Svindel og humbug. Meldte mig ind i portalen for at jeg kunne skrive efter en bestemt hvalp. Den viste sig allerede at være solgt. Bare ikke fjernet fra portalen. Kunne så bagefter ikke melde mig ud f... Mehr ansehen
Bondefangeri. Jeg tog de 3 dage til 9 kr og ville afmelde lige efter jeg havde hentet telefonnummeret til en sælger. Dog kan man først afmelde 24 timer efter oprettelse (smart strategi for jer, uorden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Dyreportal.dk - Køb og salg af dyr. Find din nye bedste ven! 🐶 Det 100% gratis for sælger at benytte portalen. Dyreportalen.dk - Dyreportal.dk - Kæledyrsportal
Fredericiagade, 1500, København, Dänemark
- info@dyreportalen.dk
- dyreportalen.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
lige pludselig er der hævet 299 kr,dem…
19 kr blive
lige pludselig til at der hævet 299 kr,dem vil jeg sgu have igen,og i det forsøg er det umuligt at finde en kontakt formel,
BT har også en atikel om snyd med bilider. tekst de bliver brugt til at snyde interesseret kunder der søger hunde hvalpe..
Her køber man uden at vide, hvad man køber,lad være
Søger en hund, men alle hunde her er fra udlandet, Bulgarien, Portugal. Man ved derfor reelt intet om hunden, og jeg ønsker ikke at støtte denne form for hundeimport, hvor man udnytter folks kærlighed til dyr for at tjene penge.
Hold jer væk og søg fx gennem Dyrenes Beskyttelse, som er seriøse.
Havde købt katten Rex
Havde købt katten Rex (Scottish Fold), fik at vide, at den skulle sendes fra Stokholm, Sverige, selvom sælger opgav at bo i Sønderjylland. Jeg skulle sende 2000,- kr. til transport, hviket jeg gjorde. Katten blev "sendt" fra stokholm til Malmø, men da den var i Malmø, fik jeg at vide, at der yderligere skulle betales 8.000,- kr. til en forsikring. Jeg tilbød selv at hente katten i Malmø, men begyndte nu at få trusler. Det gik op for mig, at jeg er blevet plattet. Jeg har prøvet at advare Dyreportalen, men den er meget svær at komme i kontakt med, det tog flere dage. Katten Rex er til salg igen, men nu bor sælger i Pandrup J, Jeg har anmeldt sagen til politiet. Pas på, for deværre er der mange, der snyder på nettet.
Snydt
Hej
Jeg føler mig sgu godt gal iskallen,lige pludselig er der hævet 299 kr,dem vil jeg sgu have igen,og i det forsøg er det umuligt at finde en kontakt formel,så jeg har bestemt mig at gå til politiet,og har osse talt med min bank,vær venlig og få sat de penge tilbage 😡😡Det er dårlig stil af Dyrepotalen
Jeg aner ik hvordan jeg er blevet indmeldt
Jeg aner ik hvordan jeg er blevet medlem a dyrportalen , jeg kontaktede en dame i januar og fik en hund for Tyrkiet i feb, og opdager i mit regnskab der blir trukket 299 kr pr 4 uger , jeg har skrevet med Camilla hverdag og hun vil ha mit kort nr hvilket jeg finder usædvanligt , for normalt er det reg og konto man bruger , er der nogen der kan hjælpe mig inden jeg går til politiet , hvilket jeg helst ik vil da jeg er dyreaktivist , og det ska jo ik gå ud over dyrene

Antwort von Dyreportalen
God service ,da jeg havde glemt at…
God service ,da jeg havde glemt at melde fra i tide og de trak 299 kr.og skrev så med Camilla derfra og vi fandt en løsning som jeg synes er en mega god service 👌 vil få mine 299 kr.ind på min konto igen 👌inden for 1 til 3 hverdage.
Så en glad kunde 😊
Og et stort tak til Camilla for god service ❤️
Skuffende Forretningspraksis og…
Skuffende Forretningspraksis og Afskrækkelsestaktikker
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Dyreportalen. Efter at have afmeldt mit abonnement via mail den 10. Juli blev jeg stadig trukket for beløbet. Kundeservice hævdede, at en indsigelse ikke ville virke, hvilket er yderst uprofessionelt. De presser også kunder til at skrive positive anmeldelser for at få deres penge tilbage. Internettet er fyldt med advarsler om deres tvivlsomme praksis. Jeg vil ikke anbefale Dyreportalen til nogen.
Hold jer langt væk fra dette sted
Hold jer langt væk fra dette sted.
Det er ren svindel.
Utroligt det ikke bliver stoppet.

Meget dårlig service
Meget dårlig service. De vil ikke give mig de 299,- tilbage som de har snydt mig for, før jeg sletter mine dårlige anmeldelser så på denne side. Hold jer væk fra dem, de snyder jer for jeres penge.
Hurtig feedback
Jeg havde misforstået en hel del mht denne fordelspakke. Tænker det vil være givtigt med en lille omformulering.
Jeg kontaktede support og fik flere gange forklaret, hvordan det hele skal forståes🙂
Tak for hurtig feedback ved hver eneste henvendelse.

Det er det rene svindel
Det er det rene svindel. Dyreportal har i dag trukket 299,-kr fra min konto, uden jeg har godkendt nogen for for konto.
Jeg betalte 9 kr. for at kunne søge i 3 dage i henhold til aftalen.
men de trækker 299,-kr. uden nogen aftale eller godkendelse fra mig.
Det rene svindelforetagende !!!!!
Yderligere er det ikke muligt at kontakte dem telefonisk eller på mail, hvilket yderligere bekræfter dette svindelfirma !!!

Antwort von Dyreportalen
Pas på med at være på dyreportalen
Pas på med at være på dyreportalen, jeg opdagede pludselig de 8 gange havde trukket 299kr på mit kort... de påstår jeg havde tegnet abonnement hos dem hvilket jeg aldrig har, og når jeg loggede ind på min profil stod der også jeg ikke havde nogen aktiv fordelspakke men betale for det har jeg gjort....

Antwort von Dyreportalen
Det er nu 1 mdr siden jeg fik min…
Det er nu 1 mdr siden jeg fik min skønne hund igennem dyreportalen . Ingen problemer med at melde sig ud alt gik lige efter bogen. Bedste anbefalinger fra mig.

Antwort von Dyreportalen
Tak til dyreportal og deres fantastiske…
Tak til dyreportal og deres fantastiske service. Vi har længe været på udkig efter et nyt familiemedlem til vores lille familie. Om 14 dage flytter Charlie ind som er en sød lille bomuldshund. Vi vil helt klart anbefale jer til vores venner og bekendte

Fantastisk service
Fantastisk service! Takket være Camilla fra jeres kundeservice fandt jeg en kennel, der har præcis den race, jeg søger.

Antwort von Dyreportalen
Måtte i julen sige farvel til min højt…
Måtte i julen sige farvel til min højt elskede Franske bulldog, som har fulgt mig i tykt og tyndt. Har savnede en ven lige siden og fandt i sidste uge en lille ny ven som snart flytter ind.

Antwort von Dyreportalen
Er overvældet over denne hjemmeside
Er overvældet over denne hjemmeside. Jeg længe søgt en kat, men følt det har været ugennemskueligt hvor man sku søge henne. I har gjort det nemt og overskueligt at være i kontakt med sælger. Det virker super trykt for alle parter.

Antwort von Dyreportalen
Dyreportal.dk gør en kæmpe forskel…
Dyreportal.dk gør en kæmpe forskel indenfor dyrevelfærd som virkelig skulle belønnes med en medalje. Jeg forstår ikke i bliver omtalt noget mere i medierne. Nu har jeg for anden gang solgt et kuld gennem jer uden problemer. Jeg kender flere kenneler som også har haft succes herinde. Kæmpe anbefaling.

Antwort von Dyreportalen
Et skønt sted at læse og finde katte…
Et skønt sted at læse og finde katte til salg. Man føler sig tryg og kan se, at de har gjort sig umage med deres hjemmeside.

Antwort von Dyreportalen
Vi havde længe været på udkig efter en…
Vi havde længe været på udkig efter en legekammerat til vores lille cavapoo Lone på 4 år. På dyreportalen fandt vi Bella på 4 år som søgte en ny familie. Det var vigtig for os at Lone fik en jævnaldrende at hygge sig med. Det lykkedes bare super her.

Antwort von Dyreportalen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.