Bestilling: Det er lett å finne ønsket produkt, men valget: Vis alle ptodukter burde vært plasert høyere oppe på nettsiden Utsolgte produkt burde merkes som utsolgt før en er i ferd med å legge de... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
En smaksrik og nydelig fisk til en bra pris. Rask levering👍🏻Skulle gjerne visst at det var stykker med bein og ikke fileer. Det kommer ikke fram på nettsiden så vidt jeg kan se. Men det er store bei... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er veldig fornøyd med både service og varene. Har prøvd litt forskjellig og alt smaker bare nydelig. Fiskekakene er noe av det beste jeg har smakt. Prisen er det heller ikke noe å si på. Ikke vers... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God service, blide og hyggelige gutter. Ringer i forkant, da kan jeg si i fra om jeg skal ha eller ei. Nydelig fisk, god kvalitet. Har anbefalt fisken deres til flere kjente. Serverte torsk til g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fiskeruta ble etablert på grunn av mangelen på god sjømat. Vi har på kort tid blitt landets største fiskeleverandør til private hjem. Vårt fokus er å være en glede i hverdagen for deg.
Arbeidergata 35, 3050, Mjøndalen, Norwegen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Veldig god fisk og god service! Jeg er veldig fornøyd!

Antwort von Fiskeruta AS
Jeg synes at bilen kommer alt for seint. Jeg må være hjemme fra 18.00-22.45 den aktuelle dagen, d er slitsomt å vente så lenge. Kunne man få et tidspunkt +/- 1 h feks.
I tillegg bør produktetiketten stemme med beskrivelsen på nettsiden.
Ellers serviceinnstilte hyggelige folk

Antwort von Fiskeruta AS
Hyggelige folk og god kvalitet.

Antwort von Fiskeruta AS
Litt problematisk at han kommer så sent. Denne gangen hadde jeg glemt hele leveransen - til tross for melding, Det krevde derfor litt leting og ventetid for sjåføren - da jeg bor i blokk. Men han var flink og fant ut av det.

God kvalitet, hyggelig og serviceinnstilt ansatte. SMS/ringer før levering. 👍

Antwort von Fiskeruta AS
Gode varer, levering når det passer, god kommunikasjon underveis

Antwort von Fiskeruta AS
Ypperlig service. Flotte varer -supre reker og fin torskeloin. Absolutt og anbefale.

Antwort von Fiskeruta AS
For det første er kvaliteten alltid den beste,
For det andre er servicen alltid topp, alltid blide og hyggelige,
For det tredje kommer de alltid til oppgitt dag og ca klokkeslett👍👍👍

Antwort von Fiskeruta AS
Nydelig fiskemat levert på døra og trivelige folk! Bruker disse fast og er veldig fornøyd med både kvalitet og service.

Antwort von Fiskeruta AS
Alltid god fisk og fiskemat. Hyggelige

Antwort von Fiskeruta AS
Dere dukket opp etter avtale. Blid og hyggelig. Hvis jeg skal nevne en ting: 5 kg's enhet på fiskekaker kan kanskje bli litt i meste laget. Mener dere solgte 2 eller 2.5 kg første gang jeg handlet. Ellers alt bra. Stå på👍

Antwort von Fiskeruta AS
Vi liker fisken godt. Rask levering. Men prisen har økt hver gang jeg kjøper samme pakke. Det burde blitt informert om på forhånd.

Antwort von Fiskeruta AS
Jeg har ikke noe å klage på, glalaksen er blid og grei. Jeg får beskjed om når varene leveres og det er veldig greitt å få det levert på døra. Dyrt? Tja, men alt er dyrt, frakt og drivstoff koster penger også.... God kvalitet på fisken er det også. Ok.service.

Antwort von Fiskeruta AS
Great quality! I always buy salmon from them. It is very different from what you can get from the store. Good service and good people.

Antwort von Fiskeruta AS
Veldig god og hyggelig service. Skaffer også etter ønsker om det er mulig. Veldig bra med mindre pakker for pensjonister.

Antwort von Fiskeruta AS
God service. Svært hyggeligbung mann. Ordnet så jeg fikk kjøpe halv pakke kveite og halv pakke torsk. Kveite er smakt og vi er veldig fornøyd.
Kvalitet veier opp for forholdsvis høy pris.

Antwort von Fiskeruta AS
Upåklagelig kvalitet og service som vanlig. Men: Nå begynner produktene å bli såpass dyre at jeg snart må kjøpe sjeldnere. Vet at kvalitet koster, og jeg foreslår ikke at dere går ned på kvalitet, men slik er det.

Antwort von Fiskeruta AS
Kjempegod fisk og meget god levering som alltid 😀

Antwort von Fiskeruta AS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.