DoldAdress.se Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är väldigt nöjd med Dold Adress. De känns pålitliga och professionella, och när mina uppgifter har dykt upp i dataläckor har jag fått information snabbt så att jag kunnat agera direkt. Det ger mig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Äntligen en tjänst som faktiskt levererar! DoldAdress.se har gjort det så mycket enklare för mig att hålla mina privata uppgifter borta från nätet. Allt känns proffsigt och jag sover gott om natten nu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så himla smidig tjänst, du får tydliga steg-för-steg-instruktioner hur du ska göra för att bli borttagen/dold från t ex ratsit.se o dylika tjänster. Därefter håller de koll åt dig o du får mejl vid fö... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besviken. De döljer ingenting. ALLT finns om mig trots att jag betalar. Var in till deras sida och skrev en uppsägning eftersom de inte tar emot slikt per e-post. Det är 3 månader sedan. Skrev även ti... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Städtisches Dezernat für öffentliche Sicherheit und Ordnung

Vom Unternehmen geschrieben

DoldAdress.se hjälper dig att dölja och skydda din privata information från exponering online.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

63 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trodde man betalade för en tjänst som…

Trodde man betalade för en tjänst som automatiskt tar bort en ifrån MR-Koll Rat Site och liknande sajter när man har aktiverat tjänsten så visar det sig att man själv måste logga in på varenda tjänst och själv göra jobbet vilket (antagligen är gratis utan dölj mina uppgifter.se i vilket fall) det ända dom förmedlar är en länk och guide hur man gör detta.

Hej Ida ni kan utveckla tjänsten till en högre status och bättre funktionalitet.

Dvs allt är redan färdigt för sajter som
MR-Koll Rat Site och liknande länk med ta bort mig är redan klart och man godkänner med sitt bank id.

Ser inte riktigt värdet i tjänsten som det fungerar idag jag följde guiden och jag blev inte avindexerad på ovanstående sajter.

Att ni tar bort en på Google löser bara problemet delvis och är en bra början men riktiga rötägg och scammers kommer söka på MR-koll och Rat site ändå om dom inte får någon träff på Google sök som länkar till den typen av tjänster.

Krävs ett Riksdagsbeslut som förbjuder sajter som MR-Koll och Rat-site eller åtminstone deras vårdslösa redovisning av äganderätt och inkomster vilket kriminella utnyttjar för att förbereda brott och hitta måltavlor.

Säkert så att detta kanske kommer med den Regering vi har nu.

23. September 2025

Hejsan Kalle!

Vi ser att du blev kund hos oss igår, välkommen! Vi hjälper dig med mer än att bli borttagen från sajternas hemsidor. Kontakta gärna vår support så får du instruktioner för hur du kommer igång och hur våra tjänster fungerar om något känns oklart:

Du har helt rätt i att våra guider används på egen hand, därför finns de tillgängliga för alla , helt gratis, här:
https://www.doldadress.se/upplysningar/hitta#guide. När du är kund hos oss övervakar vi dock din synlighet på sajterna, så du får ett larm när du blir återpublicerad för att slippa hålla koll på egen hand.

Det huvudsakliga är att vi avindexerar länkar som innehåller information om dig på Google. Vi sköter hela processen åt dig och övervakar kontinuerligt ifall din information återpubliceras eller om nya länkar dyker upp. Adresslarm ingår också för alla våra kunder.

Om våra tjänster inte motsvarar dina behov är det självklart okej , vi hjälper dig med att ångra köpet isåfall.

Men vi hoppas såklart att du vill prova våra tjänster, skicka bara ett mejl så hjälper vi dig att komma igång! :)

Vi önskar dig en fortsatt fin vecka!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hej Annika!

Tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att höra att det var enkelt att bli medlem och hoppas att du får stor nytta av våra tjänster framöver.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Registrerade mig under 2024 företaget…

Registrerade mig under 2024 företaget gjorde 40% av rensning och borttagning men resterande 60% fick you intruktioner om hur jag kan tar bort själv. Så för 300kr gjorde de bara 40% av jobbet. Sen kom vi till om hur man ska avbryta tjänsten det är ju omöjligt om du har valt betalkort istället för autogiro. Så snälla alla nya kunder välj inte betalkort, dem kapar den och det finns ingen möjlighet för dig att tar bort den ifrån betalningsmetod. Enda vägen till att du måste bombadera dem med mail för att de ska ger upp och radera ditt kort...blodsugare och mafia metoder...oacceptablt

1. September 2025

Hej Adam!

Vad tråkigt att höra att du haft en dålig upplevelse , det verkar som det blivit ett missförstånd. När det gäller betalningsmetod går det självklart alltid att avsluta ditt abonnemang, oavsett om du betalar med kort eller faktura.

Så här gör du själv:
1. Logga in på Mina Sidor
2.Klicka på fliken Prenumeration
3.Gå in på rubrik "Information"
4.Scrolla ner till “Ändra din prenumeration”
5. Välj "Säg upp abonnemang"

Vill du hellre få hjälp från vår support kan du fylla i formuläret här: https://www.doldadress.se/support. Det är viktigt att du anger t.ex. kundnummer så vi kan verifiera dig. Jag kan inte se att vi fått något ärende i ditt namn, men du är varmt välkommen att höra av dig så hjälper vi dig.

Gällande din feedback om guiderna: Ja, vissa delar gör man själv genom våra steg-för-steg-instruktioner, vi hanterar avindexering på Google, adresslarm, darkweb övervakning och bevakning av din synlighet åt dig. Guiderna finns även fritt tillgängliga för alla på vår hemsida, för att vi vill att så många som möjligt ska kunna dölja sig.

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter, vi önskar dig en fin vecka!

Ida på DoldAdress.se

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En mycket bra tjänst som är värd…

En mycket bra tjänst som är värd pengarna!

Hej kära kund!

Vi blir så glada av att du är nöjd och att du vill dela med dig av din upplevelse om oss. Gott att höra att du känner att tjänsten levererar ett värde för pengen du betalar.

Det funkar inte alls

Det funkar inte alls.
Bara till för att tjäna pengar.

17. Juli 2025

Hej Karl-Olof!

Vad tråkigt att höra att du upplevt att något inte fungerat som förväntat. Jag vill dock försäkra dig om att vår tjänst fungerar som den ska. Däremot kan jag inte hitta något kundkonto i ditt namn, så det är möjligt att du inte är kund hos oss.

Oavsett vilket hjälper vi dig gärna att prova vår tjänst och få den upplevelse som vi vet att våra kunder brukar ha. Du är varmt välkommen att kontakta vår support så guidar vi dig vidare: https://www.doldadress.se/support

Önskar dig en fin vecka!

Kund sedan 2024

Varit kund sedan 2024 och tjänsten blir bättre och bättre.
Mycket bra tips hur man döljer sig på nätet

21. August 2025

Hej Thomas!

Tack för att du har varit med oss sedan 2024. Vi blir superglada att höra att du tycker tjänsten utvecklats åt rätt håll. Extra kul att våra tips för att dölja sig på nätet kommer till nytta för dig.

Har du frågor i framtiden är du alltid välkommen att kontakta oss: https://www.doldadress.se/support

Allt gott,

Klockrent

Fick bort alla mina uppgifter på nätet, inget krångel!

Hej Rasmus!

Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension om oss, det värmer verkligen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt och effektivt sätt att värna om…

Enkelt och effektivt sätt att värna om sin personliga digitala säkerhet!

Antwort von DoldAdress.se

Tack för din recension. Vi blir glada att höra att du tycker att vår tjänst är enkel och effektiv, precis som det ska vara.

Önskar dig en god fortsättning på veckan!

Outstanding

Inte lönt att leta efter annan leverantör. Doldadress är ett givet val.

Hejsan Johan!

Kul att höra att du väljer oss på Doldadress, tack för att du är kund hos oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En väldigt bra och seriös tjänst!

En väldigt bra och seriös tjänst!
Extra Plus för deras kundtjänst också!

19. August 2025

Antwort von DoldAdress.se

Tusen tack för din fina feedback! Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattar både vår tjänst och vår kundtjänst. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig lika bra service framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra tjänst som ger trygghet

Bra tjänst som ger trygghet! Väldigt enkelt och smidigt.

19. August 2025

Hej Magnus!

Tack så mycket för din fina recension. Att våra kunder upplever att tjänsten ger trygghet, är enkel och smidig är verkligen något vi eftersträvar, kul att höra att du tycker vi har lyckats med det :)

Trevlig eftermiddag!
Önskar,

Toppklass!

Toppklass, det är helt sjukt smidigt. Underbart att få kunna bli dold och privat på internet.
Rekommenderar starkt!!!

18. August 2025

Hej där!

Toppklass-kommentar från en toppklassanvändare! 😍 Så härligt att höra att du tycker det är smidigt och att du känner dig tryggare och mer privat online ,precis det vi strävar efter! 🙌

Tack för rekommendationen! 💛
Varma hälsningar,

Perfekt

Perfekt! Äntligen kan jag känna mig trygg kring mina uppgifter på nätet

18. August 2025

Hej Leo!

Tack för din recension, vad skönt att höra att du äntligen kan känna dig trygg.

Ha en riktigt härlig tisdag i solen!

Bra tjänst

Bra tjänst, värd pengarna!

14. März 2025

Hej Noah,

Tack för din recension, härligt att höra att du tycker vi levererar en bra tjänst som är värd pengarna. Det gläder oss.

Ha det så gott!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt smidigt att bli kund

Väldigt smidigt att bli kund. Genomtänkta flöden och bra användarvänlighe. Alarm kommer på majlen i sin ordning imponerande 👍

14. August 2025

Hej Karl!

Tack för dina fina ord! Så kul att höra att det varit smidigt att komma igång och att våra flöden och larm fungerar väl för dig, och att du upplever användarupplevelsen genomtänkt, det är precis det vi vill leverera till våra kunder💛

Varma hälsningar,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så fult att ta betalt för något som är…

Så fult att ta betalt för något som är gratis.
Mycket smidigare att dölja sina uppgifter när man gör det själv. Och det är gratis.

15. August 2025

Antwort von DoldAdress.se

Tack för att du kontaktar oss och för din feedback.

Du har helt rätt i att det går att dölja sina uppgifter på upplysningssajter själv genom att följa våra guider, därför har vi gjort dem öppna och tillgängliga för alla, helt gratis, på vår hemsida. Så bra, eller hur? 😄

För våra kunder erbjuder vi däremot mer: vi avindexerar länkar på Google, har adresslarm, övervakar dataläckor och din synlighet på upplysningssajter, med mera. Kika gärna här om du vill läsa mer: https://www.doldadress.se/tjanster

Jag vet inte om du är kund hos oss eftersom du skriver anonymt, men oavsett är du alltid varmt välkommen att kontakta oss om du behöver support eller har fler frågor om våra tjänster: https://www.doldadress.se/support

Önskar dig en fortsatt fin kväll!

Funkar inte

Frågade kundtjänst om hjälp när jag skaffade denna tjänst förut och fick ingen hjälp. På deras hemsida ska man göra allt jobb själv och det funkar endast på vissa sidor att man blir incognito. Jag lyste upp som en Julgran på nätet. 😄 och det trots att jag gjorde som dom sa.
Nu erbjuder dom halva priset. Men vad hjälper det.
Pengarna tillbaka tack.

8. August 2024

Hej Stefan!

Tack för att du delar din feedback till oss.

Jag ser att du kontaktade oss i supporten igår kväll, och vi gjorde vårt bästa för att återkomma så snart som möjligt , kika gärna i din mejlinkorg, vi svarade dig idag innan lunch, kanske har mejlet hamnat i skräppost? Vi vill även informera om att ditt konto inte längre är aktivt.

Om du fortfarande är synlig på nätet kan det bero på att du inte har skickat in de rekommenderade länkarna via Mina sidor. Länkar från upplysningssajter avindexeras automatiskt när du blir kund hos oss, men vi rekommenderar alltid att du även går igenom och skickar in de rekommenderade länkarna manuellt med ett klick.

Anledningen till att vi inte avindexerar alla länkar direkt är att vi vill ge våra kunder flexibilitet, alla vill inte nödvändigtvis ta bort all information, och det respekterar vi.

Vår tjänst hjälper dig att bli dold på upplysningssajternas hemsidor. Du har helt rätt i att vissa moment behöver följas på egen hand, till exempel avregistrering från MrKoll och andra upplysningssajter, och därför erbjuder vi guider kostnadsfritt på vår hemsida. Alla kan ta del av dem, även utan att vara kund.

För våra kunder ingår dessutom övervakning av din synlighet på upplysningssajternas hemsidor. Vi varnar dig direkt om du blir återpublicerad, så att du slipper hålla koll själv.

Tveka inte att höra av dig till supporten igen om du har några frågor eller funderingar. Vi förstår att vår tjänst inte passar alla , och det är förstås helt okej.

Vi önskar dig allt gott framöver!

Vänligen,
Teamet på DoldAdress

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

För mycket jobb för kunden för att…

För mycket jobb för kunden för att detta ska vara värt att betala för. Idén är bra men fungerar inte tillräckligt bra i praktiken.

6. August 2025

Hej Pelle,

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback, det uppskattar vi verkligen.

Vi erbjuder en tjänst som vi är stolta över och som hjälper många av våra kunder att värna om sin personliga integritet på nätet. Samtidigt har vi full förståelse för att den inte passar alla, och det är förstås helt okej.

Den enda delen som kräver att kunden själv agerar är att begära borttagning från upplysningssajterna, detta eftersom det krävs att man själv gör denna begäran. Det är också därför vi har skapat guider på vår hemsida, så att alla, oavsett om man är kund eller inte, kan göra detta helt gratis.

Som kund hos oss hjälper vi till med mycket mer än så, vi avindexerar personlig information från Google, som länkar, artiklar, bilder eller andra uppgifter våra kunder vill få bort. Vi sköter hela processen åt dig, från start till mål.

Och när det gäller upplysningssajterna: även om vi inte kan automatisera själva borttagningen, så övervakar vi våra kunders synlighet löpande. Vissa sajter återpublicerar nämligen informationen så ofta som varje månad. Tack vare vår övervakning får du notiser och kan dölja din information igen, snabbt och enkelt med bara ett klick.

Dessutom övervakar vi läckor på dark web, e-postadresser och lösenord.

Vi förstår att vår tjänst inte är för alla. Men om du i framtiden skulle ändra dig och vilja ha hjälp med att bli mer anonym och skyddad online, är du alltid varmt välkommen tillbaka.

Ha en fortsatt fin kväll!

Customer Success – Doldadress

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt bra tjänst när man behöver…

Otroligt bra tjänst när man behöver dölja sina uppgifter! Rekommenderas starkt!

5. August 2025

Hejsan Emil!

Tack så mycket för dina fina ord! 💙 Så kul att höra att du är nöjd och att du rekommenderar oss.

Om du någon gång har några frågor eller behöver hjälp med något, är du varmt välkommen att kontakta oss här:https://www.doldadress.se/support

Vi på DoldAdress önskar dig en fortsatt underbar sommar!

Soliga hälsningar,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jättenöjd!

4. August 2025

Hej Wilma!

Vad kul att du höra att du är nöjd, det värmer verkligen.

Önskar dig en ljuvlig tisdag!💖💖

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr