We zagen Djunes op een bruidsbeurs en waren direct enthousiast over het gemak, de printsnelheid en het mooie ontwerp. Het contact met ze was laagdrempelig en makkelijk (kan ook via Whatsapp) en het br... Mehr ansehen
Heel leuke templates, goede en makkelijke communicatie. Tijdig geleverd en opgehaald en er werd meegedacht over de juiste plek.. En de foto’s zijn geweldig geworden. Je krijgt ze ook nog allemaal digi... Mehr ansehen
Dit is inmiddels al de vierde keer dat we met Djunes samenwerken voor onze privé- en zakelijke evenementen. De communicatie is altijd uitstekend, de mensen zijn prettig en alles verloopt volgens afspr... Mehr ansehen
Super fijne en vriendelijke service, onze DJ zei 3 dagen van te voren af. Dankzij djunes stond er om onze bruiloft een DJ die er een feestje van wist te maken. Iedere keer fijne te woord gestaan aa... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen

Voor twee verjaardagsfeestjes
Voor twee verjaardagsfeestjes — één voor een 9-jarige en één voor een 40-jarige — hebben wij de photobooth van Djunes gehuurd. En wat was het een succes! Onze gasten, jong én oud, gingen helemaal los en hebben prachtige, vrolijke herinneringen vastgelegd die wij voor altijd kunnen koesteren.
De service van Djunes was top en de photobooth zorgde voor een fantastische sfeer op beide feestjes. Wij raden Djunes absoluut aan!

Antwort von Djunes
Ik bestel mijn photobooth altijd bij Djunes
Djunes komt afspraken goed na. Ook denken ze goed mee voor de templates, hoeveelheid foto's en plaatsing van de booth.
Ik heb al meerdere keren bij Djunes de photobooth geregeld en geef ze altijd door als mensen een photobooth zoeken omdat de prijs ook heel goed is voor wat je krijgt.

Djunes maakte alles waar
Djunes heeft al het besprokene keurig geleverd. Het werkte perfect en de begeleiding was ook goed. Onze dj was ook zeer te spreken over de spullen en de service

Booth werkte perfect.
Duidelijke afspraken gemaakt. Booth werkte perfect. Heel fijn. Ik raad Djunes zeer zeker aan.

Fijn en goed bedrijf
Fijn contact van te voren over de wensen en het ontwerp van de layout.
Op de dag zelf netjes op tijd de photo booth en het ophalen ging ook probleemloos.
Ik ben zeer tevreden

Top service
Top service, vriendelijk persooneel en top kwaliteit apparatuur! Zeker een een aanrader voor elk gelegenheid.

Antwort von Djunes
Dit bedrijf staat volledig voor je…
Dit bedrijf staat volledig voor je klaar in ieder opzicht. Wij hebben genoten van de photobooth. Mooie prijs met hoog kwaliteit foto's. Snelle service en duidelijke beschrijving want wij hadden de Booth zelf opgehaald.
Ik raad dit bedrijf ook zeker aan mocht je een photobooth nodig hebben

Antwort von Djunes
Topservice & kwaliteit, Djunes is een aanrader!
Voor onze zomer-BBQ waren we op zoek naar een leuke photobooth en via Google kwamen we bij Djunes terecht. Het contact verliep super soepel, vooral over de layout van de fotoframes, alles werd precies naar wens geregeld. Ook de op- en afbouw was perfect verzorgd, waardoor wij ons nergens zorgen over hoefden te maken.
Prijs-kwaliteit? Helemaal top! Bij een volgend feest schakelen we Djunes zeker weer in. Aanrader!

Antwort von Djunes
Photobooth was dé grote attractie op ons feest!
Djunes heeft ons feest echt onvergetelijk gemaakt. De photobooth was een enorme hit bij alle gasten en de kwaliteit van de foto’s was uitstekend. We hadden zelf een album met Pritt-stift ernaast gelegd, zodat iedereen zijn foto kon inplakken en een berichtje kon achterlaten. Dat album is nu een prachtige herinnering aan een geweldige dag.
We hebben het apparaat zelf opgehaald en teruggebracht. Het opbouwen nam wat langer tijd in beslag, maar het resultaat was het absoluut waard. Extra leuk was dat we via Canva ons eigen ontwerp konden maken voor de fotostrips – dat gaf een persoonlijke touch!
Topservice en absoluut een aanrader!

Een aanrader!
Djunes heeft op ons evenement een photobooth met greenscreen verzorgd. Het team is ontzettend klantvriendelijk en alles was tot in de puntjes geregeld. De photobooth was een echte hit onder de bezoekers! We komen bij een volgend evenement zeker weer bij dit bedrijf terug. Kortom, een aanrader!

Antwort von Djunes
Hier moet je zijn om jouw feest net dat…
Hier moet je zijn om jouw feest net dat extraatje te geven! Kwalitatief hoogwaardige spullen!! Topmensen die het op- en afbouwen en telefonisch professionele hulp en advies mocht je ergens niet uit komen.

Antwort von Djunes
Djunes is oprecht het meest fijne…
Djunes is oprecht het meest fijne bedrijf voor het huren van materiaal voor een event die ik ooit heb ingehuurd! En vanaf nu ook het enige. Ze zijn professioneel maart toch ook héél persoonlijk en benaderbaar. Geen vraag of wens is te gek en ook als er problemen zijn (oké ik had iets verkeerds gedaan...;-)) dan lossen ze dat direct op!
Ik beveel als evenementmanager Djunes dan ook van harte aan!

Huren bij DJUNES? DOEN!
Huren bij DJUNES? DOEN!
Ik heb een dj set en fotobooth gehuurd bij de mensen van Djunes. Het bestellen en alle dingen die vooraf gaan is vlekkeloos verlopen! Onze DJ was enorm tevreden met het apparatuur en de fotobooth heeft de hele avond mooie foto's gemaakt. Het beste is dat ik dezelfde week die foto's nog in mijn mail heb gekregen. Volgende dag was alles binnen een halfuur weer opgehaald en heb daar niks voor hoeven doen. Alleen een bak koffie hoeven zetten ;)

Antwort von Djunes
Onlangs een feest gehad met de photobooths van Djunes. Iedereen mooie foto’s gemaakt en iedereen tevreden met t eindresultaat. Altijd aan te raden!

Snelle service
Snelle service, goede kwaliteit. Toppers

Antwort von Djunes
Must have op je feestje!
Alles super geregeld en goede kwaliteit foto’s. Iedereen vond het een groot succes!!

goede service
Fijn contact gehad met Djunes en alles werd netjes op tijd geleverd! Fotos waren top en echt een goede toevoeging geweest op ons feest!

coverband, dj, photobooth
Een coverband, photobooth en DJ gehuurd voor mijn bruiloft. Alle 3 ronduit uitmuntend. Wat maken deze mensen er een feest van. Communicatie en coördinatie verliepen probleemloos.

Djunes is 100% aan te raden
Een week van te voren pas geboekt, mega snelle reactie. fantastische service, prijs kwaliteit verhouding is serieus goed, zeker als je kijkt bij concurrenten. Veel ervaring met slecht werkende booths, deze foto’s zijn scherp, snel gemaakt en gewoon helemaal top.

Antwort von Djunes
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.