Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik heb een dashcam besteld en ontvangen maar helaas werkte hij niet goed plus geen installatie video er bij wat wel in hun advertentie staat plus 30 dagen bedenk tijd voor retour. Heb een mail g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is inmiddels de tweede dashcam die ik heb besteld. Dit omdat de kwaliteit goed is en de functies meer dan voldoende zijn. Worden ingezet in "zware" omstandigheden en blijven functioneren. Ook d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De eerste levering voldeed helaas niet aan mijn wensen. Echter, na contact te hebben opgenomen werd er probleemloos kosteloos een nieuw product geleverd. De klantenservice is begripvol, geen moeilijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De juiste producten ontvangen. Alleen de aangegeven levertijd(en) waren iets te voorbarig. Uiteindelijk heb ik de producten na 3 weken ontvangen. Positief was dat men vrij snel op mijn vragen heeft g... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fahrzeugzubehörgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Drivemax draait alles om slimme technologie voor onderweg. Of je nu in de auto zit, op de motor rijdt of op de fiets stapt — wij zorgen ervoor dat jij veiliger, comfortabeler en met meer controle op pad gaat. Wat begon met dashcams is inmiddels uitgegroeid tot een breed assortiment van innovatieve producten voor elke vorm van mobiliteit. Van dashcams en CarPlay-systemen tot andere slimme accessoires: alles is gericht op het verbeteren van jouw ervaring onderweg. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Denk aan functies zoals haarscherpe beeldkwaliteit, sterke batterijprestaties, intuïtieve bediening en duurzame materialen. Zo ben je altijd voorbereid, ongeacht waar je naartoe gaat. Wat Drivemax echt onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Geen standaard klantenservice, maar directe en betrokken ondersteuning van mensen die begrijpen hoe belangrijk jouw veiligheid en gemak zijn. We denken met je mee en zorgen voor een soepele, zorgeloze ervaring.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

192 Bewertungen

1 Stern

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verzenden kon sneller, gebruik is super!

Verzenden kon stuk sneller, wel wat teleurgesteld.
Maar heb ze moeten gebruiken en was top! Enkele minuten om te monteren, probleemloos kunnen vertrekken

14. Februar 2026

Beste Frederic,

Bedankt voor je review en feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We nemen je opmerking over de verzendtijd ter harte en zullen kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Fijn om te horen dat het gebruik van het product uiteindelijk top was en dat je snel verder kon!

Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar.

Navion One CarPlay scherm

Ik heb onlangs het Navion One CarPlay scherm besteld en ben er heel tevreden over. Mijn auto had geen ingebouwde CarPlay, dus dit was de perfecte oplossing. De installatie ging verrassend makkelijk en binnen korte tijd werkte alles direct zoals het hoort.

Het scherm reageert snel, de verbinding met mijn iPhone is stabiel en het beeld is helder en duidelijk. Navigatie, muziek en handsfree bellen werken nu veel prettiger tijdens het rijden. Je merkt dat het product degelijk is en niet goedkoop aanvoelt.

Ook de levering was snel en netjes verpakt. Al met al een fijne ervaring en een product dat precies doet wat het belooft. Zeker een aanrader als je je auto wilt upgraden zonder een compleet nieuw systeem te laten inbouwen.

16. Februar 2026

Beste Femke,

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review. Geweldig om te horen dat de Navion One CarPlay scherm zo goed bevalt en dat de installatie soepel is verlopen.

Fijn dat alles stabiel werkt en dat navigatie en handsfree bellen het rijden prettiger maken. Dat is precies waar we het voor doen.

Dank voor je vertrouwen en aanbeveling. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder.

Klantvriendelijk

Ondanks dat we toch besloten hebben de dashcam te retourneren om persoonlijke redenen, heeft het bedrijf er echt ALLES aan gedaan om ons tegemoet te komen. Chapeau.....

18. Februar 2026

Beste Ruud,

Wat jammer om te horen dat u heeft besloten de dashcam te retourneren om persoonlijke redenen. Uiteraard respecteren wij uw keuze.

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw mooie woorden. Dat waarderen wij enorm en het betekent veel voor ons team.

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, snelle service en betrouwbaar bedrijf

Ik heb inmiddels meerdere producten besteld bij Drivemax en ben echt onder de indruk van zowel de kwaliteit als de service. Mijn eerste bestelling was een dashcam met extra geheugenkaart. De installatie was eenvoudig dankzij de duidelijke handleiding en de beeldkwaliteit is overdag én ’s avonds haarscherp. Dat gaf mij meteen een veilig gevoel op de weg.

Daarna heb ik ook een draadloze CarPlay-adapter besteld. Deze werkte direct zonder gedoe met kabels en maakt autorijden echt een stuk comfortabeler. Alles werd netjes verpakt geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden via e-mail over de verzending.

Wat voor mij het verschil maakt, is de klantenservice. Ik had een vraag over instellingen en kreeg snel en vriendelijk antwoord met duidelijke uitleg. Je merkt dat dit geen anonieme webshop is, maar een bedrijf dat meedenkt met de klant.

De producten voelen degelijk aan, doen precies wat ze beloven en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik bestel hier met vertrouwen en raad Drivemax zeker aan als je op zoek bent naar betrouwbare auto-accessoires en gadgets.

14. Februar 2026

Antwort von Drivemax

Hartelijk dank voor uw prachtige en uitgebreide review. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo duidelijk te delen.

Fantastisch om te lezen dat zowel de dashcam als de draadloze CarPlay adapter zo goed bevallen en dat de installatie en beeldkwaliteit aan uw verwachtingen voldoen. Ook fijn dat onze communicatie rondom de verzending en ondersteuning bij uw vraag als prettig is ervaren.

Wij vinden het belangrijk dat klanten zich gehoord voelen en met vertrouwen bij ons bestellen. Dat u dit zo heeft ervaren betekent veel voor ons.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en aanbeveling. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Duidelijke site

Duidelijke site
Mooi product en heldere beschrijving
Ik ben tevreden

12. Februar 2026

Beste Andre,

Bedankt voor uw mooie review en fijne woorden.

Goed om te horen dat u onze site duidelijk vindt en tevreden bent over het product en de beschrijving. Dat is precies waar we naar streven: helderheid en kwaliteit, zodat u met vertrouwen kunt bestellen.

Dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Niets bestellen bij Drivemax

Bespaar je geld en koop hier vooral niets.
Op 26-01 heb ik een bestelling gedaan en er zit nog geen beweging in.
Op 05-02 was er sprake van een lichte vertraging bij de vervoerder (DHL). Op 10-02 gaven ze aan dat het pakket vastzit door een technisch probleem.
Ga er maar van uit dat ze dropshippen, dus het is de moeite niet waard.
Tot op heden heb ik nog steeds geen duidelijkheid over mijn pakket en heb ik mijn geld teruggevraagd.

Update 19-02:

Nog steeds geen pakket ontvangen, eigenaar claimt dat er geen sprake is van dropshipping.
Ondertussen 3.5 weken geleden dat de bestelling is gedaan, erg benieuwd naar de verklaring waarom het zo lang duurt als je beschikt over een eigen magazijn.

Update 21-04:

Na verschillende pogingen te hebben gedaan om mijn geld terug te krijgen, nog steeds geen gehoor.
Op 11-03 zou er een vervangende order zijn gestuurd, ook deze is nooit gearriveerd.
13-04 een herinnering de deur uit gedaan, ook nog geen reactie ontvangen.

12. Februar 2026

Beste Stan,

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. Het spijt ons oprecht dat je zo lang hebt moeten wachten en dat er onduidelijkheid is ontstaan rondom je bestelling.

Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We gaan dit direct voor je uitzoeken en nemen persoonlijk contact met je op om samen tot een passende oplossing te komen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, we zorgen dat dit goed wordt opgelost.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling gedaan van een dashcam

Bestelling gedaan van een dashcam. Beloofd goed nachtzicht etc. Nu mail ik over welke instellingen ik moet instellen voor het beste zicht. Dan krijg ik weer een klantenservice medewerkster, waarbij 1 naam steeds een foto heeft van een ander persoon heeft, waarbij mij wederom word gevraagd om uitgebreide filmpjes van alle instellingen.
Eerst stuur ik een foto van mijn instellingen en wat ik moet instellen waarop ik een algemeen antwoord krijg. Dan vraag ik naar de specifieke instellingen van mijn dashcam en ik stuur al express een foto mee.
Dan word mij weer om filmpjes gevraagd, wat toch schandalig is voor een bedrijf wat zijn producten gewoon moet kennen. Je word als koper continu aan het werk gezet en heel lang in dood vermoeiende conversaties gehouden.
Dit is mijn 2e slechte ervaring met dit bedrijf en dit heb ik ook vermeld, waarop eigenaar contact met mij opneemt. Ook hij heedt geen product kennis, antwoord dagen niet op je mails en wanneer je dit meld krijg je weer valse beloftes over wanneer je antwoord krijgt. Ben nu weken verder en ik weet nog niks. Schandalig bedrijf

19. März 2026

Geweldige fietslamp!

Tussentijdse updates over bezorging wat minder, maar het product, zo’n fietslamp met 1000lumen, is geweldig! Heb er twee besteld.

7. Februar 2026

Antwort von Drivemax

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de fietslamp en de lichtsterkte van 1000 lumen.

Dank ook voor je eerlijke feedback over de tussentijdse updates rondom de bezorging. Dat nemen we zeker mee om onze communicatie verder te verbeteren. Fijn dat het product zelf volledig aan je verwachtingen voldoet en mooi om te lezen dat je er zelfs twee hebt besteld.

Gps tracker goed

Ik heb een gps tracked gekocht van Drivemax. Hij werkt goed!

Antwort von Drivemax

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat de GPS-tracker goed werkt en dat je tevreden bent met je aankoop bij Drivemax. We vinden het belangrijk dat onze producten betrouwbaar zijn en doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Blij met mijn bestelling

Super vreden met de dacham die ik heb besteld. Hij werkt fijn en de service was ook goed. Ik had wat vragen na mijn bestelling en kreeg netjes antwoord. Super tevreden!

4. Februar 2026

Antwort von Drivemax

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de dashcam en dat deze naar wens werkt. We vinden het erg belangrijk om vragen snel en duidelijk te beantwoorden, dus goed om te lezen dat je onze service ook als positief hebt ervaren.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar. Veel veilige kilometers gewenst!

Good service

Good service , nice product

27. Jänner 2026

Hi Stijn,

Thank you for your kind review! We’re glad to hear you’re happy with both the product and our service. That’s exactly what we aim for. If you ever need any help or have questions in the future, feel free to reach out.

Kind regards,

car dash cam

De verzending heeft langer op zich laten wachten dan ze schrijven het is geen 2 tot 4 dagen eerder 2 weken maar dan heb je het wel netje verpakt daar is niets op aan te merken. De car dash cam is mooi voormaat en zeker de moeite waar

Beste Martin,

Dank je wel voor je review en je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht, onze excuses daarvoor. We doen ons best om de levertijden zo duidelijk mogelijk te communiceren en nemen dit punt mee om dit verder te verbeteren.

Fijn om te horen dat de dashcam netjes verpakt was en dat je tevreden bent over het product zelf. Veel plezier en veilige kilometers gewenst!

Drivemax

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede levering en goed werkend product

Goede levering en goed werkend product. Ook was het product goed verpakt bij levering.

Beste Evelien,

Dank je wel voor je fijne review! Goed om te horen dat de levering soepel is verlopen en dat het product goed werkt en netjes verpakt was.

Veel plezier met je aankoop en veilige kilometers gewenst!

Drivemax

Draadloze CarPlay adapter

De draadloze adapter voldoet volledig aan de verwachtingen! Auto instappen met iPhone in handtas en de adapter maakt onmiddellijk verbinding met de Apple CarPlay bij het starten van de auto. Ook voor Android auto werkt die perfect! Een echte aanrader. Enig minpuntje is de toch wel lange levertijd, meer dan 2weken

4. Februar 2026

Beste Leen,

Bedankt voor het delen van je ervaring en fijn om te horen dat de draadloze CarPlay adapter volledig aan je verwachtingen voldoet en direct werkt bij het starten van de auto. Mooi dat zowel Apple CarPlay als Android Auto probleemloos functioneren 👍

Jammer om te lezen dat de levertijd langer was dan verwacht. We nemen deze feedback serieus en werken continu aan het verbeteren van onze levertijden.

Dank je wel voor je aanbeveling en het vertrouwen in ons product. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Everything was fine until I attempted…

Everything was fine until I attempted to return the “Drivemax CarPlay” device (it turned out my car does not support this product). When I tried to return it, it became practically impossible. The company only offered so-called “fair” solutions: either a 30% refund or a store voucher worth 60% of the purchase price.
This situation is absurd. I feel deceived and strongly warn others against making any returns with this company.
The whole business looks like a typical dropshipping operation. Additionally, the company’s registered address is shared with at least three other suspicious businesses, which seriously raises concerns about its credibility and transparency.

1. Februar 2026

Dear David,

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear about your frustration and would like to clarify the situation.

We have just emailed you to follow up. As part of our process, we first looked into whether there might be a more convenient solution for you before proceeding with a return. However, if you prefer to return the product, this is of course no problem at all, and we have made clear how you can proceed with this.

We aim to handle every case fairly and transparently and regret that this did not come across clearly. We’ve reached out by email and will be happy to resolve this directly with you.

Kind regards,

Drivemax zeker geen aanrader

Drivemax zeker geen aanrader, de bestelling is zeer lang onderweg, waar ik al mijn twijfels over heb. Toen we het wilden installeren blijkt dat dit volledig in gezichtsveld staat en dus niet goed kan plaatsen in de auto. Als je dan wil retourneren krijg je plots de melding dat je filmpjes enzo moet uploaden. Als ik zeg dat ik gewoon wil retourneren en geld terug wil krijgen. Moet ik plots ruilen voor iets anders, ik vrees dat dit geld in de vuilbak zal worden. Voor je iets koopt op de site denk zeker 2 maal na.

Beste Julie,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat dit zo is gelopen, dat pakken we graag direct voor je op.

Om dit snel en correct te kunnen oplossen, willen we je vragen om: Je review te bewerken en daarin je bestelnummer toe te voegen en te vermelden met welke medewerker je contact hebt gehad.

Zodra we deze informatie hebben, kijken we meteen met je mee en nemen we dit persoonlijk in behandeling om tot een passende oplossing te komen.

We horen graag van je.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede site, bestellen is makkelijk en…

Goede site en bestellen is makkelijk en probleemloos.
Snelle levering van mooie, goed werkende producten.
5 sterren van mij dus!

Beste Miek,

Hartelijk dank voor je mooie review en het vertrouwen in Drivemax, dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat het bestellen soepel en probleemloos is verlopen en dat je tevreden bent over zowel de levering als de kwaliteit van onze producten. Daar doen we het voor.

We besteden veel aandacht aan gebruiksgemak, duidelijke informatie en een snelle afhandeling, dus het is erg motiverend om te lezen dat dit ook zo wordt ervaren. Jouw feedback bevestigt dat we op de juiste weg zitten.

Mocht je in de toekomst vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe met je aankoop.

Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring!

Snel en goed

Beste Aj,

Dank je wel voor het achterlaten van je review en de 5-sterren beoordeling. Fijn om te horen dat je onze service als snel en goed hebt ervaren. We doen ons best om bestellingen vlot te verwerken en alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, dus het is mooi om te zien dat dit wordt gewaardeerd.

snel actie

bij de eerste bestelling was de helft niet aanwezig
na contact is er gelijk een tweede verzoek ingediend
dat is inmiddels aangekomen met het ontbrekendestuk nl de camera .ga zo snel het device monteren zal best wel goed komen

22. Jänner 2026

Beste Cees,

Dank je wel voor je review en het delen van je ervaring. Vervelend dat bij de eerste levering een onderdeel ontbrak, maar fijn om te horen dat dit na contact snel is opgelost en inmiddels compleet is aangekomen. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel succes met het monteren en gebruiken van het device.
Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder.

Koop niets

Nee, ik ben niet tevreden. De levering duurde ongeveer twee maanden. Bij ontvangst kreeg ik sterk de indruk dat het product via dropshipping is geleverd. Retourneren was niet mogelijk.

Beste Jose,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, onze excuses daarvoor.

Retourneren is bij ons wel degelijk mogelijk binnen de retourtermijn. We helpen je hier graag direct bij.

Zou je ons je bestelnummer kunnen doorgeven en de naam van de medewerker met wie je contact hebt gehad? Dan kijken we dit meteen voor je na, maken we het in orde en nemen we persoonlijk contact met je op.

Je kunt het doorgeven door deze review te bewerken

Stijn van Drivemax

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr