Eclipsbrillen Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In 1 woord , een groot k.t bedrijf. Beloofd om op tijd te leveren, maar niks gezien, sterker nu nog steeds geen brillen😡😡er zou contact met ons opgenomen worden, maar niks, noppers, nada, geen con... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische eclipsbrillen én héél snel geleverd. We hebben de verduistering heel goed kunnen ervaren, dankzij de eclipsbrillen. We zaten ook op een mooie locatie 1e rang. Strandtent Habana Beach.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vorige week zondag eclipsbrillen besteld (bestel nr: C000CN75K0) met verwachte levering 12-8. Geen brillen aangekomen , dus eclips niet gezien. Zojuist vaag bericht van Bol.com dat depot is afgebrand... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had gelezen van de (gedeeltelijke) zonsverduistering en op tijd 4 brillen besteld. Makkelijk besteld via de site en de levering perfect op tijd in de brievenbus. Erg mooie foto's kunnen maken door... Mehr ansehen

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

248 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bestellen en ontvangen verliep…

Het bestellen en ontvangen verliep zoals verwacht. Ik heb de zonsverduistering met vrienden bekeken die een andere, goedkopere bril hadden gekocht, dus ik heb kunnen vergelijken. Door hun bril was de kleur van de zon geler en had het een aura. Het beeld door mijn bril was scherper en minder geel. De investering waard wat mij betreft.

12. August 2026

Perfect!

De eclipsbril lag twee dagen later in de brievenbus. Hij deed het perfect. Heb ook met de eclipsbril voor de lens een foto genomen. Ik was er erg blij mee.

26. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit webstite is maar en scam

Dit webstite is maar en scam. Nooit iets hier kopen!

10. August 2026
Eclipsbrillen-Logo

Antwort von Eclipsbrillen

Beste Harm, bedankt dat u uw orderinformatie hebt gedeeld. Echter zie ik daaraan dat u niet bij ons besteld heeft. Zowel op uw naam, e-mailadres of ordernummer kan ik geen bestelling vinden. Heeft u mogelijk besteld bij eclips-brillen.nl ? Wij zijn van eclipsbrillen.nl, zonder streepje. We zouden het op prijs stellen als u uw review naar de juiste pagina verplaatst.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het is erg jammer dat ik de bestelde…

Het is erg jammer dat ik de bestelde eclipsbrillen nooit heb ontvangen. Er was beloofd dat ik ze ruim voor de zonsverduistering binnen zou krijgen.
Maar toen ik het bedrijf meldde dat ze ruim na de zonsverduistering nog steeds niet binnen waren, kreeg ik binnen twee dagen het geld terug gestort. Dus netjes opgelost.

24. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besteld ruim paar weken voor de…

Besteld ruim paar weken voor de eclipse.
Kreeg ineens een mail met terugbetaling reden:gelul

Contact gezocht via whatsapp. Excuses aangeboden voor de omschrijving en zou de brillen ontvangen.

Nooit meer iets gehoord of gezien

1. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionele en vriendelijke afhandeling na uitzonderlijke eclipsdrukte

Tijdens de enorme drukte rondom de eclips heb ik bij Eclipsbrillen.nl een bestelling geplaatst. Door de uitzonderlijk grote vraag zijn de brillen uiteindelijk niet aangekomen, maar ik wil graag benadrukken hoe positief ik ben over de manier waarop dit is opgelost.

Het volledige bedrag is keurig en snel teruggestort, wat ik enorm waardeer. De website werd regelmatig bijgewerkt met nieuwe informatie over de leveringen, en dat vond ik heel prettig — het liet duidelijk zien dat ze actief bezig waren om iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Door die updates ging mijn vertrouwen soms een beetje op en neer en kreeg ik zelfs momenten van wantrouwen

Zodra de hectiek voorbij was, merkte ik meteen hoe professioneel, vriendelijk en zorgvuldig Eclipsbrillen.nl te werk ging. De afhandeling was echt heel netjes: klantgericht, eerlijk en met aandacht voor de situatie. Ze namen hun verantwoordelijkheid en kwamen met een correcte oplossing, en dat geeft mij veel vertrouwen in hun service.

Hoewel de brillen nooit zijn aangekomen, houd ik dankzij hun warme en nette aanpak tóch een zeer positieve indruk over aan deze ervaring. Een bedrijf dat ook in moeilijke omstandigheden zo vriendelijk en correct blijft handelen, verdient wat mij betreft een dikke pluim.

17. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Extra brillen naar de camping

De brillen waren op tijd besteld, maar met de vertraging van DHL was het duidelijk dat ze niet op tijd binnen zouden zijn voor onze vakantie.
Gelukkig werd dit snel opgepakt en opgelost door nog een set naar de camping te sturen.

Hele fijne service. En precies op tijd.

Al zou ik als ik hen was niet meer samenwerken met DHL. Die hebben er echt een potje van gemaakt.

11. August 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima eclips brillen

Prima eclips brillen! Tot aan de 100% waren ze ideaal. Ze kreukelen makkelijk in je broekzak, maar voor die prijs en het materiaal is dat niet zo raar. Ook met kreukels doen ze het nog helemaal goed.

In Spanje gebruikt bij de full eclips en dat was een super ervaring. Fijn dat ze voldoen aan alle veiligheidseisen. Heb daardoor echt zorgeloos kunnen genieten van de ervaring.

Ze passen trouwens door de brievenbus waardoor je niet thuis hoeft te zijn bij de bezorging.

12. August 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr