Beställde 4st tekoppar Prunus från Gustafsberg där ena fatet inte hade sin stämpel i fullgott skick. Mailade First Kitchen som föredömligt kontaktade sin återförsäljare och ett nytt tefat levererades... Mehr ansehen
Beställde ett bord. Fakturan kom utan att bordet ens skickades. När bordet kom var det dålig kvalitet och skadat. Skapade en reklamation samma dag. Kundtjänst svarar inte på mail mer än diffusa svar e... Mehr ansehen
Fick koppar av min moster i födelsedagspresent som tyvärr var fel storlek. Trots att ångerrätten passerats, fick vi hjälp med retur och beställning av nya koppar. Dessutom med trevligt och personligt... Mehr ansehen
De erbjöd 5% rabatt, men när jag skulle skicka in det funkade inte koden vilket gjorde mig irriterad- ingen stor summa så spelar ju egentligen ingen större roll men man ska ju få det man blir lovad. s... Mehr ansehen
Svensk återförsäljare inom matlagning, dukning, servering och bakning. Hos oss hittar du allt du behöver till köket och matsalen – från eleganta serviser till praktiska köksredskap. Skapa din drömborddukning och laga mat med stil, alltid med kvalité.
Tallrotsgatan 7, 85642, Sundsvall, Schweden
- 0725161617
- kundservice@firstkitchen.se
- firstkitchen.se
Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hade precis det jag letade efter
Hade precis det jag letade efter! Snabb hantering och leverans. Rekommenderas

Antwort von First Kitchen
Riktigt snabb kundservice när jag hade…
Riktigt snabb kundservice när jag hade frågor om beställning

Antwort von First Kitchen
Mycket bra varor och snabb leverans
Mycket bra varor och snabb leverans, mycket nöjd!

Riktigt nöjd!
Riktigt nöjd! Fick mina varor snabbt och de håller bra kvalitet. Handlar gärna här igen!

Supernöjd med min lampa!

Antwort von First Kitchen
Snabb leverans, mycket nöjd!
Snabb leverans, kom på bara 1,5 dag och nu är julklappen säkrad
Rekommenderar starkt!

Antwort von First Kitchen
Snabb leverans samt bra service!

Antwort von First Kitchen
Supersnabb leverans och fick suverän…
Supersnabb leverans och fick suverän hjälp från kundtjänsten! Ska definitivt handla mer från First Kitchen!

Snabb leverans
Riktigt snabb leverans och produkterna var suveräna. Rekommenderar starkt!

Perfekt julklapp
Köpte glas till mina föräldrar i julklapp och de kom fram i tid och var super snygga! Jätte nöjd!!

Väldigt nöjd
Bra utbud och smidig leverans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Smidigt och snabbt
Smidigt! Varorna levererades helt felfritt!

Antwort von First Kitchen
Handlat från First kitchen vid tre…
Handlat från First kitchen vid tre tillfällen nu. Jag har bara haft bra upplevelser och kan rekommendera denna sida starkt. Bra priser, paket som kommer i tid och känns allmänt seriöst!

Nöjd kund
Beställde ett servisset och några fina vaser, mycket nöjd med produkterna leveransen.

Nöjd kund!
Bra och trevligt bemötande av kundtjänst. Leverans enligt utlovat. Rekommenderas!

Snygg och proffsig hemsida
Snygg och proffsig hemsida. Bra bilder och förklaringar. Lätt att navigera sig fram.