanti om eltandborste går sönder.
Rekommenderas

23. Mai 2026

Hej Marita,

Stort tack för ditt fina omdöme och din rekommendation.

Vad roligt att höra att Dentle fungerar så bra i din vardag, och att du alltid har nya borsthuvuden hemma när det är dags att byta. Precis det är tanken med vårt upplägg – att göra det enkelt att hålla en bra rutin för munhälsan.

Det gör oss också väldigt glada att höra att din tandläkare märker skillnad och att du uppskattar tryggheten med livstidsgarantin på eltandborsten.

Jag var helt nöjd

Jag var helt nöjd

22. Mai 2026

Hej Steen,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är helt nöjd.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dentle är ej ärliga när de ringer

De ringde upp och frågade om jag kunde delta i en undersökning och om jag svarade ja skulle jag få en gåva.
När jag svarat på alla frågor visar det sig att de vill skicka mig en eltandborste, men det skulle kosta mig 299 kr o dessutom ingick ett abonnemang på tandborsthuvuden som skulle betalas.
Känner mig lurad

Hej Ulrika,

Det är tråkigt att läsa att du känner dig lurad. Så ska det självklart inte kännas.

Vi vill gärna förtydliga att samtalet inte är en undersökning, utan att vi ställer frågor för att få en bättre förståelse för människors tandvårdsvanor och rutiner. Som tack för att man svarar på frågorna får man sedan ta del av Dentles erbjudande med två eltandborstar till ett reducerat startpris, leveranser av nya borsthuvuden hem till dörren och livstidsgaranti på eltandborstarna så länge man har aktiva leveranser hos oss.

All information om pris, upplägg och villkor ska gås igenom vid köpet och bekräftas även via SMS. Det skickas även med orderbekräftelse tillsammans med leveransen av eltandborstarna för att det ska kännas tydligt och tryggt.

Om något ändå blivit otydligt i ditt ärende vill vi gärna titta närmare på det. Kontakta gärna vår kundservice på 08-509 332 01, helgfria vardagar 08:00–18:00, så hjälper vi dig vidare.

Vänligt och trevligt bemötande

Vänligt och trevligt bemötande. Klar och tydlig respons. Noggran och omtänksam. Hjälpsam.

Hej Helen,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad glada vi blir att höra att du fick ett vänligt och trevligt bemötande, och att hjälpen kändes tydlig, noggrann och omtänksam.

Det betyder mycket för oss att du upplever vår kundservice på det sättet. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig med något mer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid trevlig personal och fick snabbt…

Alltid trevlig personal och fick snabbt hjälp med mitt ärende

Hej Pia,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du alltid upplever vår personal som trevlig och att du fick snabb hjälp med ditt ärende.

Nöjd med borsten

Nöjd med borsten

Hej Heléne,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med borsten.

Vi hoppas att den fortsätter göra tandvårdsrutinen enkel och smidig för dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt bemötande med kunden i fokus

Hej Anders,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och upplevde att kunden var i fokus.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gott bemötande och bra kundservice

Gott bemötande och bra kundservice.
Får bra hjälp när det behövs.
Har varit kund över 11 år.
Super nöjd.

Hej Maria,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du har varit kund hos oss i över 11 år.

Det betyder verkligen mycket att läsa att du är så nöjd, att du får bra hjälp när det behövs och att du upplever ett gott bemötande från vår kundservice.

Vi är väldigt glada att få ha dig som kund.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behövde inte vänta i telefon kö ni ring…

Behövde inte vänta i telefon kö ni ring mig tillbaka bra bemötande vid samtal och problem blev lös . Varm rekomenderar

Hej Marta,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du fick ett bra bemötande och att problemet blev löst.

Vi är också glada att du uppskattade vår callback-funktion. När du väljer att bli uppringd behåller du din plats i kön, så att du slipper vänta kvar i telefon men ändå får hjälp i rätt ordning.

Varmt tack för din rekommendation.

Dentle är en bluff

Dentle är en bluff
Blev lovad en sak på telefon som sen visade sig vara ett helt annat abonnemang i verkligheten. Efter flera försök hos kundtjänsten som även de lovande saker de inte höll gav jag upp. Tråkigt hur sånna blufföretag får hålla på!
Tandborsten var inget speciellt den heller. Rekommenderar starkt att hålla sig långt ifrån Dentle.

16. April 2026

Hej Filip,

Det är tråkigt att läsa att du upplever det så här. Så ska det självklart inte kännas.

Vi vill gärna förtydliga hur Dentles erbjudande fungerar. Det är framtaget för att göra tandvårdsrutinen enklare och mer långsiktig – du får två eltandborstar till ett reducerat startpris, regelbundna leveranser av nya borsthuvuden hem till dörren och livstidsgaranti på eltandborstarna så länge du har aktiva leveranser hos oss. Många uppskattar just att alltid ha fräscha borsthuvuden hemma och slippa tänka på när det är dags att byta.

All information om upplägg, pris och villkor ska gås igenom vid köpet och bekräftas även via SMS. Det skickas även med orderbekräftelse tillsammans med leveransen av eltandborstarna för att det ska kännas tydligt och tryggt.

Om något ändå blivit fel eller otydligt i ditt ärende vill vi gärna titta närmare på det. Kontakta gärna vår kundservice på 08-509 332 01, helgfria vardagar 08:00–15:00, så hjälper vi dig vidare.

Trevlig och kunnig!

18. Mai 2026

Hej Emil,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du upplevde hjälpen som både trevlig och kunnig.

Jätte bra mottagning

Jätte bra mottagning, snappt avklarat

18. Mai 2026

Hej Åke,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du fick ett bra bemötande och att ärendet kunde lösas snabbt och smidigt.

Superb kunservice & problemlösning

Mkt vänligt bemötande. Snabb med att hjälpa mig lösa mitt problem. Mannen jag talade med bör få löneförhöjning. Önskar att fler i vårt samhälle bemöts av sådan personal. Han bör hålla kurser i hur man bemöter kunder.
Tack å hej leverpastej!
Lise-Beth Sjöblom

2. März 2026

Hej Lise-Beth,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad glada vi blir att läsa att du fick ett så vänligt bemötande och snabb hjälp med ditt problem.

Vi håller helt med om att ett bra bemötande gör stor skillnad, och det betyder mycket att du tog dig tid att lyfta det. Vi ser självklart till att din fina feedback når vidare till personen du pratade med.

Tack själv – och hej leverpastej!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig tillmötesgående kundservice ink…

Trevlig tillmötesgående kundservice ink snabbt svar

11. Mai 2026

Hej Anneli och Reimer,

Stort tack för ert fina omdöme! Vad roligt att höra att ni upplevde kundservice som både trevlig och tillmötesgående, och att ni fick snabbt svar.

Precis så vill vi att kontakten med oss ska kännas – enkel, varm och hjälpsam.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra hjälp att göra enklare med betalning

11. Mai 2026

Hej Pauli,

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fick bra hjälp och att vi kunde göra betalningen enklare för dig.

Precis så vill vi att det ska kännas – smidigt, tydligt och tryggt.

KÖP ABSOLUT INTE

KÖP ABSOLUT INTE! Värsta scaming företaget. Hoppas dessa människor någon gång kan finna en moral igen. Påstår bara att man behöver betala för frakt för tandborstar men nämner inte att man automatiskt registreras för ett abonnemang i 12 månader.

9. Mai 2026

Hej Ingeborg,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att det väcker starka känslor om du upplever att kostnad och upplägg inte var tydligt när du tackade ja. Det ska kännas tryggt att förstå vad man godkänner.

Vi vill gärna förtydliga att vårt erbjudande inte bara gäller frakt för tandborstar. Det handlar om ett leveranssystem med två eltandborstar, regelbundna leveranser av borsthuvuden och livstidsgaranti på tandborsten så länge man är aktiv kund. Pris, upplägg och åtagande ska alltid sammanfattas tydligt i samtalet innan något startar. Därefter skickas samma information via SMS, som behöver bekräftas aktivt med ja eller ok. Utan den bekräftelsen startar inget.

Som konsument har man dessutom alltid 14 dagars ångerrätt från att startpaketet har mottagits. I leveransen följer också en orderbekräftelse där upplägget framgår igen.

Om du upplever att informationen i ditt samtal inte presenterades korrekt vill vi gärna titta närmare på det. Kontakta gärna vår kundservice på 08-509 332 01. Vi har öppet helgfria vardagar 08:00–15:00, så går vi igenom ditt ärende och säkerställer att allt hanterats korrekt.

Trevlig person i kundtjänsten

Trevlig person i kundtjänsten. Bra bemötande och tydlig i beskrivningarna.

Hej Marie,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att informationen var tydlig.

Det är precis så vi vill att kontakten med oss ska kännas – enkel, trygg och hjälpsam.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En mycket bra produkt som håller vad de…

En mycket bra produkt som håller vad de lovar och ger ett bra resultat vid tandborstning

Hej Göran,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten och att den lever upp till förväntningarna.

Att tandborsten ger ett bra resultat vid tandborstning är precis det vi vill uppnå – en enkel, trygg och effektiv rutin för bättre tandhälsa varje dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt bemötande och service.

Trevligt bemötande och service.

Hej Solveig,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra service. Det betyder mycket för oss.

Louise från Dentle

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr