Dittvin Bewertungen

6 428
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt smidigt att få tolv flaskor vin levererade till dörren. Dessutom en fin blandning av viner, några lite mer passande till vardagsmiddagen och några riktiga pärlor. Beställde ett paket med röda... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt bra hemsida med tydlig beskrivning på allt vad gäller vinerna. Enkelt att beställa och smidig leverans hem till dörren. Har hunnit prova två av de tolv vinerna i XL födelsedagslåda röda viner... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt att få hemleverans och spännande med nya viner. Nackdelen var Bring som inte kom med leverans den dag som var utsatt och ingen information. Leveransen kom veckan efter och visst ska de väl ri... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Plötsligen stod det en masn där från Airmee som levererade en låda vin. Det var ju bara rena turen att jag var hemma ! Borde jag inte ha fått indikation på att min leverans skulle komma? Lådans inn... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Weinhandlung

Über Dittvin

Vom Unternehmen geschrieben

Välkommen till Dittvin – där vi brinner för att leverera vinupplevelser som gör skillnad.

Vi är en stor online-vinhandlare och erbjuder ett brett urval av kvalitetsviner från hela världen – alltid till konkurrenskraftiga priser.

Vin från hela världen

På Dittvin är vår mission att erbjuda viner som ger mest möjligt för pengarna. Vi har noggrant valt ut vårt sortiment för att passa alla smaker – från klassiska favoriter till spännande nyheter. Vi samarbetar med några av de bästa vinhusen världen över och handplockar viner som lever upp till våra höga krav. Detta garanterar inte bara hög kvalitet, utan också låga priser genom att undvika onödiga mellanhänder.

Vinlådor för alla smaker

Vinlådor är det perfekta sättet att upptäcka nya viner. Hos Dittvin erbjuder vi ett brett urval av vinlådor där du får möjlighet att prova olika viner, noga utvalda av våra experter. Vinlådorna innehåller blandade viner från olika regioner och druvor – det perfekta sättet att hitta nya favoriter, både till vardag och fest.

Kundservice med passion

Vi är stolta över att erbjuda personlig och engagerad kundservice. Vi går gärna den extra milen för att ge dig en fantastisk kundupplevelse. Har du frågor eller behöver rådgivning? Vi finns här för att hjälpa dig – oavsett om det gäller att välja rätt vin till en fest eller att hitta en gin som matchar dina preferenser.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Dittvin och att dela vår passion med dig.

Bjarke och Regin – Dittvin.se

(6 428)

2 706 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nöjd med det rosé vin som jag…

Super nöjd med det rosé vin som jag beställde. Dessutom överraskande snabb leverans.

1. Oktober 2026

Hej Marie,

Vilket glädjande besked att rosévinet föll i god jord och att leveransen dessutom överraskade positivt! Det värmer verkligen att höra att både vinet och upplevelsen var efter din smak.

Vi hoppas att du njuter av varje glas, och att vi ses igen nästa gång rosésuget slår till!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fick en bekräftelse om lev tre dagar…

Fick en bekräftelse om lev tre dagar efter beställning, glad ! Sedan dröjde det ytterliga 3dgr .....
Leverans tiderna 17-22! Man borde kunna välja, eller har jag missat det? HAde svårt att hålla mig vaken fick leverans ca 21.45 normalt sover jag 20.30 pga mitt arbete.

Hej Lotta,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det var frustrerande att leveransen först bekräftades och sedan dröjde ytterligare tre dagar. Det är inte den upplevelse vi vill ge dig.

Vi hör också vad du säger om leveransfönstret 17–22. Det är ett brett tidsspann, och vi förstår att kl. 21.45 är alldeles för sent för dig med dina arbetstider. Tyvärr kan vi för närvarande inte alltid erbjuda ett smalare tidsintervall, men det är värdefull feedback som vi tar med oss. Vi vill gärna göra det enklare att ta emot sin beställning, och vi arbetar löpande på att förbättra leveransupplevelsen.

Vi hoppas att vinet åtminstone var väntetiden värt, och att vi får möjlighet att ge dig en smidigare upplevelse nästa gång!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gott vin och snabb leverans

Gott vin, snabb leverans 💫

30. September 2026

Antwort von Dittvin

Tack för de fina orden! Vi är verkligen glada över att vinet föll i smaken och att leveransen gick snabbt. Det är precis den kombinationen vi strävar efter.

Välkommen tillbaka nästa gång det är dags att fylla på.

Fri frakt. Bull

Bra utbud, bra priser, bra kundtjänst. De lyfter betyget från en etta. Men transportlösningarna suger. Fraktfritt från 799. Gjorde en beställning långt över den summan. Men när betalningen skulle göras lades 249 kronor på i frakt. Kontaktade kundtjänst. Det visade sig att det var fri frakt om et fraktbolag jag aldrig hört talas om kunde sköta utkörningen. Annars Bring för 249. Kanske borde framgå när man skryter om fraktfritt att de gäller ett fåtal. Byt fraktbolag om ni vill ha trogna kunder.

30. September 2026

Hej Ulf,

Tack för ditt omdöme.

Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt sortiment, våra priser och vår kundservice. Vi uppskattar verkligen att du också lyfter fram den goda upplevelsen med vårt team.

Vi beklagar dock att du upplevde förvirring kring frakten. Vi erbjuder gratis frakt vid köp över 799 kr. när leveransen kan ske med vår kostnadsfria fraktpartner. Om detta alternativ inte är tillgängligt för den valda adressen eller ordern kan man i stället välja en annan transportör med ett annat fraktpris.

Vi förstår att det kan vara frustrerande om detta inte framgår tillräckligt tydligt vid första anblick, och vi tar med oss din feedback så att vi kan göra informationen om fraktalternativen ännu tydligare.

Tack för din konstruktiva feedback, och vi hoppas att vi även framöver får möjlighet att leverera goda vinupplevelser till dig.

Fint sortiment

Trevligt med live program där man blir inspirerad att handla av ett rikt sortiment med bra betyg. Bra erbjudanden som lockar. Kan inte bli bättre 👌

22. September 2026

Hej Carina,

Vilket glädjande besked att det levande programmet fångade din uppmärksamhet och gav inspiration att utforska sortimentet! Det är precis tanken: att göra det enkelt och roligt att hitta rätt vin med hjälp av betyg och bra erbjudanden.

Att du dessutom tycker att det inte kan bli bättre gör oss extra glada. Vi hoppas att de flaskor du valde lever upp till förväntningarna, och att vi ses igen snart!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mycket bra! 👌

Bra grundutbud, chans till erbjudande på mer exklusiva produkter och snabba leveranser. Mycket bra! 👌

Hej Carl-Magnus,

Tack för de fina orden! Roligt att höra att du uppskattar både bredden i sortimentet och möjligheten att hitta mer exklusiva flaskor till ett bra pris. Snabba leveranser är något vi verkligen prioriterar, så det är extra roligt att det märks.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång du har lust att utforska något nytt!

Bra priser på bra viner

Bra priser på bra viner , bra packat och leveransen med Airme gick helt lysande . Från beställning till att vinet var hemma bara ett par dagar .

Hej Joakim,

Vad roligt att läsa! Att hela kedjan fungerar, från ett bra pris på vinet till att det anländer välförpackat och snabbt, är precis vad vi strävar efter. Det är härligt att leveransen med Airme gick så smidigt, och att det bara tog ett par dagar från beställningen tills flaskorna var hemma hos dig.

Vi hoppas att se dig igen vid nästa beställning!

Är mycket mycket nöjd ☺️

Är mycket mycket nöjd ☺️
Spännande med de olika smakerna från de olika länderna 🥳 de jag smakat på hittills har varit mycket goda 🍷 som sagt mycket nöjd med transporten också 🙏

25. September 2026

Hej Marpel,

Vilket roligt att läsa! Att få utforska viner från olika länder och låta smakresan ta en lite överraskande vändning är precis det vi älskar med att sätta samman vårt sortiment. Kul att de viner du har smakat hittills har fallit väl ut, och vi hoppas att de återstående vinerna fortsätter att imponera!

Roligt att transporten också gick bra. Vi vet att man i Sverige alltid måste vara hemma för att ta emot sin leverans, så det är extra viktigt för oss att allt går smidigt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb återkoppling på meddelande och…

Snabb återkoppling på meddelande och leverans till dörren kostnadsfritt (dock vid köp över viss summa) men ändå väldigt bekvämt. Och bra priser dessutom ⭐️ Gjorde ett storköp 🙌🏻 Jag är supernöjd!

Hej Åsa,

Vad roligt att höra att du är supernöjd! Det är precis så vi vill att upplevelsen ska kännas: snabb återkoppling, gratis hemleverans och bra priser som gör det enkelt att unna sig ett stort köp.

Vi hoppas att vinerna lever upp till förväntningarna och att vi snart får se dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var första gången i mitt liv som…

Det var första gången i mitt liv som jag beställde vin på nätet. Måste säga att det var mycket enkelt och snabbt. Leveransen var väldigt snabb och enkel. Vinet höll en mycket fin och hög kvalitet. Har inte hunnit dricka alla ännu, men de vi har är vi mycket nöjda med. Tummen upp.
Med vänlig hälsning, Stefan

Hej Stefan,

Vilket härligt känslor att få välkomna dig till din allra första onlinebeställning av vin! Vi är glada över att hela upplevelsen, från beställning till leverans, gick bra från första stund.

Det bästa är nog att det fortfarande finns flera flaskor att se fram emot. Vi hoppas att de nästa gör lika stort intryck som de första.

Tummen upp härifrån också, och välkommen tillbaka när det är dags att fylla på!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

För det priset på rosévinet blir hösten…

För det priset på rosévinet blir hösten mer färgglad

26. September 2026

Hej Katarina,

Vilket fint sätt att beskriva det på! Så roligt att rosévin har gett hösten lite extra färg. Det är precis den känslan vi vill att ett gott vin till rätt pris ska ge.

Vi hoppas att glaset smakar lika bra hela säsongen igenom!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb service och lätt att beställa

Snabb service och lätt att beställa. Fantastiskt att man får det hem till dörren. Super nöjd 🙏

27. September 2026

Hej Maria,

Så roligt att höra att både beställningsupplevelsen och leveransen träffade rätt! Att få kvalitetsviner levererade direkt till dörren ska kännas enkelt och smidigt, precis som du beskriver.

Vi hoppas få välkomna dig tillbaka nästa gång du får lust på något gott!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra leverans plus beställning jag hade…

Bra leverans plus beställning jag hade lite otur med en ganska lång leveranstid annars bra

Hej Tommy,

Vad roligt att leveransen äntligen kom fram! Vi förstår att en längre leveranstid kan kännas frustrerande, och det är något vi alltid arbetar på att förbättra. Tack för att du ändå tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vi hoppas att nästa beställning går lite snabbare!

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, tog dock någon dag extra.
Det var lördagsutdelning. Helt sjukt.

26. September 2026

Hej Kim,

Vad roligt att höra att beställningen gick smidigt! Att vi dessutom levererar på lördagar är något vi är stolta över. Man hinner ju inte alltid vara hemma på vardagar, och i Sverige måste man ju alltid vara närvarande för att ta emot sin leverans.

Hoppas att vinerna lever upp till förväntningarna!

Snabb och enkel leverans

Snabb och enkel leverans. Fina viner till ett otroligt bra pris

27. September 2026

Antwort von Dittvin

Det är precis den kombinationen vi strävar efter varje gång: bra viner till ett pris som känns rätt, levererade snabbt och enkelt. Så roligt att det blev precis så för dig!

Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka vid nästa beställning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var otroligt smidigt att beställa…

Det var otroligt smidigt att beställa på er sida samt att frakten också var smidig. Leverans mellan 17-22 men man kunde hela tiden följa var budet var någonstans så man var inte låst hemmavid. Dessutom jättenöjd med vinet.

28. September 2026

Hej Helena,

Så kul att höra! Det är precis den upplevelsen vi vill att alla våra kunder ska ha: ett enkelt beställningsflöde, en leverans man faktiskt kan planera efter och ett vin som gör kvällen lite bättre. 🍷

Att du kunde följa budets position i realtid under leveransfönstret är något vi tycker är extra viktigt här i Sverige, just för att man alltid behöver vara hemma när paketet anländer. Skönt att det fungerade precis som det ska!

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka för nästa beställning.

Super smidigt

Super smidigt, samt lätt att följa vart leveransen befann sig. Mycket gott vin dessutom! Rekommenderar varmt

Hej Pernilla,

Vad härligt att läsa! Att både leveransspårningen och vinerna träffade rätt är precis den kombinationen vi vill att varje beställning ska ge. Det värmer verkligen att du dessutom väljer att rekommendera oss vidare. 🍷

Vi hoppas få se dig snart igen för nästa flaska!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tog bort frakten efter jag hade varit…

Tog bort frakten efter jag hade varit inne flera gånger och tänkt beställa Viner till bra pris

Hej Thomas,

Tack för att du hör av dig, och tråkigt att höra att det känts så här efter att du visat intresse flera gånger.

Vi tar med oss din feedback gällande fraktvillkoren.

Allt gott,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goda viner,bra pris,snabb och smidig…

Goda viner,bra pris,snabb och smidig leverans

Hej Claude,

Vad kul att höra! Goda viner till ett bra pris med en snabb och smidig leverans är precis den kombinationen vi alltid strävar efter. Det betyder mycket att du tog dig tid att dela med dig av det. 🍷

Vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag beställde en rabatterad låda med…

Jag beställde en rabatterad låda med olika viner bara för att testa. Och jag blev positivt överraskad! Riktigt bra viner till väldigt bra pris, och dessutom snabb leverans. Jag beställde en låda till bara några dagar senare.

22. September 2026

Hej Karl,

Det här sätter verkligen ett leende på läpparna! Att du testade oss med en rabatterad låda och sedan kom tillbaka för en till bara några dagar senare är det bästa kvittot vi kan få. Roligt att både vinerna och leveransen levde upp till förväntningarna. Vi ser fram emot att fortsätta fylla ditt vinkällare! 🍷

Linnéa, Dittvin

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr