Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik heb een dashcam besteld en ontvangen maar helaas werkte hij niet goed plus geen installatie video er bij wat wel in hun advertentie staat plus 30 dagen bedenk tijd voor retour. Heb een mail g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is inmiddels de tweede dashcam die ik heb besteld. Dit omdat de kwaliteit goed is en de functies meer dan voldoende zijn. Worden ingezet in "zware" omstandigheden en blijven functioneren. Ook d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De eerste levering voldeed helaas niet aan mijn wensen. Echter, na contact te hebben opgenomen werd er probleemloos kosteloos een nieuw product geleverd. De klantenservice is begripvol, geen moeilijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De juiste producten ontvangen. Alleen de aangegeven levertijd(en) waren iets te voorbarig. Uiteindelijk heb ik de producten na 3 weken ontvangen. Positief was dat men vrij snel op mijn vragen heeft g... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fahrzeugzubehörgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Drivemax draait alles om slimme technologie voor onderweg. Of je nu in de auto zit, op de motor rijdt of op de fiets stapt — wij zorgen ervoor dat jij veiliger, comfortabeler en met meer controle op pad gaat. Wat begon met dashcams is inmiddels uitgegroeid tot een breed assortiment van innovatieve producten voor elke vorm van mobiliteit. Van dashcams en CarPlay-systemen tot andere slimme accessoires: alles is gericht op het verbeteren van jouw ervaring onderweg. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Denk aan functies zoals haarscherpe beeldkwaliteit, sterke batterijprestaties, intuïtieve bediening en duurzame materialen. Zo ben je altijd voorbereid, ongeacht waar je naartoe gaat. Wat Drivemax echt onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Geen standaard klantenservice, maar directe en betrokken ondersteuning van mensen die begrijpen hoe belangrijk jouw veiligheid en gemak zijn. We denken met je mee en zorgen voor een soepele, zorgeloze ervaring.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

192 Bewertungen

1 Stern

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goed product bestel alle weken links en…

Goed product bestel alle weken links en rechts duurde wel wat langer dan geschreven stond wel jammer maar is wel toe gekomen na 3 weken plaats van geschreven 7 dagen

9. März 2026

Beste Andy,

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u tevreden bent over het product.

Onze excuses dat de levering in uw geval langer heeft geduurd dan oorspronkelijk aangegeven. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We waarderen het dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld.

Veel plezier met uw bestelling en hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw als klant verwelkomen.

Stijn van Drivemax

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en goed product

Bestelling was snel binnen en het product werkt precies zoals verwacht. Installatie was eenvoudig en de kwaliteit voelt goed aan. Zeker tevreden.

8. März 2026

Beste Lieke,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de bestelling snel binnen was en dat de installatie eenvoudig verliep. Goed om te weten dat het product precies doet wat u verwacht en dat u tevreden bent met de kwaliteit.

Veel plezier met uw aankoop!

Laura van Drivemax

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige apparaat goed beeld makkelijk…

Geweldige apparaat goed beeld makkelijk om te installeren

8. März 2026

Beste Rene,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het apparaat en dat de installatie eenvoudig verliep. Daar doen we het voor.

Veel plezier met uw aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je wordt goed op de hoogte gehouden van…

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de dtatus van de bestelling.
Reageren adequaat op vragen.

7. März 2026

Beste Tilly,

Bedankt voor je mooie review en de 5 sterren! ⭐
Fijn om te horen dat je goed op de hoogte werd gehouden van de status van je bestelling en dat onze communicatie duidelijk was. Daar doen we ons best voor.

Veel plezier met je bestelling!

Very easy to deal with

It was not messed up

6. März 2026

Dear Deondrae,

Thank you for your review! We're glad to hear everything went smoothly and that you had a good experience with us. We truly appreciate your support.

Kind regards,
Drivemax Team

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Late delivery, but good support and product

Updating my review after receiving the package.

Initially disappointed because the dispatch took much longer than expected. The website mentioned a few days, but my order was only sent closer to about a month after order. I would have liked to get an earlier update about the delay.

Customer service was very friendly and quick to respond when I reached out, which I appreciated.

The parcel was eventually delivered the same day I wrote my original review.

In the end I’m happy with the product and the helpful customer support, even though the delivery took longer than expected.

6. März 2026

Dear Jonna,

Thank you for your message. We have already contacted you because, according to the carrier’s tracking information, the parcel has been marked as delivered. We would like to look into this together with you to understand exactly what may have happened.

Could you please check if the parcel might have been delivered to a neighbour or placed in a safe location around your address? Of course, we will gladly assist you further to resolve this as quickly as possible.

Kind regards

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed verpakt verstuurd met chip apart…

Goed verpakt verstuurd met chip apart gestuurd…zeer goed…!

3. März 2026

Hallo Jan,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles goed verpakt was en dat de levering naar wens is verlopen. Veel plezier met uw aankoop! 😊

4 channels -Dashcam

4 channels -Dashcam, instellingen in het Nederlands. Plus handleiding in het Nederlands..instellen in de auto stelt niet veel voor was in 15 minuten gedaan .Helemaal tevreden.

28. Februar 2026

Antwort von Drivemax

Bedankt voor uw mooie review en de 4 sterren! Geweldig om te lezen dat de installatie binnen 15 minuten geregeld was en dat de Nederlandse instellingen en handleiding duidelijk waren. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan helpen we u graag verder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb dit stuurslot gekocht omdat ik…

Ik heb dit stuurslot gekocht omdat ik mijn auto extra wil beveiligen, en ik ben er erg tevreden over. Het slot voelt zwaar en degelijk aan, wat meteen vertrouwen geeft. Je merkt dat het geen licht of goedkoop materiaal is.

Het plaatsen gaat snel en eenvoudig. Binnen een paar seconden zit het slot stevig vast aan het stuur en is wegrijden praktisch onmogelijk. Het is ook goed zichtbaar van buitenaf, wat al een afschrikkende werking heeft.

23. Februar 2026

Beste Iris,

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Geweldig om te horen dat het stuurslot direct vertrouwen geeft en dat de montage zo snel en eenvoudig ging. Fijn dat je ook de zichtbare, afschrikkende werking benoemt, precies waarvoor het bedoeld is.

Dank voor het delen van je ervaring en veel veilige kilometers gewenst! 🚗🔒

Alcoholtester

Heb de indruk dat het toestel vrij nauwkeurig werkt.

15. Februar 2026

Beste Van Wijnsberge,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de alcoholtester naar verwachting nauwkeurig werkt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Slechte service

Dashcam besteld en (na) het bestellen blijkt dat je ook nog een sd kaartje nodig hebt, de levertijd is langer dan ze beloven, tevens zat er bij de dashcam helemaal geen handleiding, waar drive max wel reclame voor maakt, na een vriendelijke mail is mij als goedmaker 20 % van het aankoop bedrag aangeboden en zou het Team er voor zorgen dat ik alsnog een handleiding zou krijgen waar ook de inlog voor de app in staat, nu 6 weken en diverse mails verder , krijg ik te horen dat er niets te vinden is van mijn bestelling en vragen ze het bestel nummer, om vervolgens niets meer van zich te laten horen, de dashcam zit nog steeds in de doos omdat je zonder de beschrijving en de benodigde app er niets mee kan. Het betreft hier een product uit China wat nu blijkt elders voor de helft van het geld te koop is ( met een Nederlandse handleiding) Dus wees gewaarschuwd!!

24. Februar 2026

Beste Hennie,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen uw frustratie hierover. Inmiddels zien we dat u vanuit ons de juiste handleiding heeft ontvangen.

Mocht er nog iets onduidelijk zijn of heeft u nog vragen over het installeren of gebruiken van de dashcam, laat het ons gerust weten. We kijken graag met u mee om u verder te helpen.

Team DriveMax

Goede levering,

Goede levering,
De producten waren ook goed en stevig ingepakt.

23. Februar 2026

Beste J. Nieuwenhuis,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat de producten stevig verpakt waren. We besteden veel aandacht aan onze verzending, dus mooi dat dit wordt gewaardeerd.

Graag tot een volgende bestelling! 🚚📦

Zeer slecht, Besteling nooit ontvangen

Zeer slecht, 5 weken geleden een dashcam besteld. Inmiddels wel via de mail een mogelijkheid gekregen om een review achter te laten, maar dashcam is nooit bezorgd…

Review plaatsen lukt echter niet, omdat deze negatief is. Zeer slechte service ik ben dus €100 kwijt en nooit een Besteling mogen ontvangen! Wees gewaarschuwd!

20. Jänner 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De levering duurde eventjes maar alles…

De levering duurde eventjes maar alles klopte wel

22. Februar 2026

Beste Lex,

Bedankt voor uw review en uw begrip! Fijn om te horen dat alles uiteindelijk naar wens is verlopen. We blijven werken aan zo snel mogelijke levering.

Graag tot een volgende keer! 🚚

Airtags besteld

Airtags besteld, netjes en goed aangekomen!

21. Februar 2026

Beste Kevin,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de Airtags netjes en in goede staat zijn aangekomen. We waarderen je vertrouwen in ons.

Veel plezier met je aankoop! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service was erg goed toen het product…

Service was erg goed toen het product door de bezorgservice onverwacht werd teruggestuurd. Klantenservice was direct bereikbaar en heeft snel gehandeld.

21. Februar 2026

Beste Stef,

Bedankt voor je mooie review en voor het delen van je ervaring. Wat vervelend dat het product onverwacht werd teruggestuurd door de bezorgservice, maar fijn om te horen dat onze klantenservice dit snel voor je heeft kunnen oppakken.

We waarderen je vertrouwen en staan altijd voor je klaar! 🙌

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Stuurslot in voorraad duurde weken…

Stuurslot in voorraad duurde weken voordat er geleverd werd, vul maar in wat dat betekent, ik koop er niet meer

10. Februar 2026

Antwort von Drivemax

Bedankt voor uw feedback. We hebben geprobeerd uw bestelling te vinden op basis van uw naam, maar helaas konden we deze niet vinden. Zou u ons een e-mail kunnen sturen zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken? We helpen u graag verder!

Precies op tijd binnen

20. Februar 2026

Antwort von Drivemax

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat uw bestelling op tijd is aangekomen. We hopen dat u verder tevreden bent met uw aankoop. Als we u ergens anders mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten!

Goed product!

Levering duurde wat lang maar product overtreft de verwachtingen. Hebben er erg veel plezier aan!

19. Februar 2026

Antwort von Drivemax

Bedankt voor uw feedback! Het is fijn om te horen dat het product uw verwachtingen overtrof en dat u er veel plezier aan heeft. We begrijpen dat de levering wat langer duurde en bieden onze excuses aan voor het ongemak. We blijven werken aan het verbeteren van onze levertijden en hopen dat u verder tevreden bent met uw aankoop!

Stijn van Drivemax

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr