Rigtig meget slik at vælge imellem på hjemmesiden. Slikket er frisk, lækkert og store stykker. Så lækkert. Kan kun anbefale at handle her.
God kvalitet slik - frisk og som man forventer i amag mm. Eneste grund til at de ikke får topkarakterer fra min side, er at deres hjemmeside sagde levering næste dag, men det var først dagen efter a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God og venlig service. Havde et problem med pakken som ankom, dog lignede det at Postnord havde været lidt ligeglad med inholdet i pakken, den havde en hul i bunden som om en kniv eller skarpt hj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super oplevelse. Lever fuldt op til forventningerne. Slikket virker frisk og nyt. Bestemt ikke sidste gang - men nu skal vi lige tygge os igennem 2 kilo inden vi bestiller igen :-)
Über Dinslikpose.dk
Vom Unternehmen geschrieben
På Dinslikpose.dk kan du blande frisk og lækkert bland selv slik med levering lige til døren eller en ønsket pakkeshop. Vi har et bredt udvalg af lækre fristelser i form af vingummi, chokolade, skum, bolcher og meget mere.
Fokus på hygiejnen
Vi vil gøre op med danskernes traditionelle syn på bland selv slik. Det skal være lækkert, frisk og hygiejnisk. Vi pakker dine slikposer med særligt fokus på hygiejnen, hvor sprit og handsker er essentielle redskaber i vores forretning. Du kan være sikker på at der aldrig har været beskidte fingre eller bakterier i dit slik.
DinSlikpose har fokus på miljøet og øger løbende vores grønne identitet
Når du handler slik på Dinslikpose.dk gør vi vores bedste for ikke at belaste klimaet med unødig plast. Vi har derfor skiftet vores plastikposer ud med mere miljøvenlige papirsposer. Ydermere indkøber vi kun vores papkasser fra leverandører med særlig fokus på bæredygtighed i produktionen. Pakken bliver fuldendt med vores genanvendelige pakkefyld.
Hyppig udskiftning af kasser med slik
Hos DinSlikpose kan du være sikker på at du aldrig får tørt og kedeligt slik. Vi udskifter vores kasser med slik flere gange om dagen og opbevarer det under kliniske forhold og i de rette temperaturer.
Bland selv slik til fair priser
Køb, Danmarks måske bedste og mest friske, bland selv slik online med priser fra 11,95 DKK pr. 100 gram på Dinslikpose.dk
Niels Ebbesensgade 26, kl, 9000, Aalborg, Dänemark
- info@dinslikpose.dk
- dinslikpose.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God service og en hjemmeside der er til…
God service og en hjemmeside der er til at forstå
Rigtig meget slik at vælge imellem på…
Rigtig meget slik at vælge imellem på hjemmesiden.
Det var super
Købte blandede poser
Købte blandede poser - alle poser var fint varieret. Upåklagelig service - glæder mig til at bestille igen.
God og hurtig
Det er god slik
Hurtig ekspedition og friske varer
Friske varer hurtig levering
Alt i alt en super god oplevelse
Godt slik og levering men prisen kunne…
Godt slik og levering men prisen kunne være lidt bedre
Det kommer fra dag til dag priser kunne…
Det kommer fra dag til dag priser kunne man godt gøre noget laver hilsen Mikael
Hurtigt og efektiv forsendelse

Antwort von Dinslikpose.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.