Zeer Betrouwbaar Site en Goede Service…
Zeer Betrouwbaar Site en Goede Service en Snelle Levering.
De plek voor alle cadeaukaarten die je kan gebruiken op je Playstation, Xbox of Nintendo.
Niederlande
Zeer Betrouwbaar Site en Goede Service en Snelle Levering.
Codes werkten niet en na aanvraag tot terug betaling krijg ik geen antwoord meer

Antwort von Easykaart
Snel geleverd en heel goedkoop alle tegoed kaarten voor gaming eshops, emails van personeel mogen vriendelijker maar de site zelf is tip top in orde! Echt heel goedkoop hier en heb het al aan meerdere vrienden aangeraden
Gister een code gekocht en deze was niet werkend. Mailtje gestuurd en met 24 uur de juiste code gekregen. Super service. (Ik had voor dit foutje al 2 keer eerder besteld en had dan ook niks anders verwacht)
Ik was scepitsch maar al mijn bestellingen worden vrijwel direct geleverd. Mijn Go-To site nu voor PSN/Nintendo tegoed!
Snelle service, scherpe prijzen en de klantvriendelijkheid is verbazingwekkend goed na een probleempje met een code. Probleem werd binnen een uur opgelost & 1 ding is zeker; alle codes die ik koop gaan via deze website!
Geweldige service
Snel geleverd en snelle oplossingen voor problemen.
Kort om top
Goede en snelle levering voor een goedkope prijs!
Snel geleverd en de code werkt meteen. Duidelijke en eenvoudige instructies om de code geactiveerd te krijgen. Ik bestel hier vaak mijn code en nog nooit problemen gehad.
Product besteld en gelijk per email geleverd. Top service en betrouwbaar!
recent een aantal ps kaarten gekocht met een goeie korting en binnen 1 minuut op de mail top site !
Top service geen slechte punten op te noemen
Gister nog een bestelling gedaan, zo simpel en snel geleverd. Zeker een aanrader!
Recent een PSN kaart gekocht met een flinke korting, meteen binnen in de mail. Super