Fjordsmart Bewertungen 12

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vill inte ens sätta en stjärna

Vill inte ens sätta en stjärna. Jag beställde en robotdammsugare, tyckte att hemsidan såg schysst ut och tyckte att jag undersökt noggrant innan jag gjorde beställningen.

När jag fick orderbekräftelsen insåg att det var ett oseriöst företag och inom fyra minuter mailade jag dem och för att ångra min beställning. Några timmar senare svarar de att varan redan skickats och att beställningen därmed inte kan ångras.

Varan kommer till slut, jag har inte öppnat den, men de vill ha en film på varan för att bedöma dess skick inför en retur. En retur jag redan gett upp om att göra för de har fått mig att förstå att det är väldigt dyrt och osäkert att skicka tillbaka varan.

Jag valde att betala via Klarna och har haft kontakt med dem under hela den här processen. De kunde inte hjälpa just mig, men de ska göra en anmälan och utreda företaget då jag uppenbarligen inte är den enda som drabbats.

Jag som tycker att jag är noggrann och påminner andra att vara noggranna och så åker jag dit själv. 🙂

2. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Är extremt missnöjd med dom och dom…

Är extremt missnöjd med dom och dom ville inte stoppa köpet på deras fejk ”bäst i test” på elsparkcyklar. Fick hem 1 utan minsta förvarning om mottagning och när jag sen skrev till dom (igen) och ifrågasatte när nästa skulle komma så skulle jag gå in i mailet jag fått av dom och kolla men det syntes inte något alls utan flera timmar senare skickade ”Anne” en screenbild på hur och vart cykeln var…
Inte det minsta proffesionellt!!
Den första kändes inte så bra tyvärr alls och den låter jättemycket (skrikande/skrapande ljud) Jag har tidigare pratat med både Klarna och Car Pay om betalningen så jag hoppas verkligen det löser sig🙏😱
Med andra ord:
❌❗️K-Ö-P I-N-T-E hos dom❌❗️

6. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Extremt svårt att returnera vara

Jag beställde en elsparkcykel och lade till ett lås. Elsparken kom i utsatt tid men låset flera veckor senare. Vi löste lås på egen hand men när jag nu försöker returnera låset och få det återbetalat tjafsar de om hur komplicerat allt blir om jag ska returnera. Jag bad om retur adress och har fått 6 st mejl men ännu inte någon retur adress. Deras senaste mejl ser ut så här: ” Jag måste förklara att det är komplicerat att returnera varor.

Observera:

1. Du måste själv returnera varorna till Kina och betala returfraktkostnaderna;
2. Efter en lyckad retur måste vi dra av relevanta tullar och en returfraktavgift på 15 %.
3. Om produkten skadas under returprocessen kommer den inte att accepteras för retur.
4. Vår returpolicy anger att returadressen måste anges av oss. Adressen på paketet är inte vår returadress. Om du returnerar paketet till någon annan adress än den vi anger kommer vi inte att kunna ta emot paketet och alla förluster kommer att bäras av köparen. Vänligen returnera inte varor utan tillstånd.

Om du vill ha full återbetalning måste du returnera varorna och betala fraktkostnaderna samt tullar. Att returnera varorna från din plats till Kina kommer att kosta en betydande summa pengar och tid.

I det här fallet rekommenderar vi att du behåller stöldskyddslåset som en backup.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta oss. ”

Så jag är extremt besviken!

7. Mai 2026

VARNING för företaget

VARNING för företaget! Vägrar acceptera distansköplagen och upprepar femhundrafemtielva gånger frasen "om du verkligen inte vill ha varan" och att deras varor tydligen skickas bara timmar efter beställning och därför inte går att stoppa.
Tack och lov hjälper Klarna till.

7. Mai 2026

Blufföretag

Alla negativa omdömen stämmer till 100%, fejkade bäst i test sidor mm. Omöjligt att få tillbaka pengarna. Dessutom har deras varor sämsta tänkbara kvalitet.

28. April 2026

Oseriöst!

Bluff! Fejkade bäst-i-test sidor. Usel kommunikation. Försökte häva en beställning efter en timme när jag insåg att det oseriöst, men fick svar senare att beställningen redan var skickad. När jag insåg att jag gått på det här försökte jag få besked om hur jag returnerar och fick till svar, jag skulle returnera till Kina och "det skulle bli mycket besvärligt, ta lång tid och kosta mycket pengar." Sant. Fri frakt var det från ett Norskt företag... Njae. Samt att jag fick uppmaning att istället för retur ge bort produkten till en vän eller familjemedlem (sic!) Knäppaste jag varit med om. Skicka ett paket på 11 kg till Kina spårbart kostar 1536 kr, sen tillkommer tullavgifter och avdrag pga retur... varan kostade 2699 kr. Tack och lov bra hjälp från Klarna så de har lagt in varning på företaget, och pausar min betalning, tack och lov i min dumhet betalade jag inte med visakortet utan via Klarna. Och den där lilla batteridrivna gräsklipparen får jag väl ge bort till en vän :) Och jag som säger till mina föräldrar: "Klicka inte på nånting!". Och gör det själv... :)

21. April 2026

Varning för Fjordsmart

Mycket osäker plattform.
Har egna regler för distansköp, konsument-köplagen efterlevs ej.
Köpte två elspark cyklar som ej höll de mått jag behövde. Ville skicka tillbaka . Den ena var inte uppackad en gång . De vägrar ta i mot retur och trots otaliga mail där jag efterfråga returadress gav de inga. Har bett Klarna ta tag i saken . Samt konsumentverket.

Köp inte här. Tex Amazon är ett mycket bättre bätre val

14. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr