Mina samtal med Elin har fått mig att se världen med nya ögon, hon har bidragit till så mycket självkännedom, insikter om mina sår och mönster, hjälpt mig att känna en kärlek till mig själv som jag al... Mehr ansehen
Jag hade en unik upplevelse hos Elin som gav mig en ny form av healing. Jag har länge känt blockeringar och haft svårt att komma ner i varv. Under sessionen fick jag möta lilla barnet inom mig och ta... Mehr ansehen
Först och främst Elin är helt otrolig. En varmare, mer närvarande icke dömande och mer magisk kvinna får du leta efter. Jag har aldrig känt mig så hållen i en session någonsin. Resan jag fick uppleva... Mehr ansehen
WOW! Har faktiskt svårt att sätta ord på den här sessionen med Elin. Jag gick igenom en djup frigörelse i mig själv. Den var som att jag fick komma åt de delar i mig som jag tidigare inte gjort, släpp... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Wellness-Programm
- Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
- Meditationszentrum
- Meditationslehrer
- Wellness-Zentrum
Vom Unternehmen geschrieben
Elin Mathilda är utbildad inom breathwork, energi-healing, PSYCH-K® och är Reiki Master. Med sin mångsidiga bakgrund och livserfarenheter har hon utvecklat ’The BEING Method’ — en transformativt helande metod som hjälper personer att läka det förflutna och frigöra sig själva ifrån sin historia samt aktivera sin egna inre healer. Metoden är anpassad för dig som har en längtan att släppa gammal historia som lever kvar i din kropp. Tankar, känslor, sanningar och beteende som skapats från tidigare händelser i ditt liv som begränsar dig från hur du vill leva och vara just nu. Du har en önskan att leva ett liv med mer tillit till dig själv och livet - i flödet med din intuition, kreativitet och visdom. Du är trött på att pusha och sträva i relationen till dig själv/din familj/din partner/ditt arbete. Du är redo för en rejäl transformation! Välkommen då är The Being Metod den perfekta matchen för dig.
Chapmansgatan 2, 11236, Stockholm, Schweden
- 0738784448
- hello@elinmathilda.com
- elinmathilda.com
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Helt otroligt och fantastiskt
Helt otroligt och fantastiskt! Elin har förändrat mitt liv.
Elin är ren MAGI!
Elin fick mig att känna mig så trygg under en session och det är fantastiskt att bara få landa i hennes närvaro. Hennes healingförmåga och hennes breathworksessions kommer alltid vara en vändpunkt för mig där jag fick chans att blomma ut och aktivera min inre healer!
En kraftfull, frigörande och häftig upplevelse!
Breathwork med Elin är en kraftfull, frigörande och häftig upplevelse! Hennes totala närvaro och lugn bjuder in till en grundande känsla, en känsla av att vara hållen i trygghet. Det är som att kliva in i en oas där tankarna får vila - istället är det fokus på andningen. Under Elins sessioner guidas man till att gradvis fördjupa relationen med sig själv, sin kropp och andetag, samtidigt som man kommer i kontakt med känslor och spänningar som lagrats i kroppen. Rekommenderas!
WOW! Jag är mållös över det skifte Elin guidat mig till! 💜🙏🏻
Jag har varit på flertalet sessions med Elin och WOW, det finns ingen jag skulle rekommendera mer än henne 💖✨ Den ljusa energi hon sprider och det ödmjuka, trygga, tillåtande och öppensinnade space hon skapar både innan, under och efter sina sessions är obeskrivligt! Den transformation och guidning jag fått av henne är jag djupt tacksam för och sättet hon möter, håller space och sprider sin healing och kunskap på är verkligen unik 💕 Elin har hjälpt mig att växa, möta mina rädslor och övervinna dem med en divine goddess energy som jag sällan upplevt!
Kan tilläggas att jag själv jobbar med liknande energier och tar stor inspiration av Elin 💜
En fem plus-upplevelse!fem
Man bemöttes med en otroligt fin energi, Elin var fantastisk på att guida en genom breathworken och man mådde som en ny människa efteråt!
En alldeles magisk upplevelse!
Jag har gått till Elin i flera år och hon har gett mig så mycket vägledning, läkning och kärlek. Med sin otroliga närvaro och värme, tillsammans med klarsynthet och fantastiska gåva att förstå energi, hjälper hon människor att komma närmre sig själva. Med hjälp av Elin har jag kunnat komma i kontakt med djupet av mig själv och har därmed förstått mig själv på ett helt nytt sätt. Det har hjälpt mig att både släppa taget om smärta jag burit på, och också att bli modigare med saker jag längtar efter och att se mer kärlek i mitt liv. Jag är så oändligt tacksam för den service Elin erbjuder och kan ge mina djupaste rekommendationer att gå till henne. Magi väntar!
Som balsam för själen
Att gå på breathwork & energihealing med Elin är som balsam för själen. Så oerhört kraftfullt och Elin vägleder med såväl visdom som hjärta, oavsett om man är nybörjare eller mer erfaren. Är så tacksam för att jag hittat Elin och hennes underbara klasser!
Magisk upplevelse på alla sätt.
Jag har varit på Elin Mathildas Breathwork som är helt magiska. Det var en upplevelse som verkligen var utöver det vanliga. Den energi som frigörs i rummet med Elin är helt fantastisk, och jag kom därifrån både avslappnad och fylld med energi. Rekommenderar varmt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.