Pakketje is vlot geleverd. Ik was niet tevreden over 1 kledingstuk, maar de retour opties zijn prima en eenvoudig uit te voeren. De kwaliteit van de bikini’s is echt goed. Maatvoering klopt ook g... Mehr ansehen
Website is duidelijk en de artikels komen overeen met de foto. Verzendtijd was sneller dan voorzien, je wordt ook correct ingelicht via de track and trace. Bij de teruggestuurde goederen kreeg ik e... Mehr ansehen
Ik had gestuurd met foto ‘s dat de verpakking gescheurd was en 1 bikini en 1 tasje nat waren met code en allles wat jullie gevraagd hadden dan kreeg ik de producten opnieuw toegestuurd of een korting... Mehr ansehen
Heb nu al meerdere keren (bad)kleding besteld en ben zeer tevreden. Het assortiment is altijd nét even anders dan in de ‘reguliere’ winkels. Levering is altijd dik in orde en de kwaliteit van de produ... Mehr ansehen
Cupshe is een beachwear-merk dat is geïnspireerd op en gemaakt voor de meest levendige, plezierige en onbevreesde vrouwen over de hele wereld. Sinds onze oprichting hebben we een ongelooflijke gemeenschap van vrouwen opgebouwd die vol vertrouwen, comfort en stijl vooruitgaan. Van badpakken tot cover-ups, al onze stukken worden met liefde gemaakt, met patronen, texturen en hoogwaardige stoffen die je moeiteloos van het strand naar de brunch brengen. We zetten ons in om trouw te blijven aan onze roots in onze missie om vrouwen overal te empoweren, zodat ze zich op hun best voelen en eruitzien in stijlvolle, kwalitatieve en betaalbare badkleding.
RM. 2, 3/F., Ruby Commercial Building, 480 Nathan Road, 999077, Kowloon, Hongkong
- customercare@cupshe.com
- eu.cupshe.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super fijne site
Super fijne site
Mooie spullen van goede kwaliteit.
En hele fijne communicatie.
Ik ben fan
Better than expected!
Everything went very well - ordering, delivery and the fit was absolutely perfect, even though it was very cheap
Top!
De kwaliteit van de bikini’s is echt goed. Maatvoering klopt ook goed. Nu al meerdere keren bikini’s besteld en elke keer dik tevreden.
Je vind altijd iets moois!
Je vind altijd iets moois!
De maten vallen redelijk ruim. De eene xl valt ruimer dan de andere. De kwaliteit is ook goed in verhouding met de prijs en de kortingen die ze je aanbieden. Ik bestel zeker terug 😊
Goed
Website is duidelijk en de artikels komen overeen met de foto.
Bij de teruggestuurde goederen kreeg ik een vlotte en snelle terugbetaling.
Prijs-kwaliteit zeker tevreden
Mooie collectie badmode
Duidelijke site, gebruiksvriendelijk. Leuke collectie. Badpak is juist van maat; Past goed
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen. Hiervoor geen compensatie ontvangen en opnieuw bestellen was geen optie omdat het product uitverkocht was.

Antwort von EU Cupshe
Ik had gestuurd met foto ‘s dat de…
Achteraf verteld met mij dat de producten niet meer voorradig zijn en ik niets vergoeding krijg eerste keer dat ik bij jullie bestel dik teleurgesteld

Zeer tevreden
Heb nu al meerdere keren (bad)kleding besteld en ben zeer tevreden. Het assortiment is altijd nét even anders dan in de ‘reguliere’ winkels. Levering is altijd dik in orde en de kwaliteit van de producten is prima.
Leuke site en wat ik niet wilde hebben…
Leuke site en wat ik niet wilde hebben mocht zonder problemen retour
Bestellen gaat prima, bezorging slecht
Bestellen gaat prima, verzend update is ook prima. De bezorging daarintegen is slecht.
Als de deurbel gaat, krijg je niet eens de tijd om op te staan en naar de deur te lopen. De bezorger is dan al verdwenen en het pakketje ligt bij de voordeur.
Dat vind ik slecht. Ik begrijp dat de bezorgers het druk hebben maar 1 minuut kan hij wel wachten,lijkt mij.

Antwort von EU Cupshe
Snelle feedback gegeven en de artikelen…
Snelle feedback gegeven en de artikelen zijn goed aangekomen. De prijs/kwaliteit is goed in verhouding
Ik heb twee badpakken besteld.
Ik heb twee badpakken besteld.
Mooie kwaliteit en kleur.
Goede pasvorm en niet duur.
Bestel zeker nog eens.
Netjes verpakt en goede retournerend
I love Cupshe
I love Cupshe! Delivered just as they managed the expactation. I had a few questions for the customerservice and spoke to Taya. And she helped me SO WELL! Really love this quick en nice solutions. No waiting lines or annoying chatbots, just real human to talk to en to solve the issue. 10 out of 10!!!!!!! <3