Pakketje is vlot geleverd. Ik was niet tevreden over 1 kledingstuk, maar de retour opties zijn prima en eenvoudig uit te voeren. De kwaliteit van de bikini’s is echt goed. Maatvoering klopt ook g... Mehr ansehen
Website is duidelijk en de artikels komen overeen met de foto. Verzendtijd was sneller dan voorzien, je wordt ook correct ingelicht via de track and trace. Bij de teruggestuurde goederen kreeg ik e... Mehr ansehen
Ik had gestuurd met foto ‘s dat de verpakking gescheurd was en 1 bikini en 1 tasje nat waren met code en allles wat jullie gevraagd hadden dan kreeg ik de producten opnieuw toegestuurd of een korting... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heb nu al meerdere keren (bad)kleding besteld en ben zeer tevreden. Het assortiment is altijd nét even anders dan in de ‘reguliere’ winkels. Levering is altijd dik in orde en de kwaliteit van de produ... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Cupshe is een beachwear-merk dat is geïnspireerd op en gemaakt voor de meest levendige, plezierige en onbevreesde vrouwen over de hele wereld. Sinds onze oprichting hebben we een ongelooflijke gemeenschap van vrouwen opgebouwd die vol vertrouwen, comfort en stijl vooruitgaan. Van badpakken tot cover-ups, al onze stukken worden met liefde gemaakt, met patronen, texturen en hoogwaardige stoffen die je moeiteloos van het strand naar de brunch brengen. We zetten ons in om trouw te blijven aan onze roots in onze missie om vrouwen overal te empoweren, zodat ze zich op hun best voelen en eruitzien in stijlvolle, kwalitatieve en betaalbare badkleding.
RM. 2, 3/F., Ruby Commercial Building, 480 Nathan Road, 999077, Kowloon, Hongkong
- customercare@cupshe.com
- eu.cupshe.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Het was netjes binnen de beloofde tijd…
Het was netjes binnen de beloofde tijd geleverd en de producten zijn top!Enige minpunt was dat ik geen orderbevestiging kreeg en dus geen bestelnummer,ik kon dus helaas niet zien waar het pakket was,verder helemaal top!
Very nice swimming set
Very nice swimming set , high quality and beautiful design !!
My return experience for the dress went very smooth and pleased
Zomervibe
Heb bikini, broek, jumpsuit, short, t-shirt...besteld en het zit allemaal heel leuk!! Was voor op vakantie in Lanzaroté, hopelijk krijgen we hier ook nog wat zomer🙏
Prima bedrijf!
Levering netjes
Via mail op de hoogte gehouden
Producten zien er netjes uit en netjes verpakt
Snelle levering en goede prijs
Alles is ok
Alles is ok, veel keuze, goed materiaal, vlugge levering. Het enige minpunt is dat ik 3 maal per dag mails krijg en soms is zelfs de aangegeven korting verschillend. Dus, te veel mails en de kortingen moeten dezelfde dag wel op elkaar afstemmen
Leuke jurk en bikini
Leuke jurk en bikini .
Maat was goed ,eerder bezorgd dan gedacht .
Leuk aanbod (zwem)kleding
Leuk aanbod (zwem)kleding voor een goede prijs. De kwaliteit is goed, snel geleverd en duidelijke communicatie. Maatgeving klopt, kleding zit comfortabel.
Het retourproces is wat omslachtig, maar dat is het enige "negatieve".
Super blij met de bestelling
Super blij met de bestelling, leuke bikini's en op tijd geleverd!
Leuke kleding aan goede prijs
Leuke kleding aan goede prijs
Top bikini's voor fijne prijzen.
Mooie producten
Mooie producten, hele goede klantenservice. reageren snel en zijn erg behulpzaam
Super tevreden
Super tevreden, snelle levering en mooie kwaliteit, zoals op afbeelding is het ook echt!
Alles goed verlopen en snel
One shoulder bikini oranje
Altijd tevreden.Bikini besteld,one shoulder,volgens de foto een hoog broekje,maar dat bleek niet zo te zijn.Broekje vindt ik dus te laag.Ik hou het wel,dan draag ik het wel in de tuin,maar niet aan het strand.
Hele mooie bikini's/badpakken waar ik…
Hele mooie bikini's/badpakken waar ik zelfs van onbekenden al complimenten over heb gekregen. Duurt even voor het in huis is, maar is het wachten waar. Vallen erg mooi en op maat en kleden ook mooi af. Al met al echt zeer tevreden!
Happy costumer
So many different styles and colours make it hard to make a choice. But I'm always happy with whatever I buy. The quality of the swimsuits is excellent and the tummy control makes me happy :)
Snel geleverd en mooie kwaliteit…
Snel geleverd en mooie kwaliteit badkleding. Zit fijn en ziet er leuk uit.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.