e-ville Bewertungen 261

TrustScore 2.5 von 5

2,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Totaalisen luokaton puhallus: kiinapaskaa myydään vähintään 300% voitolla; takuita luvataan, mutta ei pidetä. Ali-Baba myy samoja fillareita 50€, mikä lienee lähempänä oikeaa hintaa. KUSETUS, ON PARAS... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Levererades en Tv inom 4 dagar. Allt var positivt. Leverans skedde med DHL och enda nackdel är att man inte kan får paketet inburet och installerat det fick vi göra själv. Mycket nöjd😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Läste lite recensioner och forskade innan beställning och läste en del om trasiga TV vid leverans samt dålig kundservice. Valde att testa ändå pga det billiga priset! 7,000kr för 75” TCL. Leverans kom... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det är ett blufföretag! Jag har haft en extremt negativ upplevelse med detta företag. Jag fick en TV, 85 tummare, tung och besvärlig att hantera, med stora fel - ljusläckage och pixelproblem på halva... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektrogroßhandel
  2. Fahrrad-Großhändler
  3. Campingausrüster
  4. Mobiltelefongeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

e-ville.com is a home electronics e-commerce company headquartered in Finland that offers quality products at competitive prices. e-ville.com reached an important milestone in spring 2022 when Verkkokauppa.com, Finland's leading home electronics retailer, acquired the company. Leveraging Verkkokauppa.com's established presence and seamless infrastructure, it allowed e-ville.com to expand its reach in the Nordic market and beyond. The co-operation between e-ville.com and Verkkokauppa.com marks a strategic move to strengthen market position in the competitive e-commerce sector by offering customers a wider product choice, improved services and more efficient delivery options. A large part of the core of our business is our central warehouse in Jätkäsaari, Helsinki, from where we handle customer orders with the highest accuracy and efficiency. Through optimized logistics and cooperation with local partners, we can offer fast delivery throughout Sweden and the Nordic region.

• Maisalantie 2, 04600, Mäntsälä, Vereinigte Staaten

1 Stern

Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Skulle ta 1-3 dagar men har fortfarande inte fått varan efter 16 dagar

Beställde 5:e november. Sidan påstår sig ha 1-3 dagar leverans. Men efter två veckor så har dom fortfarande inte skickat iväg varan till postnord som ska leverera. Dom själva påstår sig däremot ha skickat varan redan dagen efter… hjälpen man fick var dom la upp en ny order som inte heller kommit fram till postnord. Har även varit i kontakt med postnord som själva råder mig till att avbryta ordern då även dom tycker att sidan ser skum ut

5. November 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Venter stadig på min vare der er…

Venter stadig på min vare der er bestilt d. 07-11.
Skulle være her senest i morgen, men jeg har mine tvivl, da den ikke er afsendt endnu.....

For lang leveringstid... gør jeg ikke handler der igen, giver hellere lidt mere og har den i den for et par dage

7. November 2024

Super

Super! Snabb frakt och god kommunikation samt bra priser. Förstår inte hur detta företag har så låga betyg.

29. Oktober 2024

Blockad

Hej

Jag beställde en rakapparat igår,och nu när jag ska gå in på hemsidan så har dom blockat mig. Kommer inte åt mina beställningar. Mvh Andreas

15. Oktober 2024

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar verkligen situationen!

Vi har självklart inte blockerat dig från att komma in på våran hemsida. Skulle du kunna kontakta mig direkt på bjorn@e-ville.com så ska jag försöka se vad som kan ha skett!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag fattar inte vad alla gnäller för…

Jag fattar inte vad alla gnäller för har handlat mycket i E-Ville och har gått hur bra som helst snabbt oxå att få sina varor. Och mail svarar dom på visst. Man kan undra om det är människor som skriver betygen är scammers skärpning tack och bete er som vuxna människor eller är ni barn!? Mina brorsbarn den yngsta 6 år är mognare än er!!!?

8. Oktober 2024

Tack för ditt omdöme.

Vad kul att höra att du är nöjd med oss!

Med vänliga Hälsningar,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig svar på ordren og varen leveret…

Hurtig svar på ordren og varen leveret få dage efter, alt i alt en rigtig god oplevelse 🤗

7. Oktober 2024

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med os!

Muligt at returnere

Muligt at returnere, hvis du betaler et sindssygt beløb i forsendelse… skod firma..

25. August 2024

Tak for din bedømmelse.

Jeg undskylder for situationen.

Så vidt jeg kan se, er det ikke et stort produkt, du har købt hos os. Selvom det er sandt, at du er ansvarlig for returomkostningerne i tilfælde af annulleret køb, er jeg lidt overrasket over, at omkostningerne ville være så dyre.

Kontakt mig venligst på bjorn@e-ville.com, så vil jeg se, om der er gået noget galt, og forsøge at hjælpe dig med at organisere din returnering.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag skulle annullera en order

Jag skulle annullera en order, och i deras villkor står att man får lov att avbryta fram tills att ordern är skickad, på mitt konto stod där att ordern inte var skickad, men jag fick ändå inte avbryta. KOMMER ALDRIG HANDLA AV DEM IGEN!

14. August 2024

Tack för ditt omdöme.

Jag vill självklart beklaga situationen. I detta fallet så hade produkten blivit skickad strax innan du kontaktade oss för att annullera din beställning. Tyvärr hade detta inte hunnit uppdateras på din konto ännu då det kan förekomma en liten fördröjning i uppdateringen.

Vi försökte förklara och bad om ursäkt för situationen och försökte även ge dig information om hur vi kunde lösa ärendet genom ångerrätt och retur.

Jag ser att vi har mottagit telefonen i retur och att din order är markerad för en full återbetalning.

Sender ikke til Grønland

Sender ikke til Grønland, hvor der netop er et marked.

10. August 2024

Hej Bjørn,

Tak for din vurdering.

Jeg synes måske, at din dom er lidt for hård.

Jeg beklager, at vi ikke er i stand til at levere til Grønland i øjeblikket.

Jeg har formidlet, at der er interesse for vores produkter i Grønland til de ansvarlige!

Hav en god dag :)!

Bedrövligt! Undvik E-ville.com

De skickade en defekt trummaskin från Finland till Sverige. Jag returnerade via deras RMA system. Nu vägrar de att återbetala eftersom de kan inte hitta paketet som skickades via deras system. Enligt DHL var det hämtat över en vecka sedan. Scam-artister med kundtjänst som är bara kontaktbara via epost efter kl17. KÖP INGENTING FRÅN E-VILLE SVERIGE! Och E-ville…ge mig mina pengar tillbaka!

6. August 2024

Hej Mark,

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar situationen som uppstod med din trasiga trummaskin.

Att du skriver att vi vägrade återbetala din produkt stämmer inte. Vi informerade dig om att vi normalt sätt inte hanterar en återbetalning fören vi har fått produkten i retur.

I slutändan gjorde vi till och med ett undantag i ditt fall då vi höll med dig om att returen drog ut på tiden från våran leveranspartner och hanterade återbetalningen samma dag som vi tog beslutet.

Ekstrem dårlig service

En ven har bestilt en telefon til mig via ulefonesverige.se den 18/7 og den bliver bare sendt rundt i Finland så den har ikke engang forladt Finland. Posten har forsøgt at levere den til en adresse i Finland men vi bor i Sverige, og man bliver lovet på hjemmesiden at der er en leveringstid på 3-5 hverdage.

29. Juli 2024

Hej Carsten,

Tack för att ditt omdöme.

Jag beklagar att ni upplever problem med er beställning. Varför har ni inte kontaktat oss tidigare?

Skulle du kunna återkomma till mig med ordernumret på bjorn@e-ville.com så ska jag hjälpa er vidare.

Med Vänliga hälsningar,

Dålig Frakt information både från CDON + E-ville

Att: Björn (Finland !!) Ärende 6380639

Ordernummer 95399871

Även om det inte finns möjlighet att välja frakt-sätt bör var och en säljare förmedla deras frakt leverans till kund, som EXP. Vi levererar med GLS till Sverige som sedan tar över med Schenker och Levererar till ditt ombud.

Bör framgå vid säljarens villkor för leverans. (CDON)

En kund kan ha mil:tal till just Schenker ombud och ska där med ha rätt att välja att anta en order med dess villkor som inte framgår idag.

Bör ni sätta som krav på säljarna att det fram går tydligt i villkoren för frakt/leverans.

Som konsument ifrågasätter jag detta utelämnande information.

Villkoren hos CDON. bristfällig.

Häls
A-B
Svar på nedan svar:

C.C. ”Vilket enligt mina beräkningar är knappt 6km från din adress”. Och du menar med det, att du bär den efter dina förutsättningar och
Räknar efter att du har transport medel och inte andras kostnader per km för hem körning……TAXI.

(Taxi, Framkörning 75:-, sträcka 3 x 6km = 1.8mil + vänte tider, köer, taxa 500-600:-)

Inte ovanligt att man tittar på sig själv och bedömer att det är lika för andra!
A-B

28. Juni 2024

Hej Anders,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Jag beklagar om du tycker att informationen som framkommer gällande vilken leveranspartner vi använder om man beställer ifrån oss via CDON är bristfällig. Jag har tagit detta vidare med dem som är ansvariga och min förhoppning är att det ska bli tydligare i framtiden.

Det är självklart olyckligt att försändelsen är på väg till ett ombud som ligger 6km från dig.

Då vi redan är i kontakt per e-mail hoppas jag att vi kan finna någon lösning som passar dig.

Utlovar leverans inom 4-6 dgr

Utlovar leverans inom 4-6 dgr. Efter 5 dgr är inte ens orden skickad. Och ingen svarar hos ”kundtjänst”
Varning-rekommenderas inte

20. Juni 2024

Hej Jessica,

Tack för ditt omdöme.

Jag vill börja med att beklaga att din order inte kunde skickas ut i tid. Dessvärre var det storleken på produkten som ställde till det i detta fallet och det är självklart något vi får se över i framtiden.

Däremot kan jag se att vi har svarat alla dina hänvändelser inom 24 timmar. Då du skickat flera hänvändelser i olika konversationer har vi däremot slagit ihop dem för att kunna svara på alla dina frågor samtidigt.

När du bad oss annullera din beställning så ordnade vi detta direkt.

Björn

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

E-ville toimitti nopsakasti joitakin…

E-ville toimitti nopsakasti joitakin härveleitä.

SITTEN: Yhden tuotepalautuksen massit ei kuitenkaan tullut takas toistuvista pyynnöistä huolimatta. Asiakaspalvelu vaan valitti virheistä rahan palauttamisessa, aikaa meni toista kuukautta. Useamman kerran käytiin tää keskustelu. Kun aloin uhkailla, tuli rahat tilille. Noin satkusta oli kyse.

VAROKAA TÄTÄ! Ehkä ne ei aiokaan palauttaa massia takas, vaan pitää niitä tilillä niin kauan kun mahdollista. Vähän sellanen fiilis jäi kyteen.

30. April 2024

Beställde en Tv

Beställde en Tv. Läste recensioner först efter jag gjort min beställning. Blev då väldigt orolig då flera recensioner inte var bra. Men det hade jag inte behövt vara. Allt gick jätte smidigt och min mamma är jätte glad över sin nya Tv. Superbra pris också.

1. Juni 2024

Antwort von e-ville

Tack för ditt fina omdöme och vad kul att du är nöjd!

Björn e-Ville.com

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställ absolut inte från denna sida

Beställ absolut inte från denna sida. Köpte en elbil till min som som efter mindre än två veckor så separerade två däck. Enligt supporten så har det skett pga att han har kört bilen på gräs ibland vilket är helt orimligt.

Supporten får man jaga för att få svar från

Skulle aldrig rekommendera någon att handla från dom här. KÖP INTE FRÅN DOM!!!

2. Mai 2024

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar att du inte blev nöjd med resultatet från din kontakt med oss.

Vi besvarade alla dina hänvändelser inom 48 timmar. Anledningen till att det tog längre tid än vanligt var för att vi väntade besked från tillverkaren.

Enligt instruktionerna för produkten så ska bilen endast köras på platta och hårda underlag vilket gräs inte är. Är gräset dessutom blött så finns det stora risker för att skador uppkommer.

Vi tog ärendet vidare med tillverkaren för att se om vi kunde få igenom skadorna som ett garantiärende men fick tyvärr ett negativt svar.

Garantin omfattar originella fel på produkten som funnits där innan köpet har gjorts.

Jag kommer kolla vidare i ärendet och återkopplar till dig direkt om vi kan hitta någon annan typ av lösning.

Björn, e-Ville.com

Bra service

Har köpt en Samsung Qled 65 och fick den snabbt och utan problem. Den var också några tusenlappar billigare än på andra ställen.

16. April 2024

Antwort von e-ville

Tack för ditt fina omdöme och vad kul att du är nöjd!

Björn e-Ville.com

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr