Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

To jest tragedia i przez tą stronę straciłem mnóstwo czasu i nerwów. Nie dość, że uzbieranie kwoty do wypłaty 50zl zajęło prawie pół roku to teraz kolejne 45 dni trzeba czekać na wypłatę.. mija już 30... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Epanel jest portal innowacyjny, pomysłowy, na czasie, nowoczesny oraz łatwy w nawigacji. Ankiety dostępne na stronie internetowej firmy Epanel są zawsze bardzo interesujące. Można tu miło spędzić czas... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ankiet takich co wchodzą jest coraz mniej... Ale to by nie było nawet problemem gdyby ten portal jako jedyny w Polsce nie wymyślił sobie, że wypełnianie ankiet to jest normalna PRACA ZAROBKOWA i źródł... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo ciekawy i przede wszystkim w pełni wypłacalny panel z ankietami. Ankiet jest całkiem sporo, na różne i ciekawe tematy. Plusem jest to, że są praktycznie codziennie. Jestem już jakiś czas na tym... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Warty polecenia

Ankiety są ciekawe. Nie ma problemów z wypłatami, obsługa klienta odpowiada na pytania i stara się szybko rozwiązać sprawę. Średnio raz na trzy miesiące wypłacam pieniądze, ankieta są krótkie przyjemne. Prawie nigdy nie występują problemy z ankietami lub z późnym odrzuceniem z ankiety.

15. Februar 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jasne zasady działania

Jeden z niewielu paneli, gdzie przelicznik jest jasny, 1pkt=1zł. Nie ma nagród, które można kupić za grosze na zagranicznych stronach. Ankiety są w takiej samej częstotliwości, co na innych panelach i po przeliczeniu tyle samo płatne.

16. Februar 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

W miarę ok

Ankiety przychodzą dość często, ale są słabo płatne. Dość skomplikowany proces wypłaty nagrody.

7. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oszuści na wypłatę czeka się bardzo…

Oszuści na wypłatę czeka się bardzo długo. Kontakt jest bardzo utrudniony. Omijać ten panel szerokim łukiem. Mam nadzieje ze nikt inny nie da się babrać tak jak ja. Wypełnianie formularza wypłaty pi kilka razy. Pisze wiadomość brak odpowiedzi. Jak już przyjdzie to ze moje wypłata jest realizowana. Co jest kłamstwem. Polecam zgłaszać sprawę w odpowiednich organach ścigania. To jest skandal w biały dzień.

17. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Z serwisu epanel korzystalam od ponad 2…

Z serwisu epanel korzystalam od ponad 2 lat, w tym raz zablokowali mi konto z sumą punktów 47,5, bo niby coś źle wypełniłam. Po kolejnych miesiącach ciułania punktów przy wypelnianiu formularza PIT wywaliło mi błąd i wszelkie próby kontaktu z tym śmiesznym panelem były bezskuteczne. Usunęłam konto i innym też polecam nie tracić czasu, jest pełno lepszych serwisów polskich i zagranicznych niż to gó***.

10. Juli 2023

Wypłaty brak

Wypłaty brak. Odpowiedzi brak.Po około 50 dniach (3-4 dni po wysłaniu wiadomości) otrzymałem odpowiedź iż nie wypełniłem formularza. Dostalem link do wypełnienia formularza.Także razem 3 miesiące na czekanie. Nie ma co wypełniać wniosku w ich aplikacji bo tak jakby wgl nie nic nie zrobić.

10. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oceny mowia same za siebie

Oceny mowia same za siebie, mało ankiet, a gdy już zaczniesz wypełniać to przy końcu wywala. Panel również blokuje konta, bo ich niesamowity nowy BOT twierdzi że wypełniamy nie uczciwie, a byłem u nich ładnych kilka lat.....Jak najbardziej odradzam.

1. Juli 2023

Wielkie rozczarowanie!!

Wielkie rozczarowanie!!! A zapowiadało się tak obiecująco!
Chętnie korzystałam z EPanel od ponad 23 miesięcy. Czytałam treść pytań, wyłapywałam PYTANIA KONTROLNE, bo takie się pojawiają!!! Przez ten czas zleciłam wypłatę środków i rzeczywiście przelewy otrzymywałam. Aż pewnego dnia moje konto zostało zablokowane!!! Myślałam, że to błąd techniczny, długo czekałam na odp. Napisali, że wypełniam nierzetelnie, konto zostało zablokowane. Czuję się z tym fatalnie. Lubiłam ten panel badawczy, czuję się rozczarowana, wykiwana. Bardzo mi przykro z tego powodu. Zarobki nie były wysokie, ale wypełnianie ankiet to jest moje hobby, sprawia mi to przyjemność. Dobrze, że są inne warte uwagi panele badawcze, z których już korzystam od dłuższego czasu.

20. Juni 2023

Problemy z e Panelem

Nie rozumiem. Do tej pory można było powiedzieć, że całkiem nieźle się współpracowało. Było trochę dziwnych sytuacji. Jak się od razu reagowało na informacje o ankiecie do wypełnienia to i tak wyrzucało człowieka z tej ankiety. Odpowiadano jednak na wiadomości. Teraz cisza nie odpowiadają na wiadomości. Do tego nie wypłacają pieniędzy po zdobyciu 50 pkt.

15. Juni 2023

Naciąganie

Zapraszają do ankiety, po czym zbierają dane osobowe i informują, że nie pasuję do ankiety. Od kilku miesięcy nie rozwiązałem żadnej z proponowanych ankiet. Pewnie w ogóle ich nie ma. Chodzi tylko o wyciąganie danych osobowych.

1. April 2023

OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!

OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!! Po uzbieraniu ponad 70 punktów i uczciwego rozwiązania kilkudziesięciu ankiet bez żadnego wyjaśnienia blokują konto i nie odpisują na wiadomości! Spotyka to nagminnie użytkowników, bo spotykałam się z mnóstwem takich sygnałów. Jednak musiałam się przekonać osobiście żeby uwierzyć. Absolutnie nie polecam!!! Strata waszego czasu dla tak nieuczciwego panelu. Jest mnóstwo innych uczciwie działających.

30. März 2023

Złodzieje z epanel.pl

Cały ten panel to jedna wielka ściema. Ludzie uważajcie na oszustów takich jak epanel.pl
Piszę tak gdyż 30.01.2023 zleciłem wypłatę za punkty jednocześnie wypełniając formularz.
Po 48 dniach i pierwszej próbie kontaktu z suportem dostałem informację że „formularz nie wpłynął” i kontakt się urwał. Piszę codziennie z prośbą o wyjaśnienie sytuacji ale nie ma żadnej odpowiedzi. Zostałem oszukany na 51.3zł a teraz mam już uzbierane 34 punkty.
I co mam teraz zrobić ? Zostałem najzwyczajniej okradziony.
Uważajcie na złodziei z epanel.pl

20. März 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wszystko dobrze, dostałem pieniądze. Jedyny minus to to, że dwa razy musiałem wypełniać formularz wypłaty.

15. März 2023

Oszustwo

Miałem konto kilkanaście miesięcy udało mi się uzbierać 115 pkt i co ?
A no to że konto zostało zablokowane ,brak możliwości zalogowania i wypłaty pieniędzy
Napisałem 3 wiadomości i odpowiedzi brak
Przykre ale prawdziwe to jest ich polityka
NIE POLECAM

23. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr