Jeg har nu fået laser behandling 3…
Jeg har nu fået laser behandling 3 gange under mine arme, og mine armhuler er så glatte. Kæmpe anbefaling og 5 stjerner herfra, både i kvalitet og service 🫶🏻
Efter jeg har prøvet og få fjernet hår på ryggen i en klinik Randers og efter 10 behandlinger og ikk så noget resultat havde jeg opgivet håbet
Men så faldt jeg over Anette på nettet og tænkte at det skulle have en chance mere og efter 3 behandlinger kan jeg allerede se stor hår tab
Så Anette får mine anbefalinger for god service og behandling
Jeg har fået lavet mine læber hos Anette og jeg er simpelthen så glad for resultatet og oplevelsen var simpelthen så professionel, tryg og behagelig! Hun er så dygtig til det hun laver❤️ og hun kan 100% anbefales!!
Jeg får lavet mine læber hos Anette, hun er helt vildt dygtig og super behagelig at komme hos❤️
Jeg har kun positive ting at sige, og kunne aldrig drømme om at få dem lavet andre steder
Anette fra Klinik Fandel er simpelthen en ren mirakelmager! Elsker at komme hos hende og i hendes klinik! Hun er så fantastisk dygtig at det altid er med stort smil på og ren glæde, når jeg har været hos hende og blive frisket op.
Hun er fantastisk sød og professionel og simpelthen alle pengene værd - og jeg kommer aldrig til at komme andre steder end hos hende.
Har fået lavet extensions hos Anette igennem mange år. Har altid været 100% tilfreds med påsætningen, også har hun den bedste kvalitet af hår!
Jeg har også fået lavet botox hos hende en enkelt gang (indtil videre) og jeg er så glad for resultatet!
Varme anbefalinger herfra ❤️
Fantastisk oplevelse, sød og kompetent vejledning / perfekt resultat
Super kompetent behandler, jeg kommer fast hos Anette hver 4. Måned 🙏🏻
Jeg kan varmt anbefale Klinik Fandel v. Anette.
For 7 år siden, før jeg havde kendskab til kosmetiske behandlinger, fik jeg i god tro en behandling ved en uautoriseret behandler - det skulle forestille sig at være filler mod nedadvendte mundvige.
Da jeg for et år siden kom til Anette, blev jeg her oplyst om, at klinikken jeg tidligere havde besøgt faktisk ikke er godkendt af Sundhedsstyrelsen, til at udføre kosmetiske behandlinger! Jeg var i CHOK! Anette viste mig hvordan jeg fremover kan tjekke op på klinikker og behandlere (inde på Sundhedsstyrelsens register over autoriserede behandlere).
Hvad havde jeg egentlig fået puttet i hovedet, og hvad med min sundhed? Og den risiko der har været ved ikke at, hende for 7 år siden ikke have den nødvendige baggrundsviden og uddannelse på området? 7 år efter, burde det jo ikke stadig være der!
Her et år senere, fra da jeg besøgte Anette første gang, er vi i fuld gang med at forsøge at få opløst det ukendte stof, så vi kan rette op på skaderne.
Én ting er helt sikkert: jeg har fået arvæv fra fejlbehandlingen, som har dannet to kugler inde i munden, men ellers tror jeg det er lykkedes Anette, at udbedre skaden.
Tusind tak for dét! Og tak for den top professionelle vejledning. Jeg er i hvert fald blevet meget klogere på området, og vil fremover kun besøge Anette, da hun er uddannet, professionel, godkendt og dygtig til sit arbejde.
Min varmeste anbefaling til Anette, hun er så dygtig.
Jeg fået lavet extentions ved Annette i halvandet år. Anette er mega dygtig og erfaren, hun kan varmt anbefales!
Jeg har både fået lavet extensions og filler, ved Anette ved klinik fandel.
Jeg kan varmt anbefale at få lavet behandlinger, Anette er godt til at fortælle og forklare, og jeg synes altid man går derfra med det flotteste resultat.
Klinik Fandel er et af de bedste og mest behagelige steder i landet at få filler og øvrig forskønnelse af ansigtet.
Ejeren, Anette, går meget op i forstå præcis hvad du ønsker, men er heller ikke bleg for at fortælle hvad der er muligt ud fra fx læbeform.
Det er skønt at komme i en lille hyggelig klinik hvor man bare kan være sig selv og Anette får en til at føle sig meget hjemme og velkommen!
Resultatet er smukt og uden overdrivelse,og priserne er meget fair.
God og professionel behandling. Gør hellere lidt for meget end lidt for lidt, for at sikre bedst mulige resultater.
Sød, meget behagelig og nem at snakke med. Det bliver ikke sidste gang jeg får en behandling ved Anette.
Annette er helt fantastisk dygtig til sit arbejde! Jeg fik lavet en full face behandling med Fillers med Hyaluronsyre, og jeg er simpelthen helt blæst væk over resultatet!
Det ser flot og helt naturligt ud; jeg ser friskere ud og helt uden at det ser kunstigt ud - som er yderst vigtigt for mig!
Hun var ved telefonen efter behandlingen, hvis jeg blev lidt utryg og nervøs, og mens jeg ventede på at det endelige resultat skulle komme. Efter et par dage var resultatet tydeligt at se, og det bliver stadig kun bedre her 16 dage efter. Efter et par uger var der opfølgning på resultatet, hvor det sidste lige bliver rettet til. Hun er simpelthen så super sød, professionel og dygtig til sit arbejde.
De aller bedste anbefalinger herfra ihvertfald!
Og jeg vender helt sikkert tilbage til Klinik Fandel igen!
Fantastik, professionel oplevelse - Anette er super god til sit arbejde - da jeg kommer langvejs fra, lavede vi før-konsultationen over telefon så alle brikkerne kunne falde på plads og jeg kunne få lavet min behandling mens jeg var i Randers på sommerferie.
man går derfra med ro i maven fordi man bliver godt vejledt og får instrukser om hvad man skal/ikke skal, og jeg selv gik derfra med de smukkeste, naturligt udseende læber, præcis som jeg ønskede mig.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.