Diamonds Factory Netherlands Bewertungen 178

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Danique heeft mij geholpen tijdens deze en andere aankopen. Ze is zeer beleefd, een goede verkoopster, vriendelijk en efficiënt. Ze hield mij goed op de hoogte en ik denk dat ze uitstekende service bi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I didn't get an appointment on my first try, but I made an appointment later and was glad it didn't work out the first time. The consultant (a wonderful young man) was very attentive, polite, and pat... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er werd mij beloofd (in de winkel en in de mail) het prijsverschil van de ring terug te betalen, mocht de prijs zakken tussen het moment van aankoop en het moment van ontvangen. De ring is bijna 120 e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik wist niet precies wat ik moest kiezen. DF gebeld en meer dan een uur aan de telefoon gezeten. Goede uitleg, geen opdringen, lekker ontspannen tot een mooie ring gekomen! Binnen de verwachte leverti... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Shop Diamanten Oorbellen

Shop Edelstenen

Over Ons

Neem Contact Op

Bij Diamonds Factory is ons belangrijkste doel en missie het creëren van bijzondere momenten met luxe, betaalbare sieraden. Met meer dan 15 jaar ervaring in de industrie werd Diamonds Factory opgericht vanuit het eenvoudige idee dat luxe producten niet de wereld hoeven te kosten – en deze missie staat nog steeds stevig verankerd.

Van de hoogste kwaliteit diamanten tot unieke edelstenen en meer, bieden wij een uitgebreid assortiment prachtige luxe sieraden, met een specialisatie in verlovingsringen die dat 'Ja, ik wil'-moment onvergetelijk maken.

Tevreden klanten staan centraal in alles wat we doen, daarom bieden wij 24/7 klantenservice door echte mensen. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat onze klanttevredenheid op een uitzonderlijk niveau blijft, wat duidelijk blijkt uit onze vele uitstekende reviews.

4,4

1 Stern

Hat 35 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De kettinkjes zijn mooi en optijd…

De kettinkjes zijn mooi en optijd geleverd.

5. Februar 2026
Diamonds Factory Netherlands-Logo

Antwort von Diamonds Factory Netherlands

Beste Marianne,

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met de kettinkjes en dat ze op tijd zijn geleverd.

Klantenservice Diamonds Factory

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Avoid! Poor quality and no guarantee

A stone fell out after only 6 months and the shop refused to fix it for free, claiming I’d had it for “quite some time.” 6 months is not a long time for a ring that is supposed to last a lifetime. I had to pay for the repair myself. Bad quality and zero customer support. Avoid.

18. Jänner 2026
Diamonds Factory Netherlands-Logo

Antwort von Diamonds Factory Netherlands

Dear Sjoerd,

Thank you for taking the time to review your experience with us, we greatly appreciate it.

At Diamonds Factory we pride ourselves on offering the highest level of customer service and highest quality items, unfortunately you have mentioned on this occasion we’ve fallen below our usually high standards.

We are sorry of this experience concerning the repair of your item. We have sent you a request for some further details, please could you respond to that?

Kindest regards,

Diamonds Factory Customer Service

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deskundig en persoonlijk advies dat écht het verschil maakt

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Diamondsfactory.nl (locatie Rotterdam). Antonino heeft mij tijdens het hele traject perfect begeleid. Voor mijn afspraak had hij alle doorgegeven modellen keurig voorbereid en samen hebben we de wensen en voorkeuren van mijn, hopelijk, toekomstige vrouw doorgenomen.

Zijn advies over de ringvorm, zodat de latere trouwring mooi zou aansluiten, was zeer waardevol. Daarnaast wees hij me als enige juwelier op het kleine percentage nikkel in 14k goud, belangrijk vanwege de nikkelallergie van mijn vriendin. Zijn deskundigheid en oplettendheid waren uitmuntend.

Ook bij het selecteren van de diamant nam hij uitgebreid de tijd om alles helder uit te leggen, van inclusies tot de verschillende classificaties, en gaf hij eerlijk advies over welke maat diamant het beste past bij de levensstijl van mijn vriendin.

Van A tot Z voelde ik me gewaardeerd, en de uiteindelijke ring was… perfect.
Dank aan Antonino voor de topservice en de prachtige verlovingsring.

6. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne mensen, eerlijk, goede service en prachtige ringen!

We gingen naar Diamond Factory voor een verlovingsring en zijn echt super geholpen. Sjehal nam alle tijd voor ons en legde heel duidelijk de 4 C’s uit, plus het verschil tussen lab grown en natuurlijke diamanten. Eerlijk, professioneel en gewoon een hele fijne sfeer. Shejal heeft goed naar onze wensen geluisterd en we hebben uiteindelijk voor een hele andere ring gekozen als dat we in gedachten hadden.

Het aanzoek was eerder dan de ring klaar zou zijn, maar dat losten ze top op door een soortgelijke ring mee te geven. Later, toen we de echte ring kwamen ophalen (zonder afspraak), werden we geholpen door Alireza toen hij de ring liet zien waren me partner en ik allebei verbaasd van hoe mooi de ring uiteindelijk is geworden (nog mooier dan wat we in gedachten hadden)

Kortom: fijne mensen, goede service, prachtige ringen/sieraden! Zeker een aanrader! 💍✨

18. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Delayed, wrong address, no response

I ordered a present for my wife 2 weeks before her birthday. The order was delivered after 3 weeks but to the wrong address in another city:(

The company did not react to my emails. And when I call them several times they promised that everything was going to be fixed within days.

Now, 7 weeks after the order, I still try to get it delivered to me or get my money back. No clear answer, don't pick up the phone. Amsterdam office

Update: got my money back quite fast

5. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf moment 1 bij binnenkomst super…

Vanaf moment 1 bij binnenkomst super goed geholpen door Antonino. Zeer deskundig en en discreet advies. Alles kunnen zien, voelen en proberen. Levering met spoed precies op tijd geleverd. Prachtige ring ontvangen precies zoals samengesteld!

15. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Про каблучку з діамантом я могла тільки…

Про каблучку з діамантом я могла тільки мріяти та бачити її у снах. Але знайшовши Diamonds Factory я не змогла вже пройти повз. Різноманітних вибір, приваблива ціна та дизайн за власним конструктором. В реальності моя каблучка виглядала ще бездоганніше ніж в конструкторі. Я дуже задоволена вибором.

30. August 2025

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr