DoldAdress.se Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är väldigt nöjd med Dold Adress. De känns pålitliga och professionella, och när mina uppgifter har dykt upp i dataläckor har jag fått information snabbt så att jag kunnat agera direkt. Det ger mig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Äntligen en tjänst som faktiskt levererar! DoldAdress.se har gjort det så mycket enklare för mig att hålla mina privata uppgifter borta från nätet. Allt känns proffsigt och jag sover gott om natten nu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så himla smidig tjänst, du får tydliga steg-för-steg-instruktioner hur du ska göra för att bli borttagen/dold från t ex ratsit.se o dylika tjänster. Därefter håller de koll åt dig o du får mejl vid fö... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besviken. De döljer ingenting. ALLT finns om mig trots att jag betalar. Var in till deras sida och skrev en uppsägning eftersom de inte tar emot slikt per e-post. Det är 3 månader sedan. Skrev även ti... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Städtisches Dezernat für öffentliche Sicherheit und Ordnung

Vom Unternehmen geschrieben

DoldAdress.se hjälper dig att dölja och skydda din privata information från exponering online.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

63 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bra service

Bra pris, bra service och får stor och snabb hjälp angående alla mina frågor.

7. Februar 2024

Tryggt!

Det känns åtminstone lite tryggare för mig nu. Som ensamboende tjej i en stad kände jag att detta kan vara säkrare för mig att använda än inte alls.

12. Februar 2024

Bra support!

Har tänkt länge att en sån här typ av tjänst borde finnas - och nu finns den, kanon!
Supporten svarar snabbt på frågor.

18. Jänner 2024

Klockren tjänst

Fy tusan vilken bra tjänst! Sorgligt att den behövs. Enkla steg vid registrering/borttagning av uppgifter. Du som kund kontaktar resp webbplats själv utifrån en lista och därefter är det bara att luta sig tillbaka o gosa katt, klättra i berg eller jonglera m ärtpåsar om man nu gillar det. Klockren support för övrigt. (Ratsit är lite bökiga o kräver inskickat pappersdokument, suckelisuck. Rev: Ratsit funkar nu digitalt, skönt!)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DoldAdress har verkligen gjort…

DoldAdress har verkligen gjort processen smidig och tillgänglig för alla. Jag uppskattar den användarvänliga portalen och den detaljerade guiden som hjälpte mig igenom avregistreringsprocessen. En viktig investering för att skydda min personliga information online.

11. Jänner 2024

Fantastiskt enkelt och effektivt

Fantastiskt enkelt och effektivt! Jag var skeptisk först, men DoldAdress överträffade mina förväntningar. Att få regelbundna notiser om min synlighet online ger mig en lugnande känsla. Tack för att ni tar hand om mitt digitala integritetsskydd!

5. Jänner 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denna tjänst är som en sköld för min…

Denna tjänst är som en sköld för min digitala integritet. Enkelt att använda, prisvärt och ger mig trygghet. Jag har rekommenderat DoldAdress till vänner och familj och kommer fortsätta göra det!

Allt fungerar som förväntat

Allt fungerar som förväntat. Smidigt. Hade jag behövt navigera detta själv hade det tagit lång tid. Sen kan man maila dem om man vill att andra sidor ska avindexeras.
Problemet med dessa sajter är att man inte orkar att kolla igenom typ 10 hemsidor kontinuerligt för att se om man fortfarande är synlig där. Bara att slippa det är väldigt skönt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det går att hitta mig både på…

Det går att hitta mig både på birthday.se även på merinfo.se Så ni håller inte vad ni lovar med att dölja adress. Det var ju hur enkelt som helst med att hitta både adress, ålder och telefonnummer på mig.

12. Jänner 2024
DoldAdress.se-Logo

Antwort von DoldAdress.se

Hej Catarina,

Vi beklagar att du har haft en mindre positiv upplevelse av vår tjänst, och det är självklart inte det intryck vi vill lämna när våra kunder använder våra tjänster.

Vårt system och användarportal fungerar som de ska, och vi har inte mottagit rapporter om fördröjningar i processen för att dölja information från de nämnda sidorna.

Vi misstänker att du inte har slutfört stegen under mina sidor och kan även inte se att du har kontaktat vår support för hjälp.

Om du kontaktar vår support kommer någon från vårt team att vara tillgänglig för att assistera dig snarast!

Önskar dig en superfin helg,
Teamet på DoldAdress

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Betalar man för en sådan tjänst så ser…

Betalar man för en sådan tjänst så ser jag att man också utför arbetet som man reklamerar.
Enligt er hemsida är det kunden som skall kontakta alla hemsidor för att dölja sin information, vilket inte funkar med ratsit.
Sen att ni ”bevakar” adressen är en annan sak. Lite missvisande information från reklamen jag sett. Därför väljer jag att inte prenumerera.

Tips: står ni för arbetet av att ta bort all information, så tänker jag igen beslutet :)

21. Dezember 2023
DoldAdress.se-Logo

Antwort von DoldAdress.se

Hej Armin, tack för din kontakt! Vill först och främst ursäkta oss för att du upplever att vår marknadsföring är missvisande. Vi försöker göra det så tydligt som möjligt för vad som inkluderas i vår tjänst.

Eftersom du inte har använt vår tjänst ännu skulle vi vilja erbjuda den gratis till dig om det faller i ditt intresse! Vi är övertygande om att du fått en bra helhets bild om oss då. Du kan kontakta vår support genom hemsidan. 😊

Önskar dig en fantastisk helg & god fortsättning! 🌟

Super nöjd.

Snabb kundservice. Jag hade några frågor och fick jättebra svar tillbaka. Det var lätt för mig att dölja mina uppgifter, tveksamt om jag hade lyckats eller orkat göra det utan DoldAdress.

13. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De har sammanställt alla steg för att bli borttagen från alla sajter som offentliggör personuppgifter!

Dem har sammanställt alla steg för att bli borttagen från alla sajter som offentliggör personuppgifter. Jag rekomenderar tjänsten då den är så pass billig. Dem sparade mig massa tid. Jag hade kunnat lösa detta själv men det orkar jag inte då jag inte visste hur an gjorde. Men det stora värdet som jag ser det är att jag får notis om jag efter typ ett år blir återpublicerad så slipper jag tänka mer på det. Tack!

Hälsningar en nöjd kund

10. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hatar att så mycket information finns…

Hatar att så mycket information finns tillgänglig online, vem som helst kan använda informationen till dåliga saker.. Känns säkrare nu! Snabb och smidig tjänst som jag verkligen rekommenderar om du vill säkra dig och din familj och inte bara det, du slipper dryg reklam!

13. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr