Köpte en EcoRide Loader 401. Det är verkligen ingen kvalitetscykel. En framaxel på vänster hjul som bröts efter 1 månadscykling så att cykeln föll ihop. Ganska lätt att åtgärda, men fortfarande ett... Mehr ansehen
Var på husbilssemester med våra elcyklar. Jag hade en Ecoride (killen en annan) och upptäcker i Landskrona att ”blippen” och nycklarna är hemma i Stockholm. Såg ni hade butik i Malmö så vi åkte dit... Mehr ansehen
Tack snälla för ett otroligt trevligt bemötande! Hade en dålig start på min leverans av lådcykel men det tog ni igen med råge. Tack till den trevliga killen från ecoride som ringde mig och uppdater... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ecoride i Malmö! Fantastiskt bemötande varje gång. Har de bara möjlighet så hjälper de till direkt och ger verkligen det lilla extra. När den gamla trotjänaren från 2018 (Ecoride Ambassador) blev s... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Ecoride is an innovative company that, since its founding in 2008, has established itself as a leading player in the e-bike market. With roots in Gothenburg and over 150,000 e-bikes sold, we take pride in offering modern transportation solutions that seamlessly combine functionality, style, and safety. Our passion for e-bikes drives us to continually develop products that meet both today’s and tomorrow’s needs. Our latest models set new industry standards with integrated IoT technology and market-leading anti-theft solutions, providing our customers with both peace of mind and complete control over their e-bikes. By combining advanced technology, premium materials, and thoughtful design, we aim to deliver products that not only simplify everyday life but also contribute to smarter, more responsible ways of traveling. With production and development based in Gothenburg and a strong focus on innovation and quality, we continue our journey to deliver the best e-bikes on the market. Whether commuting in the city or exploring the countryside, you can trust that an Ecoride is built to last—and built to move you forward in style.
Terminalvägen 6, 418 79, Göteborg, Schweden
- 0774-10 22 12
- info@ecoride.com
- ecoride.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Behövde hjälp med ny laddare då…
Behövde hjälp med ny laddare då plasthöljet på sladden gått sönder. Får "tyket" och arrogant svar tillbaka när jag kontaktar kundtjänst.

Bästa service och cykel
Har haft Ecoride Ambassadör i många år, cyklar ett par mil dagligen, den fungerar perfekt, stabil och pålitlig. Inga problem att transportera dator och träningsväska mm. Alltid trevligt bemötande av personalen i Göteborg. Bästa!!

Ecoride Ambassador, Göteborg
Har en Ecoride Ambassador, inköpt i Göteborg. Har haft cykeln i ett år nu och vill bara skriva att jag är mycket nöjd, både med cykeln och bemötande i butik och verkstad. Aldrig några problem och är det något så fixar verkstan det snabbt och geschwint. Rekommenderas.

EcoRide Ambassador köp ej
EcoRide Ambassador köp ej. Batterifästet grå sönder mkt lätt och gång på gång. Känt och återkommande problem i cykelverkstäderna.
Byta enkelt men man kan tycka att man ska kunna cykla över en trottoar utan att fästet till batteriet går sönder.
Ang svaret. Jag skrev mitt omdöme 20210628. Er respons är talar sitt tydliga språk.

Lådcykeln… köp ej
Lådcykeln… köp ej! Så dålig konstruktion. Fel på fel och Ecoride skyller bara ifrån sig. Förhalar. Livsfarlig, vi kör ju våra barn i den!!!

Antwort von Ecoride
Snabb service och strålande bemötande
Snabb service och strålande bemötande. Ett fel på en pedal höll på att sabba semestern, men butiken i Malmö fixade det omedelbart och bra. Är grymt nöjd med Ambassador-cykeln och tacksam för ett så bra bemötande och proffsig personal.

Flexer med bakhjulsmotor.
Flexer med bakhjulsmotor var en mycket angenäm bekantskap, prompt och felfritt levererad.

Antwort von Ecoride
Alltid mycket kunnig och väldigt…
Alltid mycket kunnig och väldigt trevlig personal.
Tack

Antwort von Ecoride
Bästa cykel jag har haft på länge.
Bästa cykel jag har haft på länge.
Den rullar 6 dagar i veckan, kört ca 3400 km sedan augusti 2019.
Hade den på års service i Malmö på EcoRide och dom gjorde jobbet perfekt.
Kommer att cykla många kilometer till!

Ett nytt liv till sadel
Jag swischar fram som aldrig förr! Min fina Ecoride Classic är helt fantastisk!

Otroligt nöjd med allt
Otroligt nöjd med allt! Inkl cykel, service, personal och rubbet. 5/5 would köpa again.

Antwort von Ecoride
Supernöjd med min cykel och väldigt…
Supernöjd med min cykel och väldigt trevlig försäljare!

Antwort von Ecoride
BÄSTA service, och BÄSTA cykel !!!
Jag har nu åkt omkring på min nya Ambassador 8 vxl i några veckor. Jag blir glad och nöjd bara jag kommer in i cykelrummet och ser min fina cykel!! Jag har fått ett nytt liv känns det som. Jag swishar omkring i hela Göteborg nu och ser mig omkring. Den är så himla bekväm och lyxig!
Köpet av cykeln var mycket bra och fick världsbäst hjälp av killarna i butiken. Mycket trevliga, och sånt värdesätter jag otroligt mycket. Åker förbi butiken varje dag till jobbet, så det känns tryggt att man bara kan stanna till och fråga något, om man skulle behöva det.
Med vänlig hälsning, och ett stort tack från Ellie.

Antwort von Ecoride
Jag var väldigt skeptisk till elcykel…
Jag var väldigt skeptisk till elcykel överlag innan jag fick min. Jag tyckte det var onödigt och snordyrt. Aldrig sett ett behov ska jag vara ärlig. Jag fick min i present och då är det klart lättare att vara tacksam. Men jag kan säga att dessa 5 månader med min elcykel har varit fantastiska. Jag ÄLSKAR den. Jag vill inte vara utan den en dag och jag rekommenderar alla som tycker om att cykla men hatar motvind - ska skaffa en. Rikard i Malmöbutiken är ju en stjäärna.

Antwort von Ecoride
Ville boka en lådcykel för provcykling…
Ville boka en lådcykel för provcykling och köp. Lovade att ringa så fort dom kom till butik. Har ännu inte hört ett ljud.
Har redan köpt en av lokal återförsäljare. Nöjd med själva produkten

Antwort von Ecoride
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.