Dittvin Bewertungen 5 442

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kan sammanfattas med tre ord: - Enkelt - Billigt - Kvalité Dock var leveransen bedrövlig, Bring. Jag beställde varorna en helg och det stod att det skulle ta max fyra arbetsdagar, dvs framme... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Första gången jag testade att köpa vin utanför systembolaget, så smidigt, snabbt o prisvärt alternativ. Alla flaskor var hela vid leverans, min största farhåga Så nöjd med allt från order, leveransu... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Weinhandlung

Über Dittvin

Vom Unternehmen geschrieben

Välkommen till Dittvin – där vi brinner för att leverera vinupplevelser som gör skillnad.

Vi är en stor online-vinhandlare och erbjuder ett brett urval av kvalitetsviner från hela världen – alltid till konkurrenskraftiga priser.

Vin från hela världen

På Dittvin är vår mission att erbjuda viner som ger mest möjligt för pengarna. Vi har noggrant valt ut vårt sortiment för att passa alla smaker – från klassiska favoriter till spännande nyheter. Vi samarbetar med några av de bästa vinhusen världen över och handplockar viner som lever upp till våra höga krav. Detta garanterar inte bara hög kvalitet, utan också låga priser genom att undvika onödiga mellanhänder.

Vinlådor för alla smaker

Vinlådor är det perfekta sättet att upptäcka nya viner. Hos Dittvin erbjuder vi ett brett urval av vinlådor där du får möjlighet att prova olika viner, noga utvalda av våra experter. Vinlådorna innehåller blandade viner från olika regioner och druvor – det perfekta sättet att hitta nya favoriter, både till vardag och fest.

Kundservice med passion

Vi är stolta över att erbjuda personlig och engagerad kundservice. Vi går gärna den extra milen för att ge dig en fantastisk kundupplevelse. Har du frågor eller behöver rådgivning? Vi finns här för att hjälpa dig – oavsett om det gäller att välja rätt vin till en fest eller att hitta en gin som matchar dina preferenser.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Dittvin och att dela vår passion med dig.

Bjarke och Regin – Dittvin.se

1 Stern

Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Bra och prisvärt vin!

Hej Erik,

Tack så mycket för din recension.

Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och smidigt, och att du är nöjd med både kvaliteten och priset på vinerna.

Vi hoppas kunna välkomna dig igen.

Bra pris

Bra pris, snabb leverans

Hej Dan,

Tack så mycket för din recension.

Vi är glada att höra att du är nöjd med både priset och den snabba leveransen – det är precis den upplevelsen vi vill ge.

Billigt och snabbt!

Hej Peter,

Tack så mycket för din recension.

Vi är glada att höra att du har haft en bra upplevelse med både pris och leverans – det är precis vad vi strävar efter.

Positiv beställningsupplevelse

Jag har inte hunnit testa något av vinerna ännu, men jag blev positivt överraskad av beställningsupplevelsen. Bra, utförliga smakbeskrivningar och ett fint sortiment. Hoppas att vinerna är lika bra som recensionerna säger. Bra priser och bra leveranstid.

19. April 2026

Hej Christian,

Tack så mycket för din recension.

Det gläder oss att höra att du har haft en bra upplevelse med beställningen, och att både vårt sortiment och våra smakbeskrivningar har levt upp till dina förväntningar. Vi anstränger oss för att ge en bra överblick, så att det är enkelt att välja.

Vi hoppas att vinerna lever upp till recensionerna när du väl får smaka på dem – och att de ger dig många fina upplevelser.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det fungerade smärtfritt enligt den…

Det fungerade smärtfritt enligt den information som gavs 😄

17. April 2026

Hej Sven,

Tack så mycket för din recension.

Vi är glada att höra att allt fungerade smidigt och levde upp till den information du hade fått. Det är precis den upplevelse vi vill ge.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Första gången jag testade att köpa vin…

Så nöjd med allt från order, leveransuppdatering samt leverans på mindre än 4 arbetsdagar

Hej Anna Maria,

Tack så mycket för din recension.

Vi är väldigt glada att höra att din första upplevelse av att köpa vin utanför Systembolaget har varit så positiv. Det är helt naturligt att ha farhågor – särskilt kring transporten – så det är verkligen roligt att höra att alla flaskor kom fram säkert.

Vi är också glada att både beställningen, leveransuppdateringarna och leveranstiden levde upp till dina förväntningar.

Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka igen.

Återkommer!

🌼 Nöjd! Trevlig blandning i en box av viner vi inte testat innan. Snabb och smidig leverans. Bara nöjd! Återkommer 🌷

Hej Lovisa,

Tack så mycket för din recension.

Vi är mycket glada att höra att du är nöjd och att du har haft en bra upplevelse med både vinerna och leveransen. Det är alltid roligt när en ny blandning av viner tas emot väl.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra erbjudande och en snabb och exakt…

Bra erbjudande och en snabb och exakt leverans, även lätt att ändra dag under leveransen

Hej Göran,

Tack så mycket för din recension.

Det gläder oss att höra att du var nöjd med både erbjudandet, leveransen och flexibiliteten under processens gång. Det är viktigt för oss att allt ska vara enkelt och överskådligt hela vägen.

Vi hoppas kunna välkomna dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ni har mycket goda viner som serveras…

Ni har mycket goda viner som serveras till dörren. Kan inte bli bättre. Mvh Britt Marie

Hej Britt Marie,

Tack så mycket för din recension.

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både vinerna och leveransen direkt till dörren. Det är precis den upplevelsen vi vill skapa.

Väldigt smidigt allt

Väldigt smidigt allt, och hade varit snabb leverans om inte Bring försenat den ett par gånger.

9. April 2026

Hej Cecilia,

Tack så mycket för din recension.

Vi är glada att höra att du upplevde beställningen som smidig och enkel. Samtidigt beklagar vi att leveransen försenades på vägen – det är självklart inte den upplevelse vi vill ge.

Vi tar med oss din feedback angående Bring, så att vi kan arbeta på att förbättra leveransupplevelsen framöver.

Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång.

- Enkelt - Billigt - Kvalité

Kan sammanfattas med tre ord:
- Enkelt
- Billigt
- Kvalité

Dock var leveransen bedrövlig, Bring. Jag beställde varorna en helg och det stod att det skulle ta max fyra arbetsdagar, dvs framme på fredag. Köpte inget vin till helgen då leverans skulle ske. Kom inget, inte heller på måndag eller tisdag, på onsdag kom det. Enligt App skulle det komma tidigt, 0800. Stannade hemma från arbetet, de kom på eftermiddagen.

Tack för din recension.

Vi är glada att höra att du upplevde beställningen som enkel och att både pris och kvalitet levde upp till dina förväntningar – det uppskattar vi verkligen.

Samtidigt är vi ledsna att höra om din upplevelse med leveransen. Det är självklart inte acceptabelt att leveranstiden inte hölls och att tidpunkten ändrades utan tydlig information, så att du fick vänta förgäves. Vi förstår att det är frustrerande – särskilt när man planerar sin tid efter det.

Vi tar din feedback vidare till Bring så att vi kan arbeta på att förbättra leveransupplevelsen framöver.

Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre helhetsupplevelse nästa gång.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra pris och gott vin plus snabba…

Bra pris och gott vin plus snabba leveranser .

18. April 2026

Hej Stefan,

Tack så mycket för ditt omdöme.

Vi är glada att höra att du är nöjd med både priset, vinerna och den snabba leveransen. Det är just den kombinationen vi strävar efter att leverera varje gång.

Enkel och klar beställning

Enkel och klar beställning, snabb transport, vinerna intressanta.

Hej Hans,

Tack så mycket för din recension.

Vi är glada att höra att både beställningen och leveransen fungerade bra, och att vinerna har varit intressanta att utforska. Det är precis den upplevelsen vi vill skapa.

Smakat 4 av 12 flaskor

Smakat 4 av 12 flaskor. De fyra har varit väldigt bra. Mycket prisvärt.

Hej Gert,

Tack så mycket för din recension.

Vi är mycket glada att höra att de första flaskorna redan har levt upp till förväntningarna och att du upplever god kvalitet i förhållande till priset. Vi hoppas att resten av vinerna ger dig lika goda upplevelser.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var en trevlig blandning av viner.

Hej Eva,

Tack så mycket för din recension.

Vi är glada att höra att du var nöjd med sammansättningen av vinerna. Vi anstränger oss för att sätta ihop lådor där det finns något för alla smaker och goda variationer.

Smidigt och snabbt.

Snabb och smidig.

Hej PerOlov,

Tack så mycket för ditt omdöme.

Vi är glada att höra att du har haft en snabb och smidig upplevelse – det är precis vad vi strävar efter.

Bra leverans

Bra leverans, lätt att följa och byta leveranstid

Hej Henrik,

Tack så mycket för din recension.

Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med leveransen och att det var enkelt att både spåra paketet och anpassa leveranstiden. Det är viktigt för oss att det är flexibelt och överskådligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick en flaska rött av grannarna och…

Fick en flaska rött av grannarna och tyckte mycket om det. Hittade vinet hos er och beställde genast en kartong av samma sort, och dessutom sex blandade italienska viner! Bra priser, enkel och smidig beställning och leverans hem till dörren. 😀

Hej Ann-Katrin,

Tack så mycket för din recension.

Det är roligt att höra att en positiv upplevelse med en flaska från grannarna ledde dig vidare till oss – och ännu bättre att du hittade vinet och samtidigt fick prova några fler italienska varianter.

Vi är glada över att både priser, beställning och leverans levde upp till dina förväntningar. Vi hoppas att du får många goda smakupplevelser med vinerna.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var smidigt att beställa

Det var smidigt att beställa. Snabb leverans. Trevlig chaufför. Kommer göra fler beställningar. Ha en bra dag

Hej Siv,

Tack så mycket för din recension.

Vi är mycket glada att höra att hela upplevelsen – från beställning till leverans – gick smidigt, och att chauffören lämnade ett gott intryck. Det betyder mycket för oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans ända till dörren.Bra priser.

Snabb leverans ända till dörren. Får följa leveransen från början till slut. Slipper åka själv till systemet. Trevliga personer som levererar din order.Bra priser dessutom.

Hej Gun,

Tack så mycket för ditt omdöme.

Vi är väldigt glada att höra att du har haft en bra upplevelse hela vägen – från beställning till leverans vid dörren. Det är just den trygghet och bekvämlighet vi vill erbjuda, och det är roligt att du också upplevde vår leveranspartner som vänlig.

Tack för de fina orden om både service och priser – det betyder mycket för oss.

Julie, Dittvin

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr