Svindel og humbug. Meldte mig ind i portalen for at jeg kunne skrive efter en bestemt hvalp. Den viste sig allerede at være solgt. Bare ikke fjernet fra portalen. Kunne så bagefter ikke melde mig ud f... Mehr ansehen
Bondefangeri. Jeg tog de 3 dage til 9 kr og ville afmelde lige efter jeg havde hentet telefonnummeret til en sælger. Dog kan man først afmelde 24 timer efter oprettelse (smart strategi for jer, uorden... Mehr ansehen
Dyreportal.dk gør en kæmpe forskel indenfor dyrevelfærd som virkelig skulle belønnes med en medalje. Jeg forstår ikke i bliver omtalt noget mere i medierne. Nu har jeg for anden gang solgt et kuld gen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Søger en hund, men alle hunde her er fra udlandet, Bulgarien, Portugal. Man ved derfor reelt intet om hunden, og jeg ønsker ikke at støtte denne form for hundeimport, hvor man udnytter folks kærlighe... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Dyreportal.dk - Køb og salg af dyr. Find din nye bedste ven! 🐶 Det 100% gratis for sælger at benytte portalen. Dyreportalen.dk - Dyreportal.dk - Kæledyrsportal
Fredericiagade, 1500, København, Dänemark
- info@dyreportalen.dk
- dyreportalen.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi havde længe været på udkig efter en…
Vi havde længe været på udkig efter en legekammerat til vores lille cavapoo Lone på 4 år. På dyreportalen fandt vi Bella på 4 år som søgte en ny familie. Det var vigtig for os at Lone fik en jævnaldrende at hygge sig med. Det lykkedes bare super her.

Antwort von Dyreportalen
Meget venlig kundeservice som besvarer…
Meget venlig kundeservice som besvarer hurtigt og bred viden indenfor hunderacer. Det skal belønnes med en god anmeldelse.

Et pålideligt websted
Et pålideligt websted. Det er det sted, jeg foretrækker at købe eller sælge hunde. Prisen er måske en smule høj, men ellers er alt andet i top.

Bondefangeri!!!!
Der står intet om at det pludselig koster penge bare at oprette en profil nogen steder - jeg blev så lige idag bon’et 299,- for hvad? nul og niks - har ikke oprettet en eneste annonce! Det koster åbentbart osse bare at ha’ en profil - derudover figurerer der intet nummer kontaktnummer på siden hvilket i den grad er uprofessionelt. Øv for et foretagende

Antwort von Dyreportalen
Mange tak til Dyreportalen for at have…
Mange tak til Dyreportalen for at have hjulpet med at finde et nyt, kærligt hjem til Nils, hvor han vil blive taget godt hånd om. Nu kan vi flytte udlandet med ro i sindet.

Antwort von Dyreportalen
Jeg blev anbefalet dyreportal.dk af en…
Jeg blev anbefalet dyreportal.dk af en veninde, som havde succes med at finde en hund her. Da min kæreste og jeg længe har overvejet at få en hund, valgte vi dyreportal som vores foretrukne platform. Allerede få uger senere var vi ude og besøge vores nye familiemedlem. Vi er dybt taknemlige.

Siden fungerer rigtig fint
Siden fungerer rigtig fint. Let og overskuelig i forhold til at finde de forskellige dyr. En ting, I skal have ros for, er jeres leksikon, hvor man kan læse om de forskellige racer. Det kan man se, I har gjort rigtig meget ud af. En positiv oplevelse at være kunde ved jer.

Antwort von Dyreportalen
Fantastisk sted at finde kæledyr
Fantastisk sted at finde kæledyr, vi har ledt overalt på nettet efter en, Border Collie men uden held. Men hos dyreportal.dk lykkes det og vi er ovenud lykkelige.

Antwort von Dyreportalen
Dårlig og uklare forretnings metoder!!!
Jeg opdager tilfældigt at Dyreportalen har hævet 75 kr på min konto i 8 måneder, det er total dårlig forrretningsmetoder! Ingen har det samme hvalpekuld til salg i 8 måneder! Jeg opsiger selvfølgelig det abonnement som jeg ikke vidste blev oprettet når man blot beder om ÈN annonce! Det er virkelig dårlig stil at man ikke kontakter brugeren og gør opmærksom på at man fortsat hæver penge!

Antwort von Dyreportalen
Dårlig service og endnu mere begrænset…
Dårlig service og endnu mere begrænset kommunikations muligheder. Ved henvendelse ang ulovlig salg af hvalpe opkræves man betaling!?!?! Ualmindelig lang respons på henvendelse, kan ikke anbefales!

Antwort von Dyreportalen
Dyreportalens hurtinge og effektive…
Dyreportalens hurtinge og effektive service overraskede mig virkelig positivt. Stor anbefalding herfra!

Support ved Camilla
Support ved Camilla - hun gav lynhurtig respons på min mail. Var også behjælpelig i forhold til mit abonnement 🌺🌺🌺

0 henvendelser
0 henvendelser
Siden gemmer ikke ændringer, man skal ind og redigere flere gange. Annnonce sat inaktiv og blev alligevel opkrævet fordi siden ikke har gemt min handling

Antwort von Dyreportalen
Jeg solgte mine 2 marsvin i løbet af 2…
Jeg solgte mine 2 marsvin i løbet af 2 uger, uden problemer, kun seriøse henvendelser 👍🏻

Antwort von Dyreportalen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.