Jag är väldigt nöjd med Dold Adress. De känns pålitliga och professionella, och när mina uppgifter har dykt upp i dataläckor har jag fått information snabbt så att jag kunnat agera direkt. Det ger mig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Äntligen en tjänst som faktiskt levererar! DoldAdress.se har gjort det så mycket enklare för mig att hålla mina privata uppgifter borta från nätet. Allt känns proffsigt och jag sover gott om natten nu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Så himla smidig tjänst, du får tydliga steg-för-steg-instruktioner hur du ska göra för att bli borttagen/dold från t ex ratsit.se o dylika tjänster. Därefter håller de koll åt dig o du får mejl vid fö... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Besviken. De döljer ingenting. ALLT finns om mig trots att jag betalar. Var in till deras sida och skrev en uppsägning eftersom de inte tar emot slikt per e-post. Det är 3 månader sedan. Skrev även ti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
DoldAdress.se hjälper dig att dölja och skydda din privata information från exponering online.
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Superbra tjänst och 10/10 kundtjänst, svarar snabbt och hjälper till såfort man har frågor.

Antwort von DoldAdress.se
Jag har inte hört någonting ifrån dom sen augusti och nu helt plötsligt drogs där av 624kr utan att meddela mig först. Jag kommer inte ihåg att jag prenumererade på ett års abonemang och jag har inte använt tjänsten heller för jag tycker den är meningslös.

Antwort von DoldAdress.se
Har varit betalande medlem ett antal månader men man har tyvärr inte levt upp till det som är utlovat?

Antwort von DoldAdress.se
Blev väldigt besviken då det va ett strul med fakturorna ibland fick man flera under en månad som skulle betalas, sen fick man påminnelser. Sedan tre månaders uppsägning. Sen all varning jag fick va en annan tjej med samma namn men bor i Skellefteå!! Så ingen av varningarna va relevanta för mig!! Vill ha återbetalning. Så dåligt Dold adress 😓🤬

Antwort von DoldAdress.se
DoldAdress.se är ett grymt bra företag som verkligen ger dig skydd och valuta för dina pengar. Enkelt och smidigt och väldig bra översyn på de saker du vill har bort på deras hemsida och när det är borta från nätet eller andra sidor, och får man problem så löser dom det på bästa sätt för dig, Det gjorde dom för mig och en grym snabbt service och svar via mail :)
Jag REKOMMENDERA STARKT DoldAdress.se om man vill vara 100% skyddat från nätet och skydda sin ID.
Det är LÄTT värt vart enda krona du lägger på om det är 3mån, 6mån, eller ett år
Jag LOVAR dig att du kommer verkligen inte ÅNGRA DIG
//Från en grymt NÖJD KUND

Antwort von DoldAdress.se
Jag hade bekymmer med fakturering men fick hjälp av både Ida & Filip som båda hjälpte mig att se över mitt ärende. Toppbetyg på kundservice.
När det gäller själva tjänsten så är detta något som vi länge behövt i Sverige där våra personuppgifter publiceras helt utan vår tillåtelse av olika företag för profit.
Tjänsten fungerar bra och jag har inga problem med att man måste mejla vissa företag själv då doldadress se tillhandahåller bra steg-för-steg guider.
Tack igen för jättefin kundservice!

Antwort von DoldAdress.se
Funkar bra, tråkigt med dåliga recensioner från folk som inte förstår vad det är man har köpt för tjänst.
Bra support!

Antwort von DoldAdress.se
Håller vad de lovar! Använt mig av DoldAdress i över ett år nu och det fungerar mycket bra. Innan jag använde tjänsten vägrade MrKoll ta bort mina uppgifter men efter jag blev kund här så är det löst.

Antwort von DoldAdress.se
Jättenöjd med tjänsten, bra för mig med det yrke jag jobbar med.
Med vänlig hälsning, Anna

Antwort von DoldAdress.se
Alldeles för långsamma att få bort och bevaka.
Titt som tätt får man mail om att man är "synlig".
Mycket enkel hemsida.
Räcker med att "upplysningar.se" ligger ute och hela idén dör.
Även gamla sökresultat ligger ute med öppen info även dom är borta när man klickar på tex mr koll.

Antwort von DoldAdress.se
Alldeles för långsama på att ta bort ens uppgifter, hade man vetat att det tar upp till 8 veckor så hade jag aldrig gått med.

Antwort von DoldAdress.se
Enkel att använda med bra översikt över de olika webbplatseran och hur en går vidare med att få sina uppgifter borttagna

Antwort von DoldAdress.se
Jättebra tjänst för oss som arbetar i riskfyllda situationer såsom skyddat boende/socialtjänst mm. Rekommenderar starkt.

Antwort von DoldAdress.se
Tjänsten är värdefull för mig som arbetar inom socialtjänst med klienter som har skyddad identitet och en aktiv hotbild. Detta är ett bästa alternativet jag har som tjänsteman att skydda mig själv. Tjänsten rekommenderas för människor inom liknande yrken som behöver bli svåra att söka upp.

Antwort von DoldAdress.se
Sämsta skiten hade fått borr hitta ich några till utan doms hjälp och nu kom allt tillbaka ist tack för den kommer en stämningsansökan mot er nu och vi är ett kraftigt bolag som klarar de mesta har ca 25 st olika som är insatta i detta blir en dyr historia nu falsk marknadsföring 2.0 syns i rätten

Antwort von DoldAdress.se
Kommer aldrig rekommendera doldadress.se till någon eftersom det kräver betalning trots att man inte har fått någon betalnings avi trots det man har valt det när man köpt abonnemang hos doldadress.se å varför ska man behöva betala för flera olika tjänster istället för en summa å sedan ska det inte behöva ta en månad med att bli dold å sedan försvinner man inte helt å hållet kring sina utgifter å mrkoll å Lexbase lyckas det inte heller ta bort helt å hållet skandal. Tur att jag har lyckats hitta mer seriöst företag än bluff företaget doldadress.se.

Antwort von DoldAdress.se
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.