We had to change the arrival time of our booking and the issue was quickly taken care of by Emilie. We appreciated it a lot and we can only give our best recommendations in general to this site. We've... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Har fået en helt enestående hjælp og service af Ditte . Vi havde fået booket en forkert dato - som hun med stor hjælp og velvillighed med kort varsel ændrede til en ny dato. Service af høj kvalitet... Mehr ansehen
Har fået en helt unik hjælp og assistance af Ditte hos madbillet.dk til at få 2 billetter til at blive ændret til 3 til Dingne Week fredag den 13. februar. Stor tak til Ditte for bistand og hurtig r... Mehr ansehen
I always take advantage of Dining Week offers, and I normally ensure there's no scheduling conflicts, but I just had to change a booking. I sent an email to Dining Week, and Emilie quickly jumped on... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Dining Week er Nordens største restaurantfestival, der afholdes hvert år i uge 7 og uge 42. Konceptet er helt enkelt. I løbet af 10 dage serverer udvalgte restauranter en menu til en fast særpris med enten 3 retter, 5 serveringer eller en tastingmenu. Når billetsalget åbner, kan du se alle restauranternes menu og nemt og hurtigt købe dine billetter. Du skal blot vælge restaurant, hvornår du vil spise og hvor mange I bliver - og så selvfølgelig møde op på dagen! Som gæst til Dining Week får du meget mere end blot en middag til en god pris. Du bliver en del af en særlig stemning, hvor madentusiaster sammen oplever nye restauranter, nyder den gode service og deler fantastiske oplevelser med venner, familie og dem, de holder af.
Kontaktinformationen
Slagtehusgade 11, 1715, København V, Dänemark
- info@diningweek.dk
- diningweek.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
It absolutly must be the best service
It absolutly must be the best service ever. I mistakenly reserved the wrong date and hadent noticed it before the restaurant contacted me the same date and time for my reservation. I placed a new order and afterwards contacted dining week. Even tho it was my own mistake I got all my money back for the order I didnt used.
Norsk chef gjorde hele forskellen
Vi benyttede os af tilbuddet på Thon Hotel i Sorø (tidligere Sorø Storkro).
Maden var rigtig god - specielt hovedretten, og vinen var rimelig i pris og rundhåndet hældt op. Servicen manglede lidt- men det blev til gengæld opvejet af en meget positiv norsk chef, som var ret utraditionel i sin tilgang til gæsterne, så der blev grinet en del i løbet af aftenen.
Super oplevelse på Nyhavn 14
Super oplevelse på Nyhavn 14. Opmærksomme, synlige og vidende tjenere, der gik op i deres fag. God gestus med et gratis glas Soave til sidst. Maden var god og kom hurtigt efter at, vi var blev spurgt. Sådan!
Hygge og god mad i den gamle gymnastiksal
Det var en fin oplevelse at spise diningweek menuen på restaurant BRØK i Brønshøj Gamle Skole. God mad, god vin, god betjening og god og rar stemning i den gamle gymnastiksal. Og vinen var ikke bare god, den var også meget billig! Godt fundet på at servere kvalitetsmad med ribber langs væggene og bomme på tværs!
Excellent service
Excellent service, polite and helpful...l had reserved one wrong date...it got fixed in a Rush!
Jeg havde glædet mig til svineskank
Jeg havde glædet mig til svineskank, men fordi jeg er hvidløgsallergiker måtte jeg nøjes med kålrabi( melet).
Kommer ikke på sidesporet i Holbæk mere.
Min ven måtte betale 85 kr. for et glas hvidvi i forbindelse med vinmenuen, det er sgu da tyveri.
Aldrig mere diningweek der. Maden kunne jeg have lavet bedre selv med min uddannelse som ernærings assistent.
Jeg fik bestilt mine billetter på…
Jeg fik bestilt mine billetter på forkert dag, hurtig service og fik lave mine billetter om. Tusind tak
En sjælden god oplevelse på restaurant…
En sjælden god oplevelse på restaurant Appetit i Helsingør. Appetit ver.2 er virkelig værd at besøge. Vi fik en meget meget lækker 5 retters menu hvor hver ret var veltillavet og af høj kvalitet. Der til charmerende, venlig og kompetent betjening. Vi bor i nærområdet og er på stadig jegt efter en ordentlig klasserestaurant i Nordsjælland, og Appetit er en værdig kandidat til at blive vores fortrukne gourmet restaurant. Fantastisk mad til ganske rimelige priser.
Vi ser frem til at spise her igen
Hurtig betjening og hurtig til retterne…
Hurtig betjening og hurtig til retterne som smagte så dejligt. Rungsted Kro i går det godt. Men på første sal vil vores numser blive glade for at i vil investere i stole som er len det blødere.
Quick feed back
It was quick feed back. And then help to change error that had been course by myself. But Nicoline manege to help and fixe it. So we now get a nice evening.
Tak for hurtigt svar
Tak for hurtigt svar
Og 🙏 til søde Ida for ualmindelig god hjælp og service
Jeg begik en fejl i min bestilling
Jeg begik en fejl i min bestilling, og klagede min nød. Straks fik jeg hurtig hjælp og reservation kom på plads på den rigtige dato🙏🏼🙏🏼💪
Kontakt til kundeservice
Jeg kontaktede kundeservice, da jeg havde udset mig nogle restauranter, der iflg. hjemmesiden ikke tilbød bookning for 1 person. Ida fik navnene og kontaktede dem og sørgede for, at jeg som single kunne booke til mig selv.
Tak for fantastisk kundeservice
Johnny
Super god service
Fik super venlig, hurtig og kompetent hjælp, da jeg ved en fejl fik købt 7 i stedet for 8 billetter. Dejligt når man møder en medarbejder, der lytter til ens problem og håndterer det - som Anja i kundeservice gjorde.
Meget tilfreds med dining week
Meget tilfreds med dining week. Det er så god en oplevelse og de har altid ydet så god service. - ikke mindst med hjælp når der var behov for at flytte datoer m.m. kan varmt anbefale at deltage og købe billetter til dining week
Hurtig og klar melding og ganske fin…
Hurtig og klar melding og ganske fin hjælp 😊
Vedr madbillet. Fantastisk hjælp !
Nicoline fra madbillet var en uvurderlig hjælp ! Hurtig og effektivt fik hun besvaret mail og fundet en løsning, som vi var meget taknemmelig for !
Fantastic service from DiningWeek support
Fantastic service from DiningWeek! I received quick assistance with my purchase and additional requests, and everything was resolved smoothly. A huge help that made the experience even better. Thank you!!
Kanon godt initiativ og koncept…
Kanon godt initiativ og koncept samtidig med god service hos Madbillet.dk
Super service fra Anja.
Super service fra Anja.
Havde lavet en fejl bestilling- min fejl blev rettet straks og nye billetter sendt frem.
Stor ros og anbefaling herfra
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.