E-cardshop Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd goed ervaren en vooral deze review als tegenwicht voor alle mensen die 1 ster geven omdat ze niet snappen hoe de wereld werkt... die lage reviews zijn onverdiend!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zielige verkoop actie omtrent 30th 20:00 stipt website offline, 1 min later alles uitverkocht. Wat is dan het nut om allemaal regels er aan te verbinden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer veel bestellingen gedaan bij e-cardshop, altijd een fair prijs en goed contact! Betrouwbaar en een aanrader om je TCG producten te kopen. Samenwerking voor jaren

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pokemon is nou eenmaal moeilijk te krijgen overal, maar de site deed het prima en geen problemen bij betaling! Super gedaan!!

1. Sammelkartengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

De Pokémonwinkel van Groningen/Nederland. Kaarten en sealed items voor iedereen.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

87 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

Ging top!

17. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas slechte ervaring mee

Helaas slechte ervaring mee. 2 etbs besteld nooit geleverd.

9. September 2026
E-cardshop-Logo

Antwort von E-cardshop

Beste RS,

In ons systeem staat geen order open met je naam. Alle orders zijn verwerkt, verstuurd en afgeleverd. Zou je ons je ordernummer kunnen toesturen zodat we er naar kunnen kijken?

We horen het graag.

Groet,

E-cardshop

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele vriendelijke gozer en doet ze best…

Hele vriendelijke gozer en doet ze best om iedereen tevreden te stellen helaas kan dat niet altijd meermaals bestelt bij deze topper altijd netjes optijd goed ingepakt voor mij zeker een aanrader om te bestellen en mocht je ook wel eens na beurzen gaan daar is die ook te vinden het is jammer dat mensen slechte reviews plaatsen bij hem puur omdat ze geen pre order hebben kunnen bemachtigen maar ik kan jullie beloven dat dit bedrijf oprecht en eerlijk is en probeert iedereen tevreden te stellen ❤️

19. September 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Pre order te laat verzonden 2de x.

Als je een pre order plaatst ga ik ervan uit dat je op de release dag de etb in huis hebt. Helaas voor de 2de keer niet op de release dag binnen. Simpelweg omdat deze shop het te laat verzend. Ik bestel hier NIET meer.
Mensen kijk bij catchyoucards.nl heb je het op de release dag binnen.

17. Juli 2026
E-cardshop-Logo

Antwort von E-cardshop

Beste Max,

We begrijpen je review en snappen dat je graag je bestelling had willen ontvangen op de vrijdag.

Helaas hebben wij alle artikelen van de leverancier pas op donderdag einde van de middag ontvangen. Hierdoor was het voor ons niet mogelijk om alle orders op release te leveren en hebben we het restant van de orders op vrijdag verstuurd.

Dit hebben wij aangekaart bij de leverancier. Zij hebben aangegeven dat door ‘drukte’ ze achter lopen met uitleveren.

Wij vinden dit net als u uiterst frustrerend en hopen dat we in de toekomst wel op tijd kunnen leveren. Echter zijn wij helaas afhankelijk van onze leverancier.

Wouter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een bestelling geplaatst

Ik had een bestelling geplaatst. De dag zelf heb ik een e-mail ontvangen dat de stock niet klopte en het product er niet was. Het geld is onmiddellijk terug overgemaakt en goed aangekomen. Jammer van mijn bestelling naar de communicatie was helder en snel.

7. Mai 2026

Zeer leuke webshop

Zeer leuke webshop, medewerkers zijn altijd actief en reageren zelf laat in de nacht op berichtjes.
Klantenservice is 10/10
Product en prijsverhouding is geweldig!

8. Jänner 2026

Bookmarking this website!

While the website leaves a bit to be desired, the service didn't fall short at all. State of the product is great, the prices are very fair and the delivery time was very fast.

All in all, would definitely recommend!

17. Dezember 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik sluit mij aan bij de voorgaande…

Ik sluit mij aan bij de voorgaande review van dhr. De Jong.
Echter wacht ik op dit moment in spanning mijn levering af....het is al even stil. Maar goede hoop dat goedkomt en ik mensjes weer blij kan maken.🤞🙏

2. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijk en krachtig in zijn…

Duidelijk en krachtig in zijn communicatie. Komt afspraken na en heeft zeer degelijke prijzen met de rest van Nederland. Grijp je kans als je hier kunt bestellen.

29. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een webshop met zijn hart op de goede…

Een webshop met zijn hart op de goede plek. Ondanks alle tegenslagen probeert die er toch het beste van te maken. Altijd goed bereikbaar. En probeert mee te denken met de klant. Vanaf nu hebben jullie er een vaste klant bij.

25. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr