DoldAdress.se Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är väldigt nöjd med Dold Adress. De känns pålitliga och professionella, och när mina uppgifter har dykt upp i dataläckor har jag fått information snabbt så att jag kunnat agera direkt. Det ger mig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Äntligen en tjänst som faktiskt levererar! DoldAdress.se har gjort det så mycket enklare för mig att hålla mina privata uppgifter borta från nätet. Allt känns proffsigt och jag sover gott om natten nu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så himla smidig tjänst, du får tydliga steg-för-steg-instruktioner hur du ska göra för att bli borttagen/dold från t ex ratsit.se o dylika tjänster. Därefter håller de koll åt dig o du får mejl vid fö... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besviken. De döljer ingenting. ALLT finns om mig trots att jag betalar. Var in till deras sida och skrev en uppsägning eftersom de inte tar emot slikt per e-post. Det är 3 månader sedan. Skrev även ti... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Städtisches Dezernat für öffentliche Sicherheit und Ordnung

Vom Unternehmen geschrieben

DoldAdress.se hjälper dig att dölja och skydda din privata information från exponering online.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

63 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Jättebra tjänst

Jättebra tjänst, prisvärd och effektiv. Det var väldigt lätt att registrera sig och jag har inte längre mina personliga uppgifter åtkomliga för allmänheten, känns mycket bra!

3. August 2024

Hej Moa,

Stort tack för att du tog dig tiden att skriva en recension. Det värmer oss att höra att du är nöjd :)

Ha det bra,

Det är helt meningslöst

Det är helt meningslöst; det skyddar bara mot sju olika webbplatser. Man kan manuellt besöka de olika sidorna, som till exempel MrKoll.se, och dölja eller be om att få uppgifter borttagna.

2. August 2024

Hej Maria,

Jag tror att du har missuppfattat våra tjänster. Vi erbjuder mycket mer än hjälp med att bli borttagen från personupplysningssajter. Läs om vad vi gör här: www.doldadress.se :)

Om du har några specifika frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss direkt. Vi är här för att hjälpa dig.

Jag är betalande kund

Jag är betalande kund, men de har inte levererat vad de lovar. Mina uppgifter är inte skyddade på nätet. De kunde ta bort mig från några ställen, men inte alla och nu har jag väntat i 9 månader.
När jag försöker komma i kontakt med dem går det inte, varför har ni inte ett telefonnummer på er hemsida där man kan komma i kontakt med er? De har ett mailformulär på sin hemsida som jag har försökt kontakta dem på, men jag får inte någon hjälp där eller svar från dem.
Jag har en stalker efter mig och det är viktigt att mina uppgifter förblir hemliga, men ni har INTE kunnat leverera vad ni lovat, utan uttnyttjat min situation då jag betalat er för en tjänst som jag inte fått ut något ifrån. Rekommenderar INTE denna tjänst, håll er borta från detta företag då det är scam.

29. Juli 2024

Hej Mikaela,

Stort tack för din recension.

Vi har inte funnits i 9 månader och kunde inte hitta dig som kund i vårt register. Vår support svarar alltid inom två arbetsdagar, oftast mycket tidigare.

Vi har ingen telefonsupport för att kunna hålla nere kostnaderna för våra kunder. Därför erbjuder vi endast support via e-post och svarar alltid snabbt. Om du har varit kund under ett annat namn och kontaktar oss, kommer du, precis som alla andra, få hjälp direkt :)

Ha det fint,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan forrfarande hitta min info.

Kan forrfarande hitta min info.

16. Juli 2024

Hej Markus,

Det är viktigt att notera att det kan ta upp till en vecka att dölja sin information på upplysningar och ungefär två veckor för att länkar ska bli borttagna från Google. Det kan även i vissa fall ta upp till två månader, men det är ovanligt.

Om du har mer länkar som du vill ta bort- utöver det vi redan tagit bort åt dig, så kan du skicka in dem genom "Mina Sidor".

Vi beklagar din upplevelse och uppmuntrar dig att kontakta oss om du behöver hjälp med att ta bort mer information.

Önskar dig en fortsatt fin dag och trevlig helg!

⭐ Teamet på Doldadress.se

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har tecknat den och ser fram emot…

Jag har tecknat den och ser fram emot den nu. Väldigt konstigt att man är så här oskyddad i ett demokratiskt land som Sverige. Hur sjukt är inte det att personnummer till och med ligger därute för vemsomhelst att utnyttja tillsammans med adress, bil och allt annat känsliga uppgifter?. Många människor råkar illa ut pga detta och har till och med mist livet pga detta. Väldigt sjukt system där man har inte något att säga till. Glad att en sådan här tjänst finns. Blev nästan chockad när jag såg alla mina uppgifter på ratsit.(värst av allt personnummer)

14. Juli 2024

Antwort von DoldAdress.se

Stort tack för din recension, och tack för de fina orden!

Ha en fantastisk dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fullständigt meningslöst - inte värt pengarna

Betalade för "Uppgiftsskydd" i 3 månader och följde alla stegen under "kom igång". På deras första sida står det att man efter 5 dagar ska kunna se i realtid vilka sidor man är dold/synlig på, men efter två veckor har jag fortfarande inte fått någon uppdatering.

Kundtjänsten är trevlig med ohjälpsam och säger bara att jag ska fortsätta att vänta eller svarar inte på mina mail.

Mer värt att bara googla och göra allt själv

8. Juli 2024

Hej Karin!

Stort tack för din recension, det betyder mycket för oss.

Vi beklagar verkligen din upplevelse.

Att det varit fördröjning på realtidsdatan kan bero på att vissa obligatoriska steg inte slutförts. Vi kan hjälpa dig kontrollera detta. Skulle du kunna maila till supporten på kontakt@doldadress.se så kan vi lokalisera ditt konto och hjälpa dig vidare?

Vi uppskattar din feedback och hoppas höra från dig snarast möjligt.

Ha en fin dag,

Kundservice svarar inte.

Kundservice svarar inte.

Uppfyller inte det som lovar.

Du betalar för att få en copy/paste mall som du ska följa.
Du kommer behöva göra allt jobb själv.

Fråga chatgpt istället så får du det gjort gratis istället.

13. Juni 2024

Tack för din feedback.

Vi har noterat att du var i kontakt med vår support för en vecka sedan. Jag kommer att skicka ett separat mejl till dig för att vi kan reda ut eventuella frågetecken.

Vår tjänst är utformad för att avindexera din information på nätet, vilket innebär att vi tar bort länkar som visar din privata information. Ytterligare information om vår avindexering finner du här https://www.doldadress.se/vanliga-fragor?tab=1. Mer konkret information om hur tjänsten fungerar, finner du här https://www.doldadress.se/hur-det-fungerar.

Som ett komplement till avindexeringen rekommenderar vi dig att du också avregistrerar dig från nummerupplysnings sajterna som anges på mina sidor. Detta steg kräver din medverkan eftersom det kräver BankID-signering. Vi gör det enklare genom att tillhandahålla uppdaterade instruktioner och notifieringar när dina uppgifter återpubliceras på exempelvis Ratsit, så att du slipper hålla koll själv.

Vi hoppas att vi kan förbättra din upplevelse och ser fram emot att lösa detta för dig.

Trevlig helg!

Hälsningar,
Teamet på DoldAdress!

Nöjd kund här!

Jag är mycket nöjd Tack, Doldadress, för att ni är så bra!

5. Juni 2024

Antwort von DoldAdress.se

Vad kul att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss! Önskar dig en fin söndag! :)

Riktigt bra

Tycker faktiskt att värdet som doldadress ger är riktigt bra. Dessutom mycket hjälpsamma!

5. Juni 2024

Antwort von DoldAdress.se

Stort tack för de fina orden Clara, och tack för att du blev kund!

Ha en fantastisk dag,

Får det man betalar för

Verkar som att många som ger reviews här inte läst på eller gjort sig införstådda på vad som doldadress.se faktiskt erbjuder. Jag tycker man får det man betalar för. Men klart att det finns saker att bygga ut på. Fick personligen massa saker borttagna som jag själv försökt ta bort under en längre tid. Jag rekommenderar doldadress.se.

4. Juni 2024

Hej Johan,

Det värmer oss att höra att du är nöjd. Tack för att du är kund! :)

Vi önskar dig en fin dag,

Helt värdelös

Helt värdelös
Detta att skicka mail eller manuellt hos varje sök tjänst anmäla borttagning av uppgifter jag har tidigare själv har ordnat men fortfarande på Google fanns uppgifter men man man kunde inte vidare läsa något men jag har betalat i hopp om att allt skall raderas känner mig grundlurad p.g.a saknad av tydlig information
Ej rekommenderas
Man kan göra allt själv
Imorgon lämnar jag blankett hos skattemyndigheten och ansöker om skyddade uppgifter

3. Juni 2024

Hej Isak,

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter till oss.

Att bli dold från nummerupplysningssajter ser vi som ett komplement till google avindexering och vårt adresslarm. När du döljt dig från sajterna övervakar vi dina uppgifter. Vårt mål är att erbjuda en användarvänlig tjänst som hjälper våra kunder att skydda sin integritet online.

Vi försöker göra vår tjänst så tydlig som möjligt på vår hemsida.
Hur tjänsterna funkar mer konkret, där vi detaljerar vad vi gör och vad vi inte gör finns på vår hemsida under "hur det funkar": https://www.doldadress.se/hur-det-fungerar

Sen finns det ytterligare info under "Vanliga frågor" här: https://www.doldadress.se/vanliga-fragor

Såklart går det alltid också bra att höra av dig till oss på: kontakt@doldadress.se. Vi finns här för att hjälpa till! :)

Ser att du varit i kontakt med vår support där du fått återbetalning för att tillgodose din önskan när tjänsten inte motsvarade dina förväntningar.

Önskar dig en fin onsdag,

Hälsningar,
Teamet på doldadress.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

10/10 tjänst med trevlig och kunnig…

10/10 tjänst med trevlig och kunnig kundtjänst som svarar inom några timmar! Kunde inte vara mer nöjd gällande bemötande och tjänsten i stort. Tack!

31. Mai 2024

Antwort von DoldAdress.se

Stort tack till dig Linnea! :)

Kundtjänsten är guld

Kundtjänsten är guld! Jag skrev in fel e-mail i registreringen men fick grym hjälp av er suveräna kundtjänst så att jag kunde återställa mina uppgifter. Kundtjänsten var mycket tydlig och gav mig tydliga instruktioner!

24. Mai 2024

Hej Tuva,

Tusentack. Det värmer i hjärtat då vi prioriterar vår support. Tack för du tog dig tiden att lämna en recension.

Ha en underbar dag,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt var prisvärt eftersom det…

Allt var prisvärt eftersom det fungerade precis som det ska! Fanns inget och klaga på.

12. Mai 2024

Hej Emma,

Tack så mycket för de fina orden, det betyder mycket för oss. Tack för att du blev kund och för att du tog dig tiden att lämna en recension!

Vilseledande tjänst.

Vilseledande tjänst.

Du betalar för en tjänst för att få information om hur du själv ska maila och höra av dig till olika sidor för att ta bort dina uppgifter. Saker som du kan googla fram själv.

Dessutom så får man inte bort sig själv från Tex Ratsit. Med andra ord är tjänsten helt onödig för du kommer aldrig kunna bli helt dold på nätet

10. April 2024

Antwort von DoldAdress.se

Att bli dold från upplysnings-sajter är ett komplement till våra nyckeltjänster: Avindexering, Adresslarm och Övervakning.

Att bli dold från upplysnings-sajter är ett komplement till dessa tjänster och döljer endast dina upggifter i sökresultat från de öppna söken på svenska sökmotorer. Dessutom övervakar vi när dina uppgifter återpubliceras och varnar dig direkt när detta sker.

Vi försöker göra det så tydligt som möjligt för dig som användare av vår tjänst vad som exakt ingår och vad som inte ingår i våra tjänster. Vår förhoppning är att du tagit del av den informationen innan du blir kund.

Vill du komma i kontakt med vår support är du alltid välkommen att göra det genom vår hemsida!

Önskar dig en superfin dag! 🌟
Teamet på Doldadress

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har försökt att få bort skadlig…

Jag har försökt att få bort skadlig information från mitt namn som inte försvunnit på flera månader nu, är extremt besviken över tjänsten då jag inte heller får svar från företaget trots upprepade mail, har rekommenderat flera kunder i början men valt nu istället att varna för företaget då jag betalat men inte fått vad jag betalar för!

22. Mai 2024

Antwort von DoldAdress.se

Först och främst vill jag tacka för att du är kund hos oss, det betyder mycket. Tack också för din feedback, vi kommer ta till oss den.

Jag testade precis söka på ditt namn och kommer bara fram till länkar i din partners namn om jag också söker på din adress.

Det finns bara en länk som jag kunde hitta som kommer upp om dig och det är en Merinfo länk. Anledningen att der varit fördröjning att få bort den länken (skickade ett mail med skärmdump) är för att det inte finns någon information om dig eller din adress i metadatan (länkbeskrivingen) och då tenderar det att ta längre tid. Men vi kan försäkra dig att även sista länken kommer att försvinna.

Tack återigen för din feedback och ha en riktigt fin kväll,

Väldigt nöjd

Tjänsten fungerar väldigt bra och rekommenderas verkligen!

20. Mai 2024

Antwort von DoldAdress.se

Stort tack för de fina orden :) Det gläder oss verkligen att höra!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tjänsten fungerar inte så bra som man…

Tjänsten fungerar inte så bra som man trodde ifrån början, jag tänkte att nu blir jag dold precis över allt och får bort skadliga länkar med mitt namn. Men nej, bara ett fåtal sidor man blir borttagen ifrån och detta jobb får man då göra själv! Mr koll försvinner man inte ifrån och man måste upprepa samma process var 30e dag, vilket är ett stort irritationsmoment, så folk kan alltså se min adress i 24 timmar varje månad på Mr koll trotts betalning emot det! Eran länk avindexering fungerar inte heller. Jag ångrar mitt köp och kan dessvärre inte rekommendera denna tjänst.

16. Mai 2024

Hej Niklas,

Tack för att du har tagit dig tid att dela din feedback. Vi är verkligen ledsna att höra att du inte är nöjd med vår tjänst och vi uppskattar att du har uppmärksammat dessa problem för oss.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra tjänster och din feedback är ovärderlig för oss i detta arbete. Vi förstår din frustration över att bli återpublicerad regelbundet på MrKoll. Detta är en av motivationen till vår övervakningstjänst, så när man blir återpublicerad (vilket man blir lite då och då) så ska man direkt kunna ta bort sig igen utan att det gå flera dagar/veckor/månader innan man märker själv. Att manuellt kolla dagligen är också tidskrävande. Tar man bort sig direkt ligger man bara uppe någon minut. Men jag ser till att din feedback tas upp internt.

När det gäller avindexering av länkar gör vi vårt bästa och i vissa fall finns länkar som inte kan tas bort (se https://docs.doldadress.se/vanliga-fragor/google-avindexering) men vi ska jobba på att tydliggöra detta.

Vi skulle gärna vilja hjälpa dig vidare och se om det finns något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse. Vänligen kontakta vår kundsupport direkt så att vi kan undersöka ditt ärende närmare och hitta en lösning som fungerar för dig.

Tack igen för din feedback och för att du har valt vår tjänst.

Vi önskar dig en fantatsisk dag.

Gänget på DoldAdress

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr