Das sagen Bewerter
- Meditationszentrum
- Meditationslehrer
- Wellness-Zentrum
Vom Unternehmen geschrieben
Elin Mathilda är utbildad inom breathwork, energi-healing, PSYCH-K® och är Reiki Master. Med sin mångsidiga bakgrund och livserfarenheter har hon utvecklat ’The BEING Method’ — en transformativt helande metod som hjälper personer att läka det förflutna och frigöra sig själva ifrån sin historia samt aktivera sin egna inre healer. Metoden är anpassad för dig som har en längtan att släppa gammal historia som lever kvar i din kropp. Tankar, känslor, sanningar och beteende som skapats från tidigare händelser i ditt liv som begränsar dig från hur du vill leva och vara just nu. Du har en önskan att leva ett liv med mer tillit till dig själv och livet - i flödet med din intuition, kreativitet och visdom. Du är trött på att pusha och sträva i relationen till dig själv/din familj/din partner/ditt arbete. Du är redo för en rejäl transformation! Välkommen då är The Being Metod den perfekta matchen för dig.
Kontaktinformationen
Chapmansgatan 2, 11236, Stockholm, Schweden
- 0738784448
- hello@elinmathilda.com
- elinmathilda.com
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Mina samtal med Elin har fått mig att…
Mina samtal med Elin har fått mig att se världen med nya ögon, hon har bidragit till så mycket självkännedom, insikter om mina sår och mönster, hjälpt mig att känna en kärlek till mig själv som jag aldrig tidigare känt och hjälpt mig att inse mitt värde vilket jag är evigt tacksam för! Hon gjorde de lätt för mig att våga öppna upp mig då hon gav ifrån sån trygghet, kärlek och värme. Jag har aldrig känt mig så uppfylld efter våra samtal nånsin förut med så mycket kärlek i hela kroppen, resan jag gjort med Elin är något jag kommer ta med mig hela livet och fortsätta bygga på vilket jag är så tacksam för!❤️❤️
The BEING program
I participated on the BEING program during the summer and I had all my healing sessions during one month. I did not really know what to expect before my first healing session even I was familiar with different kind of energy healing techniques before I decided to see Elin. The sessions I had with Elin was the most powerful ones I had ever experienced before so I can definitely recommend her. She is so full of love and it was really easy to talk to her. When I struggled with something, Elin always knew how to say the right words, which was really comforting. There is so many things I could say about the healing sessions but I think this is something everyone just needs to experience before it makes any sense. I loved my healing sessions and I got so much out of them. Elin was such an inspirational person too so it was a pleasure to meet her.
Jag hade en unik upplevelse hos Elin…
Jag hade en unik upplevelse hos Elin som gav mig en ny form av healing. Jag har länge känt blockeringar och haft svårt att komma ner i varv. Under sessionen fick jag möta lilla barnet inom mig och ta till mig av de budskap som kom fram. Elin skapade en trygg och lugn miljö som gjorde att jag kunde komma djupare i mitt undermedvetna. Jag är tacksam för den här upplevelsen och rekommenderar henne varmt till alla som vill gå på djupet med sig själva.
An amazing experience!
An amazing experience! I can highly recommend a session with Elin Mathilda to anyone who wants to work with their own development, trauma release etc.
Previously I have attended Elin Mathildas group sessions at Oh La Moon. They have helped me tremendously in letting go of old ways of thinking about myself and trauma release. This time I tried out an individual session. We focused on my inner child and it was mind blowing. I learnt so much about myself during this session with Elin, and I have felt much lighter and at ease afterwards. So grateful for this, I will definitely come back.
Wellness-day at H&M Studios
I arranged a Wellness-day for my team at H&M Studios with different wellness activities where Elin Mathilda held a Breathwork & Energy Healing session x3 for in total around 90 people in one day. I have met Elin Mathilda many times for single sessions and she is tremendously good but this was something special. She created an environment and healing for so many people in this day, really helping people and opening them up on their individual journeys. It was incredible to see and something me and my team will never forget. I can recommend Elin Mathilda to everyone. She can truely make a big difference and she changes peoples lives. 5 stars is not enough to describe my gratitude and sentiment towards Elin Mathilda.
För mig var det en special upplevelse
För mig var det en special upplevelse, något jag inte har upplevt förut. var alltid skeptisk för healing (min fru anmälande mig), men sessionen var väldigt positiv/avslappnande och har get mig nya insikter samt ett mer positiv tänka.
enormt överraskad!
Elin är en fantastisk healer och har en…
Elin är en fantastisk healer och har en övernaturlig förmåga att ge space och skapa positiv transformation på ett djupgående plan.
Healing 5/5
Träffa Elin har varit en av de lärorikaste erfarenheterna jag varit med om. Hon har gett mig en inre kompass, hjälpt mig genom kriser, och visat mig hur jag är sann och respektfull gentemot mig själv. Jag är obeskrivligt tacksam över hennes insikter.🙏
Trygg, hållande och kraftfull breathwork
Elin är en person som med stor trygghet och kunskap guidar och håller space hela vägen genom en av de mest kraftfulla Breathworks jag varit på. För mig var det en stark upplevelse i att våga vara sårbar och tillåta stagnerade känslor att få flöda fritt. Jag kan varmt rekommendera Elin och kommer definitivt boka tid snart igen.
Fantastiskt
En session hos Elin går inte att beskriva med ord, den måste upplevas. Jag kände mig sedd och lyssnad på av Elin för den jag är och hennes sätt att vara och bemöta mig på var magiskt. Jag rekommenderar alla att testa gå till denna närvarande, varma och otroliga kvinna!
Kände mig så välkommen
Så varm och välkomnande tjej! Hon kan inte bara sina grejer, hon är supertrevlig med! Rekommenderar starkt.
Elin är helt magisk
Elin är helt magisk! Jag kom till Elin med rätt mycket sorg och hade svårt att släppa det förflutna och låta mig vara mitt glada jag. Efter 1,5 timma med Elin så ville jag bara hoppa runt på gatan av energi! Jag vet inte hur hon lyckades men Elin tog fram mitt jag igen som jag inte känt på 3 år. Jag kan inte tacka dig nog! 🙏🏼
En otrolig behandling
En otrolig behandling. Jag gick därifrån omtumlad men lätt. Insikterna som kom till mig med hjälp av Elins ljuva stämma kommer jag bära med mig, alltid.
I honestly couldn’t be more grateful!
I wholeheartedly recommend Elin to anyone seeking self-improvement, enhanced well-being, or a higher quality of life. Words alone cannot capture the profound impact of her sessions – they must be experienced. Elin's unique blend of breathwork and energy healing has been instrumental in my healing journey from trauma, fostering personal growth, and nurturing my intuition. Elin is incredibly kind, knowledgeable, and supportive. She generously imparts invaluable wisdom, providing endless guidance and support. Each session leaves me with a lasting sense of peace that extends for days. I honestly couldn’t be more grateful!
Först och främst Elin är helt otrolig
Först och främst Elin är helt otrolig. En varmare, mer närvarande icke dömande och mer magisk kvinna får du leta efter. Jag har aldrig känt mig så hållen i en session någonsin. Resan jag fick uppleva var både läkande, kraftfull och expansiv på samma gång. Tilliten till Elin och hennes förmåga gjorde att jag kunde ge mig helt hän. Jag önskar så att alla fick ta del av Elins magi. Så så varmt rekommenderar alla att ta en session med henne. 🤍🤍🤍
Magiskt!
Åh. Jag vet inte ens hur jag ska beskriva det. Du måste nästan testa det själv. Elins breathwork är något utöver det vanliga. Det känns som flera år av terapi under en dryg timme. Så många tankar, känslor och händelser hinner komma upp till ytan, saker som man kanske inte ens visste fanns inom en. Har du inte provat, så är det dags nu❤️
Jag hade aldrig testat healing förut…
Jag hade aldrig testat healing förut men Elin är en otroligt varm och inkännande person som fick mig att känna mig trygg med att vara öppen och sårbar. Gick därifrån med ett lugn i hela kroppen och liksom en känsla av att blivit ”rebootad”. Rekommenderar alla att gå till Elin!
Så underbar session
Så underbar session. Läkande och kraftfull. Elin är en mycket professionell och varm människa och utövare som håller en trygg genom processen.
Jag kom till Elin med ett tungt och fullt sinne och trött kropp och gick därifrån med lätta steg och ny energi.
Jag kan rekommendera alla att gå till Elin.
Det här är den bästa healingen jag…
Det här är den bästa healingen jag upplevt i Sverige. Elin är helt fantastisk och hennes röst är magisk. Jag upplevde hur jag transformerades under min session och kunde riktigt känna hur hjärtat öppnades. Helt underbart och kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för den här upplevelsen.
WOW - vilken upplevelse!
WOW! Har faktiskt svårt att sätta ord på den här sessionen med Elin. Jag gick igenom en djup frigörelse i mig själv. Den var som att jag fick komma åt de delar i mig som jag tidigare inte gjort, släppa på rädslor och oro för att komma till en euforisk plats i mig själv - verkligen magi! För mig var det en av dem djupaste healing-sessionerna jag varit på - och jag har testat så mycket! Kan verkligen rekommendera Elins sessioner till alla <3
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.