Luckylips Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bare super service. Hurtig leverance eller klargørelse til afhentning samme dag. Stort udvalg. Og elsker indpakning med mulighed for tilkøb af Luckylips dåser til slik. Også fine påskeæg med fyld. Kun... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første gang jeg har købt slik online og grundet luckylips bestemt ikke sidste gang. Det var frisk slik og hurtig levering. Og så elsker jeg det store udvalg samt en nem hjemmeside da det hele er opde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En slikhimmel, Aladdins slikhule, slikmekka - what’s not to like - og så pakker de godterne SÅ fint ind og sender rigtigt hurtigt - man skal næsten kun sove 1 nat, så har man ALT sit ynglingsslik

1. Süßwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Lucky Lips kan du bestille alle dine bland selv slikfavoritter og få leveret lige til døren. Nemt, hurtigt og hygiejnisk.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

132 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hårdt slik

For mange varianter var udsolgt, da jeg lagde bestillingen. Slikket jeg modtog var hårdt og virkede ikke frisk 😳 Handlede kun her, for at få brugt et gavekort. Handler aldrig hos Lucky Lips igen. Den ene stjerne er for den hurtige levering.

20. Jänner 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig kvalitet på slik

Jeg bestilte for ca. 250 kr. og det meste af det blev smidt ud samme dag som vi hentede slikket.

Leveringen var super hurtig, og det er så også det eneste som trækker dem op.

Vi havde udelukkende bestilt “kendte favoritter” til lidt hygge herhjemme, men meget af slikket var helt hårdt at bide i - ikke som når vi køber hos andre bland-selv slikbutikker.. stor skuffelse for hele familien

29. Oktober 2024

Fantastisk service ❤️

Fantastisk service ❤️ skulle bruge slik til et babyshower og kontaktede luckylips og de blandende slik i røde og lyserøde nuancer. Det var super frisk og blødt slik og en kæmpe success hos gæsterne

28. September 2024

God service og Frisk slik

God service på trods af at den var en større ordre. De tog telefonen og kunne hurtigt finde min email.

Der kunne både laves betalingslink og faktura. Meget fleksibelt.

Slik var meget frisk ift. hvad man kan opleve andre steder, hvor slikket har ligget for længe.

26. Jänner 2024

Lækkert slik

Lækkert slik. Nem og hurtig levering. Jeg har bestilt slik flere gange fra Lucky Lips og hver gang har det været en fornøjelse 😊

21. Dezember 2023

God sukker

Jeg bestilte min ordre d.19 oktober og fik allerede pakken morgenen efter. Troede ikke de ville sende de så hurtigt men..
Deres udvalg var stort og der var en smag for alle i følge mig. Jeg kommer i hvert fald til at handle ved Luckylips igen.

19. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give mindre end en…

Hvis jeg kunne give mindre end en stjerne så havde jeg gjort det. Magen til skuffelse skal man godt nok lede længe efter. Køber et gavekort fordi jeg ser på hjemmesiden de har nogle varer jeg gerne vil have. Da jeg skal bestille står der udsolgt ud for den ene af de varer jeg vil købe og dagen efter kontakter jeg kundeservice som siger den er udgået hvilket ikke fremgår af siden. Vælger så at bestille en anden vare som er på lager altså lige indtil jeg skal betale for så er den også udsolgt. Det er et værre humbug firma

12. Oktober 2023
Luckylips-Logo

Antwort von Luckylips

Kære Jette,
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at din oplevelse hos os har været dårlig. Det er korrekt at vi havde en udsolgt vare på hjemmesiden, som vi er blevet oplyst vil udgå. Men vi har så sent som i går har prøvet om vi kan skaffe flere, da det er en eftertragtet vare. Og vi har endnu ikke opgivet at skaffe flere. At den anden vare du ønskede i stedet også er udsolgt er selvfølgelig rigtig uheldigt. Vi forsøger så godt kan at have alle varer på lager, men det sker at varerne indimellem når at løbe tør inden næste levering kommer. Vi vil gerne tilbageføre beløbet for dit gavekort til dit kort - vil du sende dit ordrenummer til kundeservice@luckylips.dk - så tilbagefører vi straks.

Jeg har drevet virksomhed i 17 år og har altid gjort mig umage - så jeg bliver ked af, at blive kaldt for et "humbug firma". Jeg bliver også rigtig ked af, at min søde unge medarbejder bryder grædende sammen efter jeres samtale på grund af den hårde tone. Det er ikke i orden - udsolgte varer eller ej.

MVH Anja

Alt for dyrt

Vær OBS på, at prisen er over dobbelt så høj som ved køb af bland selv slik i fx føtex eller lignende.
Er godt klar over, at der er en service i at få det pakket og leveret, men det virker alt for dyrt uanset.

8. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr