Høflig og behagelige samtaler. Overgangen til EnergiX er gået uden problemer. Den første regning som jeg har fået er væsentligt lavere end tidligere regninger Meget tilfreds indtil videre
Jeg bliver ringet op af en af deres sælgere - samtalen går fantastisk - jeg kunne rent faktisk spare penge, så fedt! - har absolut ingen problemer haft, dog vil jeg sige at jeg havde den mest fantas... Mehr ansehen
Det var en god oplevelse med at flytte til energiX som stod for det hele inkl. opsigelse af tidligere leverandør.
Hej hvordan kan man kalde sig et ordentligt energiselvskabet når man som kunne kun har været medlem en dag så få man rykker og deres telefoner virker heller ikke når der er åbent og de kan ikke huske... Mehr ansehen
Hat 8 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Sag F13272: Gentagne fejl i administrationen vedrørende min demente mor – og forsøg på at fjerne saglig kritik
Denne anmeldelse er en genindsendt version af en tidligere anmeldelse, som EnergiX valgte at rapportere til Trustpilot som "ærekrænkende". Trustpilot valgte på den baggrund at fjerne den. Jeg fastholder, at den oprindelige anmeldelse var baseret på dokumenterbare hændelser og EnergiX' egne skriftlige indrømmelser og jeg har derfor valgt at genindsende den i en mere afdæmpet form, der udelukkende beskriver faktuelle forhold.
Baggrund – første runde i 2025:
Sagen er desværre "anden runde". I 2025 blev min mor, der lider af Alzheimers demens, uventet registreret som kunde hos EnergiX, og der blev trukket store beløb via hendes bank. Efter en længere proces blev det dengang aftalt, at hun skulle blokeres i EnergiX' systemer, så hun ikke fremover kunne kontaktes, oprettes som kunde eller opkræves.
Anden runde – sag F13272:
På trods af denne historik og klare aftale skete følgende:
• EnergiX bekræftede skriftligt i december 2025, at hendes aftale var annulleret og at saldoen var 0,00 kr.
• Efter denne skriftlige bekræftelse modtog min mor alligevel nye opkrævninger og rykkere direkte til hendes mobil som SMS.
• Fejlen blev først rettet, da jeg som pårørende igen dokumenterede, at kontoen var i nul og at hun slet ikke måtte kontaktes.
EnergiX har i deres eget svar og i dialog med mig bekræftet, at:
• Aftalen var annulleret og beløbet krediteret.
• De efterfølgende opkrævninger og rykkere skyldtes en fejl i deres egne interne systemer.
Min mor er ude af stand til at overskue en elaftale eller rykkergebyrer. Når et firma er informeret om demens og har lovet at blokere for kontakt, bør interne systemfejl ikke føre til nye betalingskrav mod en sårbar borger.
Det bekymrer mig særligt, at EnergiX' reaktion på min første anmeldelse var at få den fjernet fra Trustpilot, frem for at forholde sig åbent til et forløb, som de selv har erkendt indeholdt fejl. Jeg mener, at saglig og dokumenteret forbrugerkritik bør kunne stå frem på en platform som Trustpilot, netop for at beskytte andre forbrugere.
Jeg har derfor valgt at indbringe sagen for Forbrugerombudsmanden, Ankenævnet på Energiområdet og Datatilsynet. Dette sker ikke som en trussel mod EnergiX, men som en principiel handling for at sikre, at andre ældre borgere som måske ikke har pårørende til at gribe ind – bliver beskyttet mod lignende administrative fejl og uberettigede opkrævninger.
Hvis man tager sig tid til at læse de mange 1 stjerners anmeldelser af Energix på Trustpilot, bekræftes man desværre i, at eksemplet med min demens syge mor ikke er et enestående tilfælde.
Min anmeldelse er i sin helhed baseret på skriftlig dokumentation og EnergiX' egne indrømmelser.

Antwort von EnergiX
Skideballe af medarbejder til energi X
Jeg er desværre blevet ringet op af en medarbejder, som gav mig en kæmpe skideballe, fordi jeg havde opsagt mit abonnement.
Jeg blev så overrasket over denne måde at blive behandlet på og så pludselig begynder han at snakke om at han kan ordne mit abonnement til noget andet, hvor han så laver en aftale med mig om at det skal stoppe den 1. juni hvorefter jeg får en ordre send med mail hvor der står mit abonnement først holder den 1. november. Så jeg er på ny til at beholde et abonnement i efterfølgende seks måneder.
Jeg har så valgt at bruge min 14 dages returret dagen efter fordi jeg forskrækket over at en af deres medarbejder kunne tale sådan til en kunde.
Jeg har talt med Adam god kundeservice
Jeg vil stærkt fraråde dette elselskab
Jeg vil stærkt fraråde dette elselskab. De holder ikke hvad de lover og sender de forkerte regninger. Og de vil ikke erkende deres egne fejl. Det har ikke været andet end en gang stor hovedpine at skifte over til EnergiX. Værste Kundeservice jeg har oplevet i meget lang tid 👎🏻👎🏻👎🏻

Talt med Adam
Jeg har lige talt med Adam og alt var i…
Jeg har lige talt med Adam og alt var i den skønneste orden. Skønt!!!
Talt med Adam og var glad for hans positive behandling!
Fik en god saglig behandling af Adam👌
Alt OK har snakket med Adam
Nu er det over 3 mdr siden vi skulle…
Nu er det over 3 mdr siden vi skulle have haft vores penge 2981kr retur.
Når man ringer og endelig kommer igennem får man en sludder for en sladder og lovning om at pengene kommer en af de nærmeste dage men det sker bare ikke.
Vores abonnement havde ingen bindings periode hvilket stod i vores kontrakt og da jeg en af gangene siger dette bliver jeg kaldt en løgner.
Jeg har som sagt ringet og skrevet mange gang men lige lidt hjælper det.
Herunder er et af brevene jeg har sent:
Hvem skriver min de 5* anmeldelser for det kan ikke være kunderne
Hejsa håber i kan hjælpe
Vi har en kort overgang (ca.14dage)haft en strømudbyder der hedder Energix APS
Vi indbetalte via betalingsservice 4181,46kr
Vi fik et meget bedre tilbud og opsagde herefter vores abonnement (uden opsigelse) og dette har energi anerkendt og sagt at vi skal have 2981,92kr retur.har fået en opgørelse men ingen penge
Vi har nu 19/2 og vi har stadig ikke modtaget nogen penge trods gentagne henvendelser til firmaet. Energix siger at pengene er sendt og at det er banken og betalings service der er langsomme og at der kan gå 4-6 uger før pengene er tilbage på kontoen - kan det virkelig passe????
Vores kundenummer hos Energix er K1144100
Aftalenummer er 023217389
Marianne Okholm
Har kontaktet bank, nets og betalingsservice og de har tjekket at der ikke er kommet penge retur.
HVAD BILDER I JER I N D😡

Præcis og grundig.
Synes rigtig godt om energi X
Jeg har haft en rigtig god oplevelse og blev godt modtaget vend dem
Jeg har lige talt med Ulrikke suber sød…
Jeg har lige talt med Ulrikke suber sød og var Go til at jeg forstår hvad det drejer sig om en rigtig dejlig solskinsdag til dig og firmaet hilsen Eilif 🇩🇰👍
I gør det godt og nemt for mig det kan…
I gør det godt og nemt for mig det kan jeg godt li
Jeg fik så god hjælp fra ulrikke fra…
Jeg fik så god hjælp fra ulrikke fra kunderservice!! tusinde tak for god service!
Det er et ok selskab
Flinke medarbejder
CikaneOpkald
Opkald, ingen interesse,,, det kunne han ikke forstå, jeg lagde på…
Nyt opkald fra nyt nummer, stadig ingen interesse, og lagde på..
Nyt opkald fra endnu et nyt nummer, han lagde selv på.
Det er åbenbart en sælger der ikke forstår en brik…
Grov chikane !!!
Næste gang der bliver ringet fra dette energiselskab, kommer der en hyletone i vedkommendes øre, dette sætter sig som tinitus i lang tid

Antwort von EnergiX
Vi er nye i foretaget så det har jeg…
Vi er nye i foretaget så det har jeg ingen mening om endnu
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.