Das sagen Bewerter
Unternehmen hat geantwortet
Tilausta tehdessä meni vahingossa väärän kokoinen tuote ostoskoriin. Heti maksun jälkeen asia huomattu ja asiakas palveluun otettu yhteyttä mutta eivät voi tehdä "suora vaihtoja" ja pyytävät tilaamaan... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Fitnesstukku.fi Suomen suurin valikoima lisäravinteista, treenivaatteista & treenivälineistä. Meillä on ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin, hintatakuu, bonustuotteita ja ilmaiset asiakaspalautukset.
Kontaktinformationen
Vanhanlinnantie 3, 00900, Helsinki, Schweden
- fitnesstukku.fi
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Great products, even better customer service
Very nice products but what I'll remember always is the customer service. Once my shaker broke and they instantly just sent me a new one. On my most recent order I was meant to pick a bonus product for the order free of charge but for reason it wasn't in the order. Sent a message and again got very nice customer service and they promised to sent the product free of charge. Would highly recommend
Suosittelen
Suosittelen! Sivustolla on mielenkiintoisia tuotteita ja kauniita treenivaatteita. Tilasin kaksi lavaa erästä juomaa, ja mielestäni oli reilua saada ilmainen toimitus. Ongelmatilanteissa Fitnesstukku osaa toimia ja auttaa asiakasta. Olen täysin tyytyväinen saamaani palveluun.

Best shop
Best shop! Very fast delivery and very good feedback!

Sain erittäin hyvää palvelua
Sain erittäin hyvää palvelua, kun en ehtinyt ajoissa noutaa postitse tilaamaani lähetystä ja se palautui takaisin Fitnesstukkuun. Sain ystävällisiä vastauksia nopeasti ja minun kanssani sovittiin minulle sopivin tapa uudelleenlähetykselle.

Antwort von Fitnesstukku.fi
Fitnesstukkuun voi luottaa aina.

palautukset ja asiakaspalvelu
Minulla oli aiemmin kysymys palautukseen liittyen, mihin sain vastauksen, mutta en varsinaiseen kysymykseeni. Uudelleen kysyessäni sain vihdoin vastauksen asiaan minkä halusin tietää. Tästä syystä olin vähän epäileväinen asiakaspalvelun suhteen. Koin tällä kertaa kuitenkin positiivisen yllätyksen, kun huomasin kerran päällä pitämässäni tuotteessa reiän ja reklamoin siitä. En edes odottanut saavani asiakaspalvelua viikonloppuna kun tein reklamaation, mutta sain uskomattoman nopean ja ystävällisen vastauksen vain joitakin tunteja myöhemmin. Uusi tuote oli myös laitettu heti tulemaan tilalle. Minulle jäi hyvä ja luotettava kuva Fitnesstukusta ja aion tilata jatkossakin.

Nopea asiakaspalvelu
Edulliset hinnat ja erityismaininta mainiolle asiakaspalvelulle! Sekoilin itse tilauksen kanssa, mutta asiakaspalvelun kautta sain tilaukseni nopeasti kuntoon.

Myöhästyneet toimitukset
Kaksi kertaa tilannut ja molemmilla kerroilla toimitus myöhästynyt, vaikka saldon mukaan tavaraa varastossa.

Todella asiansa tuntevaa…
Todella asiansa tuntevaa asiakaspalvelua ! Olen tyytyväinen

Customer service
Fast responses, and always resolves the issues at hand. My product turned out to be faulty and they immediately replaced it with a new one.

Tyytyväinen asiakas!
Erittäin asiantuntevaa porukkaa töissä. Asiakaspalvelu toimi nopeasti ja asian käsittely moitteetonta. Tuotteiden tilaus helppoa ja kirjautuneena sisään näkee edelliset ostokset mikä helpottaa samojen tuotteiden tilausta. Hinta/laatusuhde kohdillaan. Suosittelen kaikille liikkujille käyttämään Fitnesstukun palveluita.

Antwort von Fitnesstukku.fi
Todella ymmärtäväistä ja ihanaa asiakaspalvelua!
Tein tilauksen ja valitsin toimitustavaksi oven taakse toimituksen. Kun pääsin kotiin, huomasin, että joku on vienyt paketin oven takaa, avannut sen ja levittänyt kaikki tilaamani proteiinijauheet maahan. Laitoin Fitnesstukulle viestiä, että ymmärrän, että tilanne ei ole heidän vastuullaan millään tavalla tai jos he eivät voi tehdä asialle mitään, mutta että en mielelläni maksaisi tuotteesta, jota en saanut edes käyttöön. Tämän jälkeen Fitnesstukku lähetti minulle uuden paketin proteiinijauhetta täysin veloituksetta. Todella ymmärtäväistä ja ihanaa asiakaspalvelua! Tilaan jatkossakin heiltä🥰

Asiakaspalvelussa olisi parantamisen varaa
Asiakaspalvelussa olisi parantamisen varaa, ja toimitus postille on välillä ihmeellisen hidasta.

Antwort von Fitnesstukku.fi
Riktigt bra kundtjänst då jag…
Riktigt bra kundtjänst då jag reklamerade en vara så fick jag en rabattkod istället för 4 gånger dubbelt priset som varan kostade. 👍🏼 Snabb leverans o lärt att hitta allt man söker på hemsidan 👍🏼

Erittäin nopea toimitus!
Erittäin nopea toimitus, Ruotsista Suomeen 3 päivässä. Tilaus pakattuna ja toimitettuna sunnuntaina Suomen aikaa ja perillä keskiviikkona iltapäivällä Tampereella. Tuotteet olivat sitä mitä pitikin olla. Tuotteeni olivat outletista erittäin edulliseen hintaan.

Antwort von Fitnesstukku.fi
Tilasin 104€ edestä eli 48 pakettia…
Tilasin 104€ edestä eli 48 pakettia Diet Noodles. Lähetyksessä tuli 5 pakettia. Puhelinnumeroa ei löydy, chat ei toimi, vain s- postitse voi reklamoida. Lähetyksessä ei lähetyslistaa. Maksu onnistui vain Klarnan kautta, johon en luota, koska tekee yhteistyötä mm kiinalaisten huijausyritysten kanssa.
Todella heikko asiakaspalvelu
Todella heikko asiakaspalvelu. 5 min tilauksen jälkeen olisin tehnyt muutoksen toimitustapaan ei onnistunut. Ohjeissa oli soita, mutta ei numeroa. Chat ei toiminut, vain s-posti. Kertoivat tilauksen lähteneen, mutta posti kertoi toista, ettei vielä ole voinut lähteä. Joustamaton yritys. Onneksi on muitakin, missä asiakaspalvelu toimii.
Laadukkaat tuotteet ja asiakaspalvelu…
Laadukkaat tuotteet ja asiakaspalvelu toimiva. Hieman miinusta, kun tuotteiden hinnat olleet eri suuruiset netissä ja liikeessä.
Todella hidas toimitus.
Nykypäivän nettikaupoista ylivoimaisesti hitain toimitus, viikon saa odotella aina. En tiedä viivytellänkö tarkoituksella vai voiko ilman keinotekoista viivästelyä olla joka kerta näin hidas toimitus. Tilaisin muualta jos haluamani tuotteet saisi muualta samalla tilauksella. Monesta paikasta tilatessa seuraavana päivänä perillä, täältä ei edes lähetetty vielä siinä vaiheessa.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.