We had to change the arrival time of our booking and the issue was quickly taken care of by Emilie. We appreciated it a lot and we can only give our best recommendations in general to this site. We've... Mehr ansehen
Har fået en helt enestående hjælp og service af Ditte . Vi havde fået booket en forkert dato - som hun med stor hjælp og velvillighed med kort varsel ændrede til en ny dato. Service af høj kvalitet... Mehr ansehen
Har fået en helt unik hjælp og assistance af Ditte hos madbillet.dk til at få 2 billetter til at blive ændret til 3 til Dingne Week fredag den 13. februar. Stor tak til Ditte for bistand og hurtig r... Mehr ansehen
I always take advantage of Dining Week offers, and I normally ensure there's no scheduling conflicts, but I just had to change a booking. I sent an email to Dining Week, and Emilie quickly jumped on... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Dining Week er Nordens største restaurantfestival, der afholdes hvert år i uge 7 og uge 42. Konceptet er helt enkelt. I løbet af 10 dage serverer udvalgte restauranter en menu til en fast særpris med enten 3 retter, 5 serveringer eller en tastingmenu. Når billetsalget åbner, kan du se alle restauranternes menu og nemt og hurtigt købe dine billetter. Du skal blot vælge restaurant, hvornår du vil spise og hvor mange I bliver - og så selvfølgelig møde op på dagen! Som gæst til Dining Week får du meget mere end blot en middag til en god pris. Du bliver en del af en særlig stemning, hvor madentusiaster sammen oplever nye restauranter, nyder den gode service og deler fantastiske oplevelser med venner, familie og dem, de holder af.
Slagtehusgade 11, 1715, København V, Dänemark
- info@diningweek.dk
- diningweek.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Fin og hurtig service med empati
Desværre bliver det dårligt vejr i dag og da vi har en time frem til spisestedet, skrev jeg til Dining Week, om det var muligt, at flytte vores tid til dagen efter, da jeg ikke tør køre ud i snevejret som kommer. Heldigvis svarede en Anne-Sofie meget hurtigt retur at hun gerne ville hjælpe og ombookede mine billetter trods det var samme dag. Det har givet mig en tryghed i at jeg godt vil bestille hos Dining Week igen med så fin og hurtig service.

Pga en planændring
Pga en planændring, bedt jeg Anne-Sofie om at lave om på vores madbilletter. Det klaret hun hurtigt og effektivt. Mange anbefalinger herfra.

God og effektiv kundeservice
Der var lidt problemer på siden ifm. min bestilling, MEN jeg blev mødt af en rigtig god og effektiv kundeservice, hvor de hurtigt fik sendt mig et link, så jeg kunne komme videre med min bestilling. Derudover havde jeg efterfølgende en forespørgsel på at tilkøbe én billet mere, hvilket de (Nicoline) hurtigt vendte tilbage med og fik tilføjet til min bestilling, selvom der var udsolgt. Så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra for rigtig god, behagelig og effektiv kundeservice.

Antwort von Dining Week
Jeg blev mødt af en meget hjælpsom person.g…
Jeg blev mødt af en meget hjælpsom og vedholdende Anne-Sofie, da jeg havde problemer med min reservation, som var betalt. Jeg havde bare givet forkert mailadresse, og booket en forkert dato. Hun søgte og fandt min reservation trods dårlige betingelser. Tak for din hjælp.

Hurtig og effektiv service
Jeg havde brug for at ændre min reservation til en anden dato, og det sørgede Ann Sofie for hurtigt og uden problemer, så kæmpe tak for det :)

Antwort von Dining Week
Jeg har oplevet en rigtig fin service i…
Jeg har oplevet en rigtig fin service i fbm. en ændring af reservation. Stor tak til Anne-Sofie for hjælpsomhed.
Diningweek har vi benyttet en del, og det har været rigtig fint og velfungerende hver gang.
Super kundeservice
Vi var for hurtig på aftrækkeren med at bestille, og ville gerne flytte vores dag, men jeg skulle først koordinere med 4 travle veninder (!). Fluks reddede Anne-Sofie stressen for os, hurtigt og effektivt. Kanon god service!
Rigtig fin service fra kundeservice
Rigtig fin service fra kundeservice, når nu man havde klodset i det
Fleksibilitet og god service
Fremragende service!
Fremragende service!. Jeg havde købt billetter til dinning week, hvor vi så blev forhindret den dag. Jeg kontaktede kundeservice som hurtigt vendte tilbage og vi fik muligheden for at ændre dagen eller få refunderet beløbet, så vi kunne købe billet til en anden dag et andet sted.
Havde brug for at ændre dag
Havde brug for at ændre dag, da der var blevet dobbeltbooket. Det skete promte & med et smil. Tusind tak for fleksibilitet og venlighed. Nu glæder vi os til oplevelse i uge 7, der plejer være god☺️
Hurtigt svar og handling.
Super fin service og hurtig svartid
Super fin service og hurtig svartid. Jeg havde lavet en reservation til 4 personer, men havde brug for at få den ændret til 2 personer. Dette klarede Anne-Sofie let og elegant.
Havde ved en fejl bestilt 5 billetter i…
Havde ved en fejl bestilt 5 billetter i stedet for 4 stk.
Pengene fik jeg retur dagen efter og en mail fra kundeservice. Dejligt :-)
Virkelig godt hjælpe da jeg skulle…
Virkelig god hjælp da jeg skulle ændre en reservation. Super og hurtig service
Really good service
Jeg havde brug for at ændre min booking…
Jeg havde brug for at ændre min booking fra 2 til 3 personer. Jeg fik fantastisk effektiv og hurtig hjælp af Anne-Sofie fra kundeservice.
Stor hjælpsomhed
En anledning til at få nye, gode spiseoplevelser og meget søde, hjælpsomme og kompetente mennesker i administrationen, som ikke kan roses nok.
Fik booket forkerte datoer
Fik booket forkerte datoer - de blev ændret med det samme. Super god service
Grotesk høje gebyrer
Jeg faldt for et af deres helt sikkert fine tilbud, men, men, men: Så kommer der et helt igennem (og horribelt højt) gebyr på på 26 kr. PR. PERSON!! Så bestiller man en middag for hele familien, skal man altså af med flere hundrede kroner i gebyr for den ene bestilling. Når man så skriver til Diningweeks kundeservice for at spørge, om ikke der er sket en fejl, når de sætter så stort et bebyr på pr. person, er det absurde svar, at beløbet dækker markedsføring og kundeservicesvar! Altså dækker beløbet, at de skal sidde og svare på, hvorfor gebyret er så højt pr. bestilling! SÅ SÆT DET DOG NED, OG SPAR DERMED UDGIFTER TIL DEN ÅBENBART SÆRDELES DYRE KUNDESERVICE! Det ville også give mere gennemskuelige priser for os forbrugere.

Antwort von Dining Week
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.