Super service fra start til slut. Vi havde valgt pakkeløsningen med telt, gulv, borde, stole, gasovne og lyskæde og alt fungerede som det skulle. Der blev taget hensyn til de ønsker vi havde til leve... Mehr ansehen
Vi kikke rundt på forskellige telt udlejning firma da vi skulle holde fest der hjemme. Vi valgte Deresfest.dk telt udlejning i Løsning. Teltet kom 4 dage før vores fest, en utrolig behagelig medar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nu har vi over nogle gange lejet alt muligt forskelligt igennem Løsning Teltudlejning og må bare sige, at hver gang så spiller tingene max. Jonna er god til at guide i forhold til hvad man skal bruge,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
100% Tilfredshed! Vi har lejet en teltpakke samt diverse service og duge hos Løsning Teltudlejning og jeg kan kun sende de bedste anbefalinger videre herfra. Der er styr på sagerne og Jonna har... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Østjysk Festudlejning/Løsning Telt & Serviceudlejning er vi området førende udlejer af telte, borde, stole service og stofduge. Vi har mange års erfaring med festbranchen og startede vores virksomhed i 1993. Jonna har været i festbranchen siden 1982. Vi er en af Danmarks billigste med udlejning af alt til festen. Vores priser er synlig for alle på vores hjemmeside www.deresfest.dk. Vi har ingen skjulte gebyrer eller dårlige overraskelser. Vi sætter ærlighed og god service højest, og hjælper alle med at holde en god fest. Vi ligger lige midt i Østjylland og leverer i det store område omkring Horsens, Vejle, Hedensted, Juelsminde, Odder, Skanderborg, Bredsten, Børkop, Hornsyld, Tørring og Give. Hos Østjysk Festudlejning/Løsning Telt & Serviceudlejning har vi stort set alt til konfirmation, bryllup, rund fødselsdag firma reception og lignende. Vores passion er, at vores kunder får den bedste oplevelse så I kan holde en god fest! Ring på 75650059 eller 23370313 og få en fest snak med Jonna Vi glæder os til at høre fra dig :) God fest Hilsen Jonna og Brian Simonsen
Vandmøllevej 28, 8723, Løsning, Dänemark
- Deresfest@deresfest.dk
- deresfest.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk service
Jonna er utrolig sød til at hjælpe med at få alle ender til at nå sammen. Hun er smilende, effektiv og hjælper med alt, hvad hun kan. Derudover er kvaliteten af produkterne gode og prisen er fornuftig.
Der er ingen tvivl om, at vi vil bruge Løsning Telt og Serviceudlejning hvis vi skal bruge udstyr til en fest en anden gang.

Antwort von Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning
Kunne jeg give flere stjerner ⭐️
Kunne jeg give flere stjerner, gjorde jeg det ☺️
Jeg skulle bruge hvide duge til min datters konfirmation, og da jeg henter dem ude hos Jonna & Brian, spørger jeg. Hvis jeg nu mangler en dug eller to, kunne jeg så hente dem om lørdagen. De skulle selv til fest i den weekend, så det kunne ikke lade sig gøre. Men dertil siger Jonna, du får 5 ekstra duge med, og når du så kommer og aflevere dem, betaler du blot for dem du har brugt. ☺️
Det er simpelthen verdens klasse service i mine øjne 🤩 Det er ikke sidste gang jeg lejer igennem Jonna & Brian! Og jeg giver dem mine aller varmeste anbefalinger 🫶🏼

God service og omstillingsparat

Antwort von Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning
Klasse telt samt god kommunikation
Klasse telt samt god kommunikation. Alt fungerede og der var ingen mangler😊

En rigtig god oplevelse
Vi har nu lejet en teltpakke 3 gange, og hver gang har servicen været rigtig god og alting har bare fungeret. Rigtig god anbefaling herfra!

Kanon service
Kanon service, imødekommende, venlige og Jonna redde vores fest, da vi akut manglede et bord, det fiksede hun lige med det samme. Der er bare styr på tingene. Lejer bestemt der igen, hvis vi skal holde fest. Varmeste anbefalinger herfra

Super nemt og billigt
Super nemt og billigt. Det var dejligt at vi kunne få alt ét sted - det gjorde det dejligt overskueligt for os.
Derudover var det helt bestemt det billigste jeg kunne finde.
Servicen var i top og de svarede hurtigt på mails. Deres chauffør, som leverede teltpakken, havde også tjek på det og var meget imødekommende.
Kan bestemt anbefales.

Antwort von Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning
Vi havde lejet en teltpakke
God pris og alt var i fin stand. Jonna var imødekommende og venlig ved spørgsmål. Bedste anbefaling herfra.

Super god oplevelse.
Super god oplevelse.
Jonna er meget venlig og imødekommende.
Vi skulle bruge nogle ekstra ting på dagen og det var hun klar til at hjælpe med.
Kan klart anbefale.

Hurtigt, nemt og velfungerende
Skulle akut bruge 12 duge til runde højborde. Ringede og kunne hente med det samme.
Nemt, hurtigt og super velfungerende.
Varm anbefaling fra New Beginning, Vejle

Supergod oplevelse
Supergod oplevelse og rigtig fin betjening.

En rigtig god oplevelse
Havde en rigtig god oplevelse med leje af service, borde og stole her. Kan klart anbefales.

Teltleje
Det er virkelig fine telte de lejer ud her og det er også helt perfekt, at der er trægulv med i det telt, jeg havde lejet. Det gør bare en stor forskel.
Jeg havde lejet en teltpakke incl. telt/trægulv/borde/stole/lyskæde/varmeovne - det hele til en fin pris incl. levering og afhentning.
Der er fin vejledning med til opstilling og til nedtagning.
Så kun store roser herfra :)

Super søde mennesker
Super søde mennesker. Der er styr på alt, også hvis man lige glemmer at bestille noget, den fikser Jonna med et smil. Super oplevelse hvor alt bare var i orden. Vi vender gerne tilbage hvis behovet opstår. Så 10 ☀️ herfra, og de varmeste anbefalinger

Antwort von Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning
Altid personlig og venlig betjening
Altid personlig og venlig betjening. De har styr på deres ting, og har altid det klar, som du har bestilt. De ved, når du siger dit navn, hvad du har bestilt.
Og så har de en dejlig, naturlig og behagelig tilgang og dialog.

Fin og venlig service
Fin og venlig service. Lejer gerne herfra igen.

Antwort von Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning
Hurtig og god betjening hver gang
Vi har endnu en gang haft lejet borde, stole, duge og service hos Løsning Telt og Serviceudlejning.. Det fungerer som altid super godt, og dejligt at man kan hente de lejede ting allerede torsdag, så man har god tid til borddækning mm.. Vi kommer helt sikkert igen næste gang vi skal holde fest☺️

Super god service
Super god service, nem bestilling og gode produkter.
Vi har brugt leje af duge og servietter et par gange, tidligere stole og borde, nemt og godt

Antwort von Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning
Vi har lejet en teltpakke med borde
Vi har lejet en teltpakke med borde, stole, gasovne og lys til vores fødselsdag / bryllup ❤️ Oveni lejede vi lidt forskelligt service. Og vi er ovenud tilfredse med det hele! Fantastisk service og virkelig søde mennesker! I gjorde så rammerne var iorden til vores fest🫶 Knus Johnny & Tina

KAN ANBEFALES!!
Jeg er helt tryg ved, at alt er som aftalt. Jeg oplever altid Jonna meget imødekommende, serviceorienteret og fleksibel. Har flere gange lejet teltpakken hvor manualen for opsætning er enkel og letforståelig.

Antwort von Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.