Finansforbundet Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har været mangeårigt medlem og har for første gang, sådan rigtig skulle bruge hjælp. Torsdag den 18/6 kl. 13 indsender jeg min ansættelseskontrakt til det juridiske team, der står på dere... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har gennem mange år fået forhandlet gode vilkår, specielt når vi sammenligner med andre overenskomster inden for samme fag. Der er mange gode muligheder for kurser, webinarer, tilbud af forskellig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Finansforbundet havde fundet en uhyre relevant oplægsholder, som på levende vis perspektiverede den spændte situation vi alle er en del af. Han havde også et forfriskende syn på prepping, som jo er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god fagforening. Har altid skaffet os en fantastisk overenskomst (langt bedre end dem, der havde anden overenskomst, da jeg i en peruiode var i IBM). Arrangerer og giver muligheder for del... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Gewerkschaft
  2. auch in
  3. Einkommensversicherung

Vom Unternehmen geschrieben

Finansforbundet er et fagforbund for alle ansatte i den finansielle sektor. Hos Finansforbundet tror vi på det holdbare arbejdsliv. Det gør vi med fællesskabet som fundament for at skabe en sund og bæredygtig udvikling af det finansielle område - med mennesket i centrum.

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

127 Bewertungen

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er der når jeg har haft brug for dem…

Jeg har været medlem i over 20 år. 5 stjerner for en af Danmarks bedste overenskomster (det finder man især ud af når man skifter til en anden branche). Ros for indflydelse ved overenskomstkrav mv. og ved dialog i tvister.
Andre goder er naturligvis forsikringer, feriehuse, Finanskompetencepuljen, Forbrugsforeningen og et ferietillæg på 3,25% af bruttolønnen (mod Ferielovens 1%).

Rigtig god fagforening

Der er mange gode muligheder for kurser, webinarer, tilbud af forskellig art, enten gratis eller til en meget lav pris. Specielt godt er at vi kan deltage online i de forskellige foredrag (i de fleste), som er perfekt for os der ikke bor i fx. København.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Finansforbundet opfordrer til at man…

Finansforbundet opfordrer til at man skriver en anmeldelse på TP - så det gør jeg. Hvad husker jeg Finansforbundet bedst for gennem omkring 40 års medlemsskab ?. Nogle gode forsikringer via TRYG og forsikringsvilkår som de har skaffet. I overenskomst-regi husker jeg bedst Tandforskring, men det er jo reelt også bare en forsikring - dog arb.giver betalt.
Faktisk ikke så meget andeet, og det anser jeg som skuffende, da det jo ikke er forsikringsvilkår der er primær-opgaven hos FF.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig mange medlemstilbud og super god…

Jeg finder rigtig mange gode tilbud, og tak for det.
Derimod finder jeg jeres medlemstilbud med forsikringssleskabet Tryg meget utryg. Jeg vil opfordre alle til at tage sig tid til at undersøge forskellige forsikringsselskaber (der findes på nettet flere forskellige side, hvor man let kan indhente forsikringstilbud). Det kræver en lille indsat, men det er tiden vær og du vil spare penge.

30. November 2024

F(antastisk) F(agforbund)

Jeg er mega glad for og stolt af at være medlem af Finansforbundet!
De udbyder virklige gode og meget relevante tilbud (lige fra gå hjemmøder, workshop, webinar til konferencer) til deres medlemmer og ikke mindste har de nogle fantastiske medarbejder som ved hvad de taler om :-)

1. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Finansforbundet er en fremragende…

Finansforbundet er en fremragende fagforening. De har formået at forhandle gode overenskomster på plads for deres medlemmer igennem mange år. De tilbyder et bredt spektrum af arrangementer, der er både karriereorienterede og fritidsfokuserede.

16. August 2024

Tilfreds medlem

Jeg har været medlem af Forbundet i omkring 5 år. Føler altid at de er tilgængelige, at de har gode og relevante kurser og at de har min ryg når der er udfordringer med min arbejdsgiver.

15. August 2024

Fejl informeret

Jeg føler at jeg ikke har modtaget konkrete information omkring a-kasse. Da jeg melder mig ind beder jeg om også at blive meldt ind i en a-kasse og har stået med den overbevisning at jeg derfor har været meldt ind i en a-kasse. jeg ringer ind af flere omgang for at sikre at jeg er meldt ind og gentagende gange bliver der meldt ud at jeg er medlem af en a-kasse. Da jeg så skal bruge min a-kasse er jeg pludseligt ikke medlem.

23. Juli 2024
Finansforbundet-Logo

Antwort von Finansforbundet

Hej Naja
Jeg er rigtig ked af at høre, at du ikke føler dig godt nok informeret. Finansforbundet er en fagforening, så måske tænker du på FTFA, der er vores A-kasse?

Jeg vil supergerne tale med dig og bringe orden i sagerne, så ring meget gerne på 32 66 13 36, så får vi finder hoved og hale på det.

Vh Kian

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Webinar omkring søvn og den…

var til et webinar omkring søvn og den indvirkning som dårlig søvn har på vores adfærd. Dygtig foredragsholder.
Ellers må jeg bare sige at forbundet har mange gode aktiviteter, som enten er gratis eller som koster et mindre deltagergebyr.

10. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min fagforening Finansforbundet er…

Min fagforening Finansforbundet er dygtige til at forhandle en god overenskomst hjem til os. Samtidig kæmper de ikke imod udviklingen i sektoren, men kigger istedet på, hvordan vi som medlemmer kan følge med tiden ved at udvikle os. Endelig afholder de virkelige gode kurser, hvor vi både kan blive oplyst, men også udvikle os.

13. Mai 2024

Jeg bliver hvor jeg er!

Har været medlem siden 1997 og har deltaget i et utal af spændende foredrag og kurser.

Da jeg skiftede arbejdsgiver for 7 måneder siden fik jeg juristerne til at læse min nye kontrakt igennem og de kom med rettelsesforslag - så jeg fik slettet min prøvetid det nye sted.
Kompetent, relevant og fair priser!

8. Mai 2024

Money Machine

I became a member of them because they consistently said that first 3 months is free. I contacted them and told them that I would like not to be member after the free period and they said I have to stay 3 more months. I cannot just quit. What kind of union can make this kind of evil capitalist action on their member. How do they expect us to trust them? How do they expect us to trust in diffucult times even now they are trying to get as much money as they can instead of ending the membership.

I will never ever trust this organization and will not recommend any of my colleagues or friends.

11. April 2024
Finansforbundet-Logo

Antwort von Finansforbundet

Hello Søren,
We sincerely apologize for your recent experience with Finansforbundet.

It's accurate that the first 3 months are free for new members. As a member on our free trial, you have access to all the benefits, advisory services, etc. on equal terms with all other members. You are also subject to the same rules/bylaws as all other members. Similar to most other trade unions,

Finansforbundet has notice periods for resignations. Our notice periods are as follows:

If you have completed your education:

• If you remain in the financial sector the notice period is three months.
• If you switch to a job outside the sector or become unemployed the notice period is the current month plus one month.

We are truly sorry if you feel this hasn't been communicated clearly enough, and we take this feedback seriously.

Kind regards
Signe, Finansforbundet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr