Super god oplevelse hele vejen igennem. De var utrolig fleksible både med levering og afhentning og meget hjælpsomme under hele forløbet. Man kunne altid spørge, hvis der var noget, og de hjalp også m... Mehr ansehen
Vi har netop lejet borde og bænke hos Festivio. Kristian var god i kontakten hele vejen igennem processen, og lod os endda få nogle dage forinden og efterfølgende til at sætte op og pille ned. Meget f... Mehr ansehen
Festivo leverede telt til vores bryllupsfesr i haven - de satte op, og pillede ned. Service til UG, teltet sat op i god tid, så der kunne gøres klar til festlighederne 😊 Vi klart anbefale Festivo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Flot og robust telt og gulv. Nemme og stabile borde og gode, samt behagelige stole i stof som ikke ødelagde tøjet. Fantastiks lys kæde som gav en meget hyggeligt og køn belysning. Alt i service per... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Festivo - Fest og teltudlejning dit 5 stjerners Festudlejnings firma. Med rammerne i orden omkring festen, går du ikke galt i byen, og du kan fokusere på din rolle som vært. FESTIVO hjælper dig med at lette arbejdet før festen, og skabe forudsætningerne til en uforglemmelig fest. Vi, i Festivo, har stort fokus på kvalitet og kundeservice, vi gør meget ud af, at I får lige netop det I søger. Vi har altid produkter af høj kvalitet. Vi er behjælpsomme med, at skabe de perfekte rammer for jeres arrangement. Vi gør det så nemt for jer som muligt, vi sørger derfor for opsætning, nedtagning af telt og opvasken af service, så kan I fokusere på at nyde festen med jeres gæster Kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan gøre for jer. på tlf. 60670256 Email info@festivo.dk Facebook: Festivo Fest Og Teltudlejning Uforpligtigende tilbud Vi giver altid et uforpligtigende tilbud som du herefter kan vælge at godkende. Udlejning af blandt andet Festtelt / partytelt Teltgulv Borde runde og firkantede Stole / banquet og klapstole Fadøl / Fadølsudlejning Højtalere / Soundboks Service Mikrofon trådløs / ledning Alt i top kvalitet. Vi kommer gerne forbi og rådgiver om telt størrelsen, opvarmning, belysning og hvad der ellers må være af spørgsmål. Vi ser frem til et godt samarbejde. Mvh Festivo - Fest og teltudlejning teamet
Teglværksvej 30, 4700, Næstved, Dänemark
- info@festivo.dk
- festivo.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super
Kan ikke skrive andet end super..
Kom til tiden med teltet og hvis man kontakter dem får man svar meget hurtigt retur..
Kan kun anbefale dem...

Meget profesionelle og reelle
Vi havde en rigtig god oplevelse, da vi skulle leje festtelt og div. Stole, service mm. Alle aftaler blev overholdt til rette tid. Firmaet kom som aftalt og var serviceminded, og kunne let kontaktes, når vi havde spørgsmål. Festivo kan klart anbefales.

Antwort von Festivo
Super service med nyt materiel og billigst på markedet.
Jeg var imponeret af dette nystartede firma som leverede alt til min runde fødselsdag til 70 mennesker.
Der var intet at sætte en finger på og telt og materiel var helt nyt og velfungerende. Det var enormt venlige folk i dette nystartede familiefirma hvor prisen mindst 30% lavere end andre firmaer. Alt kunne lade sig gøre og desuden fik jeg ekstra stole og borde uden beregning. Super service 👍👍

Antwort von Festivo
Tusind tak for “lån” af telt og alt…
Tusind tak for “lån” af telt og alt tilbehør. Festivo leverede virkelig varen da vi skulle holde barnedåb og vi vil helt sikkert bruge dem igen hvis vi skal bruge et telt igen. Der var god service fra den indledende samtale til efter vores fest. Tak for god service og vi vil helt sikkert anbefale at man bruger Festivo!

Kan kun anbefale festivo
Kan kun anbefale festivo. Virkelig god kvalitet af både telt, gulv, borde, stole og service.
Derudover rigtig god rådgivning til valg af størrelse af telt og meget villige til at hjælpe.
Kan heller ikke sætte en finger på hverken opsætning (hvor vi også fik god hjælp til hvor teltet ville stå bedst) og nedtagning.
Så vil helt klart anbefale festivo til alle der skal holde fest!

Antwort von Festivo
De levere en super god service.
De levere en super god service.
Dejligt telt, vi havde valgt rundeborder og opgraderet fra klapstol til almindelige stole, det fortrød vi ikke.
Det er vigtig for Festivo, at de levere rengjorte telte.
Det var pænt service, og vinglassene var pæne og ikke bobleglas, som mange andre udlejningsfirma har.
Jeg vil helt klart vælge dem igen.

Super oplevelse
Super oplevelse. Søde og høflige, god kommunikation. Nyt og lækkert service, dejligt at jeg ikke skulle rengøre det.
Fint og solidt telt, det blev hvor det skulle, selvom det blæste og regnede

Antwort von Festivo
Super god service og helt i top
Super god service. De er venlige, nemme at få fat på og så giver de helt i top service.
Teltet er i super god kvalitet og prisen er perfekt. Vi er enormt glade for samarbejdet med Festivo

Antwort von Festivo
Festivo - super god løsning til din fest
Festivo leverede samlet festpakke til vores konfirmation. Alt var i super stand. Telt sat op I god tid, gulv fungerede rigtig fint. Flot ny service.
God rådgivning undervejs i forhold til teltstørrelse mv.
Kan klart anbefale at booke hos Festivo.

Excellent Company!
Hired Festivo for our sons confirmation. Everything was delivered as agreed and the communication was smooth. The quality of the tents / equipment was very good indeed. Great friendly service with a genuine focus on quality and attention to detail.
Overall a truly positive experience that we can highly recommend and will use again.
Thanks!

Antwort von Festivo
Vi skulle holde havefest i forbindelse med en 60års fødselsdag …
Vi skulle holde havnefest i forbindelse med en 60års fødselsdag og vi henvendte os til Festivo de gav os et formidabelt tilbud, med alt fra telt til gulv, borde, stole.
Det var en total service, de levere alt i service, kopper tallerkener kander glas kort sagt ALT til festen. Der var sat lys op I loftet hvilket gav en hyggelig atmosfære. Musikken leverer de også, vi fik også mikrofon med.
De kom torsdag og satte teltet op og kiggede forbi fredag for at se om alt var som det skulle være.
Alt var rent og pænt.

Antwort von Festivo
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.