Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik heb een dashcam besteld en ontvangen maar helaas werkte hij niet goed plus geen installatie video er bij wat wel in hun advertentie staat plus 30 dagen bedenk tijd voor retour. Heb een mail g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is inmiddels de tweede dashcam die ik heb besteld. Dit omdat de kwaliteit goed is en de functies meer dan voldoende zijn. Worden ingezet in "zware" omstandigheden en blijven functioneren. Ook d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De eerste levering voldeed helaas niet aan mijn wensen. Echter, na contact te hebben opgenomen werd er probleemloos kosteloos een nieuw product geleverd. De klantenservice is begripvol, geen moeilijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De juiste producten ontvangen. Alleen de aangegeven levertijd(en) waren iets te voorbarig. Uiteindelijk heb ik de producten na 3 weken ontvangen. Positief was dat men vrij snel op mijn vragen heeft g... Mehr ansehen

1. Fahrzeugzubehörgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Drivemax draait alles om slimme technologie voor onderweg. Of je nu in de auto zit, op de motor rijdt of op de fiets stapt — wij zorgen ervoor dat jij veiliger, comfortabeler en met meer controle op pad gaat. Wat begon met dashcams is inmiddels uitgegroeid tot een breed assortiment van innovatieve producten voor elke vorm van mobiliteit. Van dashcams en CarPlay-systemen tot andere slimme accessoires: alles is gericht op het verbeteren van jouw ervaring onderweg. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Denk aan functies zoals haarscherpe beeldkwaliteit, sterke batterijprestaties, intuïtieve bediening en duurzame materialen. Zo ben je altijd voorbereid, ongeacht waar je naartoe gaat. Wat Drivemax echt onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Geen standaard klantenservice, maar directe en betrokken ondersteuning van mensen die begrijpen hoe belangrijk jouw veiligheid en gemak zijn. We denken met je mee en zorgen voor een soepele, zorgeloze ervaring.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

192 Bewertungen

Goeie dashcam met goeie video

Goeie dashcam met goeie video

21. August 2025

Beste Bas,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Geweldig dat je tevreden bent met de dashcam en de videokwaliteit. We wensen je veel veilige en zorgeloze ritten toe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed product en goeie service

19. Juni 2025

Beste Gijs,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met zowel het product als onze service. Daar doen we het voor! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij altijd voor je klaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goeie dashcam makkelijk te gebruiken…

Goeie dashcam makkelijk te gebruiken met de video die je er bij krijgt

20. August 2025

Beste Taeke,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de dashcam eenvoudig te gebruiken is en dat de installatievideo goed heeft geholpen. We wensen je veel veilige kilometers toe!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het product is zoals omschreven.

Het product is zoals omschreven. Alleen. Jammer dat het later dan voorspeld was, kwam. Maja...personeelsdrukte?

N.a.v reactie Drivemax: ordernr: #2384

Uitgebreid contact gehad met klantenservice en eea is keurig opgelost!

7. August 2025

Antwort von Drivemax

Beste Erik, bedankt voor je review en je feedback. Zou je ons je ordernummer kunnen doorgeven? Dan kijken we graag met je mee wat we voor je kunnen betekenen, omdat we willen dat al onze klanten tevreden zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik raad iedereen aan om een dashcam te…

Ik raad iedereen aan om een dashcam te halen. Laatst een ongeluk gehad, het beeld van de dashcam heeft mij een hoop gedoe gescheeld. Gewoon opsturen naar de verzekeraar en alles is geregeld. Camera is prima en blijft goed zitten.

7. August 2025

Antwort von Drivemax

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat de dashcam zo’n verschil heeft gemaakt en heeft geholpen bij de afhandeling met de verzekeraar. Dat is precies waarom we vinden dat een dashcam voor elke bestuurder waardevol is.

We wensen je veel veilige kilometers toe! 🚗📷

Goede kwaliteit

Alles top geregeld!!! En snel geleverd.

Antwort von Drivemax

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en de levering snel geregeld was.

Zeer goed product

Zeer goed product, ik kreeg hem erg snel binnen en de kwaliteit was ook erg goed.

16. August 2025

Antwort von Drivemax

Bedankt voor je positieve review! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en dat je bestelling snel geleverd werd.

Topservice tot de Max

Topservice, Goeie kwaliteit

15. August 2025

Antwort von Drivemax

Bedankt voor je geweldige review! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en kwaliteit – dat is precies waar we voor staan. 🚗✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, product zoals verwacht.

11. August 2025

Antwort von Drivemax

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product helemaal aan je verwachtingen voldoet.

dashcam…

Ik had een niet functionerende dashcam gekregen maar er is een nieuwe opgestuurd en deze werkt tot nu toe prima.

Antwort von Drivemax

Bedankt voor je review. Jammer dat de eerste dashcam niet goed werkte, maar we zijn blij dat de vervangende dashcam naar wens functioneert. We vinden het belangrijk dat onze klanten altijd tevreden de weg op gaan en staan klaar mocht je in de toekomst nog vragen hebben.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en stevig verpakt

Mijn bestelling werd snel geleverd en netjes verpakt. De dashcam voelt robuust aan en werkte direct uit de verpakking. De beeldkwaliteit is uitstekend, zowel overdag als ’s avonds. Ik ben erg tevreden!

Antwort von Drivemax

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat de levering snel en netjes was en dat de dashcam direct naar wens werkte. Ook fijn dat de beeldkwaliteit je zo goed bevalt want daar doen we het voor.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De levering duurde veel langer dan de…

De levering duurde veel langer dan de aangegeven levertijd.
De Nederlandse handleiding ontbrak, heb dit gemeld, maar helaas nog steeds niet ontvangen.

Hallo Arie,
Bedankt voor je bericht, Zou je wellicht hier je bestelnummer kunnen plaatsen? Zodat ik dit direct voor je kan oplossen?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topding voor in de auto!

Heel blij met deze dashcam! Beeld is super scherp, ook ’s nachts. Installatie was makkelijk en hij start vanzelf op met de auto. Geeft echt een veilig gevoel op de weg. Topaankoop!

3. August 2025

Antwort von Drivemax

Bedankt voor je geweldige review! Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met de dashcam en dat het scherpe beeld en de eenvoudige installatie je een veilig gevoel geven onderweg. Dat is precies wat we willen bereiken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkt keurig verpakt en bezorgd

Produkt keurig verpakt en bezorgd, levertijd is alleen wat langer dan je denkt. Op site staat bezorging DHL
Klopt idd, nadat deze uit het buitenland verstuurd wordt. Je kan wel het hele proces volgen. Heb wel het gevoel dat alles keurig geregeld is.
Blij met de draadloze apple carplay.
Tenminste dat was ik, moeten elke keer bij instappen opnieuw inlezen 🥲
Dus doet niet wat men zegt, bij beide iphones niet.
Maar zag dat ze een nieuwe gingen sturen, zonder dat ik hierom gevraagd heb. Dus vandaar weer de 5 sterren.

31. Juli 2025

Antwort von Drivemax

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de verpakking en de werking van de CarPlay. We begrijpen je opmerkingen over de levertijd en het gebruik met iPhones en nemen dit serieus.

We hebben je inmiddels al 2 keer geprobeerd te bereiken om dit met je op te lossen. Zou je ons je ordernummer willen mailen via info@drivemax.nl? Dan zorgen we ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt opgepakt.

Gemakkelijk besteld!

Gemakkelijk besteld!
Duidelijke website, product exact beschreven zoals het is.

29. Juli 2025

Beste Johan,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat het product precies voldeed aan je verwachtingen. Dat is precies waar we naar streven.

Veel plezier met je aankoop en veilige kilometers gewenst! 🚗

Goede handleiding.

Goede handleiding.
Alleen de levertijd heeft wat lang geduurd!23
De dashcam werkt prima!

23. Juli 2025

Beste P. Scholten,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de handleiding en dat de dashcam goed werkt.

Onze excuses dat de levertijd wat langer duurde dan verwacht – we begrijpen dat dit vervelend kan zijn en nemen je feedback mee om dit te verbeteren.

Veel plezier met je dashcam en veilige kilometers gewenst!

Lange levertijd.

Het enige probleem was dat de levering ruim een week heeft geduurd. Maar dat kan ook aan de bezorgers liggen.

3. Juli 2025

Beste Edith,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je verder tevreden bent, al begrijpen we dat de levertijd langer was dan verwacht. Onze excuses daarvoor.

We werken er continu aan om onze levertijden te verbeteren, zodat je je bestelling voortaan sneller in huis hebt.

Dank voor je vertrouwen en veel plezier met je dashcam!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen reactie

Ik heb nu 3 maal een e-mail gestuurd over mijn bestelling en 2 maal geprobeerd te bellen maar er wordt nergens op gereageerd.

4. Juli 2025

Beste Kc Brinkman,

Onze welgemeende excuses dat je het gevoel hebt dat er niet op je berichten is gereageerd – dat is absoluut niet de service waar wij voor staan. We willen dit heel graag samen met je oplossen.

Zou je ons je ordernummer kunnen mailen naar info@drivemax.nl Dan pakken we dit direct persoonlijk voor je op.

Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Stijn Eigenaar van Drivemax

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr