Evidensia Djursjukvård Bewertungen 939

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick snabb hjälp och vård när vår hund drabbades av ormbett. Fick remiss från hemkliniken som påbörjat behandling och blev sedan intagna på en gång när vi kom fram. Fick sms från veterinären om status... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Egna tidigare erfarenheter. Det är alltid lika trevligt att besöka er och man känner sig alltid välkommen. Som tur är så är 99% av alla besöken för foderköp eller ren social träning för att avdramati... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Okunnig veterinär. Tittade knappt på djuret ordentligt. Hotade även att anmäla mig utan att ens veta vad som var fel. Katten var avmagrad och pälsen dålig. Visade sig på annan klinik att min katt hade... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade akuttid för min hund och glad att de blev just Valla, toppen veterinär som fick mig att känna mig trygg och gjorde en grundlig undersökning av hans hälta. Kände mig även trygg att han blev kvar... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

När ditt djur behöver vård - hjälper vi till med litet som stort. Din familjemedlem är viktig, därför erbjuder Evidensia Djursjukvård allt från vaccinering till avancerade operationer, utredningar och rehabilitering.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Jätte trevlig och proffsiga

Jätte trevlig och proffsiga, tog väl hand om min/ mina katter och var noga och försiktiga.

20. März 2026

Hej Ida,
Tack så mycket för dina vänliga ord! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår omsorg och att vi kunde ta hand om dina katter på ett noggrant och försiktigt sätt. Vi finns här för dig och dina djur när ni än behöver oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt bra bemötande och proffsig…

Otroligt bra bemötande och proffsig personal. Våran älskade Teddy hade inte kunnat vara i tryggare händer. ☺️

Hej Nadja,
Tack så mycket för dina fina ord! Det värmer verkligen att höra att Teddy är i trygga händer hos oss. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga omsorg och bemötande, och det är fantastiskt att höra att ni är nöjda. Välkommen tillbaka när ni behöver oss- Teddy är alltid välkommen!

Nöjd kund

Har alltid varit nöjd med bemötandet och att katten blir så väl omhändertagen, så även denna gång.

Hej Patrik,
Tack så mycket för dina fina ord! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med vårt bemötande och att katten blir väl omhändertagen. Det betyder mycket för oss att kunna ge bästa möjliga vård varje gång.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag kommer alltid att komma till er när…

Jag kommer alltid att komma till er när det har hänt något eller så ringer jag när jag funderingar

10. April 2026

Hej Andreas,
Tack för ditt förtroende! Det betyder mycket för oss att du känner att du kan vända dig till oss vid behov och att du alltid är välkommen att ringa när du har funderingar. Vi finns här för dig och ditt djur, och ser fram emot att hjälpa till när det behövs!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bemötande och kunskap hos personalen

Hej Gunilla,
Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att du uppskattar bemötandet och personalens kunskap. Vi lägger stor vikt vid att alltid vara professionella, trevliga och välinformerade för att ge bästa möjliga vård till dig och dina djur. Välkommen tillbaka när ni behöver oss!

Egna tidigare erfarenheter

Egna tidigare erfarenheter
Det känns som om personal bryr sig om både mig och mitt djur

Hej Svenerik,
Tack så mycket för din fina feedback! Det värmer verkligen att höra att du känner att personalen bryr sig om både dig och ditt djur, baserat på dina tidigare erfarenheter. Vi strävar alltid efter att ge personlig och omtänksam vård, och det betyder mycket för oss att det märks. Tack för ert förtroende!

Såå bra bemötande

Bra bemötande både på telefonen och när jag varit där med katterna. Samt att de ringer också och kollar hur katten mådde efter operationen. Jag är så nöjd med er.

31. März 2026

Hej Linda,
Tack så mycket för dina värmande ord! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt bemötande både på telefonen och vid besök, samt att vi kan ge den extra omtanke efter operationen. Det betyder mycket för oss att kunna ta hand om dig och dina katter. Välkommen tillbaka när ni behöver oss!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En stor eloge för att ni alltid har ett…

En stor eloge för att ni alltid har ett stort engagemang och gör våra besök uthärdliga.
Charlie och Alice

Hej Linda,
Tack så mycket för er fina elogé! Vi uppskattar verkligen att höra att vårt engagemang gör era besök uthärdligare. Det betyder mycket för oss att kunna hjälpa till och skapa en positiv upplevelse för Charlie och Alice. Välkomna tillbaka när ni behöver oss!

Tillmötesgående personal.

11. April 2026

Hej Carina,
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du tycker att vår personal är tillmötesgående. Det betyder mycket för oss att kunna ge bra service och finnas där när det behövs.

Jour

Jour
Mycket trevligt bemötande, proffesionell personal som verkligen bryr sig om våra djur och deras ägare.

Hej Susanne,
Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt och att vi kan göra skillnad för dig och dina djur. Vi bryr oss verkligen om våra patienter och deras ägare. Välkommen tillbaka vid behov!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt vänlig och proffsig personal.

Otroligt vänlig och proffsig personal.

Hej Vicki,
Tack för din positiva feedback! Det glädjer oss att höra att du tycker vår personal är vänlig och professionell. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Välkommen tillbaka vid behov!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tack för er omtanke i en svår stund

Jag vill rikta ett varmt tack till Evidensia för det fina bemötande jag fick vid avlivningen av min älskade hund Cajsa. Er förståelse, omtanke och professionalism betydde oerhört mycket i en svår stund. Ni skapade ett lugnt och värdigt avslut, och jag är djupt tacksam för hur ni tog hand om både Cajsa och mig.

Hej Karin,
Tack så mycket för dina varma ord. Det betyder mycket för oss att kunna ge dig och Cajsa ett lugnt och värdigt avslut i en svår stund. Vi är glada att vår förståelse, omtanke och professionalism kunde ge dig stöd och tröst. Vår personal finns här för dig, och vi är tacksamma för att du valde oss. Våra varmaste tankar går till er!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionellt bemötande i en svår stund

Hej Smulan,
Tack för din kommentar. Det är verkligen viktigt för oss att kunna erbjuda ett professionellt och omtänksamt bemötande, särskilt i svåra stunder. Vi strävar efter att skapa trygghet och lugn för både djur och ägare i dessa känslosamma ögonblick. Vi är tacksamma för ditt förtroende!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra information om alternativ och om …

Bra information om alternativ och om kostnad, fint avslut för vår hund, tända ljus och tid för ett fint avsked.

Hej Ingela,
Tack för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattade den tydliga informationen om alternativ och kostnader, samt det fina avskedet för er hund med tända ljus och lugn stund. Det betyder mycket för oss att kunna skapa en värdefull och respektfull avslutning. Vi skänker våra varmaste tankar!

Bra djurklinik

Geografi
Känns tryggt och bra service, trevlig personal

Hej Marianne,
Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är glada att du känner dig trygg och nöjd med vår service och att du uppskattar vår trevliga personal. Det är vårt mål att ge bästa möjliga upplevelse.

Trevlig bemötande av personal

Hej Maria,
Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du fått ett trevligt bemötande av vår personal. Det betyder mycket för oss att kunna ge bra service.

Vänligt bemötande

Alltid lika vänligt bemötande. Bra pris på den produkt jag brukar köpa.

Hej Lena,
Tack så mycket för dina fina ord! Det värmer att höra att du alltid blir vänligt bemött och att du är nöjd med priset på den produkt du brukar köpa. Vi strävar efter att ge bästa möjliga service och är glada att du känner dig nöjd. Välkommen åter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket trevlig personal som gav bra…

Mycket trevlig personal som gav bra tips och hade väldigt bra uppmärksamhet för vår hund. Det är mycket viktigt för mig att vår hund har samma veterinär och det fixade de. Veterinären var snäll och tålmodig som det ska vara för djur är mycket viktiga för oss alla.

Antwort von Evidensia Djursjukvård

Tack så mycket för dina fina ord! Det glädjer oss att höra att du uppskattade vår personal och den omsorg vi lade på att ge din hund bra tips och uppmärksamhet. Att skapa en trygg och lugn miljö för djuren är mycket viktigt för oss, och vi är glada att kunna erbjuda den kontinuitet du önskar med samma veterinär. Det betyder mycket för oss att kunna bidra till att både du och din hund känner er trygga och omhändertagna.

Informationskväll avseende första hjälpen

Besökte och deltog i informationskväll avseende första hjälpen avseende hund och katt. Mycket bra och användbar information. Engagerad och kunnig veterinär tillsammans med aktiva åhörare.

Hej Kerstin,
Tack så mycket för din värmande feedback! Det är fantastiskt att höra att informationskvällen om första hjälpen för hund och katt var givande och att du tyckte den var användbar. Vi strävar alltid efter att sprida kunskap och ge engagerad och professionell information till våra djurägare. Din uppskattning betyder mycket för oss, och vi hoppas kunna erbjuda fler värdefulla evenemang i framtiden!

Bästa personalen i världen

Bästa personalen i världen. Höj deras lön!

Hej Marjan,
Tack så mycket för din fantastiska uppskattning! Det värmer verkligen att höra att du är så nöjd med vår personal. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård och bemötande. Dina ord betyder mycket för oss!

Oscar på Evidensia

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr