I've been purchasing from them since 2020, first on Aliexpress, and then directly from their website (which will usually be cheaper than Ali). Almost any repair tool that you're looking for, they m... Mehr ansehen
Está empresa es una de las mejores en accesorios y venta de herramientas para celulares, tienen una muy buena y amable atención, volvería a comprar siempre con ellos. Solo demora en que UPS haga el p... Mehr ansehen
Ottimo venditore, consigliato, ha risolto il mio problema ad un anno dell'acquisto, disponibile in tutto, soluzione rapida e veloce.
Tienda confiable, si no tienen el producto siempre te contactan para darte opciones. Todos mis pedidos han llegado con éxito y lo más importante manejan muy buena calidad.
China PHONEFIX Shop Team is specialized in offering one-stop supply chain solution for your phone repair business, including mobile phone repair tools kit, Cell phone Components & Accessories, Screen refurbishing machines and Repair Consumables as well as accessories.
MinZhi Sub-District, LongHua New Zone, D503, YueTong Commercial D Building,, D503, YueTong Commercial D Building,, 518131, Shenzhen, China
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Solo demora en que UPS haga el primer escaneo que suele tomar de 2 a 3 días pero nada más hacen el primer escaneo es súper rápido
Envoie rapide et soigné ! Équipement de qualité je recommande vivement
Highly recommended! They've supported me on several orders so far, guiding me step by step through product selection, shipping, and after-sales service. Thanks again for your support.
As a professional in the repair industry, I have been purchasing from PHONEFIX for years and have been pleased with the tools and service they provided to my business. It made quality equipment accessible and easy to find. Thank you !
Fast delivery, always keep you updated on the order status really happy.
My microscope arrived broken but they sent me another one for free. Thanks to this very professional seller.
comunication,shipping wonderful.100% recommended
Been doing business for many years now, high quality and great prices, the service is professional. Highly recommended
Mucha variedad y despachan super rápido, de no creer que haya llegado en 3 días desde el otro lado del mundo. Muy atentos y amables
Excellent product and services, i buy product from last 5 years , not a single mistakes
I have nothing to say than giving best and best shout out to phone fix company they’re fast and reliable their customer service is top notch i really appreciate them a lot.
hace un par de años que encontre esta pagina y siempre compre a buen precio, las chicas y chicos de ventas que me atienden por wap de 10 increibles como te atienden y te ayudan en todo. y los productos llegan de 10 recomendable 1000% y vamos por mas
Satisfied with the service provided by the Phonefix team, they always give you good suggestions.
Brilliant company always helpful top people always friendly and catering for your needs no matter big or small fast delivery, products very good quality, any problems straight on it and sorted promptly thankyou ❤️ God Bless.
Excelentes productos , precios y atención al cliente , recomendados
Años comprando herramientas y demás, total confianza , no he tenido inconveniente en lo absoluto , a excepción un producto que falló y me lo cambiaron sin ningún tipo de problema , los recomiendo, desde Perú!