Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik heb een dashcam besteld en ontvangen maar helaas werkte hij niet goed plus geen installatie video er bij wat wel in hun advertentie staat plus 30 dagen bedenk tijd voor retour. Heb een mail g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is inmiddels de tweede dashcam die ik heb besteld. Dit omdat de kwaliteit goed is en de functies meer dan voldoende zijn. Worden ingezet in "zware" omstandigheden en blijven functioneren. Ook d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De eerste levering voldeed helaas niet aan mijn wensen. Echter, na contact te hebben opgenomen werd er probleemloos kosteloos een nieuw product geleverd. De klantenservice is begripvol, geen moeilijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De juiste producten ontvangen. Alleen de aangegeven levertijd(en) waren iets te voorbarig. Uiteindelijk heb ik de producten na 3 weken ontvangen. Positief was dat men vrij snel op mijn vragen heeft g... Mehr ansehen

1. Fahrzeugzubehörgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Drivemax draait alles om slimme technologie voor onderweg. Of je nu in de auto zit, op de motor rijdt of op de fiets stapt — wij zorgen ervoor dat jij veiliger, comfortabeler en met meer controle op pad gaat. Wat begon met dashcams is inmiddels uitgegroeid tot een breed assortiment van innovatieve producten voor elke vorm van mobiliteit. Van dashcams en CarPlay-systemen tot andere slimme accessoires: alles is gericht op het verbeteren van jouw ervaring onderweg. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Denk aan functies zoals haarscherpe beeldkwaliteit, sterke batterijprestaties, intuïtieve bediening en duurzame materialen. Zo ben je altijd voorbereid, ongeacht waar je naartoe gaat. Wat Drivemax echt onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Geen standaard klantenservice, maar directe en betrokken ondersteuning van mensen die begrijpen hoe belangrijk jouw veiligheid en gemak zijn. We denken met je mee en zorgen voor een soepele, zorgeloze ervaring.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

192 Bewertungen

1 Stern

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Recht toe recht aan

Recht toe recht aan, je krijgt wat je wilt. Duurde wel n paar dagen, maar beetje geduld was niet erg

12. September 2025

Beste Herman,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat het product bevalt. We waarderen uw geduld en vertrouwen in ons.

Het team van Drivemax

Erg tevreden makkelijk te installeren

Erg tevreden makkelijk te installeren

9. Oktober 2025

Beste Aad,

Bedankt voor uw mooie review! Wat goed om te horen dat u tevreden bent en dat de installatie zo eenvoudig verliep. Daar doen we het voor!

Het team van Drivemax

Dashcam pro vision

Probleem opgelost
Met dank op stijn

23. September 2025

Beste Mark,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak. Om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen, willen wij je vragen om ons nogmaals een e-mail te sturen op info@drivemax.nl met je bestelnummer. Dan kunnen wij direct je case erbij pakken en samen een passende oplossing regelen.

Stijn van Drivemax

Dashcam

Ik heb hier een dashcam besteld onder de naam “Vision Track Pro”. Na 3 weken wachten kreeg ik een product binnen waarop gewoon “Black Box” staat, identiek aan hetzelfde artikel dat via Temu voor €15 wordt verkocht. Ik heb hier echter een veelvoud van die prijs betaald.

Toen ik gebruik wilde maken van mijn herroepingsrecht, moest ik het product op eigen kosten naar de Verenigde Staten terugsturen (ongeveer €50). Dit was vooraf nergens duidelijk vermeld.

Kortom: misleidende productinformatie en onredelijke retourvoorwaarden. Koop hier niets – je betaalt veel te veel voor goedkope Temu-artikelen en loopt grote kans je geld kwijt te zijn.

2. September 2025

Antwort von Drivemax

Bedankt voor uw feedback. Wij willen graag een aantal zaken verduidelijken. Onze producten zijn niet afkomstig van Temu. Wij werken met eigen leveranciers en voeren kwaliteitscontroles uit. Daarbij ontvangt u bij ons standaard 2 jaar garantie, Nederlandstalige handleidingen, installatievideo’s en snelle klantenservice – service die u bij platforms zoals Temu niet krijgt.

Wat betreft de retourzending: ons internationale retouradres staat vermeld in ons retourbeleid en is nodig omdat onze fulfilment internationaal verloopt. We begrijpen dat dit verwarrend kan overkomen, en daarom lichten wij dit altijd toe in de klantenservice.

Wij vinden het jammer dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Wilt u uw ordernummer met ons delen via info@drivemax.nl? Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Contact met de service afdeling…

Contact met de service afdeling "Jasmijn" was prettig/goed

15. September 2025

Beste T. Reemer,

Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat het contact met onze collega Jasmijn prettig en goed verlopen is. We geven je compliment zeker aan haar door.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na bestellen van draadloze adapter voor…

Na bestellen van draadloze adapter voor CarPlay werd ik keurig op de hoogte gehouden wanneer ik deze kon verwachten. Levering duurde 9 dagen, dus prima!
Product is precies zoals vermeld op de site en via de mail kreeg ik van Drivemax een Nederlandse en duidelijke gebruiksaanwijzing.
Een zeer positieve ervaring voor mij.

19. September 2025

Beste Erica,

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review! Geweldig om te lezen dat je bestelling vlot en duidelijk is verlopen en dat je tevreden bent met zowel het product als de Nederlandse handleiding. Fijn dat we je zo een positieve ervaring hebben kunnen geven!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte levering

Ondanks dat aangegeven wordt dat alle producten op voorraad zijn in Nederland lijkt dit zeer zeker niet het geval. Ik wacht al 8 dagen op een bestelling die op voorraad zou zijn. Per e-mail werd gesteld dat de bestelling twee dagen geleden verzonden zou zijn met een levertijd van 5 - 8 dagen (vanuit Nederland??).

18. September 2025

Beste Hans,

Bedankt voor je feedback en onze excuses voor de verwarring rondom de levertijd. Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer de communicatie hierover niet helemaal duidelijk is geweest. Zou je ons je bestelnummer kunnen doorgeven via info@drivemax.nl? Dan kijken we direct met je mee en zorgen we dat je bestelling zo snel mogelijk goed wordt afgehandeld.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een dashcam besteld voor €119,00 die…

Een dashcam besteld voor €119,00 die eigenlijk zogenoemd €160 moest kosten.. bij het bestellen stond 2-4 werkdagen levering omdat het bedrijf in Overijssel zit klonk het logisch..
Echter in de bestelbevestiging stond er ineens 8-10 dagen.. uit research bleek dat de dashcam dus ook te koop is bij Temu voor knap €45🤬
Had ik zelf ook daar kunnen bestellen! Ga deze terugsturen en mijn geld terugvragen want ik vind dit wel oplichterspraktijken!!

4. September 2025

Beste Sabina,

Bedankt dat u uw ervaring deelt. We vinden het erg vervelend om te lezen dat u teleurgesteld bent.

Onze producten worden geleverd mét CE-keurmerk, 2 jaar garantie, duidelijke Nederlandstalige handleidingen en installatievideo’s, plus 24/7 klantenservice. Hierdoor is er een verschil in prijs vergeleken met platforms zoals Temu, waar dergelijke service en garanties vaak ontbreken.

Wat betreft de levertijd: op onze website staat vermeld dat de bezorging 7–10 werkdagen bedraagt. Dit wordt ook bevestigd in de orderbevestiging. Wanneer mogelijk proberen wij natuurlijk sneller te leveren.

Uiteraard willen wij dat u tevreden bent. Indien u de bestelling liever wilt annuleren en retourneren, dan helpen wij u daar graag bij en zorgen we voor een correcte terugbetaling. Neem gerust even contact met ons op via info@drivemax.nl.

Geweldige service

Geweldige service, dashcam werkt perfect. Zeker aan te raden deze site!

11. September 2025

Beste Niels,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service en de dashcam! Dank voor uw aanbeveling – dat waarderen we enorm. Wij staan altijd klaar mocht u in de toekomst nog vragen hebben.

Drivemax

Werkt prima apparaat

Werkt prima, alleen levertijd was wat lang.

1. September 2025

Beste Frans,

Fijn om te horen dat het apparaat prima werkt! 😊 Bedankt dat je de levertijd ook benoemt, we nemen dit mee om onze service verder te verbeteren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Contact met klantenservice is prima

Product aangeschaft wat in gebruik niet goed werkte en na overleg met Drivemax is dit goed opgelost

4. September 2025

Beste Rein,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We begrijpen uw zorgen en willen dit graag samen met u oplossen. Daarom hebben wij u inmiddels een e-mail toegezonden om dit verder met u op te pakken.

Uitstekende klantenservice

Na mijn bestelling kreeg ik meteen een bevestiging en een track & trace. De klantenservice reageerde snel op mijn vraag en dacht echt met me mee. Heel prettig om zo geholpen te worden.

1. September 2025

Beste Ivo,
Hartelijk bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je onze service en snelle reactie als prettig hebt ervaren. We staan altijd klaar om mee te denken en je te helpen. Graag tot een volgende keer!

Product bevalt goed

Product bevalt goed. Had nog paar vragen is snel op gereageerd top service!

30. August 2025

Antwort von Drivemax

Bedankt voor je mooie review, Stef! Fijn om te horen dat het product goed bevalt en dat je onze service als top hebt ervaren. We staan altijd klaar om snel te helpen bij vragen. Veel plezier met je aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tevreden over mijn aankoop bij Drivemax

Erg tevreden met mijn aankoop. De dashcam is gemakkelijk in gebruik en je kan snel beelden terugkijken.

29. August 2025

Antwort von Drivemax

Bedankt voor je positieve review, Bram! 🚗📹 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat de dashcam zo eenvoudig in gebruik is. We wensen je veel veilige kilometers toe!

Goede service!

30. August 2025

Antwort von Drivemax

Bedankt voor je mooie review, Ricard! 🙏 Fijn om te horen dat je onze service als goed hebt ervaren. We staan altijd klaar om te helpen!

Uitstekende service

Uitstekende service. Communicatie was duidelijk en snel en ik werd steeds netjes op de hoogte gehouden. Het product voldeed volledig aan mijn verwachtingen! Bij dit bedrijf staat de klant voorop

27. August 2025

Antwort von Drivemax

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review, Iwan! 🌟 Geweldig om te horen dat zowel de communicatie als het product volledig aan je verwachtingen hebben voldaan. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop, en het is mooi om terug te zien dat dit gewaardeerd wordt.

Goede kwaliteit

6. August 2025

Antwort von Drivemax

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit. We hopen dat u veel plezier en veiligheid ervaart met uw aankoop. 🚗🔒

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

duurtijd levering liep uit ,

Er was contact ,en mogelijkheid geruststelling,,,,, over duurtijd

27. August 2025

Antwort von Drivemax

Bedankt voor uw feedback, Gilbert. Onze excuses dat de levering langer duurde dan verwacht. Fijn dat ons team u tussentijds gerust kon stellen. We blijven ons inzetten om de levertijden zo kort mogelijk te houden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg tevreden met het product

Erg tevreden met het product, goede service

26. August 2025

Bedankt voor je mooie beoordeling, Miranda! 🌟
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het product en onze service. Daar doen we het voor! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The dashcam is really good and works…

The dashcam is really good and works great

22. August 2025

Thank you for your positive review, Lukan! 🙏
We’re glad to hear that the dashcam works well and that you’re happy with your purchase. If you ever have any questions or need support, we’re always here to help. Wishing you many safe journeys ahead! 🚗💨

Best regards,
Team Drivemax

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr