Vi er veldig fornøyde kunder hos Fiskeruta. Fisken er alltid av god kvalitet og prisene er ok. Vi setter stor pris på at varene blir levert rett hjem, det gjør det både enkelt og praktisk. Servicen er... Mehr ansehen

Das sagen Bewerter
Bestilling: Det er lett å finne ønsket produkt, men valget: Vis alle ptodukter burde vært plasert høyere oppe på nettsiden Utsolgte produkt burde merkes som utsolgt før en er i ferd med å legge de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En smaksrik og nydelig fisk til en bra pris. Rask levering👍🏻Skulle gjerne visst at det var stykker med bein og ikke fileer. Det kommer ikke fram på nettsiden så vidt jeg kan se. Men det er store bei... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er veldig fornøyd med både service og varene. Har prøvd litt forskjellig og alt smaker bare nydelig. Fiskekakene er noe av det beste jeg har smakt. Prisen er det heller ikke noe å si på. Ikke vers... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Fiskeruta ble etablert på grunn av mangelen på god sjømat. Vi har på kort tid blitt landets største fiskeleverandør til private hjem. Vårt fokus er å være en glede i hverdagen for deg.
Kontaktinformationen
Arbeidergata 35, 3050, Mjøndalen, Norwegen
- +47 45115555
- kundeservice@fiskeruta.no
- fiskeruta.no
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Spiste røyketorsken i dag og den var…
Spiste røyketorsken i dag og den var helt nydelig 👍👍

Antwort von Fiskeruta AS
Flotte varer og flott service!!
Flotte varer og flott service!!

Antwort von Fiskeruta AS
Veldig god kvalitet og god service
Veldig god kvalitet og god service. Stiv pris, men prisene har økt mye i det siste.

Antwort von Fiskeruta AS
Topp kvalitet og topp service!

Veldig hyggelig sjåfør
Veldig hyggelig sjåfør - og veldig fornøyd med servicen og gode varer

Høy kvalitet på fisken
Høy kvalitet på fisken, og god service. Selv om det er høye priser, velger vi å ta den kostnaden. Vi kjøper ikke fisk på butikken lenger.

Bra nettside
Bra nettside. Flink og hyggelig selger.
Men ønsker meg mindre pakninger.
Vi er kun to og må tine hele hvalbiffen til middag, mens vi spiser bare halvparten 🙂

Antwort von Fiskeruta AS
Flotte produkter og tipp topp service…
Flotte produkter og tipp topp service fra bestilling til levering.

God kvalitet
Jeg bestiller igjen og igjen fordi kvaliteten på sjømaten er helt ypperlig og leveransen til å stole på :)

Antwort von Fiskeruta AS
Veldig høy kvalitet på produktene
Veldig høy kvalitet på produktene, og service og oppfølging på bestillinger funker helt topp. Prise er høy, men verdt det. Anbefales!

Antwort von Fiskeruta AS
Fantastisk fisk levert på døra😃trevlig…
Fantastisk fisk levert på døra😃trevlig folk som jobber, alltid god servic.

Effektivt levert
Effektivt levert - god service. Fiskprodukter med topp kvalitet. Alt i alt meget bra.

Antwort von Fiskeruta AS
Laksen er primagod😊kjøper ikke laks i…
Laksen er primagod😊kjøper ikke laks i butikken lenger.Har handlet noen år fra Fiskeruta nå.Jeg er alltid fornøyd med produktet og servicen,helt topp.
Vigdis

Antwort von Fiskeruta AS
Kvalitet på varen er strålende og…
Kvalitet på varen er strålende og medarbeiderne er alltid hyggelig. Vi er og blir faste kunder.

Veldig hyggelig ansatt
Veldig hyggelig ansatt, og maten er helt topp som vanlig!

Kvalitetsfisk levert på døra🐠🐟😎😎
Kvalitet fiskeprodukter levert på døren. Leveranse og kvalitet på produktene er helt topp😁😁

God kvalitet på varene og god service
God kvalitet på varene og god service

Veldig gode produkter
Veldig gode produkter , høydepunkt hos oss med fisk fra Petter , som alltid er blid og hyggelig 😛

Antwort von Fiskeruta AS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.