De Ventilatorenbaas Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede prijs en mooi product. Eenvoudig te monteren. We hadden per ongeluk een product ontvangen dat al een keer gebruikt was. Dat konden we zien aan de geopende zakjes met klein materiaal. Na een em... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen, zou alleen nog wel langzamer mogen draaien in de laagste stand. Heel weinig geluid.

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte
  2. Klimaanlagengeschäft
  3. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  4. Möbelgeschäft
  5. Beleuchtungsgeschäft

Über De Ventilatorenbaas

Vom Unternehmen geschrieben

De Ventilatorenbaas - Dé Specialist in Ventilatoren!

Welkom bij De Ventilatorenbaas, dé expert op het gebied van ventilatieoplossingen! Wij bieden een breed assortiment aan plafondventilatoren, tafelventilatoren, staande ventilatoren en design ventilatoren die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.

Waarom kiezen voor De Ventilatorenbaas?

• Ruim assortiment: Van energiezuinige plafondventilatoren tot stijlvolle designmodellen.
  • Hoge kwaliteit: Wij selecteren uitsluitend ventilatoren van topkwaliteit met stille en efficiënte motoren.
  • Deskundig advies: Onze specialisten helpen je graag met het vinden van de perfecte ventilator.
  • Snelle levering: Bestellingen worden snel en zorgvuldig verzonden.
  • Uitstekende service: Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Wij denken mee en bieden oplossingen.

Ventilatoren voor elk interieur

Bij De Ventilatorenbaas vind je ventilatoren in diverse stijlen en formaten. Of je nu een moderne, industriële of klassieke ventilator zoekt, wij hebben het allemaal. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.

Onze beloftes

📍 Nederland
📞 Klantenservice: +31610162153
✉️ E-mail: info@deventilatorenbaas.nl
🌐 Website: www.deventilatorenbaas.nl

Volg ons op sociale media voor inspiratie en updates!

Kies voor comfort en kwaliteit – kies voor De Ventilatorenbaas!

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

215 Bewertungen

Alle Bewertungen

43 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Heel fijn product, perfect. Levering van Post.nl was weer eens een ramp, wat de ventilatorbaas niets aan kon doen. Pakket zou thuis op zaterdag geleverd worden, dan weer op maandag om uiteindelijk op dinsdag bij de Bruna te kunnen worden opgehaald.

31. Juli 2026

Fantastische service!

Goede prijs en mooi product. Eenvoudig te monteren.
We hadden per ongeluk een product ontvangen dat al een keer gebruikt was. Dat konden we zien aan de geopende zakjes met klein materiaal. Na een email kregen we excuus en de helft van het aankoopbedrag retour. Absoluut een geweldige klantenservice! 5 sterren helemaal waard!

10. August 2026

Goed product, prima service

Groot aanbod, prima product, snel en netjes geleverd (voor ons model Oliver).
Een jaar na dato nog prima tevreden, zeker ook met de (via Whatapp) support naar aanleiding van een vraag over de bediening.

4. August 2026

Antwort von De Ventilatorenbaas

Hallo Karel, wat leuk om te lezen dat je een jaar na aanschaf nog steeds tevreden bent met de Oliver. Dat een ventilator ook op de lange termijn goed blijft draaien, is precies waar het ons om te doen is. Fijn ook dat je vraag over de bediening via WhatsApp snel beantwoord kon worden - die lijn blijft altijd open, ook lang na je aankoop. Bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier met je ventilator! Team De Ventilatorenbaas

type Ingrid vervangen door type Albin

De bestelde plafondventilator type INGRID kon pas begin augustus geleverd worden. Gevraagd om gelijkwaardig alternatief die in voorraad is en op korte termijn geleverd kon worden. Geadviseerd werd type ALBIN , fors duurder, maar hiermee akkoord gegaan. Vrijdag 17 juli is de plafondventilator ALBIN al afgeleverd en bericht dat ik niet extra hoefde bij te betalen. Zaterdag 18 juli heb ik de plafondventilator gemonteerd met behulp van de gebruikers handleiding. Plaatsing montageplaat ging perfect, hoefde niet te boren want schroeven pasten met een beetje moeite precies in de plafondcontactdoos.
Koppeling met afstandsbediening ging probleemloos. Zowel ventilator als LED verlichting werkt perfect.
Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling van de plafondventilator, hartelijk dank voor uw inzet.
Het wachten is nu op zomerse temperaturen.

28. Juli 2026

Antwort von De Ventilatorenbaas

Beste heer Strockmeijer, hartelijk dank voor uw uitgebreide review. De Ingrid was op dat moment helaas pas begin augustus leverbaar, en we vinden het fijn dat de Albin een goed alternatief bleek - het meerprijsverschil laten we in zo'n geval graag voor onze rekening, want het lag niet aan u. Mooi om te lezen dat de montage en het koppelen van de afstandsbediening probleemloos verliepen. Wij duimen mee voor die zomerse temperaturen! Team De Ventilatorenbaas

Supersnelle verzending

Supersnelle verzending, ventilatorlamp kwam keurig aan (via Bol besteld).
Had naderhand nog een vraag per mail die heel snel en attent beantwoord werd.

27. Juli 2026

Antwort von De Ventilatorenbaas

Hallo Janske, bedankt voor je review! Fijn dat de ventilatorlamp snel en netjes bij je aankwam. Ook al liep de bestelling via Bol, je vraag komt gewoon bij ons terecht en daar geven we net zo graag snel antwoord op - mooi dat je dat zo hebt ervaren. Veel plezier met je ventilatorlamp! Team De Ventilatorenbaas

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ventilator voor buite

Via internet een mooie ventilator gekocht. Hij werd snel geleverd. Bij binnenkomst zag ik dat de doos al open was geweest, gelijk gebeld. Gelijk een peroon aandelijn en geen bandje. Later bleek dat ze een briefje erbij hadden gedaan. De communicatie met hun is zeer goed en duidelijk. Zowel telefonisch en per mail.

23. Juli 2026

Antwort von De Ventilatorenbaas

Beste mevrouw Van der Made, dank u wel voor uw review. Dat de doos al open was geweest is natuurlijk even schrikken - dat kan bij een controle vooraf gebeuren, maar dan hoort er een duidelijk briefje bij te zitten dat u meteen ziet. Dat nemen we mee. Fijn dat u direct iemand aan de lijn kreeg en dat het telefonisch en per mail goed liep. Veel plezier met uw buitenventilator! Team De Ventilatorenbaas

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Erg ingewikkelde communicatie

Erg ingewikkelde communicatie. Beloftes worden niet nagekomen. Nadat de eerste ventilator kapot bleek, hebben we die retour gestuurd, waarna het weer meer dan een week duurde voordat we een andere kregen die geen afstandsbediening bleek te bevatten. Verkeerde informatie op site. Veel gezeur dus. Je hebt ook geen idee wanneer iets wordt opgestuurd en wat dat dan is.

24. Juli 2026

Snelle levering van de Marita Plafondventilator

Snelle levering van de Plafondventilator Marita.
De ventilator werkt naar tevredenheid en is superstil
Ik ben tevreden.

18. Juli 2026

Antwort von De Ventilatorenbaas

Beste Ton, wat fijn om te lezen dat de Marita plafondventilator snel geleverd is en superstil zijn werk doet! Daar doen we het voor. Geniet van de koelte! Hartelijke groet, Team De Ventilatorenbaas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima kwaliteit voor een goede prijs…

Prima kwaliteit voor een goede prijs goed verpakt word verstuurd met DPD vanuit Spanje binnen 1 week geleverd
helaas geen track en trace code.
Ventilator al in gebruik super stil toppie!
Ron Wolff

10. Juli 2026

Antwort von De Ventilatorenbaas

Beste Ron, bedankt voor je mooie review! Fijn dat de ventilator goed verpakt is aangekomen en superstil bevalt. Je hebt gelijk dat de track & trace bij verzending met DPD vanuit ons Spaanse magazijn beter kan — daar werken we aan. Geniet van de koelte! Hartelijke groet, Team De Ventilatorenbaas

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Communicatie slecht

Communicatie slecht , geen vervoerder vermeld ??? weet niet waneer het pakket wordt geleverd of het geleverd wordt ? Ja het geld is binnen , hier wordt niks meer besteld.

7. Juli 2026

Antwort von De Ventilatorenbaas

Beste heer Beek, dank voor uw reactie op ons informatieverzoek en onze excuses voor de onduidelijkheid. U heeft gelijk dat het niet prettig is als niet meteen zichtbaar is wie het pakket bezorgt en wanneer. Onze zendingen gaan met DPD, en bij drukte of wanneer een artikel vanuit ons Spaanse magazijn vertrekt kan de track & trace een dag later binnenkomen dan de bevestiging. Dat mag helderder en daar gaan we mee aan de slag. Wilt u ons even mailen op info@deventilatorenbaas.nl of appen? Dan zoeken we uw zending direct op en zorgen we dat u weet waar u aan toe bent. Team De Ventilatorenbaas

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ruim 1,5 week 2 ventilatoren besteld…

Ruim 1,5 week 2 ventilatoren besteld via praxis, gemaild waar het blijft en we krijgen een standaard excuus waar we niks mee kunnen. Ineens kregen we een dpd track&tracé die nog steeds niet werkt. Oftewel verzending gaat heel erg langzaam! Nog steeds niet binnen gekregen, heel slecht.

6. Juli 2026

Antwort von De Ventilatorenbaas

Hallo, dank voor je reactie op ons informatieverzoek. Anderhalve week wachten op twee ventilatoren en dan ook nog een track & trace die niet werkt - dat is gewoon te lang en te onduidelijk, daar hebben we niets goed te praten. In de hittepiek liep de voorraad in Nederland leeg en vertrokken zendingen vanuit ons Spaanse magazijn; DPD activeert de code dan soms pas na een dag of twee. Een standaardmail helpt je op dat moment niet vooruit. Stuur ons even je bestelnummer via info@deventilatorenbaas.nl of WhatsApp, dan zoeken we de zending persoonlijk uit en koppelen we terug wat we voor je kunnen doen. Team De Ventilatorenbaas

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levering uit Spanje?

Maandag besteld, vrijdag nog niet geleverd. Track and trace met Spaanse steden? Via WhatsApp en telefoon en email niet bereikbaar. Voorlopig is de ervaring dus een 1.
Ja het is heet en druk, daar heb ik best begrip voor. Maar adverteer dan niet met voor 15:00 besteld is vandaag verzonden!
Update na 6 dagen: netjes geleverd en werkt goed. Verzonden uit Spaans magazijn omdat er in NL geen voorraad meer was. Al met al dus wel tevreden, maar de claim over verzending na 15:00 mag vollediger.

26. Juni 2026

Antwort von De Ventilatorenbaas

Beste M., bedankt voor je eerlijke review en zeker voor de update. Je hebt een terecht punt: door een voorraadtekort in Nederland is je bestelling vanuit ons Spaanse magazijn verzonden, waardoor de levering langer duurde dan je op basis van onze site mocht verwachten. Fijn dat de ventilator inmiddels naar tevredenheid draait. Je feedback over de bereikbaarheid en de verzendclaim nemen we ter harte. Hartelijke groet, Team De Ventilatorenbaas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekker koel zelfs bij 34 graden.

TOP ! Wij zitten nu met 34 graden gewoon lekker buiten dankzij onze ventilator.
Enige handigheid is overigens wel een vereiste bij het installeren.

25. Juni 2026

Antwort von De Ventilatorenbaas

Beste LTM, heerlijk om te lezen dat jullie zelfs met 34 graden lekker buiten zitten dankzij de ventilator! En bedankt voor de eerlijke tip over de installatie — daar hebben andere klanten ook wat aan. Geniet van de zomer! Hartelijke groet, Team De Ventilatorenbaas

Plafondventilator

Plafondventilator voor buiten besteld. Snel geleverd, makkelijk te plaatsen en werkt top. Dus maar meteen een tweede voor binnen besteld.

23. Juni 2026

Antwort von De Ventilatorenbaas

Beste Tim, top om te horen dat de buitenventilator snel geleverd was, makkelijk te plaatsen is en goed werkt! En wat een mooi compliment dat er meteen een tweede voor binnen is besteld. Veel plezier met allebei! Hartelijke groet, Team De Ventilatorenbaas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfect voor op de slaapkamer

Perfect voor op de slaapkamer, erg stil. Ook was de snelle levering met het hete weer afgelopen periode goed geregeld!

19. Juni 2026

Antwort von De Ventilatorenbaas

Beste Johan, fijn dat de ventilator perfect bevalt op de slaapkamer en lekker stil is! Goed om te horen dat de levering ook tijdens het warme weer vlot verliep. Slaap lekker koel! Hartelijke groet, Team De Ventilatorenbaas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De service van dit bedrijf is top

De service van dit bedrijf is top. Ook communicatie via de app verloopt prima. Vervangende ventilator deed het zoals verwacht, echt fluisterstil. Belangrijk voor een slaapkamer.

22. Juni 2026

Antwort von De Ventilatorenbaas

Beste A., dank voor je mooie woorden over onze service en de communicatie via de app! Fijn dat de vervangende ventilator fluisterstil zijn werk doet op de slaapkamer — precies zoals het hoort. Hartelijke groet, Team De Ventilatorenbaas

De Kallberg

Vorige week heb ik 3 ventilatoren ontvangen, besteld en de dag erop geleverd. Rens van de klantenservice is erg behulpzaam geweest met het uitzoeken van de juiste ventilator.
Prijs en kwaliteit komen overeen. Eentje hangt inmiddels en is zoals gezegd stil en hopelijk ook energiezuinig. Hopelijk komt er snel een Nederlandse vertaling van de handleiding, dat maakt het nog makkelijker.
Blij met de aankoop. Bedankt ventilatorenbaas.

11. Juni 2026

Antwort von De Ventilatorenbaas

Beste Trudy, wat leuk om te lezen dat de drie ventilatoren zo snel geleverd zijn en dat Rens je goed heeft geholpen bij het uitzoeken van de juiste! Je tip over een Nederlandse vertaling van de handleiding nemen we zeker mee. Veel plezier van de Kallberg! Hartelijke groet, Team De Ventilatorenbaas

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr