EnergiX Bewertungen 512

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Høflig og behagelige samtaler. Overgangen til EnergiX er gået uden problemer. Den første regning som jeg har fået er væsentligt lavere end tidligere regninger Meget tilfreds indtil videre

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bliver ringet op af en af deres sælgere - samtalen går fantastisk - jeg kunne rent faktisk spare penge, så fedt! - har absolut ingen problemer haft, dog vil jeg sige at jeg havde den mest fantas... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en god oplevelse med at flytte til energiX som stod for det hele inkl. opsigelse af tidligere leverandør.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej hvordan kan man kalde sig et ordentligt energiselvskabet når man som kunne kun har været medlem en dag så få man rykker og deres telefoner virker heller ikke når der er åbent og de kan ikke huske... Mehr ansehen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

512 Bewertungen

1 Stern

Hat 8 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sag F13272: Gentagne fejl i administrationen vedrørende min demente mor – og forsøg på at fjerne saglig kritik

Denne anmeldelse er en genindsendt version af en tidligere anmeldelse, som EnergiX valgte at rapportere til Trustpilot som "ærekrænkende". Trustpilot valgte på den baggrund at fjerne den. Jeg fastholder, at den oprindelige anmeldelse var baseret på dokumenterbare hændelser og EnergiX' egne skriftlige indrømmelser og jeg har derfor valgt at genindsende den i en mere afdæmpet form, der udelukkende beskriver faktuelle forhold.

Baggrund – første runde i 2025:
Sagen er desværre "anden runde". I 2025 blev min mor, der lider af Alzheimers demens, uventet registreret som kunde hos EnergiX, og der blev trukket store beløb via hendes bank. Efter en længere proces blev det dengang aftalt, at hun skulle blokeres i EnergiX' systemer, så hun ikke fremover kunne kontaktes, oprettes som kunde eller opkræves.

Anden runde – sag F13272:
På trods af denne historik og klare aftale skete følgende:

• EnergiX bekræftede skriftligt i december 2025, at hendes aftale var annulleret og at saldoen var 0,00 kr.
• Efter denne skriftlige bekræftelse modtog min mor alligevel nye opkrævninger og rykkere direkte til hendes mobil som SMS.
• Fejlen blev først rettet, da jeg som pårørende igen dokumenterede, at kontoen var i nul og at hun slet ikke måtte kontaktes.

EnergiX har i deres eget svar og i dialog med mig bekræftet, at:
• Aftalen var annulleret og beløbet krediteret.
• De efterfølgende opkrævninger og rykkere skyldtes en fejl i deres egne interne systemer.

Min mor er ude af stand til at overskue en elaftale eller rykkergebyrer. Når et firma er informeret om demens og har lovet at blokere for kontakt, bør interne systemfejl ikke føre til nye betalingskrav mod en sårbar borger.

Det bekymrer mig særligt, at EnergiX' reaktion på min første anmeldelse var at få den fjernet fra Trustpilot, frem for at forholde sig åbent til et forløb, som de selv har erkendt indeholdt fejl. Jeg mener, at saglig og dokumenteret forbrugerkritik bør kunne stå frem på en platform som Trustpilot, netop for at beskytte andre forbrugere.

Jeg har derfor valgt at indbringe sagen for Forbrugerombudsmanden, Ankenævnet på Energiområdet og Datatilsynet. Dette sker ikke som en trussel mod EnergiX, men som en principiel handling for at sikre, at andre ældre borgere som måske ikke har pårørende til at gribe ind – bliver beskyttet mod lignende administrative fejl og uberettigede opkrævninger.

Hvis man tager sig tid til at læse de mange 1 stjerners anmeldelser af Energix på Trustpilot, bekræftes man desværre i, at eksemplet med min demens syge mor ikke er et enestående tilfælde.

Min anmeldelse er i sin helhed baseret på skriftlig dokumentation og EnergiX' egne indrømmelser.

13. März 2026

Hej,

Tak for din grundige anmeldelse.

Først og fremmest vil vi gerne sige, at vi tager den her type sager meget alvorligt.

Det er helt korrekt, at der i forløbet er sket fejl fra vores side i forbindelse med håndteringen af aftalen og den efterfølgende kommunikation. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, og det beklager vi.

Vi kan også godt forstå din bekymring i forhold til, at din mor ikke skal kontaktes eller oprettes igen, og det er noget, vi har fuld fokus på at sikre fremadrettet.

Når det er sagt, har vi allerede været i dialog med dig omkring sagen og fået rettet op på de konkrete forhold, herunder annullering og saldo. Vi gennemgår altid vores interne processer for at undgå, at lignende situationer opstår igen - Vi kan altid blive bedre.

Hvis der fortsat er noget, du ønsker gennemgået eller fulgt op på, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan sikre, at alt er håndteret korrekt.

Lasse
EnergiX Kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skideballe af medarbejder til energi X

Jeg er desværre blevet ringet op af en medarbejder, som gav mig en kæmpe skideballe, fordi jeg havde opsagt mit abonnement.
Jeg blev så overrasket over denne måde at blive behandlet på og så pludselig begynder han at snakke om at han kan ordne mit abonnement til noget andet, hvor han så laver en aftale med mig om at det skal stoppe den 1. juni hvorefter jeg får en ordre send med mail hvor der står mit abonnement først holder den 1. november. Så jeg er på ny til at beholde et abonnement i efterfølgende seks måneder.
Jeg har så valgt at bruge min 14 dages returret dagen efter fordi jeg forskrækket over at en af deres medarbejder kunne tale sådan til en kunde.

11. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil stærkt fraråde dette elselskab

Jeg vil stærkt fraråde dette elselskab. De holder ikke hvad de lover og sender de forkerte regninger. Og de vil ikke erkende deres egne fejl. Det har ikke været andet end en gang stor hovedpine at skifte over til EnergiX. Værste Kundeservice jeg har oplevet i meget lang tid 👎🏻👎🏻👎🏻

10. März 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse - og meget ærgerligt at høre, at du har haft den oplevelse.

Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, hverken i forhold til regninger eller kundeservice. Hvis der er sket fejl, er det selvfølgelig noget, vi skal tage ansvar for og få rettet op på.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på din sag og sikre, at alt er korrekt, og at du får en løsning, der giver mening.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få det gennemgået ordentligt.

Lasse
EnergiX Kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu er det over 3 mdr siden vi skulle…

Nu er det over 3 mdr siden vi skulle have haft vores penge 2981kr retur.
Når man ringer og endelig kommer igennem får man en sludder for en sladder og lovning om at pengene kommer en af de nærmeste dage men det sker bare ikke.
Vores abonnement havde ingen bindings periode hvilket stod i vores kontrakt og da jeg en af gangene siger dette bliver jeg kaldt en løgner.
Jeg har som sagt ringet og skrevet mange gang men lige lidt hjælper det.
Herunder er et af brevene jeg har sent:

Hvem skriver min de 5* anmeldelser for det kan ikke være kunderne

Hejsa håber i kan hjælpe
Vi har en kort overgang (ca.14dage)haft en strømudbyder der hedder Energix APS
Vi indbetalte via betalingsservice 4181,46kr
Vi fik et meget bedre tilbud og opsagde herefter vores abonnement (uden opsigelse) og dette har energi anerkendt og sagt at vi skal have 2981,92kr retur.har fået en opgørelse men ingen penge
Vi har nu 19/2 og vi har stadig ikke modtaget nogen penge trods gentagne henvendelser til firmaet. Energix siger at pengene er sendt og at det er banken og betalings service der er langsomme og at der kan gå 4-6 uger før pengene er tilbage på kontoen - kan det virkelig passe????
Vores kundenummer hos Energix er K1144100
Aftalenummer er 023217389
Marianne Okholm
Har kontaktet bank, nets og betalingsservice og de har tjekket at der ikke er kommet penge retur.
HVAD BILDER I JER I N D😡

2. März 2026

Hej Marianne,

Vores system sørger normalt automatisk for, at kunder får deres tilgodehavende tilbagebetalt, når en aftale afsluttes. I dit tilfælde er den proces desværre ikke blevet gennemført korrekt i systemet. Derfor har vi efterfølgende sørget for at lave overførslen manuelt d 4. marts.

Det har desværre taget alt for lang tid, og det beklager vi mange gange.

Vi kan godt forstå din frustration, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

EnergiX

CikaneOpkald

Opkald, ingen interesse,,, det kunne han ikke forstå, jeg lagde på…
Nyt opkald fra nyt nummer, stadig ingen interesse, og lagde på..
Nyt opkald fra endnu et nyt nummer, han lagde selv på.
Det er åbenbart en sælger der ikke forstår en brik…
Grov chikane !!!
Næste gang der bliver ringet fra dette energiselskab, kommer der en hyletone i vedkommendes øre, dette sætter sig som tinitus i lang tid

2. März 2026

Hej Bjarke,

Jeg kan desværre ikke finde en person med dit navn i vores system, og derfor har jeg ikke umiddelbart kunnet finde en sag, der relaterer sig til det, du beskriver.

Er du sikker på, at det var en af vores sælgere, der ringede til dig?

Vores system er sat op sådan, at hvis en person siger nej tak, bliver nummeret automatisk fjernet fra ringelisten, så man ikke bliver kontaktet igen. Det du beskriver, er derfor ikke noget, der burde ske hos os.

Hvis du har mulighed for at sende os de telefonnumre, der har ringet til dig, vil vi meget gerne undersøge det nærmere.

EnergiX

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr